Üste bir üye işveli ve konuşkan olmakla ilgili yorum yapmıştı ben de ona ithafen ne kadar girişken de olsan güler yüzlü de olsan bu işler nasiple alakalı bunu ifade etmek için bu kızın örneğini verdim hatta ben koç burcuyum suratsız bir kızım fazla cıvık cıvık halleri sevmem koçlar soğuk da olur neyse okulda da öyleydim hatta sürekli kızlar uyarırdı suratını asma millet korkar vs vs diye

bu bahsettiğim kızın peşinde koştuğu çocuk okulun kafesinde otururken telefonun şarj yeri için tel toka arıyordu direkt bana gelip tel tokanız var mı demişti ben de Tel toka verdim dersim başlayınca oradan ayrıldım sonra çocuk okul watsap grubuna tel tokalar için teşekkür ederim diye yazmış grupta hocalar var en az 100 üye var ve okul ders dışı konuşmak yasak ama cocuk böyle yazmış

bizim kızlar diyor yaz sen de kesin senin numaranı öğrenmek için böyle bir şey yaptı yok dedim nasıl yazayım okula rezil mi olayım derken öyle geçti gitti yani

öyle buzdolabı gibi soğuk halime bir şekilde konuşmaya çalışanlar olurdu ama ben salak hep rezil olma korkusu ve çok çekimser olduğum için uzak dururdum o zamanlar hatta şimdi bile öz güvenli biri değilim

aman yani napsaydım tutup da okul grubuna çocuk tel tokanın resmini çekip atıp teşekkür edince cevap mi verseydim ne biliyim