Yaş 33 Hala Evlenemedim Evlenemiyorum :((

Ama biraz ayıp olmuş be tatlım..birbirimize karşı bu kadar acımasız,bu kadar incitici olmayalım,lütfen..sevgiler..

Onun deyimiyle "kendini kullandırtan" kadınlar, ben dahil, konusuna içtenlikle cevap verdi, anlamaya çalıştı, yazdığı mesaja bakar mısınız ne kadar küçültücü? Bu noktada ben iyi niyetimi kaybettim malesef.

O kullanıcı da tüm bakirelerle dalga geçti hadsizce bir yorum yaptı. "Çılgın bakire" ne demek? Buna sinirlenmemek mümkün mü ?

Türkiye'de yaşıyoruz istesem şimdiye kadar çoktan yapardım. Seks teklifine hayır diyecek bir Türk erkeği yok malumunuz. Tercih olmasına rağmen diye "çılgın bakire" diye eğleniyor.
Anormal dedi görmedin mi
Bence ona takıl sen

Merhaba kızlar, biliyorum bu konuda yeterince konu açılıyor forumda ama ben çok kötüyüm, çok kötüyüm. Yalnızlık mengene gibi boğazımı sıkıyor. Yaş 33, 34'e de birşey kalmadı. İşim maaşım var, evimi arabamı aldım ama ruhumdaki boşluk gittikçe büyüdü ben neden kısmetsizim neden olmuyor ? En son sevgilim 26 yaşımda oldu. Bana "akışına bırak dünyayı gez" diyeceksiniz onları da yaptım. Akışına bıraktım olmadı, kendimi ülkeleri gezmeye verdim olmadı. En son geçen hafta 1 hafta izin aldımm, Güney Kore'yi ve Japonya'yı gezdim. Ama 4 duvarın içine girince üzülüyorum ağlıyorum. Duvarlar üstüme geliyor. Çirkin de sayılmam öyle, makyajımı yaparım iyi giyinirim. Bir de en çok canımı yakan şey insanların benim hakkımda vardır birisi diye düşünmesi halbuki YOK YOK. Sevgililer gününde "ee akşam planı nedir" diye soruyolar halbukibi bilseler bakan yok bana yıllardır :KK43:((

Özel bir konu utanarak söylüyorum ama bakireyim. Hiç cinselliği tatmadım. Hassas ve naif bir insan olduğum için, evlilik dışı yaşamaktan kokrtum. Halbuki cinsellik doğal bir ihtiyaç, biliyorum, ve buna da üzülüyorum. Gün geçtikçe daha sinirli agrasif bir insan oluyorum. En son bir avm tuvaletinde bana çarpan 9-10 yaşlarında bir kız çocuğuna bağırdım, evet uyarmam gerekti başta ama öyle sinirliyim ki barut fıçıcısı gibiyim. Çocuğun annesi de bana bağırdı, annem ortalığı yatıştırmaya çalıştı. "Bu sinirle nolucak bana başımı belaya sokucam bir gün" diye düşündüm akşama kadar ağladım. Aklıma deli deli fikirler geliyor. Geçen sene Hollanda'ya gittiğimde orda bir adamla tanışmıştım (yabancı Hollandalı adam). Netten konuşuyoruz bana iltifatlar ediyor, Hollanda'ya gel tekrar benim evimde kalırsın diyor. Niyeti belli. Bazen diyorum yapayım bu çılgınlığı. Gideyim bekaretimi vereyim, cinselliği seksi tadayım, hem adam Türkye'den uzak bana salça da olmaz diyorum. Belki iyi olurum diyorum ama ya sonrasında daha kötü olursam diye korkuyorum. Kızlar ben çok kötüyüm ne olur bana birşey deyin. Özellikle de 30 üstü bekar, bakire kadınlar siz de böyle misiniz ? Toplum baskısıyla nasıl başediyorsunuz

Geçen bir toplantım vardı orda bir adam vardı bana evli misiniz diye sordu hayır dedim. Ben hayır deyince "aaaaaaaa neden" dedi. Yüzünde öyle bir ifade vardı ki bana acıyordu, "yazık kız kurusu " der gibiydi. Kızlar canım çok yanıyor en çok da insanların acıması içimi yakıyor
Bekaretımı vereyım kurtulayım der gibisin. Bu ne kadar degerli bırsey. Merak etmeyın evlenirsnz çılgınlık yasamaya gerek yok

Evet kadın 50 yaşında 3 çocuk doğurmuş büyütmüş. Hastalıkta size onlardan fayda var deyince de rusya'dan getirtirim 25'lik çıtır hemşire nedir yani deyip gülüyor. Off türk erkekleri çok aşağılıyor kadınları gerçekten hepsi takılmış 20'lik çıtıra

Ben 20'lik çıtırken yaşıtlarıma bakardım,30'luk 40'lıklar hiç ilgimi çekmezdi. Bu amcalar da düşünmüyor gençler gençlere bakar diye.

Citir kelimesi nedir ya? Bunu kullanan da bir kadin! Siz 20'lik kizi citir diye nitelendirirseniz o 50'lik ne desin?

Vizyonunuz hic hosuma gitmedi.

Dibine kadar ataerkil bir ulkede yasarken, zaten dort bir yandan erkekler tarafindan etiketlenirken ayni seyleri kadinlarin da yaptigini goruyorum. Bakire kadina 'sorunlu', olmayana 'ustunden kac kisi gecmis'; bari kadinlar yapmasin. Bu soylemler kadinlara hic yakismiyor, erkeklerden zaten her gun yuzlerce kez duyuyoruz, en azindan birbirimize sahip cikalim.

Onun deyimiyle "kendini kullandırtan" kadınlar, ben dahil, konusuna içtenlikle cevap verdi, anlamaya çalıştı, yazdığı mesaja bakar mısınız ne kadar küçültücü? Bu noktada ben iyi niyetimi kaybettim malesef.
Anormal demekle eşdeğerdi bence
Seks yapmıyor diye anormal dendi aşağılandı kız üstelik yalnızlıktan dert yanarken
İnsana söylettiriyorsunuz kusura bakmayın
Bence namus o değildir tabi
Ama bakire diyede alay etmek hoş değil
Ayrıca bekaret nedir ki iki dakkalık birşey
Yani o herkesde var merak etmeyin
Yok sağlıklı değil bilmem ne doktor musunuz siz?
Biz size niye yaptınız dedik mi

Hangi konuda neye atladim pardon fala inanmayin diyerek insanlari genellemeyeceksin ozaman!! Ne zaman susup nezaman konusacagimi size soracak degilim hanimefendi!! Haddinizi bilin üslupunuza dikkat edin!!
Etmezsem ne olur
Sen kimsin ki
Evet bence aptalca fallar falan
Buda benim fikrim bu devirde bu cehalet

Ahlak, namus denilen bir şey var bazı insanlar için.

Çok mu komik ? Namuslu olmam namusumu korumuş olmam çok mu komik ?

evet bir kadının namusunu koruması kendini erkeklere kullandırmaması, kullandırtmak istememesi normal.

üstümden yüzlerce erkek geçmesindense bakire olup namusumu korumayı tercih ettim bu benim tercihim.

Şşş yavaş olun bakayım orada.

Anormal demekle eşdeğerdi bence
Seks yapmıyor diye anormal dendi aşağılandı kız üstelik yalnızlıktan dert yanarken
İnsana söylettiriyorsunuz kusura bakmayın
Bence namus o değildir tabi
Ama bakire diyede alay etmek hoş değil
Ayrıca bekaret nedir ki iki dakkalık birşey
Yani o herkesde var merak etmeyin
Yok sağlıklı değil bilmem ne doktor musunuz siz?
Biz size niye yaptınız dedik mi

Ben kendi adıma alay etmedim . Bakın bakalım bir tane saldırgan yorum yapmış mıyım konu sahibine?
Bence ya konunun seyri değişsin konu sahibesine tavsiyeler vermeye devam edilsin ya da kilitlensin. Kırıcı olmaya başladı çünkü artık. Klasik bekaret konu olunca birbirine giren kk.

Etmezsem ne olur
Sen kimsin ki
Evet bence aptalca fallar falan
Buda benim fikrim bu devirde bu cehalet
Cok terbiyesiz bi kadinsin cehaletin tanimi tamamiyle sensin!! Savundugun seyler yuzunden degil tavrin tarzin sebebiyle..Daha fazla seviyenize dusup cirkenlesmeyi dusunmuyorum.Biseyleri savunayim derken komik duruma dusuyorsunuz.Hanimefendiliginizi koruyarak yapsaniz bu savunmanizi daha inandirici olursunuz.Hadi rast gele

Ben kendi adıma alay etmedim . Bakın bakalım bir tane saldırgan yorum yapmış mıyım konu sahibine?
Bence ya konunun seyri değişsin konu sahibesine tavsiyeler vermeye devam edilsin ya da kilitlensin. Kırıcı olmaya başladı çünkü artık. Klasik bekaret konu olunca birbirine giren kk.
Neden çünkü insanlar hemen herşeyi yargılıyor
Ya size ne bizim zarımızdan ya
Sana demiyorum
Oda kızdı hoş şeyler yazmadı
Ama kabul et çok üstüne gelindi
Oda patladı

Cok terbiyesiz bi kadinsin cehaletin tanimi tamamiyle sensin!! Savundugun seyler yuzunden degil tavrin tarzin sebebiyle..Daha fazla seviyenize dusup cirkenlesmeyi dusunmuyorum.Biseyleri savunayim derken komik duruma dusuyorsunuz.Hanimefendiliginizi koruyarak yapsaniz bu savunmanizi daha inandirici olursunuz.Hadi rast gele
Sen çok terbiyelisin
Çokda akıllı
Hayran kaldım
Gel ben bakayım falına
Cellalenme

Yanlis insa
Benim de buna dair olumsuz bir cumlem yok ama gelisine saldiri!! Eline ne gecti cok merak ediyorum!

X