- Konu Sahibi melissaselin
Yazdiklarin normal yani ben hadsizimterbiyeni takın hadini bil
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yazdiklarin normal yani ben hadsizimterbiyeni takın hadini bil
ahahah güldürdün beni tanışın görüşün kararı zamanla verirsin o zaman :)Pffff aşırı yakışıklı
Daha durun yeni tanışmış sayılırız. Bir ilgi gösterdi ama kendi kendime gelin güvey olmayayım şimdiden
Bu konu ciddi anlamda midemi bulandirdi. En gec 22de evleneceksin diyen tip ustune kendi burusukluguna bakmadan genc kadin arayan 50lik amca mide bulandirmayacak gibi degil. Konu sahibi, umutsuzluguna dusmekte haklisiniz bence cunku cevrenizdeki erkekler gercekten igrencler. Elinizden geliyorsa o ortami terk edin, eger gercekten istiyorsaniz da Hollandali adamla bulusun. Daha cok gencsiniz, ne guzel gezip dolasiyorsunuz karsiniza mutlaka birisi cikar. Siz biraz daha sicakkanli olmaya calisin, durusunuz erkekleri urkutuyor olabilir.
Bekaret tartışılcak bir konu değilBurclardan ziyade bu bekaret tartismasi canini daha cok sıkar bence.Bazi seyler zevkler hayat görüsleri görecelidir.
Ben de uzun uzadiya kendisine nazicane tavsiyelerde bulundum.Umarim kendisine faydali olabilmisizdir..
Yazdiklarin normal yani ben hadsizim
30luklara tas cikartirmis, kimseyi yemesin iki adim atsa yigilip kalir. Cok gordum boyle soyleyenleri. Benim asil uzuldugum karisi oldu, yazik kadincagiza50'lik amcaya ben de şaşırıyorum kendine çok güvenli. Erkek yaşlanmaz kadın yaşlanır diyor ben 30'luklara taş çıkartırım evelallah keşke 30'luk bayan alsam rusya'dan hanım kartaldı diyor.
Tartisilacak bir konu degil ama sayfalarca tartisilmis!! Ben yargilamiyorum yargilayan bir cumlemi gordunuz mu? Insanlarin hayat görüsüne saygi duymak gerekir tavsiye ederim..Bekaret tartışılcak bir konu değil
Benim kendi kişisel tercihim
Kimse yargılayamaz
Ha yargılarsada umrumda olmaz
Herkes kendi işine baksın
Konu daha cok bazi erkeklerin igrenc zihniyeti uzerinde sekillendi benim takip edebildigim kadariyla. Bir de MissCherryBlossom un talipleriYine erken evlilik-bekaret üzerine polemik çıktı değil mi? Yoksa boşuna 33 sayfa olmaz bilirim
Oku oku bitmez şimdi.
Biriniz özet geçebilir mi hayrına?
Neden biliyormusunuz? Su bize seyredelim diye dayatilan sacma sapan diziler, instagram da gelinlikli evlilik gosterisleri,sevgili olma gosterisi gibi seyler insanlarin algilarini yanlis yonde degistirdigi icin insanlar illahi evlenmeleri gerektigini dusunuyorlar(okumamışı da aynı doktorası olan da aynı. yazık valla bize.
evet bir kadının namusunu koruması kendini erkeklere kullandırmaması, kullandırtmak istememesi normal.
üstümden yüzlerce erkek geçmesindense bakire olup namusumu korumayı tercih ettim bu benim tercihim.
Benimle tartismaya sakin ha girmeyin!! Burclara inandigimi soylemedim fala inanma falsiz kalma misali..Hayat gorusumu bilmeden haddinize olmayan yorumlar yapmayin siz de kendi isinize bakin olur mu?Bekaret tartışılcak bir konu değil
Benim kendi kişisel tercihim
Kimse yargılayamaz
Ha yargılarsada umrumda olmaz
Herkes kendi işine baksın
Banada burçlara inanmak anormal geliyor bu yaşta bu devirde
Bana akıl verene bakın falcı çıktı
30luklara tas cikartirmis, kimseyi yemesin iki adim atsa yigilip kalir. Cok gordum boyle soyleyenleri. Benim asil uzuldugum karisi oldu, yazik kadincagiza
Bekaretimi korudum diye anormal dedi hanfendi taraflı okumayınTartisilacak bir konu degil ama sayfalarca tartisilmis!! Ben yargilamiyorum yargilayan bir cumlemi gordunuz mu? Insanlarin hayat görüsüne saygi duymak gerekir tavsiye ederim..
Hepsi diyemem ama Turk erkeklerinin icinde kadinlara bakis acisi bu sekilde olan cok fazla kisi var benim gordugum kadariyla. Moralinizin bozulmasi cok normal. Ama nasil butun kadinlar ayni degilse butun erkekler de ayni degil, umutsuzluga dusmeyin.Evet kadın 50 yaşında 3 çocuk doğurmuş büyütmüş. Hastalıkta size onlardan fayda var deyince de rusya'dan getirtirim 25'lik çıtır hemşire nedir yani deyip gülüyor. Off türk erkekleri çok aşağılıyor kadınları gerçekten hepsi takılmış 20'lik çıtıra
Ben 20'lik çıtırken yaşıtlarıma bakardım,30'luk 40'lıklar hiç ilgimi çekmezdi. Bu amcalar da düşünmüyor gençler gençlere bakar diye.
Bu konuda susma hakkimi kullandim konunun basindan beri ve bu sekilde davranmaya devam etmeyi dusunuyorum.Kimseyi yargilamiyorum herkes kendinden sorumlu.Bekaretimi korudum diye anormal dedi hanfendi taraflı okumayın
Bu mu hayat görüşü nerde saygı?
Benim bedenime inancıma hayatıma saygısızlık değil mi bu?
Tabiki savundum kendimi suçlu değilim
Birilerinin hayata olan hıncını benim hayatımdan çıkarmak ne demek?saygı dersini bana değil o falcıya ve bence
Ama biraz ayıp olmuş be tatlım..birbirimize karşı bu kadar acımasız,bu kadar incitici olmayalım,lütfen..sevgiler..Kib'ledim sizi...
Sizin gibi düşünmeyen ve bakire olmayan kadınlar burada size üzülüp teselli verdi, tavsiye verdi siz de onları kendini kullandırtmak, namussuzlukla itham ediyorsunuz.
Kimsenin de üstünden yüzlerce erkek filan geçmedi.
Siz devam edin namusunuzu korumaya ondan sonra avm'lerde çocuk azarlarsınız. Boşa demiyorlar başa vurur sinir yapar diye. Canlı örneği olmuşsunuz işte. Söylettiniz kusura bakmayın.
Kib'ledim sizi...
Sizin gibi düşünmeyen ve bakire olmayan kadınlar burada size üzülüp teselli verdi, tavsiye verdi siz de onları kendini kullandırtmak, namussuzlukla itham ediyorsunuz.
Kimsenin de üstünden yüzlerce erkek filan geçmedi.
Siz devam edin namusunuzu korumaya ondan sonra avm'lerde çocuk azarlarsınız. Boşa demiyorlar başa vurur sinir yapar diye. Canlı örneği olmuşsunuz işte. Söylettiniz kusura bakmayın.
O zaman susucaksın atlamıcaksınBu konuda susma hakkimi kullandim konunun basindan beri ve bu sekilde davranmaya devam etmeyi dusunuyorum.Kimseyi yargilamiyorum herkes kendinden sorumlu.