Çok güzel bi çorba yaptım bugün kabak çorbası ve 1 tenceresi sadece 350-400 kalori
Malzemeler
2 kabak
2 domates
1 demet maydanoz
2 yk siyez bulguru
Pulbiber, kimyon, nane ve karabiber
Yapılışı
Kabakla domatesi sotele maydanoz ekle sotele bulguru 2 sb kaynamış suyu ve baharatları koy pişir. Ve istediğin kadar ye.
Afiyet olsun.Dün gece yaptım bu çorbayı ve çok sevdim. Rutin yemeklerim arasına girdi. Teşekkürler.
Ben tarifte ufak oynamalar yaptım. 1 yemek kaşığı zeytinyağında soteledim sebzeleri.
Kabağı rendelerim, domatesi küp doğradım.
Maydanozu yarım demet kullandım.
Ve en önemlisi suyu 4 bardak koydum, 2 bardakla çorbadan çok yemek gibi olacak diye düşündüm. İyi i de 4 bardak koymuşum.
Eki Görüntüle 2256779
Geçmiş olsun kaptanımArkadaşlar merhabalar
Ben 13. Takım kaptanı Ebru
Maalesef bu hafta sonuncu olan arkadaşımız3oglanannesi bizim takımdaydı yalnız dış gebelik şüphesi ile iki haftadır zor durumda kaldı. Nerede hata yaptım topiğine yazdı ama maalesef başındaki sıkıntı nedeniyle burayı yazamadı. Yazması için ulaşmaya çalıştım ama dönüş alamadım maalesef. Onun yerine tarifi ben yazmak istiyorum zira ekstrem bir Durumu vardı eğer kabul edilirse seaBahAR affınıza sığınarak
Pratik diyet tatlı
Malzemeler:
1 tane avokado
1 tane muz
2 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı bal
Tatlı için gerekli olan bütün malzemeyi pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar blenderdan geçirin. Servis kaplarına paylaştırıp buzdolabında birkaç saat dinlendirdikten sonra servis yapın.
Afiyet olsun
Arkadaşlar merhabalar
Ben 13. Takım kaptanı Ebru
Maalesef bu hafta sonuncu olan arkadaşımız3oglanannesi bizim takımdaydı yalnız dış gebelik şüphesi ile iki haftadır zor durumda kaldı. Nerede hata yaptım topiğine yazdı ama maalesef başındaki sıkıntı nedeniyle burayı yazamadı. Yazması için ulaşmaya çalıştım ama dönüş alamadım maalesef. Onun yerine tarifi ben yazmak istiyorum zira ekstrem bir Durumu vardı eğer kabul edilirse seaBahAR affınıza sığınarak
Pratik diyet tatlı
Malzemeler:
1 tane avokado
1 tane muz
2 yemek kaşığı kakao
2 yemek kaşığı bal
Tatlı için gerekli olan bütün malzemeyi pürüzsüz bir kıvam elde edene kadar blenderdan geçirin. Servis kaplarına paylaştırıp buzdolabında birkaç saat dinlendirdikten sonra servis yapın.
Afiyet olsun
Bu ramazanı geçirecek olduğun hem lezzetli hem de doyurucu bir tarifle geldim
Ayran Aşı Çorbasının Bi değişik Versiyonu
1 çay bardağı buğday
1 çay bardağı kinoa
Baharatlar
Yoğurt
Su
Buğdayı 1 gece önceden suda beklet ertesi gün de yumuşayana kadar suda kaynat.
Kinoayı 3 su bardağı kaynar suda suyu çekene kadar pişir.
Buğdayla ikisini karıştır ılımasını bekle.
Yoğurtla suyu karıştararak ayran yap.
Biraz da nane kat ve bütün malzemeleri karıştır.
Kaseye koy ve ye
Ya da isteğe göre tereyağ, nane ve pulbiberi kızdır üstüne gezdirerek ye.
Teşekkür ederiz canım, ellerine sağlık.Sağlıklı Puding
1 sb yarim yağlı süt
1 sb su
3 yk yulaf
1 yk chia
Yarim muz doğranmış
1 tk kakao
Biraz tarcin
4 kuru hurma
Malzemeler derin bir cevzeye konur. Karistirilarak pişirilir.