Yarın Son Gün Yardımınıza Çok İhtiyacım Var

Neden öyle dediniz?

Bana göre çok küçük gelişmemiş ve insanları Bana uzak. Ben küçük bir yerde 12 yıldır yaşıyorum çokta mutlu günlerim oldu ama bolu Bana göre değil kimseyi kırmak istemem başka yorum yapamam

Durumu şöyle izah edeyim 1999 depremi mağduru ev sahibi biri olarak Ankarada diğer ev sahiplerine kızıyorum. Uçtu buralar tutamıyoruz.

Erzincan, Bingöl tarafında da deprem bekleniyor. İzmir tarafı zaten riskli. Bu sabah Kastamonu tarafında da deprem oldu. Güvenli bir yer bulamıyorum.

Güvenli bir yer bulamıyorum.
hiç bir yer güvenli değil artık. Zonguldak Bartın Amasra Tokat Samsun Bilecik Edirne Balıkesir Aydın Uşak

siz tercih yaptınız mı ?
bence deprem değil hastane yoğunluğu ve maddi imkanlara bakmaliydiniz
kaç kere yazdım ama
hiç çalıştınız mi bilmiyorum hastanede çalışmak çok zor ve yıpratıcı şu anda.

Başa Karadeniz illerinden birkaç tane yazdım. Sonra Kayseri ve Sivas yazdım. Deprem bölgesinden Malatya'yı yazdım. Sonrasına Ankara'yı yazdım sonrasına Marmara illerini ekledim. Ankara ve Malatya'yı değiştirip değiştirmeme konusunda kararsızım. Kiralar uçmuş olmasa ilk sıraya Ankara yazardım herhalde. Tercihimde deprem etkili oldu maalesef ki. Çünkü depremler üzerimde gerçekten ciddi bir travma bırakmış.

haklısınız duygusal bakmakta umarım hakkınızda en hayırlı yere yerleşirsiniz
burayı mutlaka guncelleyin

Canım şimdiden hayırlı olsun. Benim oğlumda Ankara Şehir Hastanesi nde. Hastaneye yakın yerde oturan arkadasları 4000 6000 arası kira ödüyorlar. Bazıları daha fazla. Eve göre değişiyor.

Canım şimdiden hayırlı olsun. Benim oğlumda Ankara Şehir Hastanesi nde. Hastaneye yakın yerde oturan arkadasları 4000 6000 arası kira ödüyorlar. Bazıları daha fazla. Eve göre değişiyor.
Ev arkadaşı olayı nasıl oluyor, kolay bulunuyor mu?

İşe başladığınız zaman herkes ev arkadaşı arar merak etmeyin kolay bulursunuz. Bu pahalilikta herkes yanına birisini ister, rahat olun.
Malatya ve Ankara 'yı arka arkaya yazdım. Ankara' yı Malatya 'dan öne mi alsam karar veremiyorum.

Siz hangi sehirdesiniz bilmiyorum ama önceliğimiz size yakın bir yer olsun. Ankara da kiralar uçtu çünkü.
Malatya 'da depreme yakalandık. Kaçıp Elazığ' a taşındık. Malatya hastanelerinin durumunu biliyorum, poliklinikler bile kapalı şu an mecburen yoğunluk az. Orası gelirse buradan gidip geleceğim. Ankara ise sosyal yaşam olarak bana daha çok uyuyor. Malatya 'ya taşınmadan önce İstanbul' da yaşıyordum çünkü. Dolayısıyla ekonomik koşullar Malatya sosyal talep ise Ankara diyor. Tercih bitimine de son iki saat kaldı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…