mahh Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 1.224 1.022 25 12 Nisan 2023 Konu Sahibi mahh #201 boniva .!.: Neyini özliyecen canım Arap dolu tüm avmler türklerin Alışveriş yaptığı mı var adamlar valizlerle geziyor mağazaları Genişletmek için tıkla... En son Eminönü, Sultanahmet tarafları çok kötüydü o açıdan. Hiç Türk yoktu. Allah affetsin onları bile özledim.
boniva .!.: Neyini özliyecen canım Arap dolu tüm avmler türklerin Alışveriş yaptığı mı var adamlar valizlerle geziyor mağazaları Genişletmek için tıkla... En son Eminönü, Sultanahmet tarafları çok kötüydü o açıdan. Hiç Türk yoktu. Allah affetsin onları bile özledim.
G gulendam_34 inanmak yolun yarısıdır :) Kayıtlı Üye 27 Nisan 2012 15.052 17.595 13 Nisan 2023 Konu Sahibi mahh #202 gulendam_34 .!.: Hayırlı olsun mahh Allah utandırmasın canım sabırlı ol bakalım bikaç yıla istediğin yerler olur inşallah bu arada ailen ne olacak inşallah seninle gelmeyeceklerdir. Genişletmek için tıkla... mahh cevap vermemişsin merak ettim başka konuda görünce seni konu tekrar aklıma geldi :)
gulendam_34 .!.: Hayırlı olsun mahh Allah utandırmasın canım sabırlı ol bakalım bikaç yıla istediğin yerler olur inşallah bu arada ailen ne olacak inşallah seninle gelmeyeceklerdir. Genişletmek için tıkla... mahh cevap vermemişsin merak ettim başka konuda görünce seni konu tekrar aklıma geldi :)
mahh Aktif Üye Kayıtlı Üye 11 Nisan 2022 1.224 1.022 25 13 Nisan 2023 Konu Sahibi mahh #203 gulendam_34 .!.: mahh cevap vermemişsin merak ettim başka konuda görünce seni konu tekrar aklıma geldi :) Genişletmek için tıkla... Görmemişim, kusura bakmayın. Teşekkür ediyorum. Ailem sağlam ev bulabilirseler beni de çağırsınlar
gulendam_34 .!.: mahh cevap vermemişsin merak ettim başka konuda görünce seni konu tekrar aklıma geldi :) Genişletmek için tıkla... Görmemişim, kusura bakmayın. Teşekkür ediyorum. Ailem sağlam ev bulabilirseler beni de çağırsınlar