Yarın Son Gün Yardımınıza Çok İhtiyacım Var

ama sizi nöbet usulü verecekleri kesin mi ?
belki mesai usulü serviste çalışmanızı isterler?

ama sizi nöbet usulü verecekleri kesin mi ?
belki mesai usulü serviste çalışmanızı isterler?
Deprem bölgesi olduğu için mecbur esnek davranıyorlar. Personel sağa sola kaçtı. Üst üste nöbet yazıp boşluk veriyorlar. Bilmiyorum benim şansıma işler değişmez herhalde.

Deprem bölgesi olduğu için aşağılara kaydırdım Bursa 'yı. İnşallah doğru karardır.
Hakkınızda hayırlısı olsun.
Ben doğma büyüme Bursalıyım,işim de burayla bağlantılı olmasa bir dakika durmam. Sağlam ev bulmak,trafiksiz ortamda yaşamak için yüksek ev kiraları ödüyoruz. Maaşlı çalışan, devlet memuru,bekar bir genç için fazla pahalı bir şehir. Depremi de cabası

Ankara - Malatya sıralamasında yine de kararsızım. Dediğim gibi ekonomik şartlar Malatya, sosyal istekler Ankara diyor. Aile ile yaşamak istemiyorum burada ama iki üç kişi ev arkadaşı nasıl olur onu da kestiremiyorum.

aile ile yaşayınca duygusal manipülasyon ile tüm paranizi alacaklarsa onunda faydasi olmaz

Mesela sizce hangi şehirler? Alımın da ağırlığı Hatay-Maraş-Urfa buralara verildi. Önceki alımlar gibi her il alım yapmıyor. Apart seçeneği oluyor mu acaba? Bir de ev arkadaşı bulmak zor mu?
Aynı atama için kız kardeşim de sadece Ankara ve adana yazdı. Bekarken birkaç yıl öğrenci apartlarında idare edilebilir bence . Zaten özel yurtların yüzde 90 ı öğrenci belgesi dahi sorgulamıyor. En azından barınma fiyatı düşer hem de fatura ısınma derdi olmaz . Sosyal hayat için ise çok sıkı yurtlardan uzak durursunuz. Ankara bence iyi bir tercih , zaten bir kuru maaşla güzel ev tutup döşeyip yaşamak hayal oldu.

Canım benim hakkında hayırlısı olsun inşallah Rabbim yolunu bahtını açık etsin

Konuya ortadan dalacağım ama sizin için Ankara’da kira fiyatlarına baktım, iyi olmayan bir semtte odayı 3700e kiralıyorlarmış Ayrıca Ankara öyle çok sosyal bir yer de değil bence 3700 odaya çok değil mi mesela?

Ben kayseriyi onereim eğer çıkarsa tayininiz buraya bence çok memnun kalırsınız hastane karşısında 2+1 daireler var kiralık çok uçuk.degil mesela.ev bulursnuz uygun fiyata .ve yaşam olarak Ankara İstanbul'dan çok.daha uygun

Elazığdan nasıl her gün Malatya git gel yapacaksın. Açıkçası senin yerinde olsam deprem bölgesini son sıraya yazarım. Zaten depremi yaşadın tramvatize oldun. Ailenle kalmanın da sana iyi geleceğini sanmıyorum. Azcık aşım ağrısız basim yaparsın uzak bir şehirde. Ailen nasıl geçinecek Elazığ'da annen iş ayarladı mi? Çekirdek aile misiniz desenler filan var mı?

nobet usulü ise ayda 7 gün işe gider

Merhaba bence Kırklareli'nde de yazın çok sakin ve rahat bir yer

Sakarya için sorularınız varsa cevaplayabilirim.

mahh canım seni merak ettim.sonuçlar belli oldu mu tüm konularının takipçisiyim bizi habersiz bırakma lütfen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…