Atanmam gerekiyor fakat yeniden depreme yakalanma ihtimalim de beni çok korkutuyor.yani sizin için fay mi daha önemli kesin atanmaniz mi ona göre yapın tercihlerinizi
ben sizin yaşadıklarınizi yaşasam en garanti yeri yazardım, çok iyi puan almışsınız tebrik ederim ama sizin şartlardan dolayı kesin atanmaniz gerekiyor.
korkmakta çok haklısınız ama şöyle düşünün depreme evinizde ya da işinizin olduğu yerde şehirde yakalanacaginizin bir garantisi yok maalesef.Atanmam gerekiyor fakat yeniden depreme yakalanma ihtimalim de beni çok korkutuyor.
Ben Serdivan ilçesine baktım daha çok. Orada da 1+1 eşyalı apartlar üç bin civarı görünüyor. Serdivan sağlam bir ilçe değil mi merkez ilçe olarak da geçiyor.
Balıkesir, Bursa, Bolu hakkında fikriniz var mı acaba?Her yeri değil bazı yerler annemin gençliğinde bile tarla imis
ay az önce serdivanda 1+1 50 metrekare eşyalı evi 10 bine gördüm sarı sitede yuh.Her yeri değil bazı yerler annemin gençliğinde bile tarla imis
Bir de Serdivan 'da yeni yapılmış bir apart tuttum diyelim. Yukarıda bahsettiğim hastanelere ulaşım yine sıkıntı olur mu? Çok sıkıntılı hastane var mı?Her yeri değil bazı yerler annemin gençliğinde bile tarla imis
Size özelden attığım apart, üç bin lira. Benim için yeterli olmaz mı öyle bir yer.ay az önce serdivanda 1+1 50 metrekare eşyalı evi 10 bine gördüm sarı sitede yuh.
hiçbir lüks halide yoktu
ay az önce serdivanda 1+1 50 metrekare eşyalı evi 10 bine gördüm sarı sitede yuh.
hiçbir lüks halide yoktu
Bir de Serdivan 'da yeni yapılmış bir apart tuttum diyelim. Yukarıda bahsettiğim hastanelere ulaşım yine sıkıntı olur mu? Çok sıkıntılı hastane var mı?
Ay ben de atanmışım Sakarya 'ya da bir ev bulması kalmış gibi davranmışım, utandım biraz.Bana atsana ablacim her türlü yardım ederim burada yuzyuze de gorusuruz
Ay ben de atanmışım Sakarya 'ya da bir ev bulması kalmış gibi davranmışım, utandım biraz.Sadece o kadar da on bin liralık değil gibi üç bin civarına da eşyalı apart bulmak mümkün gibi bunu anlatmak istemiştim. Peki Sakarya güvenli bir şehir mi yani işler uzadı akşam geç dönülecek diyelim, güvenli olur mu?
Marmara hariç her yer olabilir. Hatta şehirlerden büyük ilçeler var onları da değerlendirebilirsiniz. Selçuk iyi olabilir. İl olarak belki Denizli, Afyon,Uşak,Amasya,Kırıkkale,Çorum,Bilecik gibi. En güzellerinden Artvin,Iğdır mesela.Mesela küçük yerden kastınız hangi il olabilir?
Hepsi de günde binlerce kişinin ziyaret ettiği,pislikten kokudan geçilmeyen hastaneler. Allah düşürmesin,ne hasta olarak ne de personel olarak. Suriyeli akını var zaten. Olaylar asla eksik olmaz. Gece nöbetleriniz perişan geçer. Gördüğüm en iyi devlet hastanesi Bilecikte. Orayı yazarsanız rahat edersiniz.Bursa Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet, Bursa Çekirge Devlet, Bursa Yüksek İhtisas bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
Ben Serdivan ilçesine baktım daha çok. Orada da 1+1 eşyalı apartlar üç bin civarı görünüyor. Serdivan sağlam bir ilçe değil mi merkez ilçe olarak da geçiyor.
Bende imkan varsa Kırıkkale diyorum. Hem ucuz, hem deprem riski az. Yapacak fazla bişey yok ama Ankara'ya gider gelir.Marmara hariç her yer olabilir. Hatta şehirlerden büyük ilçeler var onları da değerlendirebilirsiniz. Selçuk iyi olabilir. İl olarak belki Denizli, Afyon,Uşak,Amasya,Kırıkkale,Çorum,Bilecik gibi. En güzellerinden Artvin,Iğdır mesela.
Sağlık bakanlığına bağlı çok çok az lojman var. Çıkma olasılığı düşükMemurların lojmanda oturma hakkı var diye yazdım. Hemşireler hariç gibi bir durum yoktur sanırım. Varsa bilmiyordum.
Sağlık bakanlığının lojmanı var ama çok az kapasiteli oluyor. Çıkma olasılığı düşük.bizde çok fazla il dışı görevlendirme oluyor lojman verileni hiç duymadım
hemşire de duymadım ama varsa bile bu ekonomide Ankara'da boş yer olduğunu sanmıyorum