Yarın Son Gün Yardımınıza Çok İhtiyacım Var

Atanmam gerekiyor fakat yeniden depreme yakalanma ihtimalim de beni çok korkutuyor.

Atanmam gerekiyor fakat yeniden depreme yakalanma ihtimalim de beni çok korkutuyor.
korkmakta çok haklısınız ama şöyle düşünün depreme evinizde ya da işinizin olduğu yerde şehirde yakalanacaginizin bir garantisi yok maalesef.
belki yurtdışı gezisi yaparsınız orada olur hiçbir şeyin garantisi yok ki

Ben Serdivan ilçesine baktım daha çok. Orada da 1+1 eşyalı apartlar üç bin civarı görünüyor. Serdivan sağlam bir ilçe değil mi merkez ilçe olarak da geçiyor.

Her yeri değil bazı yerler annemin gençliğinde bile tarla imis

Her yeri değil bazı yerler annemin gençliğinde bile tarla imis
Bir de Serdivan 'da yeni yapılmış bir apart tuttum diyelim. Yukarıda bahsettiğim hastanelere ulaşım yine sıkıntı olur mu? Çok sıkıntılı hastane var mı?

Bir de Serdivan 'da yeni yapılmış bir apart tuttum diyelim. Yukarıda bahsettiğim hastanelere ulaşım yine sıkıntı olur mu? Çok sıkıntılı hastane var mı?

Iste bilemem bazı mahallelerden kisin / yada bazı saatlerde ulaşım bulamayabilirsiniz
Yada 2 dolmuş gerekir
Ulaşım biraz değişik burada

Bana atsana ablacim her türlü yardım ederim burada yuzyuze de gorusuruz
Ay ben de atanmışım Sakarya 'ya da bir ev bulması kalmış gibi davranmışım, utandım biraz. Sadece o kadar da on bin liralık değil gibi üç bin civarına da eşyalı apart bulmak mümkün gibi bunu anlatmak istemiştim. Peki Sakarya güvenli bir şehir mi yani işler uzadı akşam geç dönülecek diyelim, güvenli olur mu?

Yok o konuda hiç sorun yaşamazsınız tabiki her yerde numune olur ama insanlar buna aliskindir

Mesela küçük yerden kastınız hangi il olabilir?
Marmara hariç her yer olabilir. Hatta şehirlerden büyük ilçeler var onları da değerlendirebilirsiniz. Selçuk iyi olabilir. İl olarak belki Denizli, Afyon,Uşak,Amasya,Kırıkkale,Çorum,Bilecik gibi. En güzellerinden Artvin,Iğdır mesela.

Son düzenleme:
Bursa Gürsu Cüneyt Yıldız Devlet, Bursa Çekirge Devlet, Bursa Yüksek İhtisas bunlar hakkında bilgi verebilir misiniz?
Hepsi de günde binlerce kişinin ziyaret ettiği,pislikten kokudan geçilmeyen hastaneler. Allah düşürmesin,ne hasta olarak ne de personel olarak. Suriyeli akını var zaten. Olaylar asla eksik olmaz. Gece nöbetleriniz perişan geçer. Gördüğüm en iyi devlet hastanesi Bilecikte. Orayı yazarsanız rahat edersiniz.

Artvin muhteşem bir yer
tercih hakkı varsa ben doğuyu da tavsiye ederim
Mardin mesela hem deprem bölgesi değil, hem de zemini tamamen kaya ülkenin en güvenli şehri olabilir deprem konusunda.
hem ucuzda

Ben Serdivan ilçesine baktım daha çok. Orada da 1+1 eşyalı apartlar üç bin civarı görünüyor. Serdivan sağlam bir ilçe değil mi merkez ilçe olarak da geçiyor.

Üniversiteye yakın yerlerde olabilir fakat yol parasını göz önüne alin 7.5 ×2 günlük 30 tl yol verirsiniz. Burada belediye otobüsü seçeneği yok. Saçma sapan bir güzergah var birde tabi vakit ayirma var.

Bende imkan varsa Kırıkkale diyorum. Hem ucuz, hem deprem riski az. Yapacak fazla bişey yok ama Ankara'ya gider gelir.

bizde çok fazla il dışı görevlendirme oluyor lojman verileni hiç duymadım
hemşire de duymadım ama varsa bile bu ekonomide Ankara'da boş yer olduğunu sanmıyorum
Sağlık bakanlığının lojmanı var ama çok az kapasiteli oluyor. Çıkma olasılığı düşük.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…