Yarin eve gelmişsin ve ben yokum Sevgili Kocam..

ben bu sistemi uyguladigimdan beri mutluyum,huzurluyum....
Bu kadar ağır yasamiyoruz gerginlik ortamlarını tabi ama yine de ise yarar bi taktik...

Yorumunu okuduğumda bile ağladım inanırmısın.. Cidden çok şey feda ettim. En önemlisi hayat sevincim, positif düşüncem ve psikolojim alt üst oldu. Çok sağol çok teşekkür ederim, kırıcı olmadan yorumladığın için.. İnan ki çok zor durumdayım kaç gündür yemek dahi yemiyorum. Ağlıyorum şu yaşıma gelene kadar bu kadar ağlamamıştım, şu bir sene içinde ağladığım kadar. Nefret ederdim ağlayandanda ağlamamdanda.. Çok teşekkür ederim.

Aynennn işte aynen olayda bu! Polyanacılık yapamıyorum çakal olamıyorum bu konuda özürlü bir insanom! Babamda aynısını dedi kızım sussaydın eşin yine arkanda olurdu dedi. Susamadım.. Bir sustum iki sustum..olay hakarete kadar geldiğinde susamadım işte. Ah şu cenem !!! Aynen de dediğiniz gibi olacaktı ... Zamanı geri alabılseydım dediğinizi yapardım..

Hayır haklısınız....

konu sahibi paylaşmış....
face'ye eşimle o gün bayram fotosu çektirip face'e paylaşacaktık paylaşılmadı dün paylaşıyım dedim kücük görümcemle annesi beğendi..

Dengesizliklerini vurgulamak istedim. Hem babanı ara git demeler daha sonrasında evliliğimizi desteklercesine fotoğraf beğenmeler.. Bunu izah etmek istedim

ben bu sistemi uyguladigimdan beri mutluyum,huzurluyum....
Bu kadar ağır yasamiyoruz gerginlik ortamlarını tabi ama yine de ise yarar bi taktik...

Ben hep aksini düşünüyordum. Şimdi ezilirsem hep ezilirim/ezdiririm kendimi. O yüzden savunmak istedim kendimi.. Beni bastıramayacaklar mesajını vermek için. Ama dediğiniz mantıklı.. Mağdurları oynamak en iyisi.

Dengesizliklerini vurgulamak istedim. Hem babanı ara git demeler daha sonrasında evliliğimizi desteklercesine fotoğraf beğenmeler.. Bunu izah etmek istedim
yahu tamam da başka eşiniz olmadığına göre bu bayram gününde size vuran eşiniz değilmi fotoğrafını gayet bi şey yokmuş gibi paylaştığınız ?

yahu tamam da başka eşiniz olmadığına göre bu bayram gününde size vuran eşiniz değilmi fotoğrafını gayet bi şey yokmuş gibi paylaştığınız ?

Hata yaptığımı paylaşınca anladım. Ama ailesine karşı "siz naparsanız yapın, sizin gazınıza da gelse hala benim yanımda" mesajını vermek istedim. Ama yanlış düşündüğümü/yaptığımı paylaştıktan sonra anladım, geri de silemedim.. Herkes görmüştü.

Esin seni güya ezdiememis onlara karsi , ama attigi tokat la paramparca etmis. ..

Eksik kalsin öyle ezdiememek....

Kızlar eşim yarın işe gittiğinde bu mesajı yollamak istiyorum kendisine. Yüz yüzeyken konuşamıyoruz pek.. Cümlelerimiz bölünüyor/sinirleniyoruz (kaç gündür kendisine soğuk davranıyorum);

Neden mi böyleyim?
1 sene mücadele verdiğim o güven çabasının boşuna gittiğini gördüğüm için.. Ailenin annenin babanın o saçma egolarını tatmin edip beni orda yanlız bıraktığın için.. Ben orda tek başına mücadele verirken, senin bir kere olsun vicdanın sızlamadığı için.. Karşında eş değil düşman gibi gördüğün insan olduğum için.. "Yeter, biz eşimle bu konular yüzünden bir sene kötüyüz. Evliliğimizin tadını bile çıkaramadık, kapatın konuları yoksa eşimi alıp gideceğim" yerine "haklısın anne biz kötüyüz. Onlar zaten işine geldiği gibiler.." Dediğin için.. Bu zamana kadar emek sarf edip karşılını göremediğim için. Benim seni sevdiğim kadar senin beni sevmediğin/ kendinden taviz vermediğin için.. En ağırıda.. Kendi başıma cebelleşirken, haklı taraflarımı söylerken aileni mutlu edip istediklerini yapıp bana Tokat attığın için sana kırgınım. Bu huyunu hiç sevmediğimi hep beyân etmiştim sana.. Sense bana binlerce söz verip, gaza gelmeyeceğini söylemiştin.. Ben sana tekrar tekrar güvenmek için çabalarken, sen tekrar tekrar o güveni yıkıyorsun. Ailenin ne kadar dengesiz olduğunu sende benim kadar iyi biliyorsun. Bugün kavga edip ertesi gün yemek gönderebilecek kadar dengesizler. Dün ağzına geleni sayacak kadar, bugün hiç birşey olmamış gibi davrananilecek kadar.. Sen bunun hala bilincinde değilsin. Hâla.. Ama sabredeceğim.. Sabretip sonunda "bu evliliği kurtarmak için herşeyi yaptım" diyebileceğim. Sonu iyi veya kötü geriye baktığımda pişmanlık duymayacağım.. Her şekilde hakkımızda hayırlısı olsun.

Yada bunu mu?
Neden mi böyleyim?
1 sene mücadele verdiğim o güven çabasının boşuna gittiğini gördüğüm için.. Ailenin annenin babanın o saçma egolarını tatmin edip beni orda yanlız bıraktığın için.. Ben orda tek başına mücadele verirken, senin bir kere olsun vicdanın sızlamadığı için.. Karşında eş değil düşman gibi gördüğün insan olduğum için.. "Yeter, biz eşimle bu konular yüzünden bir sene kötüyüz. Evliliğimizin tadını bile çıkaramadık, kapatın konuları yoksa eşimi alıp gideceğim" yerine "haklısın anne biz kötüyüz. Onlar zaten işine geldiği gibiler.." Dediğin için.. Bu zamana kadar emek sarf edip karşılını göremediğim için. Benim seni sevdiğim kadar senin beni sevmediğin/ kendinden taviz vermediğin için.. En ağırıda.. Kendi başıma cebelleşirken, haklı taraflarımı söylerken aileni mutlu edip istediklerini yapıp bana Tokat attığın için sana kırgınım. Sorun ailenden çok sensin, ve bunu düzeltmek için 1 sene gözlemlediğim kadarıyla çaba sarfetmiyorsun. Ben sana güvendim, değişir acı çektim o kadar demiştim! Bana her defasında "yine gaza gelip üzerime yürüyecek!" Tedirginliğini yaşatmak zevk veriyor sana. Bu huyunu hiç sevmediğimi hep beyân etmiştim sana.. Sense bana binlerce söz verip, gaza gelmeyeceğini söylemiştin.. Ben sana tekrar tekrar güvenmek için çabalarken, sen tekrar tekrar o güveni yıkıyorsun. Ailenin ne kadar dengesiz olduğunu sende benim kadar iyi biliyorsun. Bugün kavga edip ertesi gün yemek gönderebilecek kadar dengesizler. Dün ağzına geleni sayacak kadar, bugün hiç birşey olmamış gibi davrananilecek kadar.. Olan senle bana olduğunu bile bile.. Sen bunun hala bilincinde değilsin. Hâla.. Ama sabredeceğim.. Sabretip sonunda "bu evliliği kurtarmak için herşeyi yaptım" diyebileceğim. Sonu iyi veya kötü geriye baktığımda pişmanlık duymayacağım.. Her şekilde hakkımızda hayırlısı olsun.

Tek bu huyun yüzünden evliliğimiz sallantıda, öfke kontrolun yok. Aileye aşırı zaafından doğruyu yanlışı seçemeyecek kadar güçsüzsün, bunu bide şiddetle örtbaz etmek acizliktir. Ama diğer konularda tam hayal edebilecek bir Eşsin.
Beni sevdiğin kadar çaba gösterirsin, sevmediğin kadar uzaklaşırsın..

Diger konularini bilmiyorum.
Esin ne kdr sidet egilimli haberim yok.
Ama keske sussaydin orda.
Tabi asla tokat siddet cozum degil.
Ama bi erkegi cileden cikarirmi o yaptiklarin?
Cikarir.

Elimden geleni yaptım içim rahat demek için kaç tokat yemek , kaç kavga etmek , kaç kez babanızın evine gönderilmeniz gerekiyor?
Devam edeceksiniz belli ki en azından aile terapistine gidin.

Çıkmazın içindeyim arkadaşlar bir yardımcı olun lütfen. Kp'im yalan söylediği ortaya çıktı. kendisi kuzenimin düğününde kimse karışmadığını sırf erkek tarafı olduğunu söylemişti (biz yoktuk düğünde görmedik) .. Bugün duyuyorum ki sepeti kuzenimin kız kardeşi tutmuş!!! Takısınıda halamın kuzeni takmış!!! Yani erkek tarafı sırf yoktu! Yaa içimde o kadar söylecek laf var kiii arkadaşlar napmalıyım?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…