Tatlım biraz realist olucam.Tabiiki eşinin sana vurması kesinlikle kötü bişey bunun tartışılıcak biyanı yok.Ama istediğini söyleyen istemediği duyar görür bu bir.Siz gelin olarak mecburen saygılı olmalıydınız (o an içinde) sonra mecbur olmadığınız sürecede o insanlarla görüşmemeliydiniz.Üstelik kp konuşurken anladığım kadarıyla herşeye cevap verme savunma halindeymişsinizki eşiniz size bin kere sus babam konuşsun demiş.Ben sizinde zivanadan çıktığınızı düşünüyorum.Siz hazır eşiniz sizi savunurken susucaktınız eve gidincede mağduru oynicaktınız oturup bi ağlicaktınız.Bu sayede ne eşinizle bu şekilde aranız açılıcaktı nede öyle bi akşamda dahi siz sustuğunuz halde üzerinize gelen ailesiyle sizi görüşmeye mecbur bırakıcaktı.Yani kızdım söyledim sinirlendim konuştum diye bişey olamaz.Böyle durumlarda birazda işin çakallığını bilmek kendini sıyırmak gerekli diye düşünüyorum ben.Bu konuyu sonsuza kadar halletmenin tek yolu ailesiyle birdaha görüşmicek duruma gelmek olurduki bunuda anca siz çok mağdur görünerek becerebilirdiniz.Ulan bin tane laf ettiler bu kadın hiç bişey söylemedi sonra geldi evde ağladı hüngür hüngür.Ailem bu kadına yanlış yaptı.Ahanda bidaha görüşmesinler dedirttiğiniz anda sorunlarınız kalmazdı.Sizin savunma mekanızmanız başınıza dert açmış diye düşünüyorum ben.
Sen aslında elinden geleni yapmısın tatlım, evliliğini kurtaracam derken ruhunda ve bedeninde deriz izler bırakılmasına izin verme. Icin ferah olsun boşansan bile sen elinden geleni yapmısın önceki konularınıda az buçuk okudum. Karar senin son derece saygım var ama kendini dahada küçültme ve ezdirme, Boşanma korkusu olmadan hareket edersen doğrusunu yaparsın gerekirse irtibatı kesin ailesiyle. Bol sans diliyorum tatlım
Tatlım biraz realist olucam.Tabiiki eşinin sana vurması kesinlikle kötü bişey bunun tartışılıcak biyanı yok.Ama istediğini söyleyen istemediği duyar görür bu bir.Siz gelin olarak mecburen saygılı olmalıydınız (o an içinde) sonra mecbur olmadığınız sürecede o insanlarla görüşmemeliydiniz.Üstelik kp konuşurken anladığım kadarıyla herşeye cevap verme savunma halindeymişsinizki eşiniz size bin kere sus babam konuşsun demiş.Ben sizinde zivanadan çıktığınızı düşünüyorum.Siz hazır eşiniz sizi savunurken susucaktınız eve gidincede mağduru oynicaktınız oturup bi ağlicaktınız.Bu sayede ne eşinizle bu şekilde aranız açılıcaktı nede öyle bi akşamda dahi siz sustuğunuz halde üzerinize gelen ailesiyle sizi görüşmeye mecbur bırakıcaktı.Yani kızdım söyledim sinirlendim konuştum diye bişey olamaz.Böyle durumlarda birazda işin çakallığını bilmek kendini sıyırmak gerekli diye düşünüyorum ben.Bu konuyu sonsuza kadar halletmenin tek yolu ailesiyle birdaha görüşmicek duruma gelmek olurduki bunuda anca siz çok mağdur görünerek becerebilirdiniz.Ulan bin tane laf ettiler bu kadın hiç bişey söylemedi sonra geldi evde ağladı hüngür hüngür.Ailem bu kadına yanlış yaptı.Ahanda bidaha görüşmesinler dedirttiğiniz anda sorunlarınız kalmazdı.Sizin savunma mekanızmanız başınıza dert açmış diye düşünüyorum ben.
Siz aslında esas noktayı atlıyorsunuz. Evet, eşinizin ailesi bütünüyle anormal insanlar. Ortalama bir dram dizisine koysak orada bile abes kaçarlar. Sizin de huyunuz -kusura bakmayın ama- kötü; şimdiye kadar okuduğum tüm konularınızdan anladığım kindar ve intikamcı bir insan olduğunuz. Görümcenizin dövülmesi olayı ve ondan sonraki "Hak etti" yorumunuz dolayısıyla yazıyorum bunları özellikle.
Fakat fark etmez. Siz femme fatale olsanız, -teşbihte hata olmaz- şeytan olsanız da fark etmez. Siz dayak yiyorsunuz.
Kocanızın ailesi de fark etmez. Evet kötü insanlar, evet çok avam hareketleri var. Ama sizi onlar dövmüyor.
Sizi kocanız dövüyor. Kocanız sizi dövüyor.
Siz hâlâ "Ailesiyle görüşmek istemiyorum" diyorsunuz.
Kocanızın ailesi ile sorunlarınız olabilir. Ama esas sorununuz kocanızın ailesi değil; bizzat kocanız. Bunun gibi çok kötü durumlar yaşayıp karısını dövmeyen binlerce adam var ve sizin kocanız bunlardan biri değil.
Hep meselenin özünü kaçırdığınızı düşündüğüm için yazdım. Aslında ben de içten içe sizin kocanızı suçlamak yerine gerekirse Obama'yı bile suçlayacağınızın farkındayım.
konu sahibi paylaşmış....
face'ye eşimle o gün bayram fotosu çektirip face'e paylaşacaktık paylaşılmadı dün paylaşıyım dedim kücük görümcemle annesi beğendi..
ben bu sistemi uyguladigimdan beri mutluyum,huzurluyum....
Bu kadar ağır yasamiyoruz gerginlik ortamlarını tabi ama yine de ise yarar bi taktik...
yahu tamam da başka eşiniz olmadığına göre bu bayram gününde size vuran eşiniz değilmi fotoğrafını gayet bi şey yokmuş gibi paylaştığınız ?Dengesizliklerini vurgulamak istedim. Hem babanı ara git demeler daha sonrasında evliliğimizi desteklercesine fotoğraf beğenmeler.. Bunu izah etmek istedim
yahu tamam da başka eşiniz olmadığına göre bu bayram gününde size vuran eşiniz değilmi fotoğrafını gayet bi şey yokmuş gibi paylaştığınız ?
Diger konularini bilmiyorum.
Esin ne kdr sidet egilimli haberim yok.
Ama keske sussaydin orda.
Tabi asla tokat siddet cozum degil.
Ama bi erkegi cileden cikarirmi o yaptiklarin?
Cikarir.
E gelsin seni alsın demişler işte o zaman esin armut mu topluyordu
Sonuc? Sundan emin ol degisen birsey olmayacak. İceriden sana bilenenler aynen devam edecek. Bu gerginlik surer gider. İnsana es her zaman bulunur ama huzur zor..iyi dusunun derimOda onlarla bir oldu.
Sizce eşime yolliyimmi o msjı yarin işe gittiğinde?
bence sen normal değilsin düşüncelerin sağlıklı değil kendine de saygın yok