Yarin eve gelmişsin ve ben yokum Sevgili Kocam..

hala mı sepet

bence ailen dengesiz yazarsan yazdığın hiç bişeyi görmez gider tek o lafı görür ..

o kelimeyi değiştir öyle yaz mesajı bence .
ay millete diyip kendime gelince böyle düşünceli davranamıyorum ya ona yanarım

dediğim gibi ebnce eşiniz gidip sadece o dengesiz lafına takılır .
mesaj güzel olmuş içinizde kalmasın atın. yada bi kağıda yazın sabah giyeceği pnatolona falan koyun . okusun okusun dursun .
belki azcık anlar . sanmıyorum ama

ben haklı isem babası da olsa feriştahı da olsa tanımam geçeceksiniz o işleri. Sen doğru olanı yapmışsın.

Keşke ilk başta çekip gitseydiniz o evden..

Sana tavsiyem ne o aileyle ne de başkalarıyla görüş. evden de uzaklaş

hay sepet gibi andır kalsın bırak şu sepeti yahuu

sen obsesifsin bence

arkadaş ne aşkmış bu böyle gerçi aşk değil takıntı da. dayak yese de bırakmıyolar adamları şaka gibi. hatun dayak yemiş hakaretlere uğramış derdiyse halasının kuzeninin bilmem nesinin tuttuğu sepet

tak sepeti koluna herkes kendi yoluna

sepet sepet yumurta sakın beni unutma

dam üstünde sepetler vur beline kazmayı

elti görümcenin sepetine muhtaç

tövbe Yarabbim

Harf hatası olabilir diye soruyorum, umsuruk ne demek, ben de kullanmak istiyorum çünkü.
Bir şeyi istersin ama elde edemezsin ya o işte
Konuşuyoruz konuşuyoruz zannediyoruz tamam doğru yolu buldu, hoop tekrar başa

ALLAHıma binlerce şükürler olsun kaynanayı evden bir güzel kovdum eşime de ya annen ya ben dedim oda beni seçti çok şükür şu an kaynana denen yaratığı hayatımdan tamamen çıkardım her gün mutluluktan uçuyorum. her gün geriye bakıp zaferimi kutluyorum:) eşim bana ailesi için tokat atacak o adamın şerefiyle oynarım. heleki ailesi için bana tokat atacak ben o adama dünyayı dar ederim. kaynana her gün ağlıyormuş. o ağladığı her an bende mutluluktan havalara uçuyorum. bana yaşattığı onca acıların intikamını teker teker alıyorum oh çatlasın

Kaç senelik evlisiniz? Neden düğünde olup bitenler hala bu kadar hararetli bir şekilde tartışılıyor? Geride bırakmanız gerekiyor evliliğinizi sürdürmek istiyorsanız. Düğün cd'sini açıp onun üzerinden tartısıyorsunuz maaile. Gerekli mi? Siz yada karşı taraf haklı çıkınca o güne geri mi döneceksiniz? Geri mi saracaksınız olup biteni hayır.
Günümüze dönün,geride bırakın,haklıda olsanız birşey değişmez. Eşinizle son kez konuşup kapatın konuyu,kimseyede açtırmayın. Böyle diyorum çünkü size vuran bir adam var ortada hemde kayınpederinizin yanında,buna takılmalıydınız kim haklı kim haksız yerine. Dayağın haklı bir yanı olamaz zira.
Siz ayrılmazsınız gibi hissederek yazdım bunları,ayrılmayacaksanız lütfen geçmişi kimse açmasın,ne siz ne eşiniz ne ailesi anlamsiz çünkü sadece huzurunuz kaçıyor,birbirinize giriyorsunuz.

Bacım sen mi şakasın? Kocan mı? Yoksa kocanın ailesi mi?
Vallahi en hasta hanginiz sıralama yapamadım.
Ama fark ettim ki sen kaostan zevk alıyorsun. Sepet de sepet hay ...
sepetine..
John Steinbeck'in Yukarı Mahallesi'nde aynen seni anlatan bi hikaye vardı.
Evet evet sen O'sun.

Kardeş umsuruk ni dimek
Okkalı bi şeyse kullanalım bazen
Böyle insanı yoran, bekleyip bekleyip olmayan şeylerde kullanıyoruz
Daha çok eşime kullanırım, bir olay anlatacak mesela, sonucu beklerim artık çatlamalara gelirim o hala ayrıntılarla meşguldür. Eee yeter artık umsuruk ettin derim

Bende sanıyorum ki tek olayınız var dicektimki konuşun anlaşın ama nerdeeee kaç kere dayak yemişsin hala daha msjda ben bu evlilik için savaşıcam ayakları.
yazık şöyle konular kaç sayfa oluyor asıl yardıma ihtiyacı olanlar kaynıyor arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…