Yarin eve gelmişsin ve ben yokum Sevgili Kocam..

arkadaş bir konusunda babasının araba aldığından bahsetmişti ama..

bunu mu diyorsunuz

Ama babasi kiskirtti ama o gune kadar hep savundu ama reflex olarak vurdu yan yatti camura batti... zorla kilif ariyosunuz adamin kazmaligina. Ne bekliyosunuzki yarin bi gun sizi reflex olarak oldurmesini mi?? Ne desek bos madem bu denli savunacaktiniz dayakci kocanizi neden konu actiniz

Bir baba eger gercekten babaysa ek is yapar limon satar yine yavrusunun bogazindan bir lokma gecirir. Yani oyle dusunmeyin. Size boyle davranan bir adamla devam etmeyin lutfen. Yapmayin kendinize bunu. :/

Kocasını gazlayıp sözünden 1 gün önce görümcesini dövdüren konu sahibesi, size zerre üzülmedim. Hak ettiğinizi bulmuşsunuz. Keser döner sap döner gün gelir hesap döner demişler. Bu sefer gorumcenizle bir olup kocanızı dövün bence. Durum eşitlenir böylece. Gelenekselleşmiş sizde dayak meselesi...

Kardeşiyle küsmüşse küsmüş, neden tüm aile bilenip bilenip sizin üstünüze yürüdü? Anne ayrı, görümce ayrı, kp hayret ettirici zaten "baban gelsin seni alsın", eşin neyin güç gösterisini yapmış siza tokat atarak? Siz bu insanları tanıyamadınız da mı gittiniz bayram kutlamaya? Az çok kişi kendini belli eder. Ama eşiniz de hiç iş yok, baktı ki kavga çıkacak seni alıp gitmesi lazımdı. Resmen planlanmış kavga gibi... Ailenizi de alıp polise gitseydiniz ya, hepsinden şikayetçi olsaydınız. Valla kusura bakmayında, suçlu olan onlar burunlarından bir bir getireceğinize kasayıda veririm annemin evine giderim demişsiniz. Bu olanlar karşısında sizin aileniz ne yaptı? Resmen sizi aralarına alıp itip kakıp dövmüşler.

Ne cirkin seyler bunlar. Hic bir canli dayagi haketmez. Hakareti haketmez. Sen kimsinde Allahin ozenerek yarattigina kendi egolarin yuzunden boyle davraniyorsun. Ne pis ne cahil bir aileymis bunlar. Iki cozum var ya cidden gorusmeyeceksin kayin tarafinla yada tasi taragi toplayip evine doneceksin. Belki sonra hayatinin askini bulursun

konu sahibi kocasını kışkırtıp gorumcesını söz günü dövdürtmüştü ama

kardeşini dövmüş karısını dövüyo adam dersin laf havada kalır...

o görümce niye sevsin ki seni

aynı benim igrenc kaynanam ve görümce ömür boyunca yanlız kalıcaklar kendi pisliklerind ebogulsunlar

OdunHatun merhaba arkadaşım herkes olumlu yada olumsuz açıklamalar yapmış anladığım kadarıyla kimse tartışma esnasında öfke kontrolünü yapamamış kp kılıbıksın demiş eşin sana tokat atmış kp daha ileriye gidilmesin diye oğlunu geri itmiş kv ortalığı kızıştırmış görümcede sana haddinden fazla öfkeli ve kinli en ufak açıklığını arıyor bir ark. yazmış burda söz gününde görümceni dövmüş, kız ölene kadar bunu unutmaz elinden geleni yapıyor şu an bu alayın tek çözümü söz gününde dövülen görümce konuşulup anlaşılması çok iyi bilmiyorum içereği yanlışım varsa kusura bakma

seni döven adamın hangi merhametinden bahsediyorsun?
babanı ara gelsin alsın demişler daha ne bekliyorsun acaba?
eşin gerçekten çok merhametliymiş.

Evlenecek kadar büyüdüysen birileri olmasada hayatını idame ettirebilirsin.
Okuyor musun? Yurtta kalır, partime çalışır, krediye başvurur yaşarsın.sadece kendini mi geçindiremeyeceksin. Bahane bulma kendine.
Ezik olmaktan , kendine acımaktan hoşlanıyorsun sen.
2 sene sonra açacağın konu çok belli " kocam beni hastanelik etti, benim okulum bitti ama küçük bebeğim var çalışamam, kimse bana sahip çıkmıyor"
Bu hayatta kendi sorumluluğunu bile almayı beceremeyen bir insan her daim ezilmeye mahkumdur , unutma.

o neneler ve annelerin bir de nasihatları vardır
kadın dediğin çok dik başlı olmayacak sabırlı olacak
ben zamanında çok çektim bu adamdan bilmem ne

ya teyzeciğim mesela
bu adam çok çapkında 50 nin üzerinde duruldu affedersin adam daha durulmasın mı
beni çok döverdi artık dövmüyor adam gelmiş 60 yaşına artık bir taraflarını kaldıramıyor ondan vuramıyor
kumarbazdı artık oynamıyor ee adam tüm rızkını kumarda bitirmiş harcayacak parası kalmamış ondan oynayamıyor diyemiyorsun işte
bu tür teyzeleri ve fikirlerini savunanları anlamıyorum

benim bedenim benim kararımın değişik uygulaması nasıl olsa ayrıl boşan kendine hayat kur laflarını dinlemeyecekler
o zaman o aileye göre yırtık olacak kendisi görümcesinin saçlarına yapışacak kocası buna bu görümcesine tarzı bir dalaşıp sonra bir araya gelecekler
ya hiç görüşmeyecekler toptan irtibatı kesecekler ki kocasının bunu kabulleneceğini hiç sanmıyorum
adam bu söylendiğinde tamam görüşmeyeceğiz bir daha dememiş

yada hiç bir şeye karışmayıp görümcesi senin ağzına .... vs. dediğinde sesini çıkarmayıp oturacak oturduğu yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…