Yarin eve gelmişsin ve ben yokum Sevgili Kocam..

şu güzelim dünyada sabah aksam sevişmek varken
dayak yemek yalan pesınde kosmak bırbırıne fıtleyerek hayatınızı zehır etmıyormusunuz yahu
yıllar gecıyor pısman olacaksınız

Ne yapiyim sizce bu olanlardan sonra susiyim, kocamı elime almaya mı bakiyim? Çevremdekiler öyle diyor. Boşanarak o aileye istediğini yapmış olursunuz..

Bu soruya karşılık eşim annesini seçerdi..

1 senelik evliyiz. Haklısınız baştan sona kadar..

OdunHatun , sevgili arkadaşım, Allah Lillah aşkına şu sepeti, kınayı bırak artık. Bak bu sepet ısrarın hiç normal değil; inan hiç normal gözükmüyorsun. Senin sorunun bu mu şimdi? Değil; sen de farkındasın.

İnşallah .. Bir tarafım kalk ne duruyorsun diyor diğer tarafım sende susmadın, kim olsa aynısını yapar diyor..
Kim olsa aynısını yapmaz. Ütopik bir şey söylemiyorum gerçekten siz şimdi sizin ilişkinize bakınca öyle bişey söylüyorum sanacaksın ama gerçekten değil. Şimdiye 3bin km uzağa gitmiş olman gerekiyordu

Değil. Onların derdi HÂLA sepet miş..
Benim değil. Tamam itiraf ediyorum tek sorun eşim.! Ailesi tek zaafı.. Ailesine karşı iki dk içinde gaza gelebilir potansiyelde.. Beni o ortamdan çekip eve götürceğine baba evime gönderen o. Bu olaylar olmadan önce en son davamdan beri hiç birşeyimiz yoktu herşey yolundaydı.. Bana el kaldırmadı.. Ya lanet olsun ki eşimi seviyorum diğer huyların hepsi iyi bi bu zaafı yüzünden gemileri yakamıyorum yakmamak için direniyorum.. Ama nereye kadar? Babamlayım şuan kendisi dövdüğünü bilmiyordu eşimin söylememiştim, karşıma gelse döverim o kadar sinirliyim diyor.. Eşimden yana. Ya inanın allak bullak oldum, vee evet psikoloji durumum altüst!

İnşallah .. Bir tarafım kalk ne duruyorsun diyor diğer tarafım sende susmadın, kim olsa aynısını yapar diyor..
tokat olayı düşündürüyor beni..
hele ki ailesi için olması daha da düşündürücü..
bir defa ders ver senden vazgeçecekmi görürsün ozaman.

Ailesiyle görüşmeme ikna olmazsa boşanıyorum. Yani en az bana 1 hafta sonra gelir hadi annemlere gidelim diye. Hayır dediğimde o zaman bi kavga çıkar ve çeker giderim. Diye düşünüyorum

Bence kendinizi bu konuda yumuşatın.Eşinizin sizi koruması ve huzurlu olmanız için başka seçenek yok.Hem siz ne kadar sizi ezmelerine müsaade ederseniz bu sizin o kadar kârınıza olur :))) çünkü belliki eşiniz sizi koruyacak biri aslında.Siz sabır taşırmışsınız.Bırakın ölümüne ezsinler.Hiç cevap vermeyip eve gidince bikaç kere ağlasanız ömür boyu kurtullursunuz o manyaklarla görüşme derdinden.Hemde kocanıda arkana alarak!! Aklın yolu bir.Babanız haklı :)

tokat olayı düşündürüyor beni..
hele ki ailesi için olması daha da düşündürücü..
bir defa ders ver senden vazgeçecekmi görürsün ozaman.

Eski konularıma bak canım kaç kere kovdu annemlere gittim, eşim dayanamadı yalvarmalarına geri döndüm.

Son düzenleme:

Anneme okudum dediğinizi. Çok doğru yazmış diyor. Deniyicem, inanın hiç ezik olmadım ama sanırım ezik olmakta fayda var.. Çok teşekkür ederim ilginiz için :) Rabbim birdaha yaşatmasın bana o olayları ama yaşadığımda da susup o ortamı terkedeceğim. En doğrusu bu.

Bu arada eşim annesigildeyken annesi "keşke yapmasaydık cdyi fln takıp uzatmasaydık" demiş. Eşim de "OdunHatun hiç mi korumyacaktı kendisini? Konuşarak korudu" demiş annesine. Annemle kv telefonda görüşmüşler kv ağlayarak anneme tlf'da "boşanmasınlar lütfen kızına söyle açmasın boşanma konusunu" demiş. Ve hiç birşey yok gibi.. Annesi yemek yolladı. Yiyelim diye. Bir lokma almadan çöpe bastım hepsini.

Herhalde üzerimde psikolojik deney yapıyorlar, bir elleriyle itip diğeriyle tutuyorlar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…