- 31 Mayıs 2013
- 2.503
- 3.053
yazargiderim vardi ya hani kina tepsisini dert eden oymusşaka mı bu öyle bi konu hatırlıyorum ama konu sahibi OdunHatun muydu onu hatırlayamadım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yazargiderim vardi ya hani kina tepsisini dert eden oymusşaka mı bu öyle bi konu hatırlıyorum ama konu sahibi OdunHatun muydu onu hatırlayamadım
DAyak yemeye devam edin esinizede sımsıkı sarilin. Nede olsa sizi savundu boyle sizin gibi kendini göz göre göre ezdirmeye alismis kadinlar yokmu ahhh. Size hakediyorsunuz diyesim geliyor.Ama hala eşim "sen bu eve gelin geldim, gitmelisin öyle olmaz.." Dedi. Buna inanamıyorum işte. Ben sevgim için ödün beriyim ama kendisi ailesinden korksun kılıbıksın eşinin kolundan tutup getiremiyorsun derler diye korkuyor..
Ama hala eşim "sen bu eve gelin geldim, gitmelisin öyle olmaz.." Dedi. Buna inanamıyorum işte. Ben sevgim için ödün beriyim ama kendisi ailesinden korksun kılıbıksın eşinin kolundan tutup getiremiyorsun derler diye korkuyor..
Tatlım hepsini okuyamadım ama okuduklarım ve senin tavırların karşısında sok sok sok oldum neden bu gencecik en güzel çağında bu tür Varlıkların Bayramı'nı zehir etmesine göz yumuyorsun? Eşinede hic merhametli falan deme Gözünü seveyim sen dışarıda fenalaşsan kim olsa Yardıma gelir eşinin gösterdigi merhametin 10 katını gösterirdi. Bence sana bisey olacak diye değilde aman şimdi basım Belaya girer diye evhamlandı sen fenalasınca. Sen o an Baba'nın evine gidip onu Sürüm Sürüm süründürmememişin, hala Anahtarı bırakıp mektup yazıp gitmekten bahsediyorsun, onu o an yapmalıydın ki. Diyecek cok sey varda resmen facia atlatılmış sen hala Facede foto paylaşıp neyi kime ispat ediyorsun, görümcenle kv Begenincede unutmusun hemen yasadıklarını. Yüzünde eşinin parmaklarının izini paylas bayramda facia keyfisi yaz bide Töbe Töbe ya kendine acı tatlım kendini düsün, inan okurken adına öyle üzüldümki sende biraz üzül durumuna ezdirme kendini
Inanmıyorum ya, o saatten sonra ne foto çekinirim nede Facede herhangi bişey paylaşırım,gurur güzel şey be! Insanoğlu me yaşayacağı belli olmaz, büyük Konuşmak değil amacım ama ben bu olaydan sonra o adamın koynuna giremezdim cok pis soğurum, ne diyelim o zaman iyi begenismeler demekten baska bisey düşmez bizim haddimizebayan facebook'a kaynanasıyla bayram fotoğrafları atıyor beğenileşiyor falan çoktan atlattı yani boşuna dert etmeyiniz : D
Tatlım hepsini okuyamadım ama okuduklarım ve senin tavırların karşısında sok sok sok oldum neden bu gencecik en güzel çağında bu tür Varlıkların Bayramı'nı zehir etmesine göz yumuyorsun? Eşinede hic merhametli falan deme Gözünü seveyim sen dışarıda fenalaşsan kim olsa Yardıma gelir eşinin gösterdigi merhametin 10 katını gösterirdi. Bence sana bisey olacak diye değilde aman şimdi basım Belaya girer diye evhamlandı sen fenalasınca. Sen o an Baba'nın evine gidip onu Sürüm Sürüm süründürmememişin, hala Anahtarı bırakıp mektup yazıp gitmekten bahsediyorsun, onu o an yapmalıydın ki. Diyecek cok sey varda resmen facia atlatılmış sen hala Facede foto paylaşıp neyi kime ispat ediyorsun, görümcenle kv Begenincede unutmusun hemen yasadıklarını. Yüzünde eşinin parmaklarının izini paylas bayramda facia keyfisi yaz bide Töbe Töbe ya kendine acı tatlım kendini düsün, inan okurken adına öyle üzüldümki sende biraz üzül durumuna ezdirme kendini
Sen aslında elinden geleni yapmısın tatlım, evliliğini kurtaracam derken ruhunda ve bedeninde deriz izler bırakılmasına izin verme. Icin ferah olsun boşansan bile sen elinden geleni yapmısın önceki konularınıda az buçuk okudum. Karar senin son derece saygım var ama kendini dahada küçültme ve ezdirme, Boşanma korkusu olmadan hareket edersen doğrusunu yaparsın gerekirse irtibatı kesin ailesiyle. Bol sans diliyorum tatlımInanin bende uzatmalari oynuyorum.. Dün anlasmamizdan sonra ailesine gitmek icin zorlarsa beni bosanma davasini o anda acacagim. Benim sadece istedigim sonunda "elimden gelen herseyi yaptim bu evlilik icin ama olmadi" diyebilmek.. Kendimi taniyorum mantigimdan cok kalbim agir basiyor.. Ama kendisine de söyledim bu kadar cabamdan sonra ailem diyebiliyorsan zerre pismanlik duymicam gidisimden.. Bosanmamizdan.. Ama bazi arkadaslarimizin da dedigi gibi burda.. Son sans ailesiyle irtibatimi kesmek. Aksi takdirde annemlere gidecegim..
Siz aslında esas noktayı atlıyorsunuz. Evet, eşinizin ailesi bütünüyle anormal insanlar. Ortalama bir dram dizisine koysak orada bile abes kaçarlar. Sizin de huyunuz -kusura bakmayın ama- kötü; şimdiye kadar okuduğum tüm konularınızdan anladığım kindar ve intikamcı bir insan olduğunuz. Görümcenizin dövülmesi olayı ve ondan sonraki "Hak etti" yorumunuz dolayısıyla yazıyorum bunları özellikle.Inanin bende uzatmalari oynuyorum.. Dün anlasmamizdan sonra ailesine gitmek icin zorlarsa beni bosanma davasini o anda acacagim. Benim sadece istedigim sonunda "elimden gelen herseyi yaptim bu evlilik icin ama olmadi" diyebilmek.. Kendimi taniyorum mantigimdan cok kalbim agir basiyor.. Ama kendisine de söyledim bu kadar cabamdan sonra ailem diyebiliyorsan zerre pismanlik duymicam gidisimden.. Bosanmamizdan.. Ama bazi arkadaslarimizin da dedigi gibi burda.. Son sans ailesiyle irtibatimi kesmek. Aksi takdirde annemlere gidecegim.. Bu ara da cok tesekkür ederim yardimin icin.
konu sahibi paylaşmış....kim facede resim paylaşmış
kim facede resim paylaşmış
Nasıl bir aileye düştüğümü bende bilmiyorum. Allah bana yaşattıklarını onlara da yaşatsın.
Dün eşimin annesi (klasik önce cıngarı çıkartır sonra fenalaşır) bu yüzden annesinin yanına gitti nasıl iyi mi diye.. Annesi orda nasıl olduda biz o cdyi çıkarttık bu kadar davaları uzattık demiş eşime.. Babası pişmanmış.. Falan filanmış birde utanmadan face'ye eşimle o gün bayram fotosu çektirip face'e paylaşacaktık paylaşılmadı dün paylaşıyım dedim kücük görümcemle annesi beğendi.. Bunlar yetmedi yemek yollamış eşimle annesi, yiyelim diye. Hangi yüzle ya hangi yüzle!!!! Çocuk oynatır gibi ağzıma sıçın daha sonrasında "şakaydı o yeaa" diyip klasik pişmanlığınızı yaşayın. Nişanlı dönemimden tutun şimdiki döneme kadar bunlar böyle çirkefti. Ağızlarına gelenleri sayıp daha sonra ertesi gün ay bana birşeyler oluyor yapmayaydık iyiydi diyin.. Rabbim sen bana sabır ver.