yarım rahim

sedoşum bende bir ara bakmıştım tıkalı tüpler için yapılan kürlere dediğin gibi karnıbahar kürünü okumuştum..ya bence boşuna kafaya takıyorsun git yücel beye anlat durumu sana neden gittin diyecek değil ya böyle için içini yiyeceğine rahatla artık...
şaka maka zaman geçiyor kızlar her ay bizden gidiyor çalışmaları hızlandırmak lazım..

masalcık böyle giderse şu bebeiş için yaptıklarımdan bir kitap çıkaracağım Hıdırellezler kürler fallar doktorlar formlar ve en önemlisi sizler yok yok hamileliğe dair herşey :)aman Allah başka dert vermesin öyle yada böyle yazılmışsa çekeceğiz.....hani size bahsetmiştim ya en son ofise yakın özel bir hastaneye gitmiştim bayan bir drdu klomen yazdı bana adet olunca başka sonra bana gel dedi tabi arayada sıkıştırdı ben senin yerinde olsam tüp bebek yaparım deyince bütün hevesimi kaçırdı.ve dün bir karar aldım eski druma gideceğim ve onda devam edeceğim adam klomeni uyguladığı ilk ayda hamile kaldım ve en önemlisi benimle ilgili bütün detayları biliyor ve tüp bebek konusunda kesinlikle diretmiyor ..dış gebelik olunca soğumuştum o hastaneden sonra düşündümde drumun ne suçu var adam işini en ii şekilde yapıyor çokta ilgili dış gebelik olduysada benden kaynaklıydı .silbaştan başka dra kendimi anlatacağım diye çabalayacağıma beni bilen birinde devam etmek daha doğru olacak sanki.dün aradım bu akşam nöbetçiymiş randevu almanıza gerek yok akşam istediğiniz saatte gelebilirsiniz dediler bu akşam iş çıkışı gideceğim ..annem girdi aklıma aslında çok sevmişti drumu çok ilgili kibar adam işinide ii yapıyor gitme başka yerlere kafan karışmasın dedi düşündümde mantıklı geldi.bayan drun klomen uygulama şeklide tuhaf geldi bana dozu yüksek tuttu ilk aydan kist yapar diye hiç düşünmedi.ama doğan bey öle ayrıntıcıki ilk aydan çok düşük doz vermişti kist oluşmasın ve kaliteli yumurtalar olsun diye 2 tane olsun ama kaliteli olsun diyordu ve ilk aydan hamile kaldım sayesinde ve yarım rahim olayını öğrendiğimizde öle çok üzülmüştüki kaç kere aradı beni sakın üzülme pes etme diye .bana sizce dr konusunda doğrumu yapıyorum ...bana dua edin kızlar ..masalcık benim için ümitli olman çok hoş ama ben ilkinde olduğu kadar şanslı olacağımı sanmıyorum hayırlısını diliyorum tatlım bu arada incir kürüne başladım kızlar..İbrahim saraçoğlunu dinledimde geç adet olanlar için ve yumurta çatlaması için incir kürüyle birlikte havuç suyunuda yapın diyor yarından itibaren onuda yapacağım..masalcık senin yumuşlararın Maşallahı var çatlıyorda ama döllenme olmuyor demekki şu preseedi bir dene derim bakarsın işe yarar...ucakcık senide tez zamanda sahalarda görmek isteriz sen azimli kızsın bize yine solarsın :)) çook öptüm sizi canlarım Rabbim yardımcımız olsun

Merhaba arkadaşım senin adına çok sevindim evet dediğin gibi dr kadar laboratuarlar da önemli inşallah emeklerin boşa çıkmasın arkadaşım inşallah rabbim gönlüne göre versin..Gelişmelerini yaz bana da merak ederim seni..Zaten eğer dr dan pozitif elektirk alıyorsan insan çok rahatlıyor daha umutlu daha pozitif oluyor zaten bu da bizim için çok önemli..İnşallah arkadaşım rabbim bu mübarek günlere girerken hepimizin dualarını kabul etsin..

Merhaba Masalım..kolay gelsin bacım sen iyicene işlere giriştin valla ama çoğu bitmiş azı kalmış badana da bitince bir temizlik ohh mis gibi olacak her yer..peki hangi renk yaptırdın badananı..bana bak kız mutfak resmi istiyorduk sadece artık tüm evinin resmini çekeceksin ona göreeee meraktan çatlarız bizz...masalcım sorma ya bendede dün kasık ağrısından öldüm herhalde benimde yumurtalar çatladı ama ne ağrı bir belime vuruyor bir kasıklarıma..ama maalesef ki dünü değerlendiremedik çünkü sular kesikti))) göya hidrofor var ama sanırım daha önceden kesikmiş 30 saat kadar..bugün de hafiften ağrıyor hatta kızlar benim böyle zamanlarda midem de bulanır sizinde öyle oluyor mu acaba yoksa bende mi oluyor..ben de brokoli kürünü okudum karnıbaharı da gördüm olmazsa diyorum gerçi şimdide mevsimi değil ya yapayım diyorum ama bende bilmiyorum kızlar.evet tatlım perde çok oluyor görülme sıklığına göre perdeden sonra çift rahim geliyor sonra yarım geliyor işte yani sonuçta hepimizin ki bir gelişim bozukluğu..peki arkadaşın ameliyat olmuş sonraki durumu ne rabbim herkesi kurtarsın valla hepimizin gönlüne göre versin..sorma kız ben de diyorum istişareye yatayım diye..off bilemiyorum anacım en sonunda durumumu çözmek için tıp okuyacam 2 sene çalışsam 7 sene de de dr luk için uğraşırım 40 yaşına gelmeden çözerim olayı )))))

evet tatlım karnıbaharı bende duydum inşallah iyicearaştırayım da bakalım inşallah şifa olur..doğru diyorsun tatlım beynim iyice karıştı valla billa artık bıktınız benden hakkınızı helal edin )) hatırlıyormusun ilk topiği açtığında 'başına iş aldın forumun en dertlisine denk geldin..' demiştin bana gördün mü kız ben daha beterim )) sen bilirsin arkadaşım hep diyoruz ya hangi dr dan pozitiff elektirk alırsan en iyisi odur diye..gerçekten de öyle.. dr dan pozitif elektrik aldıktan sonra insan güveniyor daha az stres oluyorsun acaba ne olacak diyorsun ama dr a güveniyorsun işini doğru yaptığını biliyorsun sonuçta..rabbim iyi dr lar iyi insanlarla karşılaştırsın hepimizi inşallah..dün akrabamıza gittik onunda rahim alınmış yani çocuğu var yaşı var..hem de iyi bir prof. yapmış özelde 10 milyar vermişler 3 ayrı operasyon geçirmiş idrar torbasını filan da düzenlemişler..kadın rahatsız olmuş kanaması filan olmuş pis su gibi birşey geliyormş 1 ay oldu ameliyat olalı hatta geçti..2 kere dr a gitmiş neden böyle oluyor ağrılarım var diye dr da bakmış normal demiş..düşünün kızlar 10 milyar vermişler ameliyata kadın çıkarken 'borcum varmı hocam' demiş laf icabı..'ne verirsen' demiş yaa..şok geçirdim..bir de 10 milyarın haricinde hediyeler filan da götürmüşler..o yüzden rabbim iyi dr larla karşılaştırsın bizi para makinesi gibi görmesinler..umutlarımızı bağlıyoruz sonuçta paralar döküp saçıyoruz..bende öyle çok dr görmedim 3 dr a gittim ama mesela birine kanım nsl ısındı..o yüzden hakkımızda hayırlısı olsun inşallah canım hangi dr dan memnun kaldıysan ona git bak ne güzel lgili bilgiliymiş hemde..
çok öptüm kızlar sizi birazcık işim var..mucxxxxxxxxxx...

Canımmm boyanın rengini filli boya lületaşı yaptık gri de sim attık.ama sadece 2 oda boyandı daha. bugün eşim işte idi ondan ara verdik mecburen. kızzz demek sular kesikti haaaa :))) ilk okuldaki ödevini yapmayan öğrenciler gibi bahanelerin var kızz :) hahah insan cami den su taşır tencerede ısıtır gene yapar ödevini .
kız tıp okumayı bende düşünüyorum .hatta rahim anormalileri konusunda uzmanlık mı alsam diyorum

nasılsınız bakalım..dün akşam gittim dra pazar günü yani adetin 5. günü klomene başlıyorum 19 mayısta tekrar gideceğim pazar gününe geliyor ama dr yine nöbetciymiş o gün ii denk geldi :) 19 unda gel yumurtaların boyutuna bakacağız yeterince büyümüşse göbekten iğne yapacağız dedi korktum biraz inş kendiliğinden çatlarda gerek kalmaz çatlatma iğnesine ...ve bu işlemi en fazla 3 kere uygulayacağız dedi bu demek oluyorki 3. denemede tutmazsa bana tüp yolu görünecek sanırım İnş işe yararda gerek kalmaz..ilk klomen denememde iğneye filan gerek kalmadan kendiliğinden çatlamıştı incir kürünede başladım aynı zamanda havuçta yapıyorum yumurta çatlamasını sağlıyormuş daha öncede denemiştim bu yöntemi inş işe yarar ...işte böyle kızlar sizlerde drumlar nasıl...

eminim çok güzel olmuştur evin canım arkadaşım ohh mis gibi güle güle otur ev de yeni badana olunca mis gibi oluyor ben de çok severim..sorma kızzz sular kesikti valla billa ne yapalım artık kader kısmet olursa olurrr olmazsa olmaz bakalım..ben tembel öğrenciyim ödevlerimi yapmıyorum))))))

aktunacım hadi hayırlısı olsun ama senin yumurtlaman güzeldi herhalde iğneye gerek kalmaz velev ki öyle olsa bile korkma tatlım neler yaşadık aylardır acıtacak bişi değildir zaten bir sürü kadın yaptırıyor ama senin ona da gerek kalmiicak bence..evet kürleri de uygula bakalım tatlım onlarda destekçi olur inşallah hadi bakalım senden de güzel haberler alırız kısmetse inşallah kocaman kocaman kaliteli yumoşların olurrrr...dur hele tatlım hemen 3.klomen e geçtin olmadı tüpe geçtin dur acele etme olacak hayırlısıyla hemen olumsuza bakma sakın pozitif olucaz hayırlısıyla hepimizin bebişleri olacak ben inanıyorum kızlarrr...ben de durumlar bildiğin gibi tatlım geçen nette baktım yinede bu hidrosalpinks olanlarda histereskopiyle girdiğinde dr görüyormuş tüpteki durumu açılabiliyorsa açıyormuş mesela ve de tüpte sıvı varsa onunda çaresine bakılıyormuş düzeltilemiyorsa tüpün bağlantısı kesiliyormuş inşallah bir sorun çıkmaz bir problem yoktur bende de tüplerimi de kaybetmem ama sonuçta dr a güvenerek gidicem en doğrusu neyse o bilir zaten diyorum şuan inşallah bu ay olsam şu ameliyatı da rahat etsem hayırlısıyla..inşallah hepimizin hakkında hayırlısı neyse o olsun yine bu mübarek cuma günü dualarımız kabul olsun inşallah....

kızlar geleceğin anneleri olarak anneler günümüz kutlu olsunnnn....inşallah seneye anneler gününümüzü gerçekten kucağımızdaki yada göbüşümüzdeki bebeklerimizle kutlamayı rabbim bizlere nasip etsin..öptüm hepinizi....

tşkler sedoşum İnş gelecek sene bizlede anniş oluruz..Hepimizin anneler günü kutlu olsun geleceğin anneleriyiz biz :) öpt sizi canlarım

nasılsınız bakalım hiç görüşemez olduk.ucakcım ilk olarak senden başlayayım son dönemde olan olaylar çok çok üzücü hbri okuduğumda ilk sen geldin aklıma Rabbim yardımcıları olsun..

masalcık sen gezmelerdesin tabi ohh en iisi valla keyfini çıkar bizim yerimizede bol bol gez ye iç..

sedoşum sen nasılsın cnm yılın temizlik ödülünü sana vereceğiz :) biliyorsunuz bende başladım klomene bugün 3. günüm yan etkilerinden dolayı halsizlik var elim kolum kalkmıyor resmen..ama ben bunlara razıyım daha öncede anlatmıştım ya sana klomen çok etkilemişti beni ağlama krizleri oluyordu içim daralıyordu sürekli çok şükür öyle durumlar olmadı.pazar günü drum nöbetçi yumuşları görmeye gideceğim eğer çatlamadıysa göbekten çatlatma iğnesi yapacak korkuyorum açıkçası İnş gerek kalmaz iğneye filan.incir kürü yapıyorum İnş yumoşlar kendiliğinden çatlar ....işte böyle kızlar 3 ay klomen yumurtlama takibi ve gerek duyulursa çatlatma iğnesiyle devam edeceğiz.olduki işe yaramazsa 2014 de tüp bebek uygulamasına geçme kararı aldık kocişimle .yani 3 aylık klomen işe yaramazsa yıl sonuna kadar kendimize şans vereceğiz..tabi klomen işe yaramazsa psikolojim ne der bilemem :) öpt sizi canlarım

günaydın aktunacımmm..sorma masal hanım geziyor ohh bizim yerimize de gez bariii kız..sen ben giriyoruz bir tek nete uçakcım da girmez oldu..sorma ya bende dün flaş haber diye gördüm eyvah dedim çok korktum sonra face e girdim baktım uçakcım yazmış rahatladım rabbim yardımcısı olsun eşini kendini korusun..
sorma kız dün annem de hastaydı tüm evi temizlesim inan şimdi elim tutmuyor çok yoruldum ya bittim resmen birde akşam misafir vardı vallaki canım çıktı ya şimdi ne oturabiliyorum ne de kalkıyorum hava da bozdu zaten burada yağmur yağıyor.. tatlım hadi hayırlısı olsun inşallah kendi kendine çatlar merak etme senin yumurtlaman iyiydi inşallah rabbim yardımcın olsun bu kadar emeği boşa çıkartmasın inşallah..inşallah bu ay kaliteli kocaman yumoşların olsun..bende haftasonu eşimle iyice konuştum bu ay sonu ameliyat olmak için..aktunacım bilmiyorum ne oldu ama şuan kafam rahat sadece dua ediyorum nedir ne değildir kafama takmıyorum...yaptığım araştırmalarla öğrendim ki dr lar histereskopi yapınca tüplerde su varsa yada tıkalıysa müdahale edebiliyorlarsa ediyorlarmış..şimdi diyorum yücel beye de güvenim sonsuz olayım ameliyatı inşallah yolunda gitsin perdeyse alınsın inşallah tüpde de sorun yoktur..tek düşüncem bu..emin ellerde olucam inşallah güvenim boşa çıkmaz..eşim de onu dedi dr deneyimli merak etme diyor kafana takma diyor zaten ameliyatta o birşey görürse söyler ona göre daha yapılacak bişi varsa yaptırırız sonrasında dedi..altın da hergün biraz daha düşüyor yükseleceği yok bir an önce halledelim dedim bakalım bu hafta o işi halledelim önce ondan sonra arayacağım haziran başı gibi de olur inşallah..ne olur sizlerde bana dua edin de daha başka bir sorun çıkmasın çünkü bunları kaldıracak ne maddi ne manevi gücüm var...
sende eşinle kararlar almışsın inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan gelir bebişin tatlım herşey insanlar için neyle karşılaşıcaz hiç bilemiyoruz yarın bize ne göstericek ama inşallah hakkımızda hayırlısı olur rabbim bizlerin de yüzlerini güldürsün inşallah..ama bence tüp e gerek kalmiicak senin buna eminim hem yaş faktörü iyi sende tatlım hemde yumurtlaman da iyi bence şu stresi bir azaltsak kafadan atsak herşey çok güzel olacak hepimiz için..
çokkk öpüyorum sizleri kızlar..masalcım sana iyi gezmeler şansınıza yağmurluda hava ama stres atın ohh ne güzel valla benim de çok tatil çekiyor canım..uçakcım seni de çok öpüyorum inşallah senden de güzel haberler alıcaz..aktunacım benim inşallah ilaç şifa olsun sana sende masalcık da hayırlı haberler verin..çok öptüm görüşürüzzz...

Kızlar npıyosunuz bakiiimmm? Biz bol bol geziyoruz. şnsınımıza hep geceleri ygmur yağdı. Gündüzleri hep güzeldi hava. Bugün ve yarın da mersindeyiz. Bu değişiklik cok iyi geldi bize. Uzun zamndır göremedigimiz arkadaslrimizi gördük. Kafa dağıttık diyebilirim. Sizleri de çoook özledim.öptüm hepiniziiiii.

hoş geldin masalcık.ohh ne iyi ettiniz gitmekle bak süper olmuş .benim işlerde felaket derecede yoğun yazda geldi dışarıya gidip gelmek eziyet oluyor ilk fırsatta bende güzel bir tatil istiyorum..bu arada bugün kocişimin tahlilini yaptırdım 3-4 gibi sonucu mail atacaklar.pazar günüde yumoşlara bakacak benim dr çatlatma iğnesi yapabiliriz dedi inş gerek kalmaz.Canlarım kandiliniz mübarek olsun.bu akşam bol bol dua edelim.ben sizler içinde bol bol dua edeceğim bu akşam sizlerde beni unutmayın :) çok öpt hepinizi

kız nasılsınız bayadır yazamadım topiğimiz sessiz kaldı..masalcım resimlerini görüyorum oh gezin çok iyi yaptınız bak şansınıza yağmurlara da denk gelmemişsiniz ne güzel bizim için de gezin enerji depolayın olur mu..
aktunam nasılsın canım benim hepimizin kandili mübarek olsun inşallah bu mübarek gecede hepimizin kalbinden geçenler kabul olsun biraz önce tv de dinledim hoca anlatıyordu bu gece ne istenirse geri çevrilmezmiş..inşallah rabbim hayırlı dualarımızı kabul etsin inşallah tabiki aktunacım sen de hepinizde tek tek dualarımda olacaksınız..sizlerde bizleri dualarınızda eksik etmeyin inşallah..
aktunacım hadi hayırlısı olsun inşallah eşinin tahlili güzel çıkacaktır rabbim yardımcın olsun bizleri de habersiz bırakma..inşallah çok güzel haberler alırsın canım arkadaşım inşallah pazar günü de yumoşların kocaman olmuş olur.. galiba bende bu ay ameliyat olucam inşallah bu hafta sonuna kadar maddi işleri halledicez şimdilik düşüncemiz böyle inşallah istedğim gibi herşey yolunda giderse p.tesi gibi dr u arayayım diyorum ama beni de bir korku aldı nedense ya yumurta kapıya dayandı sanırım beni de stres basmaya başladı inşallah iyi olur hep hayırlısını istiyorum..
uçakcım senin sesin hiç çıkmıyor unuttun bizleri galiba..inşallah sen de iyisindir herşey yolundadır..
herkesi öpüyorum görüşmek üzere canlar..

Gunaydin kizlar uzun zamandir foruma yazamadim...gerci yazcak pek birsey degismedi hayatimda...kurtajdan sonra 15.gunum kanamam bitti kahverengi lekenelnmem devam ediyore...oda normalmis malum bizim.kuslar yarim.25 de tekrar kontrolum var kan degerlerime hormonlara bakilacak normale donup donmedigine daha sonra haziran 15 gibi adet olmam gerek oldukran aonra adetin 10 gunu falan dr a gidicem rahime alttan bakip durumu soylesin eger uygunsa calismalara baslicam...tabi bu arada bos durmak yok incir yemeye devam esime keciboynuzu ve ilaca uine basladik ben cok faydasini gordum...arada sogan suyu iciyorum...diger kurler calismalara baslayinca artik bunlar on hazirlik...bir cok dr a sordum ben simdi napicam yumurta takibi asila tup bebek kafam karisti diye hepside beklememis oyledi buyuk bir sorun yok..en kotu 1 yilin sonunda biseyler yapilir dedi 1yil beklem cok buyuk kayip degil degil dogal yoldan olur dediler...kisacasi ben bekliyecegim cunku o tul bebegin yikimini cok iyi biliyorum...
Sedosum sende tez zamanda ameliyat ol cunku dr bana oyle demisti rahim anamolileri arasinda en iyi yarim rahim diye belki hamile kalma olasiligi dusuk yano gec hamile kaliniyo ama tasimak daha kolay...ozellikle perde gebelige engel olabiliyomus bebek perdeye tutunup dusebikiyormus yani kimyasal gebelik sen anlamadan adet oluyorum saniyormussin..cift rahimde hamile kalma.sansi daha yuksek ama yer kapasitesi daha dar olurmus ama rabbim verince verir...dun gece namaza kalktim tek tek isimlerinize dua ettim...aktunacim esinin sonuclari nasil ins iyidir....kizlar ben artik cok rahatim...gecirdigimiz son olay bizi iyice kendimize getirdi...onmeli olan saglikli ve mutlu en onemlisi beraber olmak geri gelecek inaniyorum...

hoş geldin Pınarcık.kendini toparlamana çok sevindim inanıyorumki bundan sonra herşey çok daha güzel olacak.bende dün sizler için bol bol dua ettim..eşimin sonucunu aldık kafam iice karıştı test sonucu bir öncekine göre çok çok ii öyleki %1 olan morfoloji %50 yeni teste.bize söylenilen morfolojinin çok fazla değişken olmadığı idi.ee peki bu ne şimdi ? yani bir önceki hastanede tüp bebek merkezi olan yerde yapılan test yanlan yanlışmıydı ? sperm sayısı 114 milyon morfoloji %50 bide diğerinde olmayan boyun anomalisi, çift kuyruk, kuyruksuz gibi bir çok ayrıntı var..son yaptırdığım yer bir laboratuvar herhangi bir hastaneye bağlı olmayan bir laboratuvar .. özel bir yer ücretide diğer yerlere göre 2 katı ...öle şaşkınımki sevinemedik bile düşünmekten ..henüz dra gösteremedik sonucu.pazar günü yumoş kontrolü var sonucuda götüreceğim yanımda bakalım dr ne diyecek..eşim önümüzdeki hafta içi ürolojiye götürecek her iki sonucuda bakalım nasıl bir cvp alacağız.kandırıldıkmı yoksa kürler ve ilaç işe yaradımı.işte böyle kızlar kafam epey karıştı..inş son çıkan test gerçektende doğrudur artık herşeye kuşkuyla yaklaşır oldum..resmen insanlara zorla tüpbebek yaptırıyorlar..nede çok üzülmüştük o dönem para için duygularımızı hiçe saydılar..öfkenmden sevinemedim bile..pınarcım sonucu sanada atacağım yorumlarını bekliyorum :) sedoşum ameliyat kararına çok çok sevindim ucakcımında dediği gibi perde kesinlikle hamile kalmayı zorlaştırıyor bir çok dr dan duydum..İnş herşey çok çok güzel olacak arkadaşım ..panik olman çok normal ama bunlarda geride kalacak inş.Rabbim yardımcın olsun..
gezin masal en isini sen yaptın kız valla sen bu işi biliyorsun :)) oh miss :) tadını çıkar bizim yerimizede ye iç gez belki motive oluruz :) çok öpt hepinizi canlarım hoşçakalın

Canim morfoloji %50 olamaz tatlim araligi farklidir kruger e gore zaten en iyisini %14 olarak belirliyorlar benim.bildigim yuzde 1 den yuzde 50 ye yukselemez...sen yine dr sor onlar daha iyi belki test sekli farklidir yani kruger a gore degildir o biraz kil bi test ama hayirlisi hakkinizda sen gondet bana mail bi bakayim ama kur ve ilac harekete cok etkilidir bence yuzde ellu olan motelite yani hizli olanlar

Merhaba kızlar nasılsınız bakiimm..kızlar bende hepiniz için dua ettim dün namazda da dua ettim rabbim kabul etsin dualarımızı inşallah..
Uçakcım hoşgeldin herşey yolunda çok şükür herşeyden önce moralin çok iyi bak bu hepsinden önemli..bence de doğal yoldan gebelik oldu bekle bence de hemen acele etme kürlere devam et..çok şükür tahlilller iyi sonuçta er geç olacak hayırlısıyla..
Aktunacım değerler bayağı değişmiş uçak ın da dediği gibi kruger e göre değildir ama olsun sen yine de dr a göster bakalım inşallah iyi der belki bu şekilde de bir sorun yoktur hayırlısıyla bizim yaptırdığımızdakinde de çift kuyruklu boynuzlu bir sürü ayrıntılıydı ama uçak ın dediği gibi morfoloji değeri %4 -14 aralığında yazıyordu bizimde %4 çıkmıştı ama şimdi ne oldu bilmiyorum dün baktım 6 ay geçmiş yaptıralı...inşallah tatlım pazar günü güzel haberler alırsın bizi de haberdar et.. inşallah canım bakalım bu ay olsun artık istiyorum şu ameliyatı inşallah benimde tek sorunum perdedir... inan bu sabah rüyama girdi kafam yine dolu diye herhalde..
hepinizi çok öpüyorum güzeller..görüşmek üzere canlarımmm...mübarek günde dualarımızı kabul olması dileği ile..

Güzeller ben artık döndüm tatilden. Bir kaç saat oldu eve geleli. Valizleri boşaltıyorum yıkanacakları yıkıyorum digerlerini kaldırıyorum o işlerle meşgulüm. Sizleri çoooookkk özledimmm. Artık booll bolll yazarım sizlere. geçmiş kandiliniz de mübarek olsun. Hayırlı cumalaaarrr diliyorum kızlar.

merhaba canlarım ne yapıyorsunuz bugün misafirimiz vardı kalabalık eşimin tarafı geldi ancak girebildim nete..aktunacım ya face de doğum günü yaşıyor şimdi gördüm şaşırdım kız senin doğum günün birkaç hafta önce değil miydi ben mi yanlış hatırlıyorum..ama burdan da yazayım tekrar canım aslında mesaj atacaktım ama geç olmuş baktım şimdi burdan yazıyorum canım doğum günün kutlu olsun nice güzel yaşlarıno lsun inşallah bu yeni yaşın sana öncelikle sağlık mutluluk huzur ve de bebiş getirsin..
masalcım bugün sana da mesaj yazamadım tatlım herşeyin hayırlısı olsun inşallah rabbim ne verirse hayırlısını versin demekki zamanı var hem bak spora başlamak istiyordun sen belki önce o işleri halledicen sonra bebiş gelecek inşallah canım benim..bu ay da klomen e devam edecekmisin sen yoksa ara mı vereceksiniz..
uçakcım senden naber nsl gidiyor..inşallah sen de iyisindir..
beni sorarsanız kızlar bugün misafirimiz vardı çok yorucu geçti sağ olsun eşimin tarafı çok kalabalık..kızlar bu ay ameliyat olacağım maddi işleri hallettik çok şükür fakat şan düşünüyorum dr agidip yüzyüze konuşayım mı ameliyat günü alıcam diye giderekten yoksa direkt telefonla gün mü alayım..bize gittiğimizde denilen şey adet olunca arayın ameliyat gününü ayarlayalım oldu..bir yandan gidip 3boyutlu usg nin resmini göstereyim diyorum bir yandan da korkuyorum git ol ameliyatını diyorum..annem gidip konuşalım diyor eşim ise 'bazen çok kurcalamamak lazım' diyor bende arada kaldım ne bileyim..ne yapayım kızlar bişii diyin..bu hidrosalpinks durumunda histereskopide de bakıyorlarmış gerekirse tüpün bağlantısını kesiyorlarmış o yüzden çok kurcalamak istemiyorum dr bişi görürse müdahele edecektir inşallah bunlara gerek kalmasın rabbim tek duam perde olsun ve de başka bir problem de olmasın tüplerde filan..bu hafta içi arayacağım dr u daha adet olmadım..geçen ay hatta 3 aydır 24 ünde oluyorum bu ay da öyle olur tahmin ediyorum..dua edin bana kızlar herşey yolunda gitsin hemen bebek olsun diye acele etmiyorum tabi istiyorum ama şuan şu problem ortadan kalksın tek bunu istiyorum açıkcası..
çok öptüm kızlar sizi..görüşmek üzereee....

sedoşum kocişimin doğum günüydü kız :)) tşk ederim benimki martaydı bacım :) gelelim asıl konuya dün gittim dr ama benim dr acil ameliyata girmiş başka bir dr baktı bana sağ tarafımda bir tane çok küçük yumurta varmış solumda ise biri 20 diğeri 14 mm 2 tane yumoş olmuş rahim duvarı fazla kalın değil kendi drunla görüşürsün dedi.bende çıktım geldim eve akşam drum aradı durumu anlattım sol tarafından yumurtlaman çok ii hemde 2 tane var yarın sabah erkenden gel iğne yapayım dedi. az önce geldim hastaneden göbşümden yaptılar iğneyi kist olmaması için iğne yapalım çatlasınlar dedi..sonra saat verdi bu gece ve yarın gece :)) işte böyle kızlar sizlerde durumlar nasıl anlatın bakalım...çok öpt sizi canlar

sedoşum ameliyat işine çok sevindim bencede al ameliyat tarihini zaten o gün dr bir ön görüşme olacaktır orda durumu anlatırsın.çok çok sevindim cnm benim Rabbim hakkınızda hayırlısını nasip eder tez zamanda göbüş dolar inş..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…