masalcık İnş bizlerinde o hamiş bayan gibi göbişlerimiz topiş olur:) ayy öle insanlar nasılda umut oluyor bizlere daha bir istek sarıyor insanı nasıl özeniyor insan değilmi ...İnş kucağına almakta nasip olur.kızlar başından beri diyorum nasip olurda hamile kalırsak mutlaka dr gerek duymasa da herşey yolunda olsada bizler için serklaj şart..kesinlikle işi şansa bırakmamak lazım..ama bu serjlaj olayıda korkutuyor beni bebiş var diye uyuşturmazlar diye düşünüyorum nasıl diktireceğizbana bak yaz yine kendi kendime yazıp çizmeye başladım bebiş olsunda elbet dayanırız :) dün akşam idarar tesi yaptım ama yine tırt :) bu sabahta kan verdim sağlık ocağında yarın alırım sonucu şu gününde adet olamamak çok sinirlerimi bozuyor..masalcık yumuoşların gayet ii çalışmalarıda sıkı tutarsan gerisi gelecektir inş..sedoşum seninde ameliyat işin tamamlandımı kim tutar seni :) zaten uçak bizi sollar yine :) Rabbim yardımcımız olsun çook öpüyorum sizi canlarım
Bende gaza gelip kursun dokturucektim ama int de biraz arastirdim ama pek mantikli gelmedi zaten dinimizdede yarari yokmus bol bol yasin okuyun daha iyi...kizlar ben bazen kendi kendime dusunuyorum niye bu kadar iyiyim niye bi damla goz yasi dokmedim diye bebek icin ....ve buldum duaaa hergun allahim alirsan bebegimi bana sabir ver dedim...rabbim duydu ve allah bana ruyamda bebegim yasasa nasil olacagini gosterdi.rabbimin sevilen kuluymusum ki ne bana nede bebege kiyamadi yasasa daha zor olacakti bana bisey olsa ona kim bakacakti..bazen her serde bi hayir var lafi cok bos gelirdi ne kadarda dogruymus...su kanamalarim bitsim tez zamanda
Dualrimia siginicamm...bana arkadasim bi kitap almisti annelerin elinde olmasi gereken dua kitabi diye..icinde yok yok cocugu olmayana dusene kiz isteyene erkek isteyene....kolay doguma...arada ona bakicam
Belki bu hikayeyi duymusunuzdur gercek bisey adamin biri askermis mayina basinca siddetlibyaralanmis rapor verilmis kesinlikle cocugu olmaz diye...esi kabullenmis tum arabalari eltileri bile bosan yazik olmaz boyle neler demis..kiz kimseyi dinlememis hergun dua etmis ve bir hu hamile kaldigini ogrenmis tabi esi inanmamis guvenmemis kadini doguma kadar babasinin evine gondermis cocuk dogmus dna testinde adamin oldugu belli olmus guzel rabbim nelere kadir yetmemis 2 sene sonrada ikizleri olmus...artik takdir sizlerin canim arkadaslarim siz elinizden geleni yapiyorsuniz ...birazinida allaha birakin...
Ben bile dun masaldan gaza gelip acaba klomenm kullansam dedim sonra kendimi toparladimm...artik hic birseyden gaza gelmek yok her insan farkli...yasanmisliklarda farkli olacak ben farkli bir forumda bi kizla gorusmustum benim dr a gitmis...kizin rahmi cillop cift tupu var acik yumurta var wsinde sorun yok 3 yildir hamile kalamamis bana dediki seni yarimda olsa tekde olsa sen kalabildin dedi...tabi hic bisey diyemedim..yada beni dusunun 1 kalite 2 tane cillop bebis transfer ettiler ama yinede tutmadi....rabbim kendi verdi kendi aldi ben elimden geleni yaptim yine yapicam
sedoşum bu sene Hıdırellezi bizde kaçırdık :) geçen sene kocişim evimizin karşısındaki bahçeye girmişti gül ağcının dibine dileğimizi gömmüştü :) biraz derinlere gömdü sanırım hala ses yok :) bende bahçe kapısında beklemiştim ki evin sahibi ne işiniz var bahçede derse eşimin eve girene kadar konuşmaması lazımmışya ben cvp veririm dedim hihihi yani tam kapsamlı bir Hıdırellez yaptık geçen sene :) bu sene kafa bir ton olunca akılda kalmadı tabi unutmuşuz :) bu arada dün gece itibari ile bu ayıda es geçmiş olduk neyseki bu ay 4 gün gecikme oldu yarın dra gideceğim klomen kullanmaya başlıyorum bu ay detayları konuşacağız ..yarın ilk adımı atacağım umarım çok uzun bir dönem olmaz.sizde durumlar nasıl kızlar bugün forma giren olmamış.çook öpüyorum sizlerii
Merhaba arkadaşım mühim değil burdan da yazabilirsin..bende konuda yazını okuyunca ne yaptın merak ettim..bu durum çok ilginç sanırsam kimi dr bunu önemsiyor herhalde kimi dr ise önemsemiyor..Çok sevindim canım iyi işte ne güzel hsg de çıkmamış hidrosalpinks..benim de hsg raporunda yazmıyor yada ultrasondada görünmüyor ama bir dr hsg ye baktığında söyledi..kesinlikle bende daha hiç bir deneme yapmadan laporoskopiyle bıçak altına yatmam zaten hele de bir dr dedi diye asla..bende inanıyorum arkadaşım rabbim istedikten sonra ol dedikten sonra herşey boş..inşallah sen ben ve isteyen tüm arkadaşları rabbim çok bekletmesin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..çok teşekkür ederim cevap yazdığın için hayırlı haberlerini bekliyorum canım arkadaşm..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?