• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

sedoşum kadın hep buralarda olmuyor denk gelince baktırıyorum ama sözüm olsun sizlere ilk denk geldiğimde baktıracağım :) hani falı kapatırkan niyet et diyor ya inanki sizleri geçiriyorum içimden her defasında...masalcık sana gelince sen varya seeeen :) sen işini biliyorsun büyük sırrını öğrendik artık :)) senin bu sakinliğinin sırrı çıktı ortaya :)) şaka bir yana etkileniyor insan ama sedoşumunda dediği gibi onlar bizler gibi zor elde etmemişler genelde korunmayı bıraktıktan 2 ay sonra yada bebiş konusunda kararsız oldukları halde hamiş kalanlar.bizler canı gönülden istediğimiz için az çokta başımıza gelecekleri bildiğimizden her türlü zorluğa razıyız yeterki sağlıklı olsunlar...gkflz cnm sende hoş geldin beren hamım dan fırsat buldukça girebiliyorsun sanırım .İnş tez zamanda bizlerinde böyle güzel telaşaları olur bizlerde yazarız buradan miniklerimizi..uçakçım sende hep aklımızdasın içimizde masalcıktan sonra en güçlü olan sensin böyle giderse sen masalı bile sollarsın :) güçlü kızsın sen bizler inanıyoruzki en yakın zamanda tekrar hayırlısı ile göbüşün dolar ve kucağına almakta nasip olur sen gönlünü ferah tut.seni seviyoruz ucakcıııık.çoook öpt sizi kızlar grş canlarımmmm...

merhaba canlarım neler yapıyorsunuz bakiim ben sabah bir ara girdim ama acelem vardı yazamadım size sonra da işler vardı dışarı çıktık ancak girebildim...gkflz cim evet o taraflar çok güzel benim de babamın akrabası o tarafta oturuyordu altınolukta senelerce gittik tabi babamın vefatından sonra gitmedik hiç..ama cunda adası da çok güzel gerçekten o tarafların havası da bir başka oluyor..ne güzel işte zaten resimlerden de anladım berencik çok hareketli maşallah:-)))) artık sen ve eşini koşturuyordur peşinde :-)))) inşallah canım faceden de görüşürüz bundan sonra...
aktunacım sağolasın valla benimde her an hepimiz aklımdasınız işin şakası kız ama denk gelirse yani boş bir zamanın olursa bizim niyetimizle de baktır vallahi..tabi herşeyi rabbim bilir ama dayanamıyoruz işte birilerinden iyi şeyler duymaya ihtiyacımız var ondan oluyor..inşallah canım inşalllah bizde o güzel günleri göreceğiz inanın ki çok umut doluyum hepimiz için güzel olacak inanıyorum ve de hissediyorum..evet gerçekten uçakcım bak 2-3 ay önce jinekolojik muayeneden bile korkuyordun çekiniyordun ama bak o arada farklı şeyler oldu ve neler yaşadın ve inan yaşadığın hiç kolay şeyler değil ve de ne kadar güçlüsün gerçekten sana hayranım canım..masalcım da çok güçlü ve de o kendini güzel motive ediyor onu da tebrik ediyorum en güzelini sizler yapıyorsunuz kızlar kafaya takmamak lazım..evet o sitedeki hikayelerin hepsine baktım hepsi isteyerek hamile kalmış kimse bizim gibi senelerce uğraşmamış ki..bizim olsun bebiş tabi zorluk çekeriz ama dayanırız..annnem bazen anlatıyor böyle olur zorlukları var emmekten göğüs ucu yara olur filan der hep ama o da güzel be..sütümüz olsun da bebeğe varsın yara olsun..
masalcım da bugün girmemiş nete mutfak bitti mi kız resmimizi unutma sakın..
çok öpüyorum kızlar sizleri herşey gönlünüzce olsun inşallah bu mübarek cuma gününde dualarımız kabul olsunnnnn...

Selam canlar. Dün giremedim cok yorgundum işten gelince yatıp uyudum epey bir uyumusum. Aksamda annemlerde yemekte idim öylece gecti bitti gün. Bugünde tatilim ve sabahtan beri annemlerdeyim. Eşim işte bugun o yüzden annemlerde takılıyorum. Zaten evde mutfak da olmadigi icin burda yiyip iciyoruz. Salı günü nasipse bitecek mutfak. Benden böyle kızlar.

selam kızlarrr. hafta sonu girmemişsiniz kız hiç foruma. nerelerdeydiniz bakiiimmm ??? :)
benim bugün saat 16.30 da dr randevum var. bakalım yumoşların durumunu öğrencez :1: sizlerden ne haberr????
bir daha girmiş olduğumda girip yazmış olun kızzzzzz !!!! :34:

çok uyuşuk bir hafta sonu geçirdim :) hep evdeydim oysaki havada çok güzeldi ama bir halsizlik vardı bende .... adet de olamayınca tedbir olsun diye fazla yüklenmedim kendime temizlik işlerimi adetten sonraya bırakayım dedim..birde kurşun döktürdüm haft sonu :))) yaşlı bir teyze var evimin karşısında bu konularda çok iimiş :) ilgi alanıma girince kaçmaz benden tabi :)annemi çağırdım hemen kız kerdeşimde geldi girdim bir çarşafın altına ços ços sesler :)) başladı kadın anlatmaya tabi bu işlerm 3 kez uygulandı çook göze geliyorsun bir sürü ine var koca bir yılan çıktı dedi :( 3 kez döktüğünde bir patladı ödüm koptu nazarı çıkarıyormuş o patlama :)) sonra kadın başladı beni okumaya sırtımı sıvazlıyor bir yandan gözünün önüne geliyormuş okudukça sen hamile kaldığında büyük yanlış yapmışsın daha bebek canlanmadan herkeze söylemişsin çekemeyenler olmuş nazardan hasetlikten gitmiş bebeğin dedi :( ama sakın üzülme tekrar olacak hemde oğlun olacak hamile kaldığında belli bir süre çevrene duyurma dedi ..Allahım bilir hayırlısı olsun ne diyeyim dedim..işte böyle kızlar nelerle uğraşıyorum ya :)) masalcık senin yumuşların maşallahı var yine büyümüşlerdir inş bizleri haberdar et...sedoşum özledim kız seni sende durumlar nasıl yaz geldi böyle oldu :)) pazarcılar gibi konuştum :) görüşemez olduk abla :)) uçakçım sende iyidirsin umarım facede gördüm ii görünüyorsun maşallah o gülen yüzün hiç solmasın ...sağlam kızsın sen sana birşeycik olmaz Allahın izniyle ..kızlar bu arada 4 gün geçti benim adeti bu akşam iş çıkışı hastaneye gideceğim test için tedbirimi alayım..bu ay sıkı çalıştım ama ne ilaç ne kür bir şey yapmadım tutacağını hiç sanmıyorum ama kafam rahatlasın işte ..adet oluncada klomene başlayacağım bu ay pek bir yoğun geçecek umarım emeklerimizin karşılığını tez zamanda alırız çook öpüyorum sizleri grş canlarım

Merhaba canım arkadaşlarım neler yapıyorsunuz evet hafta sonu yazamadım ama kimsecik de girmemiş nete..siz neler yapıyorsunuz bakalım benim haftasonu da boş geçti açıkcası evdeydim bende..
masalcım hadi bakalım inşallah güzel yumoşların olmuştur kaliteli kaliteli hayırlısıyla ya inşallah güzel haberler al ama senin yumurtlaman iyi zaten inşallah bu ay hamiş kalırsın yaaaa...
aktunacım daha adet olmadın mı sen ya inşallah bu akşam hayırlı haberler al!!! bize de hemen haber ver ne olur inşallah pozitif sonuç alırsın canım arkadaşım sonuçta bu ay bayağı çalıştın preseed i de kullandın mı peki almıştın sende inşallah hadi ya güzel haberler alalım...canım bu arada iyi etmişin bende istiyorum kurşun döktürmek kayınvalidemlerin bir tanıdığı varmış ama bir türlü gidemedim kurşun döktürmek rahatlatıyor insanı gerçekten..iyi olmuş döktürdüğün..kızzz hamile kalınca bize de mi hemen söylemiiicen yoksaaaa:-((( aslında biliyormusun bir süre kimseye söylememek lazım gerçekten nazar oluyor bende inanıyorum ama biz o kadar heyecanla aylardır bekliyoruz ki dayanamayız kız hemen söyleriz herkese kesin:-))))))
evet uçakcığın fotolarını bende gördüm çok şükür iyi maşallah anneciği babacığı da yanında herhalde süper görünüyordu hep öyle gülsün inşallah..kızlar hepimiz gülelim hayatta inşallah rabbim sadece sevinçten ağlatsın bizleri..
doğru diyorsunuz kızlar yaz geldi iyice gevşettik yaylar hiç nete de giremiyoruz vallahi..
beni sorarsanız malum temizlik yaptım bugün banyo filan derken ancak nete girebildim..geçen discovery channel dı sanırım eşim izlerken gördüm..bir belgesel vardı 'refleksoloji' diye..hani şu ayak ve ellerdeki hastalık noktalarının masajla tedavisi..gerçekten tedavi ediciliği varmı bilmiyorum ama gerçekten insanı rahatlatıyor ben hiç uzman birinde masaj yaptırmadım ama bayadır kendim noktaları basıyorum filan insan rahatlıyor..işte belgeselde anlatıyordu bir kadın refleksolog, bebeği olamayan bayanlara refleksoloji yöntemiyle hamile kalmalarını sağlamış..300 kişiyi tedavi ettim diyordu hatta hastalarla da roportaj yapıyorlardı mesela kadın diyorki valla ne yapıyor bilmiyorum ama işe yaradığı kesin bebeğim oldu diyordu..aslında mantıken belki tedavi ediciliği yok ama masajlarla sinirler gevşiyor herhalde ve rahatlatıyor muhtemelen..tabii bilimsel çalışmalar refleksolojinin tedavi etmediğini söylüyormuş belgeselin sonunda böyle bitirdiler ama yinede işe yarayanlar da var yani...keşke şöööle bize de birileri masaj yapsa kedi gibi mayışır rahatlarız sinirlerimiz gevşer hem...
çokkkk öpüyorum kızlar hepinizi....

canımcım çevrene söyleme dedi teyzelerine söyleme demediki :))) tabikide sizin hberiniz olacak ama dışarıdan insanlar bilmemeli bence ...masj olayına gelince kocişine yaptır kız :)) hihihi ben imki çok çekiyor benden :)) işin şakası bir yana tabi resmen terapi yaa bilen ellerde yaptırmak kuş gibi rahatlatır insanı çocuk olayına ne kadar artısı olur bilemem :)) ama insanın ciddende sinirleri gevşiyor ben bayılırım msj yaptırmaya eşim kızıyor öle salonlara gitmeme benim Bulgaristanlı bir arkadaşım var evlenince buraya yerleşmiş kadın bir masj yapıyor uyumamak için göz kapaklarını tutman lazım :)) öle rahatlatıyorki insanı birde değişik yağlar kullanıyor kokularıda çok hoş hatta aynı yağlardan banada getirdi bende kocişime yapıyorum arada :))bebiş için yöntem arayacak olursak ooo işin içinden çıkılmaz sanırım :))masalcık ii haberlerini bekliyoruz tatlım çook öpt sizi canlarım.sanırım bu akşam gidemeyeceğim kan tahlil yaptırmaya akşam misafirlerimiz varmışşş..yarına kaldı

Selam kızlarrrr. Muayenemi oldum sağ tarafimda 3 tane yumurtam var.23,5 mm , 21 mm , 17 mm olmak üzere 3 tane. Sol tarafta 1 tane varmis ama catlamis o . Doktor cok iyi dedi yumurtalar ve boyutlarina. çatlama ignesi bile vermeyecegim kendileri çatlayacaklar dedi. E vitamini verdi. Bu ay olmzsa 2 ay ara vercez ya ozaman kullancam. Bir gun bos bir gun dolu olmak üzere pazara kadar iliski ödevi verdi. Bakalım bu ay olcak gibi gelmiyor ama ben elimden geleni yapmis olayim . Benden böyle kızlar.

masalcım ne güzel valla bak yumurtaların güzel büyüyor çok şükür ödevlerini ihmal etme o zaman bol bol çalışın :-))) silkelenmeyi de unutma sakın kız:-))) kız neden ümidin yok bence olacak bu ay hayırlısıyla çünkü bir problem yok herşey güzel tabi rabbim de izin verir ol derse neden olmasın inşallah kısa sürede olacak senin bak görürsün..
aktunacımm sorma arada yaptırıyorum eşime masaj zaten :-)))) birde güzel yapıyor valla benim cildim çok hassas yoksa bende öyle aromaterapili masaj isterim de benim maalesef beyaz tenli de olduğumdan cildim hemen kızarıp mahvoluyor..ben evlenmeden önce spor salonuna gitmiştim orda bir masör vardı o da bulgaristanlıydı ben yaptırmamıştım ama ama yaptıranlar harika yapıyor diyorlardı demek o taraftakilerin elinden geliyor böyle şeyler..kız yaptırsana ne güzel tanıdık da varmış valla aslında bende çok güzel masaj yaparım bazen diyorum keşke birazda eğitimini alsaymışım daha süüper olurmuş..
test yarına kaldı demek olsun hayırlısı neyse o olsun tatlım geç olsun da güç olmasın inşallah pozitif sonuç alırsın hayırlısıyla..çok öpüyorum kızlar sizleri görüşürüzzzz...

masalcık kocaman bir maşallah diyorum ne güzel yumurtlamışsın :) öle ümitsiz ümitsiz konuşma yaa mmleri süper benim ilaçla anca o kadar oluyor sevinmelisin bence..biz senin adına çok sevindik :) sen çalışmaları ihmal etme preseed de kullan bence inş faydasını görürsün bende bu ay kullanmaya başlayacağım + incir kürü+ klomen umarım işe yarar.idrar testi yaptım az önce malesef yine negatif...böle geçikince sinirlerim bozuluyor :( işin yoksa birde bunun stresini çek..kan teside yaptıracağım yarın erkenden b,irşey çıkacağı yokta işte dış gebelik ihtimalinden korkumdan yaptırıyorum.yoksa en az 10_ 15 gün geçmeden kılımı kıpırtdatmayacağım ama bu risk elimi kolumu bağlıyor :( kızlar az önce görümcemi arayacağım diye yanlışlıkla ucakcımı aramışımmm hihihihi ii oldu ama sohbet ettik ucakcımla sesi ii geliyordu maşallah böle giderse hızını alamayıp 2 şer doğurur bizim kız :))çoook öpüyorum sizi canlar grş

Arkidişlerim çok sagolun. Ben bu ay hem klomen kullandim hemde hergun 3-4 adet incir yedim ikisinin etkisi oldu bence. Yumoşlar güzel büyümüs suan 3 tane yumoşum var. Doktorum büyüklükleri cok iyi dedi. Herkesin öyle 24 , 25 mm lere cikmiyo dedi. Ayirca 3 tane birden olmasi da büyük bir artı dedi. Vedeee gecen ay bana rahimi aynı benim gibi olan bir hastasinin rahim fotolarini ve bebegin ultrason fotolarini göstermisti. Bugun muayeneye gittigimde o kız vardı. Kız kendisi izmir de dans hocasi imis. şuan 8,5 aylik hamile. Ve tam 9 ay dolunca dogurcakmis. Doktor öyle dedi. Hatta onun rahimi benimkinden daha bile ayrıkmıs. Doktor karsilastirip gösterdi ikimizin rahim filmi fotolarini. Cidden onunki cok daha ayrik . Benimki onunkinden cok daha iyi durumda. Bu kız doktoruma geldiginde cocugum olmuyo diye gelmis. Ama aşılamaya gerek bile kalmadan hamile kalmis. Ve hamileliginin ilk 3 ayı doktor yat demis ama o cok hareketli bir kız imis o pek fazla yatmamis. Doktor hic oturmuyo diyo sürekli hareket halinde diyo. O bile 8,5 aydir saglikli bi sekilde bebegi tasiyo dedi. Bebegin saglik durumu da cok iyiymis. Ve bir dip not daha. Doktor 3.cü ayda serklaj yapmis. Sende hamile kaldiginda sana da serklaj yapacagim dedi. Ayyy hamile o kızı gorseniz cok tatlı idi. Karninda basket topu var gibi bir göbegi vardi.oglu olcakmis. Kızın hic fazla kilosu yoktu ya. Göbegini görmesen hamile degil dersin. Birde güzel bir elbise giymis hafif bir makyaj süperdi cok özendim ona. Doktorum benden cok umutlu ama bilmiyorum bakalım nolcak kısmet. :-) kizlar bu arada masaji bende cooooook seviyorum. Eşime hep yalvariyorum masaj yap bana diye. O masaj yaparken kedi gibi öylece mayışıyorum . Masaj dedin mi direk ben akla geliyorum bizim ailede. Herkes benim masaj yaptirma hastasi oldugumu biliyo ama hic disarda yaptirmadim. Kızlar hani beraber dua okucaktık yaaa???? Ne zaman basliyoz ????

Aktunammm bu arada hamiş kalınca birtek bize söylüceksin başka kimseye söyleme. Biz bilelim yeter :-) kurşunda döktürmüşsün. Ohhh ne guzel. Kızlar bugun hıdırellez imis ben unuttum.annem benim icin bebek dilemis. :-) gül agacının dalına asmış. Hihih bakalım ins kabul olur. Sedoşummmm canımmm sen naptın kız emar işini ? çektircen mi randevu aldin mi hic bi hastaneden?
Uçakcım tahlillerin normale dönsün de en yakın zamanda seni de sahalarda görmek istiyoruz :-) hep birlikte kürler yaparız dualar ederiz kızlar ayyy ne güzel. Bu süreci paylasabilcegimiz arkadaslarimiz var. Sizi seviyorum arkidişleriimmmm

masalcık İnş bizlerinde o hamiş bayan gibi göbişlerimiz topiş olur:) ayy öle insanlar nasılda umut oluyor bizlere daha bir istek sarıyor insanı nasıl özeniyor insan değilmi ...İnş kucağına almakta nasip olur.kızlar başından beri diyorum nasip olurda hamile kalırsak mutlaka dr gerek duymasa da herşey yolunda olsada bizler için serklaj şart..kesinlikle işi şansa bırakmamak lazım..ama bu serjlaj olayıda korkutuyor beni bebiş var diye uyuşturmazlar diye düşünüyorum nasıl diktireceğiz :( bana bak yaz yine kendi kendime yazıp çizmeye başladım bebiş olsunda elbet dayanırız :) dün akşam idarar tesi yaptım ama yine tırt :) bu sabahta kan verdim sağlık ocağında yarın alırım sonucu şu gününde adet olamamak çok sinirlerimi bozuyor..masalcık yumuoşların gayet ii çalışmalarıda sıkı tutarsan gerisi gelecektir inş..sedoşum seninde ameliyat işin tamamlandımı kim tutar seni :) zaten uçak bizi sollar yine :) Rabbim yardımcımız olsun çook öpüyorum sizi canlarım

masalcık İnş bizlerinde o hamiş bayan gibi göbişlerimiz topiş olur:) ayy öle insanlar nasılda umut oluyor bizlere daha bir istek sarıyor insanı nasıl özeniyor insan değilmi ...İnş kucağına almakta nasip olur.kızlar başından beri diyorum nasip olurda hamile kalırsak mutlaka dr gerek duymasa da herşey yolunda olsada bizler için serklaj şart..kesinlikle işi şansa bırakmamak lazım..ama bu serjlaj olayıda korkutuyor beni bebiş var diye uyuşturmazlar diye düşünüyorum nasıl diktireceğiz :( bana bak yaz yine kendi kendime yazıp çizmeye başladım bebiş olsunda elbet dayanırız :) dün akşam idarar tesi yaptım ama yine tırt :) bu sabahta kan verdim sağlık ocağında yarın alırım sonucu şu gününde adet olamamak çok sinirlerimi bozuyor..masalcık yumuoşların gayet ii çalışmalarıda sıkı tutarsan gerisi gelecektir inş..sedoşum seninde ameliyat işin tamamlandımı kim tutar seni :) zaten uçak bizi sollar yine :) Rabbim yardımcımız olsun çook öpüyorum sizi canlarım

Bende gaza gelip kursun dokturucektim ama int de biraz arastirdim ama pek mantikli gelmedi zaten dinimizdede yarari yokmus bol bol yasin okuyun daha iyi...kizlar ben bazen kendi kendime dusunuyorum niye bu kadar iyiyim niye bi damla goz yasi dokmedim diye bebek icin ....ve buldum duaaa hergun allahim alirsan bebegimi bana sabir ver dedim...rabbim duydu ve allah bana ruyamda bebegim yasasa nasil olacagini gosterdi.rabbimin sevilen kuluymusum ki ne bana nede bebege kiyamadi yasasa daha zor olacakti bana bisey olsa ona kim bakacakti..bazen her serde bi hayir var lafi cok bos gelirdi ne kadarda dogruymus...su kanamalarim bitsim tez zamanda
Dualrimia siginicamm...bana arkadasim bi kitap almisti annelerin elinde olmasi gereken dua kitabi diye..icinde yok yok cocugu olmayana dusene kiz isteyene erkek isteyene....kolay doguma...arada ona bakicam
Belki bu hikayeyi duymusunuzdur gercek bisey adamin biri askermis mayina basinca siddetlibyaralanmis rapor verilmis kesinlikle cocugu olmaz diye...esi kabullenmis tum arabalari eltileri bile bosan yazik olmaz boyle neler demis..kiz kimseyi dinlememis hergun dua etmis ve bir hu hamile kaldigini ogrenmis tabi esi inanmamis guvenmemis kadini doguma kadar babasinin evine gondermis cocuk dogmus dna testinde adamin oldugu belli olmus guzel rabbim nelere kadir yetmemis 2 sene sonrada ikizleri olmus...artik takdir sizlerin canim arkadaslarim siz elinizden geleni yapiyorsuniz ...birazinida allaha birakin...
Ben bile dun masaldan gaza gelip acaba klomenm kullansam dedim sonra kendimi toparladimm...artik hic birseyden gaza gelmek yok her insan farkli...yasanmisliklarda farkli olacak ben farkli bir forumda bi kizla gorusmustum benim dr a gitmis...kizin rahmi cillop cift tupu var acik yumurta var wsinde sorun yok 3 yildir hamile kalamamis bana dediki seni yarimda olsa tekde olsa sen kalabildin dedi...tabi hic bisey diyemedim..yada beni dusunun 1 kalite 2 tane cillop bebis transfer ettiler ama yinede tutmadi....rabbim kendi verdi kendi aldi ben elimden geleni yaptim yine yapicam

Bende gaza gelip kursun dokturucektim ama int de biraz arastirdim ama pek mantikli gelmedi zaten dinimizdede yarari yokmus bol bol yasin okuyun daha iyi...kizlar ben bazen kendi kendime dusunuyorum niye bu kadar iyiyim niye bi damla goz yasi dokmedim diye bebek icin ....ve buldum duaaa hergun allahim alirsan bebegimi bana sabir ver dedim...rabbim duydu ve allah bana ruyamda bebegim yasasa nasil olacagini gosterdi.rabbimin sevilen kuluymusum ki ne bana nede bebege kiyamadi yasasa daha zor olacakti bana bisey olsa ona kim bakacakti..bazen her serde bi hayir var lafi cok bos gelirdi ne kadarda dogruymus...su kanamalarim bitsim tez zamanda
Dualrimia siginicamm...bana arkadasim bi kitap almisti annelerin elinde olmasi gereken dua kitabi diye..icinde yok yok cocugu olmayana dusene kiz isteyene erkek isteyene....kolay doguma...arada ona bakicam
Belki bu hikayeyi duymusunuzdur gercek bisey adamin biri askermis mayina basinca siddetlibyaralanmis rapor verilmis kesinlikle cocugu olmaz diye...esi kabullenmis tum arabalari eltileri bile bosan yazik olmaz boyle neler demis..kiz kimseyi dinlememis hergun dua etmis ve bir hu hamile kaldigini ogrenmis tabi esi inanmamis guvenmemis kadini doguma kadar babasinin evine gondermis cocuk dogmus dna testinde adamin oldugu belli olmus guzel rabbim nelere kadir yetmemis 2 sene sonrada ikizleri olmus...artik takdir sizlerin canim arkadaslarim siz elinizden geleni yapiyorsuniz ...birazinida allaha birakin...
Ben bile dun masaldan gaza gelip acaba klomenm kullansam dedim sonra kendimi toparladimm...artik hic birseyden gaza gelmek yok her insan farkli...yasanmisliklarda farkli olacak ben farkli bir forumda bi kizla gorusmustum benim dr a gitmis...kizin rahmi cillop cift tupu var acik yumurta var wsinde sorun yok 3 yildir hamile kalamamis bana dediki seni yarimda olsa tekde olsa sen kalabildin dedi...tabi hic bisey diyemedim..yada beni dusunun 1 kalite 2 tane cillop bebis transfer ettiler ama yinede tutmadi....rabbim kendi verdi kendi aldi ben elimden geleni yaptim yine yapicam

ucakcık kurşun döktürme olayını hiç araştırmadım açıkçası hani eskilerden kalmış bişrey yaşlılar hep ii gelceğini söylemiştir.ii niyetimle yaptırdım tabikide herşey Allahtan dua edeceksin Allahtan isteyeceksin bunlar hep bahane ne duysak bir umut belki vesile olur diye yapışıoruz hemen. niyet çok önemli diye düşünüyorum.bende duyduğum aklımda çok yer eden birşeyi anlatayım.mecnun aşkından deli divane leylayı arar. gözü hiç birşeyi görmez yemez içmez konuşmaz dağda bir çare yürümeye başlar gözünün önünde hep leyla..öle çok kaptırmışki kendini farkında olmadan namaz kılan bir adamın önünden geçer adam namazı bozup ey utanmaz görmezmisin burda namaz kılıyorum hiçmi saygın yok diye söylenmeye başlar..mecnun ben leylanın aşkından seni göremezken sen mevlanın aşkından hangi ara beni gördün der..kısacası niyetimiz temiz olduktan sonra istemesini bildikten sonra ayrıntılar çokta önemli değil bence .Yeterki Allahtan isteyelim ...bazen düşünüyorumda şükürler olsun halimize birde senin anlattığın gibi sebepsiz yere yıllarca çocuk sahibi olamayanlar var onlar ne yapsın.en azından bizim derdimizin ne olduğu belli bu sebepten olmuyor diyebiliyoruz..hiç bir nedeni yokken olmaması insanı çok daha fazla yıpratır..Verende Allah alanda Allah vardır herşeyde bir hayır..Kesinlikle her şerde bir hayır vardır diye düşünmek lazım..bizler Allahtan istemeye devam edeceğiz tabiki rabbimin verdiği imkanları kullanarak elimizden geleni yaparak yolumuza devam edeceğiz..Dr gitmek olması için tedavi görmek bunlar Rabbimizin bize sunduğu vesileler..bazen sürekli dr gidip gelmeyi uğraşmayı gereksiz buluyorum sonra diyorumki 10 yıldır bu yolda uğraşanlar ne yapsın onlara haksızlık değilmi bizim bu kadar çabuk pes etmemiz.Tabbikide herşeyden önce rabim isteyecek ama bizlerde kulları olarak bu yolda üstümüze düşeni yaparak Allahında izniyle aşacağız bu zorlu süreci..Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ..en azından derdimizi bilip ona göre çareler arıyoruz buda birşeyy...

Günaydın güzeller neler yapıyorsunuz bakalım..beni sorarsanız mutfak dolaplarını sildik bugün de bahar temizliği gibi olsun diye gerçi yaz geldi ne baharı dimi ama :-)))) şimdide türk kahvesi içicem bak yakında olsaydık keşke hem kahvemizi içer hem muhabbet ederdik gülerdik ne güzel olurdu o zaman tam enerji ve moral depolardık birbirimize :-)))) inşallah o günde gelir kızlar değil mi..
masalcım bak ne güzel aynı durumdaymış o bayan hemde daha ayrık rahmi diyorsun 9 ay taşıyor bebeğini darısı başına başımıza inşallah güzel arkadaşım ben inanıyorum zaten senin haberini de yakında alıcaz..Rabbim istedikten sonra her türlü oluyor işte kızlar gerçekten de inşallah rabbim bize temiz yazılar yazsın hayırlılarını vesile etsin herşeyin...Mutfakla uğraşıcam diye çok da yorma kendini sakın ağır filan kaldırma tatlım..ya biz hersene hıdırellez de gül dalına kırmızı kurdela bağlıyorduk ama bu sene unuttuk yaaa ne yapalım kısmett..
aktunacım takma kafana ne zaman adet olucam diye olursun merak etme senin değerlerin de çok güzeldi zaten keşke incir kürünü yapsaydın bu ay..bir dahaki aya yap bence ama hem ilaç da kullanıcaksın hayırlısıyla olacak senin de tez vakitte kızlar sonuçta elinizden geleni yapıyorsunuz artık gerisi Allah a kaldı gerçekten de..rabbim vakti saati gelince verecek inşallah..
uçakcım anlattığın hikaye ne güzel gerçekten de öyle hani Meryem suresinde de anlatılıyor ya Hz. Zekeriya da öyleymiş işte..65 yaşında ve eşi de kısırmış rabbine dua etmiş ve rabbim ona bir oğul vermiş hani birkaç gün önce hope06 diye bir arkadaş da yazmış ya bir tanıdık diyordu tüpleri kapalı olmasına rağmen kendiliğinden hamile kaldı diye...kızlar bazen düşünüyorum rabbim karıncaya bile can veriyor küçücük bir sıvıdan karnımızda 9 ay bir bebiş oluyor bir can oluyor..ne büyük mucize rabbim herşeyi kararlıyor hayatta bu kadar mucize yaratıyor aldığımız nefes elimizin değdiği değmediği herşey O'ndan gelmiş..mutlaka bizim de olacak..Hiçbirimizin ciddi bir problemi yok doğal yoldan baktık bi süre olmadı ondan sonra bakarız çaresine tüp deneriz aşılama yaptırırız..geçen mevlütte de anlattılar işte 13 sene olmamış tüp bebek de tutmamış 13 sene sonra kendiliğinden olmuş gelmiş bebiş..demekki kızlar vakti zamanı var..çok şükür yumurtlamamız var eşlerimiz de tahlilleri kötü değil bir rahim anomalimiz var o da olaca kısmetse..
ben neden son gittiğim dr a uyuz oldum kızlar dr bana dedi ki 'senin bu güne kadar hamile kalman gerekirdi...' bu ne demek yaaa..tel de akrabaya da benim için aynısını söylemiş..kızlar hangi dr size böyle dedi..nsl bir mantık..'eğer tüpünde sorun varsa zaten imkansız olması da' dedi..inanın hamile kalınca gidip gözüne sokucam salağın..
masalcımm emar işini bıraktım ya gidicem dr a konuşucam bakalım ne dicek ama şuan gidp yücel beyde ameliyat olucam o birşey görseydi söylerdi baktık ameliyatta dedi tüpün tıkalı filan ondan sonra bakarım çaresine..hiç tüp bebek aşılama bile denememişken gidip iki ameliyat geçirmek bana mantıksız geliyor tabi rabbim bilir ne yaşıcaz herşey kısmet belki de öyle olucak neyse hayırlısı öyle olsun valla önce şu ameliyat işini halledeyim bakalım onu da bu ay olsun istiyorum artık ay sonu için..
aktunacım doğru demişsin insanın gerçekten kalbi önemli sonuçta belki bazen günaha giriyoruz ama bir umut..Bakırköy de bir türbe var bazen cumaları gider dua ederiz yada dilek dileniyor eğer kabul olursa 3 cuma gidip birşey dağıtıyorsun genelde kesme şeker dağıtılıyor..Zuhuratbaba türbesi'...daha evlenmeden önce eşimin askerliği için gitmiştik duam da kabul oldu iyi bir yerde yaptı askerliği o zaman gttiğimde gördüm bir sürü bayan türbeye iplerden beşik yapmıştı bebek için..kimi anahtar filan koymuş evi olsun diye..tabi o zaman saçma gelmişti beşik de ne ya rabbim senin kalbinden geçeni bilmiyormu diyordum..ama şimdi anlıyorum ki insan çaresiz olunca herşeyi bir umut deniyor işte..rabbim dualarımızı kabul etsin 3 aylarda geliyor hayırlısıyla kızla bencede dua edelim birlikte..ben 4444 salat-ı tefriciyeye başlamıştım ama 200 ancak okudum kaldı öyle devam edicem ama bir türlü olmadı..
kızlar hepinizi çok çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum rabbim bizleri tanıştırdı böyle bir vesile ile demek bunda da bir hayır varmış birbirimizin dostu yoldaşı olduk..mucux...görüşürüz canlarım..

sedoşum bu sene Hıdırellezi bizde kaçırdık :) geçen sene kocişim evimizin karşısındaki bahçeye girmişti gül ağcının dibine dileğimizi gömmüştü :) biraz derinlere gömdü sanırım hala ses yok :) bende bahçe kapısında beklemiştim ki evin sahibi ne işiniz var bahçede derse eşimin eve girene kadar konuşmaması lazımmışya ben cvp veririm dedim hihihi yani tam kapsamlı bir Hıdırellez yaptık geçen sene :) bu sene kafa bir ton olunca akılda kalmadı tabi unutmuşuz :) bu arada dün gece itibari ile bu ayıda es geçmiş olduk neyseki bu ay 4 gün gecikme oldu yarın dra gideceğim klomen kullanmaya başlıyorum bu ay detayları konuşacağız ..yarın ilk adımı atacağım umarım çok uzun bir dönem olmaz.sizde durumlar nasıl kızlar bugün forma giren olmamış.çook öpüyorum sizlerii

sedoşum bu sene Hıdırellezi bizde kaçırdık :) geçen sene kocişim evimizin karşısındaki bahçeye girmişti gül ağcının dibine dileğimizi gömmüştü :) biraz derinlere gömdü sanırım hala ses yok :) bende bahçe kapısında beklemiştim ki evin sahibi ne işiniz var bahçede derse eşimin eve girene kadar konuşmaması lazımmışya ben cvp veririm dedim hihihi yani tam kapsamlı bir Hıdırellez yaptık geçen sene :) bu sene kafa bir ton olunca akılda kalmadı tabi unutmuşuz :) bu arada dün gece itibari ile bu ayıda es geçmiş olduk neyseki bu ay 4 gün gecikme oldu yarın dra gideceğim klomen kullanmaya başlıyorum bu ay detayları konuşacağız ..yarın ilk adımı atacağım umarım çok uzun bir dönem olmaz.sizde durumlar nasıl kızlar bugün forma giren olmamış.çook öpüyorum sizlerii

oooo kız siz bayağı kapsamlı yapmışsınız geçen sene hıdırellez işini tam teşekküllü olmuş :-))) bak bu ay 4 günlük gecikme bişii değil ki çok sevindim düzene giriyor demekki aktunacım..bazen hepimizin öyle 4 -5 gün gecikebiliyor bişicik olmaz iyiye işaret bak güzel inşallah bu ay ilaçla sonuç alırsın canım arkadaşım benim.. biz de bugün misafirliğe gittik ya istanbul da hava bozuyor mu ne çok rüzgar var dışarıda haftasonu yağmur varmış galiba..bende durumlar aynı kızlar bir değişme yok dün biraz nette araştırdım şu tüpün hidrosalpinks olup şişip içinde sıvı birikmesini neden diğer iki dr hiç bişi demedi bu konuda deli olucam en sonunda ya bitkisel olarak bildiğiniiz bir kür var mı ya bu tüplerin kapalılığı filan için..brokoli yazmışlar ama pek bir açıklama yok bir de adaçayı yağını pamuğa batırıp kiloda koyuyormuşsun ama onları yapmam Allah korusun ne işi var adaçayının orda hem de zarar verir filan saçma geldi bana..bildiğiniz bişi varmı kızlar brokoli iyi gelen var diyorlar ama hiç bir açıklama bulamadım ki yaaa...arkadaş bir diyorduk tüpümüz sağlam o da tırt çıkmaz inşallah :-))) öptüm hepinizi...

Merhaba arkadaşım mühim değil burdan da yazabilirsin..bende konuda yazını okuyunca ne yaptın merak ettim..bu durum çok ilginç sanırsam kimi dr bunu önemsiyor herhalde kimi dr ise önemsemiyor..Çok sevindim canım iyi işte ne güzel hsg de çıkmamış hidrosalpinks..benim de hsg raporunda yazmıyor yada ultrasondada görünmüyor ama bir dr hsg ye baktığında söyledi..kesinlikle bende daha hiç bir deneme yapmadan laporoskopiyle bıçak altına yatmam zaten hele de bir dr dedi diye asla..bende inanıyorum arkadaşım rabbim istedikten sonra ol dedikten sonra herşey boş..inşallah sen ben ve isteyen tüm arkadaşları rabbim çok bekletmesin kucaklarımızı boş bırakmasın inşallah..çok teşekkür ederim cevap yazdığın için hayırlı haberlerini bekliyorum canım arkadaşm..

Canım amin diyorum inşallah....Bugün Hacettepe Tüp Bebek Merkezini aradım galiba bu ay gidicem. Orayla ilgili iyi şeyler duyuyorum özellikle de laboratuvarında son teknoloji cihazlar kullanılıyormuş ve androloji laboratuvarı yenilenmiş son teknolojiye göre.Doktorları da iyiymiş Prof Dr.Serdar Günalp ve Doç Dr.Gürkan Bozdağ. Embriyologları da doçent hemde....O kadar çok okuyor ve araştırıyorum ki bu konuyu doktor da önemli ama gerçekten laboratuvar ve embriyolog çok çok önemli ben bunu yaşadım çünkü. 4 kaliteli yumurtadan kala kala elimde 1 embriyo kaldı. 2 tane embriyo transferi beklerken son yarım saatte 1 e düştü. her ne hikmetse kalitesi yarım saatte bozulmuş. Gelişmeleri paylaşıcam canım arkadaşım iyi geceler:::)))

selam canlar . bizim bugün evde boya badana vardı ondan hiç girip yazamadım. o kadar kalkışmış iken boyada olsun dedik. daha 2 oda nın boyası bitti. bir de sim attırdım boyaya simli simli çok hoş oldu. size de tavsiye ederim. :) kızlar bugün felaket şekilde sağ kasığım ağrıyor akşam üstü başladı halen devam ediyor ağrımaya. tabi kolay değil 3 tane yumurta çatlıyo. yumurtlarda kafam kadar nerdeyse :) hahahha . şaka bi yana ağrısı çok ama ağrıyor diye bile seviniyorum. yaşasın çatlıyo kist olmucak herhalde diyorum. :))))

aktunam hıdırellez operasyonunuzu okurken kendimi roman okuyor gibi hissettim çok heyecanlı idi. keşke 3-5 sayfa daha yazaydın kızz. okuyunca hemen bitti diye üzüldüm. insan daha uzuuunnnn yazar . :) ayrıca bu ay senin ayın olcak kuzucum. senden bebiş bekliyoruz artık bu ay. bak klomende kullancan sıkı çalışın derslerinize :) benim kocacım bu ay beni silkelemedi yaaa. boşver olcak olursa silkelemeden de olur dedi .daha önce bir kez hamile kaldın silkelemeden dedi. yorgun yorgun birde uğraşmayayım dedi.3 ay silkelettim ama olmadı tırt çıktık napiimmm :) sen artık silkelet kendini ikna et kocişini :)

sedacımm canım temizlik hastası arkadaşım benimm. sen havaların bozmasına kesin camlar kirlencek diye üzülmüşsündür. :) hehehe
canım ya kapalı tüpler için ne kürü var hiç bilmiyorum. benim birtek bildiğim akıntı ve mantar için karnıbahar kürü ve maydonoz kürü. ama yaptın mı derseniz kaç kere niyetlendim bir türlü yapamadım. birtek inciri düzenli yapıyorum. birde 1 ay bal + tarçın + çörek otu kürünü yaptım. canım bugün arkadaşımla konuşuyorduk da onunda kuzeninde rahimde perde çıkmış almışlar operasyonla. adana da ünv hastanesinde olmuş ameliyatı. ya demek ki bu bizim tahminimizden daha sık görülen birşey. ben az insanda var sanıyordum. ama çevremde duyuyorum hep böyle şeyleri. canım senin durumda zor yaa. bir netlik kazansa napcağını bilirsin hiç olmazsa. bir doktor başka bişey diyor diğerleri başka birşey diyor. insan kime inanacağını şaşırıyor. deli olmamak mümkün değil. kız bari istişareye yat. ameliyat olsam mı olmasam mı diye ? bakarsın Allah bir yol gösterir.

uçakcımmm kızzz şu kan değerlerin filan herşeyin normale dönsünde sende katıl çalışmalara. bakalım bizim sayfanın şanslısı kim olcakkk ??? bence önce aktuna :D

Back