Günaydın güzeller neler yapıyorsunuz bakalım..beni sorarsanız mutfak dolaplarını sildik bugün de bahar temizliği gibi olsun diye gerçi yaz geldi ne baharı dimi ama
))) şimdide türk kahvesi içicem bak yakında olsaydık keşke hem kahvemizi içer hem muhabbet ederdik gülerdik ne güzel olurdu o zaman tam enerji ve moral depolardık birbirimize
))) inşallah o günde gelir kızlar değil mi..
masalcım bak ne güzel aynı durumdaymış o bayan hemde daha ayrık rahmi diyorsun 9 ay taşıyor bebeğini darısı başına başımıza inşallah güzel arkadaşım ben inanıyorum zaten senin haberini de yakında alıcaz..Rabbim istedikten sonra her türlü oluyor işte kızlar gerçekten de inşallah rabbim bize temiz yazılar yazsın hayırlılarını vesile etsin herşeyin...Mutfakla uğraşıcam diye çok da yorma kendini sakın ağır filan kaldırma tatlım..ya biz hersene hıdırellez de gül dalına kırmızı kurdela bağlıyorduk ama bu sene unuttuk yaaa ne yapalım kısmett..
aktunacım takma kafana ne zaman adet olucam diye olursun merak etme senin değerlerin de çok güzeldi zaten keşke incir kürünü yapsaydın bu ay..bir dahaki aya yap bence ama hem ilaç da kullanıcaksın hayırlısıyla olacak senin de tez vakitte kızlar sonuçta elinizden geleni yapıyorsunuz artık gerisi Allah a kaldı gerçekten de..rabbim vakti saati gelince verecek inşallah..
uçakcım anlattığın hikaye ne güzel gerçekten de öyle hani Meryem suresinde de anlatılıyor ya Hz. Zekeriya da öyleymiş işte..65 yaşında ve eşi de kısırmış rabbine dua etmiş ve rabbim ona bir oğul vermiş hani birkaç gün önce hope06 diye bir arkadaş da yazmış ya bir tanıdık diyordu tüpleri kapalı olmasına rağmen kendiliğinden hamile kaldı diye...kızlar bazen düşünüyorum rabbim karıncaya bile can veriyor küçücük bir sıvıdan karnımızda 9 ay bir bebiş oluyor bir can oluyor..ne büyük mucize rabbim herşeyi kararlıyor hayatta bu kadar mucize yaratıyor aldığımız nefes elimizin değdiği değmediği herşey O'ndan gelmiş..mutlaka bizim de olacak..Hiçbirimizin ciddi bir problemi yok doğal yoldan baktık bi süre olmadı ondan sonra bakarız çaresine tüp deneriz aşılama yaptırırız..geçen mevlütte de anlattılar işte 13 sene olmamış
tüp bebek de tutmamış 13 sene sonra kendiliğinden olmuş gelmiş bebiş..demekki kızlar vakti zamanı var..çok şükür yumurtlamamız var eşlerimiz de tahlilleri kötü değil bir rahim anomalimiz var o da olaca kısmetse..
ben neden son gittiğim dr a uyuz oldum kızlar dr bana dedi ki 'senin bu güne kadar hamile kalman gerekirdi...' bu ne demek yaaa..tel de akrabaya da benim için aynısını söylemiş..kızlar hangi dr size böyle dedi..nsl bir mantık..'eğer tüpünde sorun varsa zaten imkansız olması da' dedi..inanın hamile kalınca gidip gözüne sokucam salağın..
masalcımm emar işini bıraktım ya gidicem dr a konuşucam bakalım ne dicek ama şuan gidp yücel beyde ameliyat olucam o birşey görseydi söylerdi baktık ameliyatta dedi tüpün tıkalı filan ondan sonra bakarım çaresine..hiç tüp bebek aşılama bile denememişken gidip iki ameliyat geçirmek bana mantıksız geliyor tabi rabbim bilir ne yaşıcaz herşey kısmet belki de öyle olucak neyse hayırlısı öyle olsun valla önce şu ameliyat işini halledeyim bakalım onu da bu ay olsun istiyorum artık ay sonu için..
aktunacım doğru demişsin insanın gerçekten kalbi önemli sonuçta belki bazen günaha giriyoruz ama bir umut..Bakırköy de bir türbe var bazen cumaları gider dua ederiz yada dilek dileniyor eğer kabul olursa 3 cuma gidip birşey dağıtıyorsun genelde kesme şeker dağıtılıyor..Zuhuratbaba türbesi'...daha evlenmeden önce eşimin askerliği için gitmiştik duam da kabul oldu iyi bir yerde yaptı askerliği o zaman gttiğimde gördüm bir sürü bayan türbeye iplerden beşik yapmıştı bebek için..kimi anahtar filan koymuş evi olsun diye..tabi o zaman saçma gelmişti beşik de ne ya rabbim senin kalbinden geçeni bilmiyormu diyordum..ama şimdi anlıyorum ki insan çaresiz olunca herşeyi bir umut deniyor işte..rabbim dualarımızı kabul etsin 3 aylarda geliyor hayırlısıyla kızla bencede dua edelim birlikte..ben 4444 salat-ı tefriciyeye başlamıştım ama 200 ancak okudum kaldı öyle devam edicem ama bir türlü olmadı..
kızlar hepinizi çok çok öpüyorum hepinizi çok seviyorum rabbim bizleri tanıştırdı böyle bir vesile ile demek bunda da bir hayır varmış birbirimizin dostu yoldaşı olduk..mucux...görüşürüz canlarım..