canlarım evdeyim şuan dr çıkınca direk eve geldim öle çok yazırda yorulmuşumki ....drum çok babacan çok bilgili bir adam çok sevdim ve en önemlisi çok pozitif..tanıştık anlat bakalım özgecim deyince benim musluklar açıldı yine.sinir oluyorum kendime bu konu açılınca sanki göz yaşlarım hazırda bekliyormuş gibi :) hocam durumlar çok kötü dedim :) oo olmadı şimdi ama ben bunu görmedim sayıyorum filan dedi...sonra dosyamı baştan sona inceledi çok düzenli bravo dedi :) şimdi birazda ben anlatayım sen dinle dedi bir kere yarım rahim kesinlikle hamilekalmana engel değil burda bianlaşalım dedi.dış gebelik olayına gelince bu kesinlikle şans meselesi bunu kesinlikle kimse bilemez ama unutmaki olmama olasılığı çok daha fazla dedi... ve bir çok yarım rahimlihastası olmuş hepsidedoğum yapmış hepsinede serklaj yapılmış 3 aydan sonra geneli 9 ayı doldurmuş.birde bir doğum yaptırmış ve kadın yarım rahimliolduğunu doğumdan sonra öğrenmiş ve hiç problemsiz 9 aynını doldurmuş....rahim çok esnek boşuna üzülüyorsun yeterki hamile kal gerisi gelecektir dedi..sonra eşimin sonucunu gördü sıvılaşmasında ve hareketlisinde sorun var bu durumda gebeliliik yine olur ama zaman alabilir dedi eşimin testi tekrarlamasını istedi.çıkacak olan sonuca göre yol alacağız dedi..eşinin durumuna bakarsak bu şekildede hamile kalırsın fakat zaman alabilir..ama kesinlikle olmaz diye düşünmek çok yanlış olur dedi.eşimin sonucunan sonra tekrar görüşeceğiz...bide çift taraflı yumurtlamışsın hemde hiç birşey kullanmadan gayet ii pkodan korkma pko kilolular için büyük tehlike ama senin kilon gayet ii sorun etmme dedi.ameliyat olayınada kesinlikle karşıyım perde olmadığı müddetçe hiç doğru bulmuyorum yapısını bozmaktan başka işe yaramıyor rahim zaten esnek 1 cm büyütmek ne işe yarayacak sakın ha sakın ister bende devam et ister etme dr değil bir abin olarak kesinlkle ameliyat olayını düşünme derim diyor..işte böyle kızlar ..yine topu kocişe attık :)