sedoşum kocişimin doğum günüydü kız :)) tşk ederim benimki martaydı bacım :) gelelim asıl konuya dün gittim dr ama benim dr acil ameliyata girmiş başka bir dr baktı bana sağ tarafımda bir tane çok küçük yumurta varmış solumda ise biri 20 diğeri 14 mm 2 tane yumoş olmuş rahim duvarı fazla kalın değil kendi drunla görüşürsün dedi.bende çıktım geldim eve akşam drum aradı durumu anlattım sol tarafından yumurtlaman çok ii hemde 2 tane var yarın sabah erkenden gel iğne yapayım dedi. az önce geldim hastaneden göbşümden yaptılar iğneyi kist olmaması için iğne yapalım çatlasınlar dedi..sonra saat verdi bu gece ve yarın gece :)) işte böyle kızlar sizlerde durumlar nasıl anlatın bakalım...çok öpt sizi canlar
merhaba canım çok sevindim ya bak ne güzel yumurtalar oluşmuş çok güzel bak iğne de korktuğun gibi birşey değilmiş hayırlısıyla inşallah emekler boşa çıkmasın canım arkadaşım benim..benim de aklımdaydın şimdi girip yazacaktım ne yaptın dr a gittinmi diye..hayırlısı neyse o olsun inşallah canım benim..kız Allah canını almasın benim eşinin doğum günü olacağı hiççç aklıma gelmedi..neyse o zaman eşine nice yıllar olsun inşallah..birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bebişli yıllarınız olsun..
canım benim adet olunca arayayım diyorum dr u bakalım daha adet olmadım ne bileyim inşallah hayırlısı olur hakkımızda hepimizin çok korkuyorum kötü birşey olacak diye yani ameliyattan korkmuyorum da ekstra bişii olacak kötü birşey duyucam diye tırsıyorum inşallah iyi olur rabbim bana dua edin kızlar..öptüm hepinizi..mucuxxx...