• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

kimsecikler gelmemiş hafta sonu...nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz.masalcık moralin düzelmiştir umarım seni böyle üzgün bilmeye alışkın değiliz neşe kaynağımız geri dön :)) sedoşum ayın 1 ine çok az kaldı heyecanını tahmin edebiliyorum:)) Dualarımız seninle....uçak sende durumlar nasıl kanamalar bittimi...bende ayın 3 ünü bekliyorum kızlar dr 3 de test yap dedi .kısmet artık...çook öpt sizleri grş canlarım.........

Bende durumlar berbar cuma gunu kan vermek icin hastaneye yetisicem diye radara girdim sehir ici 56 km ile..yetmedi ehliyet ruhsat yok.yanimda polis evden git al dedi neyse eve almaya gitt8m sitenin onune arabayi park ederken komsu geri geri hizla cikarken beni gormedi ve sag kapidan carpti tabi ben icerde odum koptu...neyse yine kan veremedim 3.olmustu cmt gittik verdik 25.gun kurtajdan sonra bthcg 60 cikti doktor 0 olmasi gerek icerde parca kalmis demesin mi kan beynime cikti hep karindan bakti rahim temiz dedi
Hatta gecen pzt gidince yumurtan catladi ondan kanaman var dedi salak hamile gorunen insan nasil yumurtlasin ...hala alttan bakmiyo tabi ilac verdi dusur dusmezse tekrat kurtaj...daha bitmedibide benim prolaktin 1000 olunca beyinde suphelenip emar istemezmi esim dr u dovecekti artik...tabi biz salya sumuk baska dr a once dr prolaktine bakti bu cok normal test araligi farkli dedi genelde test araligi 0 -24 okurmus bunun alt sinir zaten 400 mus normale cevirisek benim 45 50 gibi bisey dr bu cok normal.dedi....alttan bakti evt ufak tefwk.parcalar var dedi ama kurtaj gerekmez enfeksiyon icin bi ton ilac verdi ve duauk yapmam icinde vajinadan ilac koydu az az dusurmeye calisiyom bu halde okuldayim salak.mudir anlamaz ki beni aaa antibiyotikde midemi mafetti 10.yil aradan sonra ilk defa kustum...velasil kelam.kimseye givenmiyorum ankarada gittigim teshisimi koyan profa gidicem tekrar kurtajsa kurtaj napimm...allah beterinden korusun uzun bi sure yani en az eylule kadar cakismalara baslamicam ohhh kocisimlede harika bi.karadeniz turuna cikicaz ins temmuzda biktik artik herseyden ..onemli olan kocam ve mutlulugum hepsi olurrr...

Canlarım bende hafta sonu girdim baktım foruma kimse girmemis ondan bişey yazmadım artık. Kızlar ben dün adet oldum. Tam 3 gün gecikmeli oldum bu ay. Normalde en çok 1 gün gecikirdi. Neyse inşallah bir daha gecikme olmaz da düzenim bozulmaz. Aktunam ayın 3.ünde insallah senden güzel haberler alacagız yaaa. Umudum sende benim.uçakcımmm kuzum sen iyice bahtsız bedevi gibi oldun yaaa. Kız bu doktorların bir kısmı kasapta mı ögreniyor ya doktorları yoksa senin mi şansın yok ben bilemedim ki. Neyse insallah yakında herşeyin düzene girecek canım benim. Sedoşumm kız sen nerelerdesin bakiiim? Dogru senin temizlik günündü bugün. Kızlar biz artık doktorun tavsiyesi ile 2 ay ara verdik klomene. Bu aydan itibaren artık çocuk fikrini kafamdan çıkardım. Artık amacım kilo vermek ve gezmek tozmak arkadaşlarla aktivitelere katılmak. Uçakcım yaaa bizde eşimle karadeniz turu düşünüyoruz ama biz agustos sonu gibi düşünüyoruz. Tarihler denk gelse ne güzel beraber giderdik yaa . Anladım ki bu hayatta çocuktan da önemli biseyler var o da sağlık ve huzur. Bu ikisi de Allaha şükür bizde var o yüzden takmıyorum artık yaa. Ne zaman isterse o zaman olsun napim. Canı isterse spermler gelsin yumurtama tutunsun.istemezse de keyfi bilir :-) bu hafta yıllık izindeyim kızlar evdeyim. Evdeki işleri bitircez işte. Benden bu kadar kızlarrrr.hepiciğinizi öptümmm

kimsecikler gelmemiş hafta sonu...nasılsınız bakalım nasıl geçti hafta sonunuz.masalcık moralin düzelmiştir umarım seni böyle üzgün bilmeye alışkın değiliz neşe kaynağımız geri dön :)) sedoşum ayın 1 ine çok az kaldı heyecanını tahmin edebiliyorum:)) Dualarımız seninle....uçak sende durumlar nasıl kanamalar bittimi...bende ayın 3 ünü bekliyorum kızlar dr 3 de test yap dedi .kısmet artık...çook öpt sizleri grş canlarım.........

Merhaba canım benim ya inşallah ilk sen ver güzel haberi aktunam..dualarımız seninle canım arkadaşım benim..rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah 3ü p.tesi yapıyor değil mi hadi bakalım mutlu hayırlı haberlerini bekliyoruz canım arkadaşım..
evet tatlım ayın 1 üne hiç birşey kalmadı bir yandan heyecan içindeyim biryandan da korku merak..ne olacak ne bitecek yarım mı perde mi nedir ne değildir hala çelişkiler içindeyim..yine gecelerim uykusuz geçiyor..bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah iyi olurdua edin bana da ne olur kızlar çok ihtiyacım var..

Bende durumlar berbar cuma gunu kan vermek icin hastaneye yetisicem diye radara girdim sehir ici 56 km ile..yetmedi ehliyet ruhsat yok.yanimda polis evden git al dedi neyse eve almaya gitt8m sitenin onune arabayi park ederken komsu geri geri hizla cikarken beni gormedi ve sag kapidan carpti tabi ben icerde odum koptu...neyse yine kan veremedim 3.olmustu cmt gittik verdik 25.gun kurtajdan sonra bthcg 60 cikti doktor 0 olmasi gerek icerde parca kalmis demesin mi kan beynime cikti hep karindan bakti rahim temiz dedi
Hatta gecen pzt gidince yumurtan catladi ondan kanaman var dedi salak hamile gorunen insan nasil yumurtlasin ...hala alttan bakmiyo tabi ilac verdi dusur dusmezse tekrat kurtaj...daha bitmedibide benim prolaktin 1000 olunca beyinde suphelenip emar istemezmi esim dr u dovecekti artik...tabi biz salya sumuk baska dr a once dr prolaktine bakti bu cok normal test araligi farkli dedi genelde test araligi 0 -24 okurmus bunun alt sinir zaten 400 mus normale cevirisek benim 45 50 gibi bisey dr bu cok normal.dedi....alttan bakti evt ufak tefwk.parcalar var dedi ama kurtaj gerekmez enfeksiyon icin bi ton ilac verdi ve duauk yapmam icinde vajinadan ilac koydu az az dusurmeye calisiyom bu halde okuldayim salak.mudir anlamaz ki beni aaa antibiyotikde midemi mafetti 10.yil aradan sonra ilk defa kustum...velasil kelam.kimseye givenmiyorum ankarada gittigim teshisimi koyan profa gidicem tekrar kurtajsa kurtaj napimm...allah beterinden korusun uzun bi sure yani en az eylule kadar cakismalara baslamicam ohhh kocisimlede harika bi.karadeniz turuna cikicaz ins temmuzda biktik artik herseyden ..onemli olan kocam ve mutlulugum hepsi olurrr...

uçağım ya çok geçmiş olsun zaten aksilikler geldi mi nedense hep arka arkaya gelir ama buna da şükür rabbim beterinden saklasın canınıza birşeycik olmasın yeterki..canım ya ben de sabah siteden gördüm yazdıklarını sana yazacaktım merak ettim seni..ya inanki ben vallahi bu dr ları anlamıyorum..neden birinin dediği diğerini tutmuyor..ya rabbimin gücüne gitmesin eşim ben böyle dediğimde çok kızıyor isyan ediyorsun diyor ama neden ki biz sadece bir bebek istedik çok şey mi istiyoruz..neden hep böyle muallaklarla uğraşıyoruz..tabiki rabbim beterinden saklasın ne dertler var yine buna da şükür ama yıpranıyoruz işte bizden gidiyor habire..ama gerçekten çok güçlüsün uçak bak bunu ciddi ciddi diyorum ilk tanıştığımızda endişelerin korkuların vardı bak bir jinekolojik muayene bile seni korkutuyordu ama bak neler yaşadın..zira ben de öyle kim derdi ben ordan ameliyat olucam hayatta olmam zararlı derdim korkardım ama başa gelince insan yaşıyor demekki ama rabbim beterinden saklasın..hangi dr a güveniyorsan gerçekten ona git arkadaşım..bence de biraz ara ver çalışmalara gezin tozun kafanızı dağıtın zaten moralin çok iyi resimlerini görüyorum hep ya önemi olan eşimizle sevgimiz mutluluğmuz ve de sağlığımız gerisi gelecek inşallah er yada geç..inşallah tez vakitte kanaman durur tatlım parçan varsa da tez vakitte düşsün sen de rahatla inşallah..

Canlarım bende hafta sonu girdim baktım foruma kimse girmemis ondan bişey yazmadım artık. Kızlar ben dün adet oldum. Tam 3 gün gecikmeli oldum bu ay. Normalde en çok 1 gün gecikirdi. Neyse inşallah bir daha gecikme olmaz da düzenim bozulmaz. Aktunam ayın 3.ünde insallah senden güzel haberler alacagız yaaa. Umudum sende benim.uçakcımmm kuzum sen iyice bahtsız bedevi gibi oldun yaaa. Kız bu doktorların bir kısmı kasapta mı ögreniyor ya doktorları yoksa senin mi şansın yok ben bilemedim ki. Neyse insallah yakında herşeyin düzene girecek canım benim. Sedoşumm kız sen nerelerdesin bakiiim? Dogru senin temizlik günündü bugün. Kızlar biz artık doktorun tavsiyesi ile 2 ay ara verdik klomene. Bu aydan itibaren artık çocuk fikrini kafamdan çıkardım. Artık amacım kilo vermek ve gezmek tozmak arkadaşlarla aktivitelere katılmak. Uçakcım yaaa bizde eşimle karadeniz turu düşünüyoruz ama biz agustos sonu gibi düşünüyoruz. Tarihler denk gelse ne güzel beraber giderdik yaa . Anladım ki bu hayatta çocuktan da önemli biseyler var o da sağlık ve huzur. Bu ikisi de Allaha şükür bizde var o yüzden takmıyorum artık yaa. Ne zaman isterse o zaman olsun napim. Canı isterse spermler gelsin yumurtama tutunsun.istemezse de keyfi bilir :-) bu hafta yıllık izindeyim kızlar evdeyim. Evdeki işleri bitircez işte. Benden bu kadar kızlarrrr.hepiciğinizi öptümmm

masalım geçmiş olsun tatlım sen hep gününde oluyordun bende merak ettim seni bu kız adet olmadı mı dedim..hayırlısı neyse o olsun masalım ya boşver kafandaki planları gerçekleştir kafanı dağıt sende gez toz hem bak eylülle kadar da izinlerini kullanacasın zaten ne güzel bol bol kendine ayıracak vaktin olacak..ayy karadeniz turu benim de hayalim kızlar bizlerin yerine de gezin tozun biz de bu sene tatile gitmeyi düşünüyoruz aslında yeterince masraf oldu ama annem gidelim diyor bakalım belki 3üçümüz gidebiliriz bir yerlere kaçabiliriz aslında çok da ihtiyacım var gerçekten..hepimizin hakkında hayırlısı olsun kızlar inşallah rabbim gönlümüze göre versin inşallah..evet kız bugün temizlik günmdü bir de çok sıcak bittim resmen..istanbul daki nem adamı öldürüyor resmen..
aynen öyle kızlar bakın elimizden geleni yapıyoruz rabbim ol diyecek onun da demekki vakti zamanı neyse hayırlısı öyle olsun..çok öptüm hepinizi kendinize iyi bakın dualarım hepinizle...

uçakçım çok geçmiş olsun rabbim beterinden korusun çok şükürki sana bir şey olmamış..cnm kürtaj olayına gelince usg ile alttan baktılarsa mutlaka kalan parça görünür ama üsten bakılması saçmalık zaten ...İnş ilaçlarla düşerde tekrar operasyona gerek kalmaz..tatil işinde çok ii düşünmüşsünüz .herşey gönlünce olsun cnm benim...

masalcık hamile kalmadan 1-2 ay önce adet gecikmeleri olması ii yorulması gerekiyormuş vücut kendini hamileliğe hazırlıyor diye duymuştum ii düşünelim ii olsun ..sonuçta sadece tedaviye ara verdin rutin çalışmalara devam :) bellimi olur bakarsın kendiliğinden gelir bebişin..genelde hep öyle olmuyormu zaten kadınlar aylarca takip klomen deniyor olmuyor tam ara verdikleri dönem göbüşleri doluyor.hem daha az düşüneceksin ya kesin gelir :)) sende tatilcisin he bu yaz aaa valla kıskandım sizi şimdi:)) benim kocişle gitmem pek mümkün değil ama hamişlik olmazsa arkadaşlarla düşünüyoruz birşeyler ..kendine çok ii bak tatlım grş

Merhaba canım benim ya inşallah ilk sen ver güzel haberi aktunam..dualarımız seninle canım arkadaşım benim..rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın inşallah 3ü p.tesi yapıyor değil mi hadi bakalım mutlu hayırlı haberlerini bekliyoruz canım arkadaşım..
evet tatlım ayın 1 üne hiç birşey kalmadı bir yandan heyecan içindeyim biryandan da korku merak..ne olacak ne bitecek yarım mı perde mi nedir ne değildir hala çelişkiler içindeyim..yine gecelerim uykusuz geçiyor..bakalım hayırlısı neyse o olsun inşallah iyi olurdua edin bana da ne olur kızlar çok ihtiyacım var..
tşkler ederim sedoşum biz elimizden geleni yaptık bundan sonrası kısmet.İnş dediğin gibi emeklerimiz boşa gitmez.ama nedense hiç heyecan yok içimde ilk aydan tutacağını pek sanmıyorum.sanırım hamile olduğumu öğrensem bile keseyi görmeden bana huzur yok normalde adet tarihim 8 i ama dr 3 de tahlil yapalım dedi..Rabbim hayırlısını nasip etsin inş.Sende gönlünü ferah tut İnş ameliyatın çok güzel geçer başka sorunlarla karşılaşmazsın.Dualarımız seninle sedoşum

merhaba canım arkadaşlarım size sadece şunu diicem dün çok güzel bir haber aldım anladım ki herşeyin vakti zamanı varmış..hani demiştim ya kızlar ağbimler 3 kere tüp bebek denediler olmadı diye yumurta yoktu menepoz başlangıcı denmişti hatta öyleki evlatlık almak için başvuru bile yapacaklardı bu hafta ama mucizeye bakın ki aşılama ile hamile..dün aldık haberi nasıl sevindik anlatamam hep dua ediyordum onlar çok istiyorlar ilk onların olsun diye gerçekten de rabbim duydu duaları sesimizi darısı bizlerin başına olsun inşallah..inşallah rabbim tamamına da erdirsin inşallah..
aktunacım herşeyin hayırlısı inşallah 3 ünde müjdeli haberi verirsin inşallah canım inşallah benim de cumartesi güzel geçer herşey inşallah herşey gönlümüzce olur gerçekten vakti zamanı var herşeyin inşallah rabbim bekletmesin hiçbirimizi..çok öpüyorum hepinizi..
görüşürüz canım arkadaşlarım..

merhaba canım arkadaşlarım size sadece şunu diicem dün çok güzel bir haber aldım anladım ki herşeyin vakti zamanı varmış..hani demiştim ya kızlar ağbimler 3 kere tüp bebek denediler olmadı diye yumurta yoktu menepoz başlangıcı denmişti hatta öyleki evlatlık almak için başvuru bile yapacaklardı bu hafta ama mucizeye bakın ki aşılama ile hamile..dün aldık haberi nasıl sevindik anlatamam hep dua ediyordum onlar çok istiyorlar ilk onların olsun diye gerçekten de rabbim duydu duaları sesimizi darısı bizlerin başına olsun inşallah..inşallah rabbim tamamına da erdirsin inşallah..
aktunacım herşeyin hayırlısı inşallah 3 ünde müjdeli haberi verirsin inşallah canım inşallah benim de cumartesi güzel geçer herşey inşallah herşey gönlümüzce olur gerçekten vakti zamanı var herşeyin inşallah rabbim bekletmesin hiçbirimizi..çok öpüyorum hepinizi..
görüşürüz canım arkadaşlarım..

sedoşum çok sevindim cnm gözünüz aydın darısı başımıza inş. gerçekten de herşeyin bir zamanı var çok haklısın ama insan oğlu sabırsızız malesef .Rabbim kucağınıza almayı da nasip eder inş ...benimde korkularım var canım acaba hamile kalırmıyımdan çok dış gebelik olurmu diye düşünmekten heycan bile yok inanki.pozitif çıksa bile keseyi görmeden rahat yüzü yok bana.kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağım biliyorum ama 2. kez dış gebelik olursa büyük yıkım olur benim için fazlasıyla korkuyorum :( Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inş .çook öpt sedoşum ..hala olma yolundaki ilk adımlarınızı kutluyorum :)

sedoşum çok sevindim cnm gözünüz aydın darısı başımıza inş. gerçekten de herşeyin bir zamanı var çok haklısın ama insan oğlu sabırsızız malesef .Rabbim kucağınıza almayı da nasip eder inş ...benimde korkularım var canım acaba hamile kalırmıyımdan çok dış gebelik olurmu diye düşünmekten heycan bile yok inanki.pozitif çıksa bile keseyi görmeden rahat yüzü yok bana.kısmetimizde ne varsa onu yaşayacağım biliyorum ama 2. kez dış gebelik olursa büyük yıkım olur benim için fazlasıyla korkuyorum :( Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inş .çook öpt sedoşum ..hala olma yolundaki ilk adımlarınızı kutluyorum :)

canım sağolasın inşallah rabbim tamamına erdirsin sen de korkma ne olur endişelerini anlıyorum ama sen demiyor musun herşey olacağına varıyor diye..inşallah olmayacak biz hep negatif şeyleri aklımıza getire getire olumsuzu çağırıyoruz aslında inşallah herşey yolunda gidecek ve dış gebelik de olmayacak rabbim izin verirse hem bilinçlisin bu sefer rabbim bir daha yaşatmasın inşallah sana da kimseye de..hep öyle değil mi zaten önce kese sonra kalp atışı ardından testler filan derken biz hamile bile kalsak endişe içinde oluruz rahat ol gerçi sana diyorum ama ben de aynı endişeleri yaşıyorum kaderde kısmette ne varsa onu görücez inşallah hayırlı yazılar yazılsın inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin..dualarım hepinizle..

BEN 4.BEBEĞİMİ ARALIKTA KAYBETTİM BENDE DE SEPTUM VARDI Y ŞEKLİNDE...PERDEYİ ALDIRDIM AMA MALESEF 20 HAFTALIK KAYBETTİM...KESE PATLADI BAŞIMA BUSEFER RAHİM AĞZI YETMEZLİĞİ ÇIKTI...rahminden operasyon geçiren herkste rahim ağzı yetmezliği çıkıyor dikkat edin..dikiş ve yatmak bunun çaresi.... bi,zim topiğimizede gelin...yarım rahimli arkadaş var topiğimizde şuan hamile dikişte attılarona yatoyor..bakalım haftaları sayıyoruz...

FACEBOOKTA GİZLİ GRUBUMUZ VAR ORDA HİKAYELERİMİZ VAR ....SONUÇLARIMIZI FİLMLERİMİZİDE YÜKLEDİK GRUBA...
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...-erken-dogum-yapan-var-4678.html#post30585921

BENDE EN İYİ DOKTORA GİTTİM ANKARADA ÖZGÜR DERENE....

RAHİM AĞZIM SOL TARAFI YIRTIKMI..RAHİM DARMIŞ...MİYOMLAR VAR 3 TANE RAHİM DIŞINDA....ONLARIN ZARARI OLMAZ....HAMİLE KALICAKSIN İYİBİR DİKİŞ VE YATICAKSIN DEDİ...30 HAFTAYA KADAR TAŞIMAYA ÇALIŞACAZ...ONDAN SONRA TAŞIRMISIN BEBEĞİ BİLEMEM DEDİ..ERKEN DOĞUM RİSKİM ÇOK FAZLA YANİ...

işte dar rahim ararken googlede buraya denk geldim...yazmak istedim...bilginize...allah yardımcınız olsun....

BEN 4.BEBEĞİMİ ARALIKTA KAYBETTİM BENDE DE SEPTUM VARDI Y ŞEKLİNDE...PERDEYİ ALDIRDIM AMA MALESEF 20 HAFTALIK KAYBETTİM...KESE PATLADI BAŞIMA BUSEFER RAHİM AĞZI YETMEZLİĞİ ÇIKTI...rahminden operasyon geçiren herkste rahim ağzı yetmezliği çıkıyor dikkat edin..dikiş ve yatmak bunun çaresi.... bi,zim topiğimizede gelin...yarım rahimli arkadaş var topiğimizde şuan hamile dikişte attılarona yatoyor..bakalım haftaları sayıyoruz...

FACEBOOKTA GİZLİ GRUBUMUZ VAR ORDA HİKAYELERİMİZ VAR ....SONUÇLARIMIZI FİLMLERİMİZİDE YÜKLEDİK GRUBA...
http://www.kadinlarkulubu.com/prema...-erken-dogum-yapan-var-4678.html#post30585921

BENDE EN İYİ DOKTORA GİTTİM ANKARADA ÖZGÜR DERENE....

RAHİM AĞZIM SOL TARAFI YIRTIKMI..RAHİM DARMIŞ...MİYOMLAR VAR 3 TANE RAHİM DIŞINDA....ONLARIN ZARARI OLMAZ....HAMİLE KALICAKSIN İYİBİR DİKİŞ VE YATICAKSIN DEDİ...30 HAFTAYA KADAR TAŞIMAYA ÇALIŞACAZ...ONDAN SONRA TAŞIRMISIN BEBEĞİ BİLEMEM DEDİ..ERKEN DOĞUM RİSKİM ÇOK FAZLA YANİ...

işte dar rahim ararken googlede buraya denk geldim...yazmak istedim...bilginize...allah yardımcınız olsun....

hoşgeldin arkadaşım öncelikle çok geçmiş olsun rabbim yaşadıklarını bir daha ne sana nede kimseye yaşatmasın inşallah..Rabbim yar ve yardımcın olsun..Benimde rahim filmimde yarım rahim çıktı fakat iki ayrı prof. usg den yarım değil septum görünüyor dedi..bende cumartesi günü ameliyat olacağım inşallah iyi olur..Dediğin gibi sonuçta bu bir operasyon ve her geçirilen operasyon ordaki birşeylere mutlaka zarar veriyor ama bu şekilde de hamile kalamadım o yüzden mecbur operasyon geçireceğim inşallah iyi olur hakkımızda..
tatlım rahim kendi içinde çok esneyen bir organ inşallah taşıyacaksın bu kez bebeğini hayırlısıyla serklaj yaptırıp bol bol yatacaksın inşallah bu kez herşey yolunda gidecektir inan ki böyle denilip de 9 ayını tamamlayan da bir sürü bayan gördüm forumlarda ben..gönlünü ferah tut arkadaşım..herşey gönlünce olsun dediğin topiğe de bakıyordum ben arada şimdi oraya da bakarım yine..gelişmelerden haberdar et bizleri de..hayırlı haberlerin olsun inşallah..

Kizlar yarin 8 9 gibi tekrat kurtaj olicam hemde tup bebek yaptigim hastanede ayni masaya kurtaj icin yayicam rabbimin takdiri dr o cok guvendigim prod cok ufak bi parca var almasak enfeksiyon ve yapisiklik yapabilir dedi keske en basindan bu adam gelseydim bilmeyen yapamazmis bu kurtaji ve ben kendim dusurmusim kac gundur ins yarin bende tertemiz yeni bir sayfa acabilirim sedosum rabbim.sanada yardim etsin

Kizlar yarin 8 9 gibi tekrat kurtaj olicam hemde tup bebek yaptigim hastanede ayni masaya kurtaj icin yayicam rabbimin takdiri dr o cok guvendigim prod cok ufak bi parca var almasak enfeksiyon ve yapisiklik yapabilir dedi keske en basindan bu adam gelseydim bilmeyen yapamazmis bu kurtaji ve ben kendim dusurmusim kac gundur ins yarin bende tertemiz yeni bir sayfa acabilirim sedosum rabbim.sanada yardim etsin

uçağım çok geçmiş olsun sana da inşallah hayırlısıyla bu sefer atlatıp kurtulacaksın rabbim kötü işini bilmez dr lardan korusun bizleri..inşallah yarından sonra herşeyin düzene girecek hayırlısıyla dualarımız seninle canım arkadaşım benim..bak dr ne güzel anlamış hem yapışıklık filan olsa daha kötü bir an önce kürtajını ol da rahatla kurtul..Amin tatlım Allah razı olsun Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah müsait olunca yaz bize merak ederiz seni..öpüyorum çok...

uçakçımla faceden konuştuk ankaradan dönüyordu.herşey yolundaymış dru yeniden hamila kalma olasılığı ile ilgili çok olumlu konuşmuş.rabbim gönlüne göre versin uçakçım çok çok geçmiş olsun tekrardan çok öpt seni.

sedoşum zaman geldi çattı he hadi hayırlısı inş ben inanıyorumki herşey çok güzel olacak İnş ameliyattan kısa zaman sonra göbüşün dolar cnm benim Rabbim yardımcın olsun.inş bir solukta geçer gider ameliyatın .hayırlı haberlerini bekliyeceğiz.Dualarımız seninle ...

Masalcık kız anladık tedaviye ara verdin de bu kadar kaptırma kendini temizliğe arada bir soluklan :)) özlettin kendinii

uçakçımla faceden konuştuk ankaradan dönüyordu.herşey yolundaymış dru yeniden hamila kalma olasılığı ile ilgili çok olumlu konuşmuş.rabbim gönlüne göre versin uçakçım çok çok geçmiş olsun tekrardan çok öpt seni.

sedoşum zaman geldi çattı he hadi hayırlısı inş ben inanıyorumki herşey çok güzel olacak İnş ameliyattan kısa zaman sonra göbüşün dolar cnm benim Rabbim yardımcın olsun.inş bir solukta geçer gider ameliyatın .hayırlı haberlerini bekliyeceğiz.Dualarımız seninle ...

Masalcık kız anladık tedaviye ara verdin de bu kadar kaptırma kendini temizliğe arada bir soluklan :)) özlettin kendinii

bende şimdi girdim face e yazdım ama müsait değil herhalde ama çok sevindim çok şükür o iyi olsun da çok şükür atlattı hayırlısıyla inşallah şimdi önümüzdeki maçlara bakıcaz hepberaber :-))) dr da olumlu konuşmuş hem zaten uçak o dr undan da çok memnundu çok süper valla hayırlısı olsun inşallah..

ayy aktunam sağolasın tatlım evet çok az kaldı günler geçsin istiyordum şimdi sona yaklaştıkça tırsıyorum inşallah rabbim hakkımızda hayırlısını versin inşallah iyi olur bakalım dua edin bana..bana diyorsun ama senin de test gününe az kaldı asıl haberler senden gelecek hayırlısıyla inşallah güzel haberler al canım arkadaşım benim..
masal ya hakkatten yoksun kendini soyutladın mı ne yaptın kızım sen bizim moral kaynağımızdın nerelerdesin bakiiim merak ettim seni..
kızlar rabbim hepimizin yardımcısı olsun inşallah her kim varsa her kimin ne derdi varsa rabbim yardım etsin..çok öpüyorum hepinizi inşallah yeni umutlar yeni heyecanlarla haziran ayı bize güzel şeyler müjdeler..öpüyorum sizleri..

sedoşum nasıl gidiyor heyecan varmı :)) hazırlıklarını yaptınmı.kiminle gideceksin yarın 10 du değilmi ameliyat saatin .yarın Allahın izniyle bu saatlerde çoktan kurtulmuş olacaksın büyük bir ihtimal evinde yatıyor olacaksın :)) inş herşey çok güzel olacak arkadaşım bol şans diliyorum sana Rabbim yardımcın olsun inş gözünü açıp kapayıncaya kadar biter herşey .bizi durumunda mutlaka haberdar et ..Dualarım seninle olacak

Kızlar uzun zamandır giripte yazamadım yaa. Evde işlerle oyalandık eşimle. O da tatildi bu hafta. Birde bu haft regl haftamdı ayy sormayın cok zor oldu ev işleri yaparken. Mutfak deseniz tezgah siparis verdik tee ne zaman adam 10 gün gecikmeli getirdi taktı.onu da istedigimiz gibi yapmamis mi cok moralimiz bozuldu.onu yolladık geriye tekrar bir daha yaptirdik derken anca bu vakitleri buldu. Evde dip temel temizlemedik yer bırakmadık eşimle :-) bahane ile iyi oldu her yer köşe bucak elden geçti . Halıları yıkamaya vermistim onlar geldi.perdeler deseniz ahh benim salak kafam sen ne demeye katlamalı alıyon. Takması sökmesi kendim asla yapamıyorum. Allahtan eşim vardı da o yaptı hep. Bi de iplerinden gevşeyip kaymaları yok mu deliriyoruuumm. :-) benden böyle kızlar. Bildiginiz gibi cocuk calismalarına 2 ay ara verdik. Hic ugrasmicam salcam çayıra mevlam kayıra yapcam :-) aktunammm kızzz ayın 3 üne azcık vakit kaldı coook merak ediyorum senin test sonucunu ;-)
Sedoşummm canım ameliyat günü gelmiş çatmıs demek haa. Kız hemencecik olursun. Bak en iyi doktorlarda olcaksın bu ufak operasyonu. Perdeyle birlikte tüm dertlerinde sonra ercek bak gör. Aaahh keske bizde de perde olaydı da aldırıverseydik. Sen bizden cok daha şanslısın kız. Hiç korkma dua oku hep. Allah yardım etcek bak gör. Uçakcımmm canım yakında seninde herseyin düzene girecek insallahhh. Sende gez toz bosver azcık ara ver benim gibi . :-) bir kez normal yoldan hamile kaldın ya bu bile çok güzel birsey. Demek ki olabiliyormus bunu yaşayarak gördün. Canlarım bu mübarek cuma gününde Allah ım hepimizin gönlünden gecenleri tezzz zamanda nasip eylesin inşallah. Sizleri seviyorum.

merhaba canlarım çok teşekkür ederim aktunacım az önce Özkan bey aradı ve yarın sabah 7 de gelin 8:30-9 gibi ameliyata alacaklarmış..inşallah bakalım heyecan dorukta valla cuma günü bugün namaz kıldım dua ettim yasin okudum rabbim kabul etsin hepinize de çok dua ettim kızlar..yarın annem eşim birde ağabim olacak yanımda..hayırlısıyla inşallah atlatırım inşallah hakkımda hayırlısı olur dualarınızı eksik etmeyin canlarım hepinizi seviyorum..

Kızlar uzun zamandır giripte yazamadım yaa. Evde işlerle oyalandık eşimle. O da tatildi bu hafta. Birde bu haft regl haftamdı ayy sormayın cok zor oldu ev işleri yaparken. Mutfak deseniz tezgah siparis verdik tee ne zaman adam 10 gün gecikmeli getirdi taktı.onu da istedigimiz gibi yapmamis mi cok moralimiz bozuldu.onu yolladık geriye tekrar bir daha yaptirdik derken anca bu vakitleri buldu. Evde dip temel temizlemedik yer bırakmadık eşimle :-) bahane ile iyi oldu her yer köşe bucak elden geçti . Halıları yıkamaya vermistim onlar geldi.perdeler deseniz ahh benim salak kafam sen ne demeye katlamalı alıyon. Takması sökmesi kendim asla yapamıyorum. Allahtan eşim vardı da o yaptı hep. Bi de iplerinden gevşeyip kaymaları yok mu deliriyoruuumm. :-) benden böyle kızlar. Bildiginiz gibi cocuk calismalarına 2 ay ara verdik. Hic ugrasmicam salcam çayıra mevlam kayıra yapcam :-) aktunammm kızzz ayın 3 üne azcık vakit kaldı coook merak ediyorum senin test sonucunu ;-)
Sedoşummm canım ameliyat günü gelmiş çatmıs demek haa. Kız hemencecik olursun. Bak en iyi doktorlarda olcaksın bu ufak operasyonu. Perdeyle birlikte tüm dertlerinde sonra ercek bak gör. Aaahh keske bizde de perde olaydı da aldırıverseydik. Sen bizden cok daha şanslısın kız. Hiç korkma dua oku hep. Allah yardım etcek bak gör. Uçakcımmm canım yakında seninde herseyin düzene girecek insallahhh. Sende gez toz bosver azcık ara ver benim gibi . :-) bir kez normal yoldan hamile kaldın ya bu bile çok güzel birsey. Demek ki olabiliyormus bunu yaşayarak gördün. Canlarım bu mübarek cuma gününde Allah ım hepimizin gönlünden gecenleri tezzz zamanda nasip eylesin inşallah. Sizleri seviyorum.

masalcım bende merak ettim seni de bir türlü fırsat olmadı yazamadım sana ohh evi tertemiz etmişin daha ne olsun ellerine sağlık tatlım şimdi tertemiz otur işte..güle güle hayırlısıyla hem bak bebiş olsaydı onca işin içinden nsl çıkacaktın demek temiz eve hazıra gelecekmiş bebiş:-)))
canım sorma ben bugün oturma odasındaki perdeyi yıkadım da oda katlamalı iki tane ama o bile canımı çıkarttı birde çok güneş alıyor bizim ev kaç senede kurdeleler elimde kalıyor eriyo resmen ya birde dünyanınparasını verdik taçtan yaptırdık ama değmez klasik perdenin gözünü seveyim bazen şeytan diyo at hepsini korniş kat diye ama neyse..
tatlım sorma az kaldı hayırlısıyla bakalım canım inşallah perdedir hayırlısıyla kız o ne demek daha şanslısın valla ona bakarsan ben hiiiç hamiş de kalamadım kızlar dua edin de perde olsun başka da bişi çıkmasın tüpte müpte hayırlısıyla da bitsin kurtulayım hiç rahat değilim sanki bebek çok uzak bana ama bakalım inşallah yolunda gitsin herşey..
öpüyorum sizleri canlar görüşürzzzz...

Back