Kızlar uzun zamandır giripte yazamadım yaa. Evde işlerle oyalandık eşimle. O da tatildi bu hafta. Birde bu haft regl haftamdı ayy sormayın cok zor oldu ev işleri yaparken. Mutfak deseniz tezgah siparis verdik tee ne zaman adam 10 gün gecikmeli getirdi taktı.onu da istedigimiz gibi yapmamis mi cok moralimiz bozuldu.onu yolladık geriye tekrar bir daha yaptirdik derken anca bu vakitleri buldu. Evde dip temel temizlemedik yer bırakmadık eşimle
bahane ile iyi oldu her yer köşe bucak elden geçti . Halıları yıkamaya vermistim onlar geldi.perdeler deseniz ahh benim salak kafam sen ne demeye katlamalı alıyon. Takması sökmesi kendim asla yapamıyorum. Allahtan eşim vardı da o yaptı hep. Bi de iplerinden gevşeyip kaymaları yok mu deliriyoruuumm.
benden böyle kızlar. Bildiginiz gibi cocuk calismalarına 2 ay ara verdik. Hic ugrasmicam salcam çayıra mevlam kayıra yapcam
aktunammm kızzz ayın 3 üne azcık vakit kaldı coook merak ediyorum senin test sonucunu ;-)
Sedoşummm canım ameliyat günü gelmiş çatmıs demek haa. Kız hemencecik olursun. Bak en iyi doktorlarda olcaksın bu ufak operasyonu. Perdeyle birlikte tüm dertlerinde sonra ercek bak gör. Aaahh keske bizde de perde olaydı da aldırıverseydik. Sen bizden cok daha şanslısın kız. Hiç korkma dua oku hep. Allah yardım etcek bak gör. Uçakcımmm canım yakında seninde herseyin düzene girecek insallahhh. Sende gez toz bosver azcık ara ver benim gibi .
bir kez normal yoldan hamile kaldın ya bu bile çok güzel birsey. Demek ki olabiliyormus bunu yaşayarak gördün. Canlarım bu mübarek cuma gününde Allah ım hepimizin gönlünden gecenleri tezzz zamanda nasip eylesin inşallah. Sizleri seviyorum.