sedoşum kocişimin doğum günüydü kız :)) tşk ederim benimki martaydı bacım :) gelelim asıl konuya dün gittim dr ama benim dr acil ameliyata girmiş başka bir dr baktı bana sağ tarafımda bir tane çok küçük yumurta varmış solumda ise biri 20 diğeri 14 mm 2 tane yumoş olmuş rahim duvarı fazla kalın değil kendi drunla görüşürsün dedi.bende çıktım geldim eve akşam drum aradı durumu anlattım sol tarafından yumurtlaman çok ii hemde 2 tane var yarın sabah erkenden gel iğne yapayım dedi. az önce geldim hastaneden göbşümden yaptılar iğneyi kist olmaması için iğne yapalım çatlasınlar dedi..sonra saat verdi bu gece ve yarın gece :)) işte böyle kızlar sizlerde durumlar nasıl anlatın bakalım...çok öpt sizi canlar
tşk ederim sedoşum.şanski 2 yumoşumda sol tarafımda sağ taraftaki çok küçük dedi ölçmedi bile ...bizim için önemli olan soldakiler dedi.bide ölçüldüğünde 12. günümdü 14-16 günleri daha çok olgunlaşırmış iğneyi yapalımki çatlasınlar dedi kendi halinede bırakırdık büyük bir ihtimal çatlar dedi ama kist olma olasılığını ortadan kaldıralım öle bir şey bizi 2 ay geriye atar dedi.tedbir amaçlı vurdu iğneyi..bu akşam dan itibaren progestan içmeye başlıyorum günde 3 tanemerhaba canım çok sevindim ya bak ne güzel yumurtalar oluşmuş çok güzel bak iğne de korktuğun gibi birşey değilmiş hayırlısıyla inşallah emekler boşa çıkmasın canım arkadaşım benim..benim de aklımdaydın şimdi girip yazacaktım ne yaptın dr a gittinmi diye..hayırlısı neyse o olsun inşallah canım benim..kız Allah canını almasın benim eşinin doğum günü olacağı hiççç aklıma gelmedi..neyse o zaman eşine nice yıllar olsun inşallah..birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bebişli yıllarınız olsun..
canım benim adet olunca arayayım diyorum dr u bakalım daha adet olmadım ne bileyim inşallah hayırlısı olur hakkımızda hepimizin çok korkuyorum kötü birşey olacak diye yani ameliyattan korkmuyorum da ekstra bişii olacak kötü birşey duyucam diye tırsıyorum inşallah iyi olur rabbim bana dua edin kızlar..öptüm hepinizi..mucuxxx...
merhaba canım çok sevindim ya bak ne güzel yumurtalar oluşmuş çok güzel bak iğne de korktuğun gibi birşey değilmiş hayırlısıyla inşallah emekler boşa çıkmasın canım arkadaşım benim..benim de aklımdaydın şimdi girip yazacaktım ne yaptın dr a gittinmi diye..hayırlısı neyse o olsun inşallah canım benim..kız Allah canını almasın benim eşinin doğum günü olacağı hiççç aklıma gelmedi..neyse o zaman eşine nice yıllar olsun inşallah..birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bebişli yıllarınız olsun..
canım benim adet olunca arayayım diyorum dr u bakalım daha adet olmadım ne bileyim inşallah hayırlısı olur hakkımızda hepimizin çok korkuyorum kötü birşey olacak diye yani ameliyattan korkmuyorum da ekstra bişii olacak kötü birşey duyucam diye tırsıyorum inşallah iyi olur rabbim bana dua edin kızlar..öptüm hepinizi..mucuxxx...
hoş geldin uçakçım .drunda olumlu konuşmuş herşey yolunda inş zamanında adet olursun.cnm benim sol sağ tarafım yok maalesef.şansıma soldan yumurtlamışım hemde 2 tane dr büyük bir ihtimal kendiliğinden çatlayacaktır dedi ölçtüğünde adetin 12. günüydü biri 20 mm ulaşmıştı bile ama biz garanti olsun diye iğne yapalım dedik..kızlar bu arada ben uzun zamandır yaklaşık 2 aydır folikasit ve demir hapı kullanıyorum dr ilk olarak onu sordu hemen folikasitle demir hapı yazayım dedi ben 2 aydır kullanıyorum dediğimde çok ii oldu bu çok artısı olacak dedi.drlar hamiş kalmadan 3 ay öncesinde mutlaka folikasit kllanmaya başlayın diyorlar.sizlerde konuşun drunuzla mutlaka kullanın .demir eksikse gerek duyulur ama folikasit kesinlikle veriyorlar.hamiş olunca ilk olarak folikasit yazıyorlar ama hamiş kalmadan önce kullanmaya başlamak çok önemliymiş.bebişin beyin gelişimi açısından çok yararlıymış.sizlerde sakın ihmal etmeyin..bu arada kocişin testleri gösterdik dra kesinlikle ilk test yanlış diyorlar hatta öyleki hastaneyi mahkemeye verin bile dediler emin olmak için adet olursam eşim o dönem testi, başka bir yerde tekrarlayacak ..son teste göre herşey yolunda ama ben inanıyorumki kürlerin de ilacında çok etkisi oldu...sorun olsun olmasın sizlerde kürü mutlaka uygulayın etkisini hemen fark edeceksiniz...sedoşuminş herşey gönlünce olur arkadaşım dualarım seninle.masalcıııık kııız kaçak sesin soluğun çıkmaz oldu..öpt sizi güzeller grşSedosummm bence adetbolunca dr git sonra ameliyat gununu konis basindan geceni anlat en azindan son kez guvendigim dr da teyit almis olursun
Bende durumlar ayni gibi 2 gundur kahverengi olan akintim kana donustu bende tedirgin 9ldum acaba adetmi goruyorum diye....hemen dr a gittim.bugun normalde gunum cmt kan testlerini yaptirip gidecektim ama olir o gune kadar kanama biter bende adetmiyim degilmiyim diye kafam karismazsin diye gittim lafin kisasi benim sol yumos caylamis ondanmis kanama malum rahi. Daha kendini toparliyo dr cmt ye kadar bekleyelim dedi ee yumurta catlayinca 14 15 gun sonra adet gorunuyo ins bende zamaninda gorurum
Aktunacim seninde gozun aydin ...ins tutar yumoslarin...ya ben tam anlayamadim tupun oldugu taraftami gelismis yumosun seni hangi tarafin yoktu malum bizde bide bu dert var...
hoş geldin uçakçım .drunda olumlu konuşmuş herşey yolunda inş zamanında adet olursun.cnm benim sol sağ tarafım yok maalesef.şansıma soldan yumurtlamışım hemde 2 tane dr büyük bir ihtimal kendiliğinden çatlayacaktır dedi ölçtüğünde adetin 12. günüydü biri 20 mm ulaşmıştı bile ama biz garanti olsun diye iğne yapalım dedik..kızlar bu arada ben uzun zamandır yaklaşık 2 aydır folikasit ve demir hapı kullanıyorum dr ilk olarak onu sordu hemen folikasitle demir hapı yazayım dedi ben 2 aydır kullanıyorum dediğimde çok ii oldu bu çok artısı olacak dedi.drlar hamiş kalmadan 3 ay öncesinde mutlaka folikasit kllanmaya başlayın diyorlar.sizlerde konuşun drunuzla mutlaka kullanın .demir eksikse gerek duyulur ama folikasit kesinlikle veriyorlar.hamiş olunca ilk olarak folikasit yazıyorlar ama hamiş kalmadan önce kullanmaya başlamak çok önemliymiş.bebişin beyin gelişimi açısından çok yararlıymış.sizlerde sakın ihmal etmeyin..bu arada kocişin testleri gösterdik dra kesinlikle ilk test yanlış diyorlar hatta öyleki hastaneyi mahkemeye verin bile dediler emin olmak için adet olursam eşim o dönem testi, başka bir yerde tekrarlayacak ..son teste göre herşey yolunda ama ben inanıyorumki kürlerin de ilacında çok etkisi oldu...sorun olsun olmasın sizlerde kürü mutlaka uygulayın etkisini hemen fark edeceksiniz...sedoşuminş herşey gönlünce olur arkadaşım dualarım seninle.masalcıııık kııız kaçak sesin soluğun çıkmaz oldu..öpt sizi güzeller grş
Ben size demistim.kurleri yapin diye biz cok faydasini gorduk...ooo ben kac aydir kullaniyom.oncesinde folbiol.kullaniyodum hamilelikten beri gebelik testinde bakilinca folatim cok yuzksek cikmisti b12 demirim kanim...falan dr sen nasil.bakiyon kendine hersey cok iyi gebelige hazirsin dedi...amam malesef melegim gelismedi
Allahin takdiri bence aktuna bosuna test yapma ne gerek var eger tup bebegi seneye yapacaksan yine isteyecekler simdi yapmanin sana ne faydasi var esini strese sokacaksin o testi yapmak kolay degil...
merhaba kızçeler..ne yapıyorsunuz bakiim sıcaklar da bastırdı yanıyoruz biz valla evimiz çok sıcak oluyor daha mayıs ta yanmaya başladık bakalım 1-2 ay sonra ne yapıcaz buharlaşırız kesin)))
kızlar bugün adet oldum yani işareti geldi yarın başlar gelmeye kesin..tam 28. günümde oldum..yarın dr u ariicam bize bir numara vermişlerdi özkan bey onu aricaz bakalım dicek 2.5 ay oldu geleyim mi diye gel derlerse gitsem yoksa gitmicem ya amannn kafamı kurcalaya kurcalaya bittim zaten neyse bu ameliyatta çıkacak zaten yarım mı tüp bozuk mu ne haltsa çıkacak gidip dr a ne diicem dedim kendi kendime..eğer yarına kadar karar değiştirmezsem tabi))) adam alttan duruma bakıcak işte varsayımla olmuyor sonuçta neyse baksın ne varsa olsun bitsin bir an önce..herhalde 1 haziran cumartesi günü ameliyat olsun istiyorum haftasonu olursa eşim de olur ağabimde arabayla alır bizi diye..bakalım herşey nasip kısmet..bana dua edin kızçeler inşallah herşey yolunda gitsin perdedir inşallah alınsın ve tüp de de problem olmasın tek korkum bu inanın yarımdan korkmuyorum da şu tüp olayı beni korkutuyor..
aktunam bak dr ii demiş tahlillere ama sen medicana da yaptırmamışmıydın orası da iyi bir merkez halbuki benim eşimin tahlili de medicana da yapılmıştı yaa..gerçi b.düzü medicana bütün medicanaların ana merkezi ve buranın tüp bebeği de o şekilde diye biliyorum inşallah bizimkinde de bir yanlışlık yoktur..bence de tatlım habire eşini strese sokma tüp bebeğe karar verdiğinde yaptırın inşallah gerek kalmaz da hayırlısıyla doğal yoldan gelsin bebişin..demir eksikliği kansızlıktı değil mi ama sen zayıftın ondandır tatlım folikasit önemli evet bakalım ben daha o aşamaya gelemedim hele şu ameliyat işini sağ sağlim atlatayım birşeycik çıkmazsa bana da verirler herhalde..zaten 6 hafta hormon tedavisi görücem..
masalcım herşeyin hayırlısı belki de ilaçsız bu iki ayda olur valla hiç belli olmaz çünkü ne zaman kafadan atsa bebek düşüncesini insan hamile kalıyor..hadi ya üçüz mü maşallah ama birini aldırmanın düşüncesi de kötü gerçekten ama elden de birşey gelmiyor işte..herşeyin hayırlısı olsun inşallah bizlere de versin rabbim bekletmesin..
uçakcım sen nasılsın nsl gidiyor yaptın mı temizlikleri ya artık cam kapı hep açık sıcaktan zaten istediğin kadar yap her yer toz oluyor ya kız o değilde hamiş filan kalırsak ve de yatarak geçerse rabbim yardım etsin öyle kafan yastıktan kalkmiicak çok zor gerçekten iş güç yapmadan ama hele olsun dimi neyse çaresi yaparız yatarızz...
kızlar çok öptüm sizleri...görüşürüz artık ameliyata kadar heyecandan kafanızı şişiririm zaten bıktınız benden)) mucuxxxx
huuuu nerdesiniz yaa ????
sedacımm canım ya kusura bakma inan o kadar üzülüp sinir olmuşum ki senin ameliyat gününden bahsetmeyi unutmuşum. canım ameliyat tarihi aldığın iyi oldu bence. operasyonu yaptırıp kurtulursun bu telaştan. ne zamandır senin içinde hep bir dertti. acaba şöyle mi olcak acaba böylemi olcak derken. aklına hiç kötü bişey getirme derim. bence perdeyi aldırcaksın ve kurtulcaksın. senin tüpler gayet iyi durumdadır. ayrıca bişey yapılması gerekiyorsada koskaca doktor görmücek mi sanki müdahale etmicek mi o esnada? rahat ol arkadaşım herşey olcağına varıyor nede olsa. bak gör sen yakında hamiş de olursun. ayyy nede yakışır sana kuzum yaaa. çok şirin bi hamiş olursun eminim. :)
kızlar aynen dediginiz gibi etrafımızdaki bazı insanlar çoook düşüncesiz. ya bilerek canımızı acıtmak için böyle konuşuyorlar yada bilmeden ama bizim bu durumdan etkilendiğimiz kesinn. millet çocuk yaptıkça ben kendimi alışverişe vuruyorum artık napayım. yakında kendi maaşım kendime yetmicek. :))) yarın gidip kendime güzel bir ayakkabı alıp moralimi tavan yaptırmayı düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?