yarım rahim

merhaba canım çok sevindim ya bak ne güzel yumurtalar oluşmuş çok güzel bak iğne de korktuğun gibi birşey değilmiş hayırlısıyla inşallah emekler boşa çıkmasın canım arkadaşım benim..benim de aklımdaydın şimdi girip yazacaktım ne yaptın dr a gittinmi diye..hayırlısı neyse o olsun inşallah canım benim..kız Allah canını almasın benim eşinin doğum günü olacağı hiççç aklıma gelmedi..neyse o zaman eşine nice yıllar olsun inşallah..birlikte mutlu huzurlu sağlıklı bebişli yıllarınız olsun..
canım benim adet olunca arayayım diyorum dr u bakalım daha adet olmadım ne bileyim inşallah hayırlısı olur hakkımızda hepimizin çok korkuyorum kötü birşey olacak diye yani ameliyattan korkmuyorum da ekstra bişii olacak kötü birşey duyucam diye tırsıyorum inşallah iyi olur rabbim bana dua edin kızlar..öptüm hepinizi..mucuxxx...

tşk ederim sedoşum.şanski 2 yumoşumda sol tarafımda sağ taraftaki çok küçük dedi ölçmedi bile ...bizim için önemli olan soldakiler dedi.bide ölçüldüğünde 12. günümdü 14-16 günleri daha çok olgunlaşırmış iğneyi yapalımki çatlasınlar dedi kendi halinede bırakırdık büyük bir ihtimal çatlar dedi ama kist olma olasılığını ortadan kaldıralım öle bir şey bizi 2 ay geriye atar dedi.tedbir amaçlı vurdu iğneyi..bu akşam dan itibaren progestan içmeye başlıyorum günde 3 tane daha öncede kullanmıştım o ağır bir ilaç baş dönmesi uyku halsizlik yapıyor 10 gün kullanacağım.yarın deneyeceğim eğer çok ağır gelirse dr arayıp vajinadan kullansam olurmu diye soracağım.aynı ilaç vajinadan da kullanılabiliyormuş yan etkiside olmuyormuş..hayırlısı artık....bundan sonrası için bekleyip göreceğiz..sedoşum inş çok çok güzel geçer ameliyatın hep ii şeyler duyarsın ...sıkma sen canını herşey olacağına varıyor.biran önce olda kurtul..rabbim yardımcın olsun cnm benim...ii dileklerin içinde tşk ederim sedoşum evet ya kocişimin doğum günüydü :)) masalcık kaçak gezgin nerelerdesin bakalım ..sende durumlar nasıl..ucakcık sende iidirsin umarım..kendinize çok ii bakın kızlar grş

Sedosummm bence adetbolunca dr git sonra ameliyat gununu konis basindan geceni anlat en azindan son kez guvendigim dr da teyit almis olursun
Bende durumlar ayni gibi 2 gundur kahverengi olan akintim kana donustu bende tedirgin 9ldum acaba adetmi goruyorum diye....hemen dr a gittim.bugun normalde gunum cmt kan testlerini yaptirip gidecektim ama olir o gune kadar kanama biter bende adetmiyim degilmiyim diye kafam karismazsin diye gittim lafin kisasi benim sol yumos caylamis ondanmis kanama malum rahi. Daha kendini toparliyo dr cmt ye kadar bekleyelim dedi ee yumurta catlayinca 14 15 gun sonra adet gorunuyo ins bende zamaninda gorurum
Aktunacim seninde gozun aydin ...ins tutar yumoslarin...ya ben tam anlayamadim tupun oldugu taraftami gelismis yumosun seni hangi tarafin yoktu malum bizde bide bu dert var...

uçakcım inşallah zamanında olursun adetini hayırlısıyla bence normaldir yaşadığın süreç rahim bir işlemden geçti sonuçta kanama olması normaldir herhalde dr unda herşey normal diyor çok şükür inşallah zamanında da adet olunca rahatlarsın artık canım arkadaşım benim artık ondan sonra da çalışmalara başlarsın hayırlısıyla..
aktunacım çok güzel işte zaten senin sol taraf yeterli büyüklüğe ulaşmış hemde iki tane var diyorsun çok güzel ya hayırlısıyla bakalım dr a sor bakalım ilacı belki öyle de kullanabilirsin tüp bebekte de öyle bir ilaç veriyorlar vajina içine kullanıyorsun galiba aynı ilaç herhalde..inşallah emekler boşa çıkmasın hayırlısıyla rabbim..dün gece rüyamda 4 aylık hamile olduğumu gördüm hemde kızmış ama hiç emin olamıyorum korkuyorum söyleyemiyorum kimseye biraz daha bekliyeyim diyorum))
evet uçakcım adet olunca arayacağım dr u gidicem dediğin gibi son kez inşallah herşey yolunda gider de bakalım aktunamın da dediği gibi herşey olacağına varıyor rabbim iyi yazılar yazsın iyi hayırlı şeylerle karşılaşalım inşallah hepimiz..
masalcık yok iki gündür ya bende merak ettim şimdi..
öpüyorum çok kızlar...görüşmek üzereee...

hoş geldin uçakçım .drunda olumlu konuşmuş herşey yolunda inş zamanında adet olursun.cnm benim sol sağ tarafım yok maalesef.şansıma soldan yumurtlamışım hemde 2 tane dr büyük bir ihtimal kendiliğinden çatlayacaktır dedi ölçtüğünde adetin 12. günüydü biri 20 mm ulaşmıştı bile ama biz garanti olsun diye iğne yapalım dedik..kızlar bu arada ben uzun zamandır yaklaşık 2 aydır folikasit ve demir hapı kullanıyorum dr ilk olarak onu sordu hemen folikasitle demir hapı yazayım dedi ben 2 aydır kullanıyorum dediğimde çok ii oldu bu çok artısı olacak dedi.drlar hamiş kalmadan 3 ay öncesinde mutlaka folikasit kllanmaya başlayın diyorlar.sizlerde konuşun drunuzla mutlaka kullanın .demir eksikse gerek duyulur ama folikasit kesinlikle veriyorlar.hamiş olunca ilk olarak folikasit yazıyorlar ama hamiş kalmadan önce kullanmaya başlamak çok önemliymiş.bebişin beyin gelişimi açısından çok yararlıymış.sizlerde sakın ihmal etmeyin..bu arada kocişin testleri gösterdik dra kesinlikle ilk test yanlış diyorlar hatta öyleki hastaneyi mahkemeye verin bile dediler emin olmak için adet olursam eşim o dönem testi, başka bir yerde tekrarlayacak ..son teste göre herşey yolunda ama ben inanıyorumki kürlerin de ilacında çok etkisi oldu...sorun olsun olmasın sizlerde kürü mutlaka uygulayın etkisini hemen fark edeceksiniz...sedoşuminş herşey gönlünce olur arkadaşım dualarım seninle.masalcıııık kııız kaçak sesin soluğun çıkmaz oldu..öpt sizi güzeller grş

Ben size demistim.kurleri yapin diye biz cok faydasini gorduk...ooo ben kac aydir kullaniyom.oncesinde folbiol.kullaniyodum hamilelikten beri gebelik testinde bakilinca folatim cok yuzksek cikmisti b12 demirim kanim...falan dr sen nasil.bakiyon kendine hersey cok iyi gebelige hazirsin dedi...amam malesef melegim gelismedi
Allahin takdiri bence aktuna bosuna test yapma ne gerek var eger tup bebegi seneye yapacaksan yine isteyecekler simdi yapmanin sana ne faydasi var esini strese sokacaksin o testi yapmak kolay degil...

biz bu kürleri ilk bebiştede denemiştik cnm o zamanda faydasını gördük ama kısmet olmadı.benim 3 ay önce yapılan testlerde demir düşük çıktı ama şimdi test yaptırsam inanıyorumki ii çıkacaktır 2 aydır aralıksız kullanıyorum ilaçlarımı .cnmcım kocişin test konusunda kesinlikle çok haklısın hiçmi hiç kolay bir durum değil ama ya ilk test se doğru olan diye düşünmeden edemedik emin olalım istedik.inş bu ay adet olmamda teste filan gerek kalmaz..hepimiz için hayırlısı neyse o olsun bu yaz bizlere uğur getirsin....

Kızlar hafta sonu full mesaide idim dünde 3-11 mesaide idim ondan giremedim foruma. Bu hafta 3-11 calisiyorum. Aksam eve gelip yatiyorum sabahta kalk biraz ev işi yap kahvaltı yap derken işe gitme vakti geliyor. Kızlar size bir haberim var. Benim doktorda aşılama yaptıran arkadaş üçüz hamile imiş. Dün akşam ögrendim inanamadım ya. 5 sene olmadı olmadı simdi 3 tane birden. Nazar degmesin diye bastan söylememisler kimseye. Ama hep yatcan demis doktor. Kafan yastıktan kalkmıcak demis. Birini aldırmak icin de 2 hfta süre vermis. 3 tane cunku epey riskli oluyomus. 7 ayda dogurursun demis doktor. Onlarda son güne kadar beklicekler belki kendi düser diye. Son gün artık bir karar verecekler. Kızlr bende malum bu ay bisey yok. Adet olmayi bekliyorum. Persembe yada en gec cuma adet olurum zannımca. Doktor adet olursan 2 ay ara vercez dedi. Sonra gene 2 ay daha klomen denicez demisti. Bende bu 2 ay kendimi hiç sıkmıcam spor yapcam kilo vercem. 2 ay ugrasmak istemiyorum. Kürlerimi yapcam bi tek. Ama ille şu gün iliski olsun diye de ugrasmicam. Biraz rahat bırakcam kendimi. Aktunam insallah sen bu ay adet olmazsın. Umudum sende. Sedoşum ameliyat işinde hayırlısı olsun canımm. Uçak cım senin de herseyin normale dönsün ins tez vakitte. çalısmalara başlarsın hemen. öpüyorum hepiniziiii. Aksam fırsat bulursam girer uzun uzuun yazarım.

merhaba kızçeler..ne yapıyorsunuz bakiim sıcaklar da bastırdı yanıyoruz biz valla evimiz çok sıcak oluyor daha mayıs ta yanmaya başladık bakalım 1-2 ay sonra ne yapıcaz buharlaşırız kesin)))
kızlar bugün adet oldum yani işareti geldi yarın başlar gelmeye kesin..tam 28. günümde oldum..yarın dr u ariicam bize bir numara vermişlerdi özkan bey onu aricaz bakalım dicek 2.5 ay oldu geleyim mi diye gel derlerse gitsem yoksa gitmicem ya amannn kafamı kurcalaya kurcalaya bittim zaten neyse bu ameliyatta çıkacak zaten yarım mı tüp bozuk mu ne haltsa çıkacak gidip dr a ne diicem dedim kendi kendime..eğer yarına kadar karar değiştirmezsem tabi))) adam alttan duruma bakıcak işte varsayımla olmuyor sonuçta neyse baksın ne varsa olsun bitsin bir an önce..herhalde 1 haziran cumartesi günü ameliyat olsun istiyorum haftasonu olursa eşim de olur ağabimde arabayla alır bizi diye..bakalım herşey nasip kısmet..bana dua edin kızçeler inşallah herşey yolunda gitsin perdedir inşallah alınsın ve tüp de de problem olmasın tek korkum bu inanın yarımdan korkmuyorum da şu tüp olayı beni korkutuyor..
aktunam bak dr ii demiş tahlillere ama sen medicana da yaptırmamışmıydın orası da iyi bir merkez halbuki benim eşimin tahlili de medicana da yapılmıştı yaa..gerçi b.düzü medicana bütün medicanaların ana merkezi ve buranın tüp bebeği de o şekilde diye biliyorum inşallah bizimkinde de bir yanlışlık yoktur..bence de tatlım habire eşini strese sokma tüp bebeğe karar verdiğinde yaptırın inşallah gerek kalmaz da hayırlısıyla doğal yoldan gelsin bebişin..demir eksikliği kansızlıktı değil mi ama sen zayıftın ondandır tatlım folikasit önemli evet bakalım ben daha o aşamaya gelemedim hele şu ameliyat işini sağ sağlim atlatayım birşeycik çıkmazsa bana da verirler herhalde..zaten 6 hafta hormon tedavisi görücem..
masalcım herşeyin hayırlısı belki de ilaçsız bu iki ayda olur valla hiç belli olmaz çünkü ne zaman kafadan atsa bebek düşüncesini insan hamile kalıyor..hadi ya üçüz mü maşallah ama birini aldırmanın düşüncesi de kötü gerçekten ama elden de birşey gelmiyor işte..herşeyin hayırlısı olsun inşallah bizlere de versin rabbim bekletmesin..
uçakcım sen nasılsın nsl gidiyor yaptın mı temizlikleri ya artık cam kapı hep açık sıcaktan zaten istediğin kadar yap her yer toz oluyor ya kız o değilde hamiş filan kalırsak ve de yatarak geçerse rabbim yardım etsin öyle kafan yastıktan kalkmiicak çok zor gerçekten iş güç yapmadan ama hele olsun dimi neyse çaresi yaparız yatarızz...
kızlar çok öptüm sizleri...görüşürüz artık ameliyata kadar heyecandan kafanızı şişiririm zaten bıktınız benden)) mucuxxxx

kız artık ol şu ameliyatı hepimiz rahatlayalım yaa. resmen yılan hikayesine döndü :)) alt tarafı 10 lık operasyon yaa korkutma kız kendini. nolcak hemen olur biter. aklına kötü şeyler getirme. bu perde aldırma işini bi dolu insan yaptırıyo o sırada hiç aksilik yaşayanı duymadım ben. ol şu operasyonu kurtul derim. :)))

huuuu nerdesiniz yaa ????

hu hu ben geldim :) masalcık kimselerde gelmemiş cidden ben arada göz attım ama yazamadım.bu aralar yine şu son çıkan yönetmenliklerle uğraşıyoruz risk analizi yaptırmamız gerekiyormuş haziran sonuna kadarda yapılması şartmış.bizimkisi ağır sanyi olduğundan müfettiş bulmak çok zor kimse yanaşmıyor ..firmaları arayıp tek tek fiyat alıyorum sabahtan beri telefon kulağıma yapıştı resmen...sizlerde durumlar nasıl canlarım sedoşuummmm ucakkk nerelerdesiniz kızlaarrr...çok öpt sizleri

merhaba kızlar ne yapıyorsunuz bakiim beni sorarsanız kahve içiyorum hadi gelin birlikte içelim..
kızlar dün dr dan verilen numarayı aradım özkan bey le görüştüm 2.5 ay oldu gedim dedim olsun gelmenize gerek yok dediler..1 haziran cumartesi günü sabah 10:00 a gün verdiler ameliyat için..tahlilleri de tekrarlamanıza gerek yok dediler bir gün önce arayacaklarmış beni ..anlayacağınız kızlar günüm belli oldu fakat hala düşünüyorum acaba dr a gitsem mi diye bir yanım boşver gitme ne olacaksa olsun diyor bir yanım da git şu usg kağıdını göster diyor..bir yandan kurcalamak istemiyorum öteki dr a hiç gitmemiş de olabilirdim sonuçta ne biliim ya bırakıcam kendi haline önce diyorum dr bir baksın alttan perde mi neyse baksın ondan sonra da yapılacak ekstra birşey olursa da bakarız ne yapayım diye düşünüyorum.. masalcım ben ameliyattan korkmuyorum biliyorum bir sorun çıkmasın derken ya korkum tüplerde bir problem de çıkmasın inşallah tıkalıysa bile açılsın diyorum inşallah basit bir şekilde durum çözülür ya hala muallaktayım yoksa bayılıcam filan diye korkmuyorum yani dr a güveniyorum sonuçta iyi bir dr iyi bir merkez benim endişelerim başka bir problem de çıkacak diye...bakalım biraz daha düşeneyim olmazsa önümüzdeki hafta için annemle giderim bakalım rabbim yardımcım olsun bana dua edin kızlar..
sizler neler yapıyorsunuz bakiim benim adetim sancılı geçiyor dün başladı ama sancım çok sizler adet oldunuz mu masalcım senin en yakındı galiba..aktunacım sen neler yapıyorsun inşallah bu ay pozitif sonuç alırsın..çok öptüm kızlar sizi..görüşürüzz...

Ya bende deli olucammm hala kanamalarim var yogun degil ama.her tuvalette gittigimde gormekten biktim yani kahverengiye dondu derken yumurtam catlamis ondan kanama olmus dedi dr ee kac gun gecti hala geliyooo...bugun22. Gun nerdeyse daha ne zaman adet olucam belli degill...bugun hormon testlerimi yaptiricam yetisirse bugun cikar yetismezse yarina cmt de tekrar kontrolum var...karindan usg ile kac defa bakti rahim temiz parca yok dedii eeee nerden geliyoo bu kannn...kadin olmaktan biktimmm artik

B]Kızlaaaaarrrr bugün bütün sinirlerim tepemdeeeee.
amcamın kızı var benden taamm 4 yaş küçük. ve geçen yıl nisan da evlendi. kendisi ve eşi doğu görevinden dolayı Van' da lar. en az 3 yıl çocuk istemiyoruz diyorlardı. hap ile korunuyorlardı. bende birkaç hafta önce onu rüyamda hamile gördüm kesin bu kız hamile dedim. neyse yetmedi bugün sabaha karşı gene onu gördüm bir erkek bebek vardı kucağında. bende sabah hemen bir mesaj attım. sen korunuyoruz diyordun ama iki seferdir seni rüyamda hamile görüyorum dedim. evet doğru görmüşsün hamileyim yazmış. 6 haftalık hamile imiş. sadece bu ay korunmamış nede olsa hapla korunuyorduk hemen olmaz demiş ama hemen bu ay hamile kalıvermiş.inana biliyor musunuz yaaaa. sülalede bir ben birde o vardı hamile olmayan.Kendimi daha onunda yok diye avutuyordum. artık o da hamile. bir ben kaldım çocuğu olmayan. bayramda şimdi gözümüze soka sokaaa hamileyiz ayakları yapcaklar ve beni kahretcekler. benim tam 3 yıl doldu evleneli halen elde var sıfır. şimdi ben üzülmeyeyim de kimler üzülsün yaa??? tam ne güzel moralimi topluyorum amaan hiç bişeyi kafama takmayacağım diyorum pat bir hamilelik haberi alıyorum. hadi onu da atlatıyorum aradan çok geçmiyor bir hamilelik haberi daha. artık dayancak gücüm kalmadı yaa. ben moralimi bozmamak için uğraştıkça millet hamile kalma yarışında. annemde boşver seninde olcak üzülme takma diyor bana moral vermeye çalışıyor.ama bugün bir hamilelik haberi daha alırsam inanın oturup bir güzel ağlayacağımm. yeter yaaa valla yeter. hamile kedi bile görmek istemiyorum artık. sanki herşey bana inat oluyor. Allah büyük biliyorum benim için hayırlısı ne ise onu verecek bunların farkındayım ama üzülmeden de edemiyor işte insan.
[/B]

canlarım bugün herkez pek bir gergin sedoşum cnm benim ameliyat günü almana öle çok sevindimki bu yoldaki ilk adımını canı gönülden kutluyorum.tüplerin durumuna gelince cnm böyle kendini yiyip bitireceğine ameliyattan önce git bir görün derdini anlat kafandaki soru işaretleri gitsin böle stresle ameliyata gidilmez....uçakçım sana gelince tatlım kanamalrın çok normal benim 1,5 ay boyunca hiç durmadı birde adetle karıştı zaten dr 45 gün kanama olur diyor.evet bunaltıcı ama geçici.kürtaj sonrası usg ile baktılarsa parça varsa görünür ama usg i alttan bakmaları lazım...sıkma canını herşey yolundaaa.
masalcık amaaan senin gibi moral yüklü arkadaşımızı kimler üzmüş.canım hak veriyorum sana insan ister istemez üzülüyor hatta sinir oluyor.başkaları umursamazken uğraşmazken pat diye oluveriyor ama bizler onca araşltırmalar en ii drlar,otlar çöpler denerken fos çıkınca stresde kaçınılmaz oluyor.ne diyeyimki Rabbim büyük elbette bizlerinde yüzü gülecektir .hele birde nispet yapanlar yokmu ahhh ahhh delirmemek imkansız..Sabrın sonu selamet cicim az daha sabır olacak inş ....zamana yaymak ii geliyor insana ben 2014 hedefledim ya şimdilik daha iim :)) dr klomen için 3 ay dediya zaman geçtikçe daralıyorum öle kısacık zamanlar verdiklerinde sanki biri kovalıyor gibi oluyorum :)) nedense bu sefer ilkine göre pek bir sakinim dr giderken hiç paniklemiyorum göbüşümden iğne yaptırmaya giderken bile gezmeye gidiyormuşum gibi gittim..ilk klomen kullandığımda çok paniklemiştim umutluydum.ama şimdi öle değil bu sefer öle kolay olmayacak gibi geliyor.drum rahim duvarı kalınlaşsın diye ve rahim esnesin diye progestan verdi günde 3 tane içiyorum daha öncede kullanmıştım çok ağır bir ilaç ama nedense bu sefer o bile etkilemedi beni.daha önce günde bir tane alıyordum gözümü açamazdım şimdi ise 3 tane alıyorum maşallah banamısın demiyor..bu sefer drun verdiği takvimde kafamı karıştırdı 13. günümde çatlatma iğnesi yapıldı 14. ve 15 günü çalışın dedi .saatte verdi....16-17- ve 18. günlerinde yasak dedi.sanırım çatlama saatini hesaplayarak verdi .ama normalde drlar gün aşırı özellikle 12.14.16.18 günleri çalışın der ..tamda o günleri niye yasakladıki ? umarım işe yarar tembellik yapıp kürede devam etmedim nasıl olsa iğne vurdular çatlatmak için küre gerek kalmadı diye düşündüm .işte böyle kızlar ...İnş bu yaz bizlere ii gelir.göbüşlerimiz tez zamanda dolar inş...çook öpt sizi canlarım

hakkatten hepimiz gerginiz bugün neden böyle oluyor ya..uçakcım bence de normaldir o kanamalar korkma sen tabi birde sıcakta insanı pişiriyor pedler filan ama yapacak birşey de yok hep yaptığımız gibi sabır sabır sabır...inşallah kanamaların durur bir an önce de sen de rahatlarsın canım benim..
masalcım ya sorma bende aynı durumdayım ailede evli olup da hala çocuğu olmayan bir ben kaldım desem yeridir..yine haftasonu eşimin ailesi geldi laf döndü dolaştı bebeğe geldi eşimin erkek kardeşi habire sorup duruyo 'siz ne yapıyorsunuz 3 sene oldu ben evlenince hemen yapıcam...' falan filan yerin dibine giriyorum millet böyle konuştukça sanki biz keyfimizden yapmıyoruz ya ne kadar ayıp böyle şeyler inanın ben bunları yaşamasaydım da ayıp olarak görürdüm çünkü ha deyince oluyor mu sanki..deli olucam gerçekten de bizi bize bırakmazlarki...sorma birde face de habire paylaşımlar bilmem ne ne çekiyoruz neler yaşıyoruz kimsenin umurunda değil gerçekten de..rabbim kimseye de yaşatmasın bizlerin yaşadıklarını ama kızlar neler var senelerce 20 sene bekleyen var ya onlar ne yapsın bizim bekleyecek bir 20 senemiz yok muhtemelen çok da erken evlilik yapmadık ama ne yapalım rabbim bizi de güldürecek inşallah..
aktunacım moralinin iyi olmasına sevindim ne güzel belki de hapı daha önce de kullandığın için dokunmadı ne güzel işte..tatlım illa 12-14 diye ilişki gün gidecek diyebirşey yokki yumurtalarının durumna göre herkesin günü değişiyor sonuçta..inşallah rabbim emeklerinizi boşa çıkartmasın tatlım..evet ameliyat günü aldım hayırlısıyla eee biz kadınlar tatlım kafaya takmadan kendimizi yiyip bitirmeden nasıl rahat ederiz ki... bilmiyorum tatlım ya haftaya psikolojime göre bakıcam belki gitcemm belki de gitmem amann ya neyse hayırlısı öyle olsun..kaderde ne varsa o olacak biliyorum bu operasyondan sonra da hemen olmayacak kimbilir neler görücem daha bakalım rabbim ne verirse hayırlısını versin inşallah..
hepinizi seviyorum kızlar rabbim hepimizin gönlünden geçenleri kabul etsin..öpüyorum sizleri..

sedacımm canım ya kusura bakma inan o kadar üzülüp sinir olmuşum ki senin ameliyat gününden bahsetmeyi unutmuşum. canım ameliyat tarihi aldığın iyi oldu bence. operasyonu yaptırıp kurtulursun bu telaştan. ne zamandır senin içinde hep bir dertti. acaba şöyle mi olcak acaba böylemi olcak derken. aklına hiç kötü bişey getirme derim. bence perdeyi aldırcaksın ve kurtulcaksın. senin tüpler gayet iyi durumdadır. ayrıca bişey yapılması gerekiyorsada koskaca doktor görmücek mi sanki müdahale etmicek mi o esnada? rahat ol arkadaşım herşey olcağına varıyor nede olsa. bak gör sen yakında hamiş de olursun. ayyy nede yakışır sana kuzum yaaa. çok şirin bi hamiş olursun eminim. :)

aktunam bende doktora adetin 12.ci günü gitmiştim . doktor 12-13-15-17 kesin ilişki olsun demişti. bir dahaki ayda 12-14-15-17 ödev verebilirim yumurta durumuna göre demişti.zaten yumurta çatladıktan belli bir gün sonra yapsan da olma imkanı yok. mesela adetine 1 hafta kaladan sonra ilişki olmasa da olur yani :) çünkü çatlayan çoktaan çatlıyor. ama işte mecburiyetten kocaları küstürmemek için yok diyemiyoruz ki :) ayy neler yazıyoruz yaa. valla bazılarımızın kocası girip okuyormuş zaten. adamlar hakkımızda neler düşüncek :))

uçakcım kuzucum sana ne desem bilmiyorum ki . :) kız bırak olsun kanama. gitsin kanlar . bahane ile fazla olan 1 kilonda gider. :)))
tatlım bu olcağın adetten sonra bak gör düzene gircek. hiiiiiç kasma kendini rahat oolll.

kızlar aynen dediginiz gibi etrafımızdaki bazı insanlar çoook düşüncesiz. ya bilerek canımızı acıtmak için böyle konuşuyorlar yada bilmeden ama bizim bu durumdan etkilendiğimiz kesinn. millet çocuk yaptıkça ben kendimi alışverişe vuruyorum artık napayım. yakında kendi maaşım kendime yetmicek. :))) yarın gidip kendime güzel bir ayakkabı alıp moralimi tavan yaptırmayı düşünüyorum.

merhaba kızlar ne yapıyorsunuz bakiim..beni sorarsanız bildiğiniz gibi valla sancım var hala ilaç içtim oturuyorum..kısır sever misiniz kızlar yakında olsaydınız getirirdim size öğlen arası kısır yapalım dedik..masalcım olsun mühim değil ya hepimiz birbirimizi artık çok iyi tanıyoruz biliyoruz...sorma tatlım bir an önce olsun bitsin şaka bir yana bir hafta gibi birşey kaldı ya bu ameliyata..yok kız hamişlik bana çok uzak gibi şuan hiç ümidim yok inşallah iyi olur herşey hepimiz için..yine bugün cuma ve rabbim inşallah dualarımızı duysun..masal sen adet oldun mu merak ettim yaa..inşallah olmazsın bacım..aktunam senin adet günün ne zaman inşallah sende olmazsın rabbim..uçakcım da inşallah gününde adet olur diğer kanamaları dursun..hepimizin gölünden geçenler tez vakitte kabul olsun göbüşlerimiz sağlıklı hayırlı bebişlerle dolsun..rabbim sağlıkla mutlulukla kucağımıza almayı nasip etsin..ama sadece bebek değil ailemizde eşimizle ailelerimizle birlikte sağlıklı mutlu huzurlu olalım inşallah...çok öptüm sizleri canlarım..yakında olsaydık birlikte kısır yerdik ne güzel..benim rejimde yine yalan oldu 2 kilo verdim kaldım..oysaki daha verilecek ne kilolarım varrrr)))))))))))))

kız masal bozma moralini git en beğendiğin ayakkabıyı al birde foto çek ama koy buraya ona göree..biz de bir gün anne olucaz unutma sadece vaktini bekliyoruz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…