Sedoşum valla dogru diyosun hem kaka temizleyemem diyorum ama bi de kız istemesini de biliyorumkız ben ufakken çok karışkanmışım.annemle bulaşık yıkıcak olurmuşum. ögrü örcem diye tuttururmuşum. öyle bişey istedi idim ayolll. Aktunacım ve sedoşum ne komik yazmışsınız kız öyle. Okurken epey bi güldüm. uçakcımmm kızzz taze anneeeee . Napıyon bakam ? şimdide kese mi araştırıyon? Ne zaman görülür falan diye.
günaydın kızlar ne yapıyorsunuz ben yine gripli bir sabaha merhaba demiş bulunmaktayım artık öksürük ve burun tıkanıklığı almış başını gidiyor :-(( masalcım kız sen nsl oldun tatlım..kız bende öyle meraklıymışım küçükkene ben de anneme çok yardım ederdim ööle de anam şimdikiler cadaloz oluyor valla bilmiş oluyorlar biz sesimizi çıkartamazdık hele ben kıyamama da bebeğimeeeee... uçakcım sen ne yapıyorsun bakalım bebiş nsl mide bulantısı filan varmı anlat bakalım hamilelik tecrubelerini bizimle paylaş.. aktunacım sen nslsın ilaç iyi gelmiştir inşallah bugün dr a mı gidecektin yoksa hafta içi miydi usg için..bizi de haberdar et tatlım çok geçmiş olsun.. hepinizi çok öptüm kızlarr görüşürüzzz...
tşk edrim sanada çok geçmiş olsun cnm.evet cnm 'sol uterus unicornus' aynı sorun.bende günlerce dua ettim çıkan sonuç yanlış olsun diye bir çok dr gittim hatta bir dr muayne dahi etmeden sonuca bakarak ameliyat edelim dedi ama kendi drum ameliyata hiç gerek yok durum belli ameliyat olmuş olsan enfazla 1 cm genişler oda hiç bir işe yaramaz ve diğer tüpüde tehlikeye atıyorsun hiç gerekyok dedi.yarım rahimli olsak bile rahimim boyutada çok öemliymiş kendi drum yarım rahimli olmama ramen rahim boyutunun normal rahimli bir bayanla aynı boyutta olduğunu söyledi.Kafam öyle karışıkki nettende bakıyorumda bizim durumumuzda olan kadınların tıp fakülteinde prof dr irtibata geçmei gerektiğini söylüyorlar.ben ist anadolu yakasında ihamet ediyorum ve çalışan bi bayanım bize çok uzak olduğundan gişdip gelmem mümkün değil.özel prof dr özel muaynanelerini araştırdım muayne ücretleri 300 tlden başlıyor.Araştırma hastanesinden profa randevu aldım ama adamın yüzünü bile göremedim asistan drlar bakıyorar.Kendi drumda özel bir hastanede tecrubeli bir dr ama bizim durumumuz nadir raslandığından dolayı özellikle bu konuda uzmanlaşmış bir dr olması gerektiğini düşünüyorum.Yaşadığımız durum yeterince yıpratıcı birde işin içine drların en ufak bir hatası girerse durum çok daha zor olur.şimdi daha ii anlıyorumki zaman gerçekten herşeyin ilacıymış ilk sonucu aldığım günü hatırlıyorumda hastaneden çıkıp eve gidecek kadar daha gücüm kalmamıştı sanki.Ama anladımki zorlu bir süreç ve sağlam durmam lazım defalarca düşük yapan bebeğini kaybeden onca kadın var ve pes etmeden aynı umutla devam ediyorlar.Rabbimden ümit kesilmez.inanıyormki rabbim istesin yeter.İnşa birgün bizimde yüzümüz gülecektir aile ve eş böyle durumlarda çok öenmli çok şükür anlayışlı bir eşim ve hep destek olan bir annem var.rahim içinde perde olayınıda çok duydum ama ameliyatla düzeltiliyor ve sorunsuz doğum yapabiliyorlar diye biliyorum.İnş benim içinde bir mucize gerçekleşir.Sanırım bizim için dilenmesi gerek en önemli şey umut sana bol bol umut diliyorum. durumundan beni haberdar edersen sevinirim.bu arada nerde ikamet ediyorsun ist civarındaysan dr tavsiyelerinide alabilirm.yadığın için çok tşk ederimHayırlı haberlerini bekleyeceğim Allaha emanet ol .Hoşçakal
Canımmm valla biz senle ikimiz bi türlü iyilesemedik yaa. Benimde midem hiç gecmiyor. çok berbat.içmedigim halde burnumda sürekli igrenc bi antibiyotik kokusu var. Midem agzımda geziyorum resmen. Hal böyle olunca da hafif şeyler yemeye calisiyorum. çubuk kraker ve haşlama patates yemekten zayifladim yaa. Hastaligin tek iyi yönü bu oldu kilo vermekbi de seslerim hiç düzelmedi.burnum desen tıkalı. Tövbe yarabbim sesim travestiler gibi çıkıyo :-(
canım durumun nadir falan değil.septum olabilir ameliyatla alıyorlar.ayrıca yarım rahimle doguran bir sürü kadında okudum.herşey Allahtan ol derse olur.bende muayenede doktor perde var gibi ama küçük dedi.film dedi .dedim ben 4-5 ay denim olmazsa bakarız.Allah isterse olur gerisi boş.bol bol dua et.
ayy sorma kız benim de aynı 4. sınıf pavyon şarkıcıları gibi sesim yaaa :-((( burnum da çeşme gibi offf kız ne oldu bize bu havalar çarptı bizi galiba bende antibiyotik içmiyorum grip ilacı alıyorum bu sabah öksürük de çok o yzden öksürük şurubu da içiyorum birde boğaz ağrısı için pastil alıyorum ama bir halta yaramıyor tabii.. kız birşeyler ye benimde canım hiç istemiyor gerçi ama götürüyorum yine..şu benimde iştahim bir kesilse çok iyi olacak da hastalık bile kar etmiyor))))) sana da geçmiş olsun tatlım ya bazen antibiyotik içmeden geçmiyor aslında şu an içmemiz lazım ama yinede diretiyorum..
mrb cnm hoşgeldin aramıza...açıkcası bu forma üye olduktan sonra anladım durumumun nadir olmadığını.ve bir çok çeşidi var yarım olan, perde olan,çift olan...benim yarım olduğu kesin perde olma ihtimali yok çünkü hem rahim filmi çektirdim onunlada yetinmeyip emar çektirdim ayrıca detaylı ulturasonda bakıldı perde olmadığı kesinleşti..perde olmuş olsaydı küçük bir operasyonla alıyorlar.seda arkadaşımızın perdesi var ve yakın zamanda ameliyat olacak.yarım rahim için drlar operasyonu doğru bulmuyorlar.rahimin ölçüleri yeterli ise ameliyata gerek yok diye biliyoruz....perde olduğu kesinse ameliyatla alınır genelde ameliyattan kısa zaman sonra hamile kalıyorlar..tabiki bizim durumumuzda olupta haberi bile olmadan 9 ayını doldurup hamile kalanlarda var.herşey Allahtan yeterki rabbim ol desin.hatta yarım rahimli ve tek tüpü olmayan bir arkadaşımız şuan hamile hemde normal yollardan bu başlarda bizler için hayeldi ama şimdi dahada umutluyuz..Umarım senin içinde herşey çok güzel olur..Rabbim gönlüne göre versin.İsteyen herkezi evlat sahibi olmyı nasip etsin..grüşmek üzere cnm hoşçakalcanım durumun nadir falan değil.septum olabilir ameliyatla alıyorlar.ayrıca yarım rahimle doguran bir sürü kadında okudum.herşey Allahtan ol derse olur.bende muayenede doktor perde var gibi ama küçük dedi.film dedi .dedim ben 4-5 ay denim olmazsa bakarız.Allah isterse olur gerisi boş.bol bol dua et.
bugün hep dışarıdaydım.patronumun kızını yüzme kursuna kayıt ettirmeye götürdüm...ve yine bunumun direyi sızladı tabiiii( ana sınıfı öğrencileri vardı hepsi bıcır bıcır nasıl tatlılar ... inanın içi eriyor ayy dedim sıkıştırsam bi köşeyede mıncıklasam nasıl tatlılar.....kızlar siz yine iyleşemediniz anlaşılan sümüklüler sizi :)) ucakcım sesin çıkmaz oldu nasılsın bakalım nasıl gidiyor hamişlik...anlat bakalım mide bulantısı aşerme varmı belirtiler.. hala adet olamayınca dün gece içmedim ilacı ne olur ne olmaz diye az önce idrar testi yaptım yine fooos çıktı tabii.bu gece içerim ilacımı.sedoşum usg cuma günü çekilecek tatlım..kendinize dikkat edin hasta kuşlar sizi.ççokkk öpüyorum sizleri grç canlarım
kız ne bu yaaa hakkatten sümüklü böcük oldum size bu satırları yazarken çevrem hep sümüklü mendillerle dolu))) aktunacım demek cuma günü hayırlısıyla onu da çektir bakalım inşallah gzel çıkacaktır... olsun tatlım boşver bir daha ki ya inşallah hem bak şimdi bebiş olursa böbrek için ilacını da içemezsin önce iyileş kısmetse bir dahaki aya bebiş olsun mühim değil hemde 6. ayını doldurmuş olursun kısmetse ben inanıyorum zaten kısa sürede güzel haberlerin gelecek senin tatlım sen soğan kürü yaptın mı kist için bu ay..yine adetin gecikti ya ondan dedim tatlım..
masalcım valla hiiiiççç sorma sesimi hani yılmaz erdoğan ın bir dizisi vardı ya orda şarkıcı vardı pavyonda ya 'bırak gitsinnnn bitsin artıııkk götürsün mektupleriii lerii leriii...' diye söyliyordu demet akbağ ayynenn benim sesim de öyle şuan yanii)))) kız ilaçsız kim diyor 7 günde geçiyor diye süründürüyo valla geçtiği filan yokkk :-((
uçakcımmm naber taze annecik hayırlısıyla bak herşey yolunda ama dediğin gibi ankaraya gidip gelmek zor olabilir tabi yinede sen bilirsin çevrede de iyi bir dr yoksa mecbursun tatlım çünkü biliyorsun iyi bir dr olması lazım her dr a güven kalmadı artık hangisi iyiyse senin için ona git tatlım benim.. evet hamilelikte uyku oluyormuş tatlım boşver dinlen iş yapma canım benim yorma kendini işten rapor filan mı aldın evdemisin yoksa gidip geliyor musun..
kızlar burda dünkü bahar havası gitti acayip yağmur yağıyor çok öpüyorum sizi canlar görüşürüzzz...
merhaba kingpin,özel msj dan msjım sanırım gelmedi yeni üye olduğum için msj ulaşmıyor sanırım neyse buradan yazayım:)ben de 3cm lik bi septum vardı 2 kez histereskopi oldum çok kalın olduğu için 2kere de alındı.sakın korkma arkadaşım ben ameliyatı oldum 1 gün dinlenip 5 saat yol gittim ve işe başladım,1 hafta kanaman oluyor ve biraz kramplar ve halsizlik ama abartılacak bişey yok yani korma,gebe kalmakla ilgisi yok diyorlara ama ben septumun engellediğini düşünüyorum ki ameliyat sonrasında hemen hamile kaldım şükürler olsun daha çok yeni umarım tutunur anneğine:)ameliyat sonrası 2 ay korunma ve hormon ilacı verdi doktor b balon yada spiral takmadı ama farklı olabilir tabi herkeste.ben de 6 ay korunmamıştım denedik olmadı sonra dk. gittiğimde ortayaçıktı ama daha önce gittiğim doktor anlamamıştı malesef,doktoruna güvenebilmek çok önemli gerçekten,ben kayseri acıbadem de oldum Dr.Turgut aydın dı gerçekten harika bir doktor ve hastane ,histereskobi konusunda tüp bebek merkezlerin de çok rutin yapıldığı için daha iyi olduklarını düşünüyorum.ben frum daki arkadaşlardan çok moral aldım gerçekten ve bende yardımcı olmak isterim sakın
moralini bozma ameliyatını ol ve umudunu hiç yitirme,allah gönlüne göre versin senin ve tüm istiyenlerin:)))
Sedoşum heeheheehe kız valla süper bulmuşsun şarkıyı.ayyy ne güldüm ne güldüm yaa. Eşimde delirdin mi diyo evde iken genelde telefondan okuyup cevaplıyorum da sizin yazdıklarınız. çünkü pc yi eşim kapmış oluyo genelde. Kızlar bende akşam üstü 5 gibi bi uyumuşum. Uyandığımda saat 22.00 idi.eşimde hastayım diye uyandırmamış. Yuhhh dedim ya kendime. Artık sabaha kadar kukumav kuşu gibi otururum. Aktunam canım hayırlısı ile sonuçlansın insallah herşeyciklerin. Dualarım seninle şekerimmm. Uçakcımmm kızzz taze annişşşş ayyy ne güzel ya topiğimizin hamişi oldun. Bak o bebiş bütün topiğin bebişi ona göre iyi bak seviyorum sizi canlarımmmmmmm....
ve sonunda adet oldum :))) dün 3 de oldum 8 gün gecikmiş oldu ama olsun bunada razıyım önceden olsa 15/20 gün gecikirdi kür geçte olsa işe ayaradı en azından ilaç kullanmadan kendiliğinden oldu.. ya kızlar şimdi 3, günü cumamı oluyor cumartesimi beim kafa yine karıştı :)) yani dün 1 bugün 2 yarın 3 mü yoksa bugün 1 yarın iki cumartesi3mü:)) horon yaptıracağım ya 3. güne denk getirmek gerek ....sedoşumla masalcım hala iğleşemedinizmi kız o güzel seslerinizle banada bir istek parça gönderirseniz 40 yıl unutamam diye düşünüyorum :))) kııız ucaaak annelerin en tazesi uykucu çıktı bunlarda bebişiyle toto büyütüyorlar...ayy varya öle tatlı bir uyku oluyorki anlatamam sen göz kapaklarını açmaya çalıştıkça biri zor la örtüyormuş gibii :))valla tadını çıkar ucaak uyu bol bol o uykuyu herzaman bulamazsın.ben normalde gündüzleri uyuyamam ama hamişlik dönemlerimde gözümü açamıyordum.hep annemlerin salonda uyuya kalıyorumdum :) ki benim sese hiç tahamülüm yoktur.tır geçse banamısın demiyorsun ...sonra sevdiğin istediğin yiyeceklere karşı ağzındaki o tat o lezzet 20 yıl yediğin şeyi ilk kez yiyiyormuş gibi deli bir iştahla yemek ımmmm valla süper..sırf bunlar için bile hamiş kalınır kızlar :))) ucakcım bide folik asit kullanman lazım gerçi dr vermiştir değilmi ...hatta hamişlikten 3 ay önce kullanmaya başlıyorsun sonra hamişliğin ilk 3 ayı kullanılıyor sonra başka vitaminlere geçiliyor.senin testler ii çıkmıştı ama.yinede folik asit veriyorlar mutlaka ...kızlar şu benim hormon testi gün sayımı için desteklerinizi bekliyorum cumamı cumartesimi :))) sedoşum bu arada perde ameliyatı olan yeni bir arkadaşta yazmış onu okudumda bak ne güzel ameliyattan hemen sonra hamiş kalmış ohhhhh süper darısı başına cnm benim...hamiş olan arkadaşımıda canı gönülden tbr ediyorum Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşşşş.kocaman öpt sizi kızlar kendinize ii bakın totoşları sıcak tutum hemen iyleşin hadi bakim byy
ve sonunda adet oldum :))) dün 3 de oldum 8 gün gecikmiş oldu ama olsun bunada razıyım önceden olsa 15/20 gün gecikirdi kür geçte olsa işe ayaradı en azından ilaç kullanmadan kendiliğinden oldu.. ya kızlar şimdi 3, günü cumamı oluyor cumartesimi beim kafa yine karıştı :)) yani dün 1 bugün 2 yarın 3 mü yoksa bugün 1 yarın iki cumartesi3mü:)) horon yaptıracağım ya 3. güne denk getirmek gerek ....sedoşumla masalcım hala iğleşemedinizmi kız o güzel seslerinizle banada bir istek parça gönderirseniz 40 yıl unutamam diye düşünüyorum :))) kııız ucaaak annelerin en tazesi uykucu çıktı bunlarda bebişiyle toto büyütüyorlar...ayy varya öle tatlı bir uyku oluyorki anlatamam sen göz kapaklarını açmaya çalıştıkça biri zor la örtüyormuş gibii :))valla tadını çıkar ucaak uyu bol bol o uykuyu herzaman bulamazsın.ben normalde gündüzleri uyuyamam ama hamişlik dönemlerimde gözümü açamıyordum.hep annemlerin salonda uyuya kalıyorumdum :) ki benim sese hiç tahamülüm yoktur.tır geçse banamısın demiyorsun ...sonra sevdiğin istediğin yiyeceklere karşı ağzındaki o tat o lezzet 20 yıl yediğin şeyi ilk kez yiyiyormuş gibi deli bir iştahla yemek ımmmm valla süper..sırf bunlar için bile hamiş kalınır kızlar :))) ucakcım bide folik asit kullanman lazım gerçi dr vermiştir değilmi ...hatta hamişlikten 3 ay önce kullanmaya başlıyorsun sonra hamişliğin ilk 3 ayı kullanılıyor sonra başka vitaminlere geçiliyor.senin testler ii çıkmıştı ama.yinede folik asit veriyorlar mutlaka ...kızlar şu benim hormon testi gün sayımı için desteklerinizi bekliyorum cumamı cumartesimi :))) sedoşum bu arada perde ameliyatı olan yeni bir arkadaşta yazmış onu okudumda bak ne güzel ameliyattan hemen sonra hamiş kalmış ohhhhh süper darısı başına cnm benim...hamiş olan arkadaşımıda canı gönülden tbr ediyorum Rabbim kucağına almayıda nasip eder inşşşş.kocaman öpt sizi kızlar kendinize ii bakın totoşları sıcak tutum hemen iyleşin hadi bakim byy
Aktunammm adet olmana çok sevindimmmm. iyi hadi. hemideee ilaçsız olmuşsun kızzzcanım dün adet oldu isen dün 1 sayılır ,bugün 2 , yarın da 3 olur. ama ben geçen sefer yaptırken sordum bu test adetin 2.ci günü de yapılabiliyormuş yani o yüzden sorun yok. sen genede aksatma yarın yaptır derim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?