yarım rahim

ah benim totosu dertten kurtulmayan arkadaşım:))) çok geçmiş olsun geçen hafta benim kocişte aynen senin gibi oldu o suya atılan ilaçlardan verdiler 1 haftada anca kandine geldi.hep havalardan çabuk aldanıyoruz güneşe..benim dün az çok oldu ama bugün çok fena bide uzun sürüyor yaa pehhh kadın olmak zor iş..en azından ilaç kullanmadım ya tek tesellim o..adet bitiminden sonra dr gideceğim bu düzensizlik için 1 ayıda böyle geçirim sonra bebiş çalışmalarına başlarım tatlım.valla sedoşum perde olayını hiiiç takma kafana bugünde netten baktımda ameliyattan sonra hep hamiş kalmışlar .senin önündeki tek zorluk ameliyat Allahın izniyle onu bi atlat gerisi çorap söküyü gibi gelir cnm..ucakcım totoşunu büyütüyor sedoşum:))) nasıl tatlıdır şimdi onun o uykuları..bebişi ii olsunda varsın 9 ay uyusunlar ..rapor aldımıki giidyor okula sanırım .Rabbim yardımcısı olsun ....cuma günü hormon yaptıracağım cnmcım oda çıksın aradan.kocişimin kürlerindede devam ediyoruz 2 ay dolsun onunda testini yenileyeceğiz.dr 3 haftan snra tekrarlayın demişti ama 2 ayda bir yenileniyormuşya biz işimizi garantiye alalım dedik hem o arada bende yumurtlama takibine başlamış olurum.bu yaz hepimizin göbüşleri dolsun inş....çoooook öpyuyorum sizleri.ucakcımı 2 kez öpücez artık :)))

kızlaaaarrrr çok yoğunum. o yüzden girip uzun uzun yazamıyorum. lütfen kusura bakmayın olur muuu ???? ama yazdıklarınızı fırsat buldukça okuyorum bi yandan da çalışıyorum

bu arada bugün okey oynayalım mııııııııııııı ??????????????????????? noluuurrrrrr ?????????

merhaba canlarimmmm ya sormayin bi uyku bi uyku hamislikten mi miskinlikten mi bilmiyom ben hep uykuyu severim...aslinda bulantilarim cok yok bu sabah biraz ogurdum kaymak gorunce hep oyle olurum zaten okulda koltuklari birlestirip ayakkabilarimi cikarip yatiyomm...ama akintim artti hep korka korka wc ye gidiyom nasil gecer bu kadar ay korkuyla...ve coook fena gaz sancim var olucem hep ayni taraf genelde bazen geziniyo tedirgin ediyo dis gebelik falansa diye ama surekli degil bu agri arada geciyo arada giriyo niye boyle oluyo anlamiyorum aslinda dahh once yasadigim agrilarin aynisi kist varken yada yumurta catlamadan onceki gibi offff su keseyi gorsem bi bu seferde kalp atisi dicem zaten tek tup varda ona bari bisey olmasin...aktunacim sevindim cok ben adetin ilk gununu saymam yani oldugum guni degil 24 saat sonrasini sayarim ha 2 ha 3 gun pekbisey degismez....sedosum tez zamanda ol ameliyat maddi manevi ben her zaman yanindayim...masalcim sana bisey demiyom zaten biktin benden. ...seviyorum kizzz sizlerii

merhaba kızlarrr..
uçakcım canım benim çok ama çok teşekkür ederim güzel arkadaşım benim yaaa inşallah ameliyat olup rahatliicam hepimiz için güzel olacak herşey kısmetse.... tatlım yat dinlen iş filan yapma tek taraflı ağrı olması normal bence sonuçta rahim yarım olduğu için bence normaldir korkma sen peki değerini ne zaman tekrarlican ve dr a ne zaman gideceksin merak etme tatlım bence herşey yolunda gidecek bak böyle kafaya takarak boşa stres yapıyorsun tatlım keyfini çıkarrr...ohhh miss uyu kızzz...bir de hani gazdan sancı oluyordur tatlım normalde bizde bile şişkinlik olduğu zaman gaz filan sonuçta organlara da baskı oluyo ya ondan sancı oluyordur hee bak birde şey diicem tuvalette çok zorlama kendini çok ıkınma tatlım aklında olsun bir tanıdık hamile kalmıştı o söylemişti çok ıkınmamak lazım diye sen de çok ıkınma zorlama yani..
masalcım benim kafam bir dünya okeye kafam basarmı şuan hiç bilemiyorum yaa...öksürdükçe kafam yerinden çıkıyor sanki :-(((
aktunammmm eşine de geçmiş olsun bacıımmm ya işte o suda eritilen şeyler ne iğrenç tat alamıyorum ama yinede tadı geliyor sanki... tatlım başla bence de bal-çörekotu-tarçın ya göya bende başladım ama hasta olunca iki gündür salladım valla içmiyorum nedense bende de hiçç istikrar olmuyo yaa böyle kürler filan yaparken birinin dürtmesi lazım beni..ama sen iç tatlım adet düzensizliğine de iyi geliyor sonuçta onların hepsi.. tatlım benim inşallah bakalım kısmet ameliyattan sonra ne olacak inan valla aslında şuan hamilelik değilde şu ameliyat işi sıkıyor beni bir yandan korkuyorum sonuçta operasyon diye inşallah bakalım bir adet olunca gidicez hayırlısıyla canım çok dua edin kızlar bana..bende hepinizi çok seviyorum çoooooooooook öpüyorum kızlar hepinizii..mucuxxx

kızlar nasılsınız bakalım.masalcım dün okey oynayalım demişsin şimdi gördüm kıız hani aranızda karar verirseniz bana mjs atarsın cnmcım ben pek gremiyorum nete işlerden dolayı cumartesi akşamı olsa süper olur aslında.ucakcım uyuyan güzel senii ... gaz sancılarını ve kasık ağrılarını takma hiç nettende bak çoğu hamilede ilk dönemlerinde hep aynı sorunlar oluyor.hatta özellikle dr gitmiştim ben bunlar için ilk 3 ay adet olacakmışsın gibi ağrı çekmek çok normalmiş..kasıktaki ağrılarda gaz sıkışmasından kaynaklanıyor cnmcım.birdahaki kan tesini ne zaman yaptıracaksın önümüzdeki hafta kese görünür sanırım.sabırsıklıkla senden gelecek hayırlı haberleri bekliyoruz cnm...sedoşum hasta kuş seni havalar yine ısındı kanma sakın sen bu havalara dikkat et kendine..senide ameliyat telaşı sardı haklısında cnm ufak bi operasyonda olsa işte insan panik yapıyor ister istemez.İnş herşey çok güzel ilerler arkadaşım tez banada seninde hamiş haberlerini alırız..ben bu sabah hormon testimi yaptırdım kızlar yakınımda sağlık ocağı var demiştim ya burda yaptırdım aç karnına verilmesi daha ii olurmuş..usgm 1,30 da onu beklemeden hallettim çarşamba günü öğleden sonra adet olduğum için o gün 1. gün sayılmıyormuş kızlar sabah erkenden olmuş olsaydı anca öle 1. gün sayılırmış.yani 2. günümde tahlil yaptırmış oldum sorun olmaz druna 2. gününde yaptırdığını söylersin dedi İnş ii çıkar sonuçlar..çoook öpüyorum sizi canlarım kendinize ii bakın...

ben pazartesi günü histereskopi oldum. Dr rahimi biraz daha açtıklarını operasyonun başarılı geçtiğini söyledi. 2 ay hormon tedavisi uygulanacak. 2 ay sonra da kontrole gideceğim. şu an evde dinleniyorum. biraz ağrım ve kanamam var. umarım be kez gerçekten iyi olur. Allah hepimizin yardımcısı olsun...

Günaydın aktunacım nasılsın güzel arkadaşım benimm..oh tahlillerini de halletmişsin aferim sana ki zaten güzel çıkacaktır onlar meraklanma sen..inşallah usg de güzel çıkacak canım sen kullandın mı ilaçlarını canım inşallah sancıların dinmiştir..beni sorma kız bugün iyice kafam sallanıyor kafamda dengesizlik var ya..ilaçlar mı yan etki yaptı tansiyonum biraz yükselmiş herhalde ondan.. evet hava da ne güzel kız burda insan çıkıp gezmek istiyor valla..usg den sonuç alınca yaz canım ihmal etme bizi de..kız 2.veya 3. günü fark etmiyor o tahliller merak etme sen..
uçakcım da hayırlısıyla güzel sonuçlar alacak valla hepimiz heyecanla bekliyoruz kız teyze oluyoruz valla yaaa..uçakcım hayırlısıyla keseyi kalp atışını filan görünce biz ohh dicez onunla birlikte valla darısı hepimizin başına olsun inşallahhh..
masalcım sen ne yapıyorsun bakiiimm sesin çıkmamış yoğunsun herhalde sen de..dün okey oynayamadık ya inşallah bir gün oynayalım kızlar benim de hiç belli olmuyor eşim bazen diğer tarafa gidiyor akşamları diğer odada belgesel filan seyrediyor öyle olunca bilg. bana kalıyor ama bazen de bilgisayarda olunca hiç belli olmuyor...inşallah bir gün ayarlayalım ama kızlar..çok öptüm hepinizi annecik ve annecik adayları..mucuxxx

geçmiş olsun arkadaşım bende merak ettim seni p.tesi günü demiştin hiç girmedin hadi bak atlatmışsın geçmiş olsun canım senin çift rahimdi değil mi..gözün aydın tatlım heriey yolunda demekki inşallah bu 2 ay sonunda hayırlı haberlerini tez zamanda alırsın canım..histereskopin nsl geçti peki ağrın sızın oldu mu..

ESTRADİOL (E2) 25 pg/ml
PROGESTERON 0,3 ng/ml LH
(LÜTEİNLEŞTİREN HORMON) 6,1 mlU/ml
FSH 4,15 mlU/ml
PROLAKTİN 21,67 ng/ml,
TOTAL TESTESTERON 0,53 ng/mL
DHEAS 252,6 ug/dL (pre

ucakcım bi göz atabilirsen sevinirim nasıl sence sonuçlar....

canım ben pek anlamıyorum ama normal değerlerde değil mi çok güzel bence bak fsh de çok iyi bence gerçi uçak daha iyi biliir ama bence güzel canım benim senin yumurtlaman..

canim gayet iyi hepsi ama su dheas ne bilmiyorum prolaktinin biraz yuksek falan derse takama salak doktorum biri benim biker 24 olmustu cocugun olmaz demisti gunlerce aglamistim maslllaaahhh

bence de güzel prolaktin 25 değil mi üst sınır zaten hemde düşebiliyor o ilaçla filan o dr da amma salakmış hakkatten ya insanları ne hale koyuyorlar..o değil de progesteron 21. gün bakılmıyormuydu..

Canım bencede iyi çıkmış sonuçların. fsh 4,15 mükemmel. prolaktin zaten 24 e kadar olunca normal yani o da iyi. E2 benim 32 idi senin 25 yani o da iyi bence. LH ile TSH hangileri oluyo anlayamadım canım. ama anladıklarım güzellll

bugun daha iyiyim gaz sancim azaldi....dune gore bigun itibatiyle 5+6 gunlugum simdi gitsem bakarlar ama vajinal usgden kucuk diye bende istemiyorum normal muayenede zor baktiriyorum bazen kanamam bile oluyodu onceden istemiyorum o yuzden vajinal .kimi hemen git kimisi daha bekle diyo kafam karisti haftaya persembe kese gormeye gidicem ondan sonraki haftada kalp atisi icin ankaraya gorunur dimi artijk.prs degerim 5000 gecer 2 ye katlarsa....istemiyorum vajinal baktirmak ya doktor bakalim diye diretirse....ins hepiniz tez zamanda bu telaslari yasarsiniz...ne yapayim sizde fikir verin sabahtan beri masalin basini sisirdim

Aktunacım öncelikle bence tahlillerin gayet iyi çıkmışşşş. Bi sorun görünmüyor bebiş çalışması için .önümüzdeki ay yumurta takibine başlarsın canım bence. Ayyy hadi heyecen yaptım bakkk. Acaba hangimiz önce hamiş olcaz acabaaaa? usg de iyi cikar insallah tez zamanda göbişin bebiş olsun kızzzzzz. Sedoşummm kız sen benden de beter çıktın .iyilescegine daha da hastalanıyorsun kızzz. Gerci bende pek senden geri kalmıyom bu konuda ama bakalım inş bi gün yencez bu hastalıgı. Dikkat kendine kuzucum yaa. Ev isi yapma işte yat dinlen. Bu hastalık yatmadan gecmiyooooooo. Uçakcımmm kız benim kafam öyle kolay kolaay şişmez. Bence hafta ici git artık gör şu keseyi. Alttan istemiyosan da alttan baktırma.. sonucta tercih senin . Doktor ille alttan bakcam diyemez yani. Ama önümüzdeki hafta ici git doktora yaa. Kızımmmm insanda merak olur biraz merakk. şu çocugun usg fotosunu görelim artık.

tatlım bence dr bakmak isterse baktır tabii sen bilirsin mecbur olunca yapacak bişi yok kasma kendini inşallah değerin katlanarak gidecektir merak etme sen herşey yolunda gidecek bazen kese geç görünebiliyormuş istiyorsan dediğin gibi haftaya perşembeyi bekle zaten anormal bir durum yok olsa hissedersin tatlım rahat ol bence bekle zamanında gitmişken netçe gör herşeyi ama yinede sen bilirsin tatlım..iyi bak gaz sancın da azalmış o gaz sancısı için bitki ilacı filan içilebilir mi ki acaba.. kızlar benim e2 76 mı ne çıkmıştı ama dr bişi demedi normal tahlillerin demişti fsh lh daha mühim sanırsam takmayın kafanıza çok hepimizin tahlilleri normal değerlerde bence sorun olacağını sanmıyorum zaten ultrasonografi de onlar görüyorlar rezervleri anormal bir durum olsa söylerler merak etmeyin....

tatlım hamişlere bitki çayı vb şeyler pek önermiyorlar.aklınızda bulunsun hamile iken adaçayı içmek iyi değilmiş. eskiden kadınlar düşük yapabilmek için adaçayı kullanırlarmış. bize bizzat doktor söyledi ordan biliyorum. bir de nar yiyilmemeliymiş hamile iken. o da düşüğe sebep olabiliyormuş. ama hamile iken bolca ayva yiyin. çocuk bembeyaz sapsarı bişey oluyomuş. birde ayva gibi yüzü oluyormuş pürüssüz çoookkk güzel. ayva yiyip elinle yanağına filan gamze yaparsan orda gamzen oluyormuş. annem bana hamile iken yapmış benim gamzem var yanağımda. bir de hamiş iken hergün ceviz yiyin bebişin beyin gelişimi için çok iyiymiş. birde dr süt ,yumurta ,balık ,bol sebze meyve yiyin diyor 9 ayyy.

canlarrrrr bursadaki dr da simdi gidersem vajinal bakilacagini soyledi onu tavsiye ettigi dr aradim selamini soyledim durumumu anlattim cok guzelll karsiladi kanim isindi prs gelirsen vajnadan bakmak zorunda kaaabiliriz dedi ama cmt gelirsen ustten net gorunur degerlerim 5000 gecer dedi ama suan ki degerlerinden saglikli gebelik gorunuyo dedi kendin karar ver dedi ama vajinadan da hic problem olmaz dedi dedi dedi bende biraz daha bekleyip haftaya cmt ye randevu aldim ins gorucez bebisi suan icin bi rahatsizligim yok gaz sancisi disinda testi tekrarlamana gerek yok die 1 prof 2 yar.doc drum soyledi guveneyim artik di mi..acil bisey olsa giderim ins olmaz tabiii....ah su dis gebelik korkusu o biter bos gebelik korkusu rabbbim yardim etsin

sağol cnm. kalın bir perdeymiş.bayağı bi almış. gebeliğe engel olmaz demiş. ben doktorla konuşamadım eşim konuşmuş öyle söylemiş. ağrım oldu cnm hala biraz daha var. kanamamda var biraz. doktor kanaman biraz devam eder, ilk adetinde fazla gelebilir korkma dedi. 3 hafta da ilişki yasak dedi. sende olucan sanırım dimi cnm?Hemen ol kurtul bence cnm. korkucak bişi yok inan. ben narkozdan korkuyordum biraz çok şükür onda da çok zorlanmadım. aynı gün çıktım zaten hastaneden. İnşallah sonu güzel olur.

yok kız ne ev işi valla oturuyorum yatmıyorum pek ben yatmayı sevmem ama oturuyorum annem sağolsun işleri yapıyor valla sen nsl oldun tatlım ya bende anlamadım kız iyileşeceğime daha kötü oldum başım dönüyor ilaçlar mı yaptı yoksam çok öksürük tıksırıktan mıoluyor çözemedim..bu güzel havada hasta olmak iğrençç bişii ya kz uçak bak sende artık çift canlısın amn dikkat et ilaç da kullanamazsın bizim gibi koru kolla kendini canım benim..aktunacım ne etti acaba 13:30 daydı randevusu inşallah güzel olur..

tatlım bence bekle bak arada 3-4 gün var sadece perşembeden c.tesi ya hem bak bu dr da iyiymiş ona git sonuçta keseyi görüceksin hayırlısıyla garanti olsun bekle madem vajinal muayene istemiyorsun bekle hem daha net görürsün minik meleğini..ayyyy ne heyecan vardır sende şimdi sana burdan konuşyoruz sabır et bilmem ne diye ama biz de olsak aynısını yaparız kesin ))) pozitif düşün ama pozitif oldun dış boş bilmem ne kafana takıp bu güzel anları sıkıntıyla geçirme..kızların dediği gibi bol bol uyu valla bebek bir doğdu mu uyku nedir unutucan...

canım çift değil demek perden varmış bak çok sevindim tatlım darısı başıma olsun inşallah..çok şükür atlatmışsın valla çok sevindim canım ya zoru atlattın gerisi kolay zaten gerekeni yapınca iyi olacaktır inşallah ben inanıyorum bak forumda bir arkadaş daha vardı böyle ameliyat sonrası hemen hamiş kalmış hatta bir bayan daha vardı 45 sonra hamile kalmış darısı başına olsun tatlım aman geç olsun da güç olmasın ama rabbim çok da bekletmesin hayırlısını versin inşallah..bende olup kurtulucam inşallah valla benim içinde dua et canım arkadaşım bende çok kötü grip oldum bu ay ameliyat olucam diyorum ama inşallah tez vakitte iyileşirim de yoksa bu şekilde biraz zor görünüyor..hayırlısı kısmet bakalım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…