- 15 Haziran 2009
- 129
- 25
- 118
yok kız ne ev işi valla oturuyorum yatmıyorum pek ben yatmayı sevmem ama oturuyorum annem sağolsun işleri yapıyor valla sen nsl oldun tatlım ya bende anlamadım kız iyileşeceğime daha kötü oldum başım dönüyor ilaçlar mı yaptı yoksam çok öksürük tıksırıktan mıoluyor çözemedim..bu güzel havada hasta olmak iğrençç bişii ya kz uçak bak sende artık çift canlısın amn dikkat et ilaç da kullanamazsın bizim gibi koru kolla kendini canım benim..aktunacım ne etti acaba 13:30 daydı randevusu inşallah güzel olur..
tatlım bence bekle bak arada 3-4 gün var sadece perşembeden c.tesi ya hem bak bu dr da iyiymiş ona git sonuçta keseyi görüceksin hayırlısıyla garanti olsun bekle madem vajinal muayene istemiyorsun bekle hem daha net görürsün minik meleğini..ayyyy ne heyecan vardır sende şimdi sana burdan konuşyoruz sabır et bilmem ne diye ama biz de olsak aynısını yaparız kesin ))) pozitif düşün ama pozitif oldun dış boş bilmem ne kafana takıp bu güzel anları sıkıntıyla geçirme..kızların dediği gibi bol bol uyu valla bebek bir doğdu mu uyku nedir unutucan...
canım çift değil demek perden varmış bak çok sevindim tatlım darısı başıma olsun inşallah..çok şükür atlatmışsın valla çok sevindim canım ya zoru atlattın gerisi kolay zaten gerekeni yapınca iyi olacaktır inşallah ben inanıyorum bak forumda bir arkadaş daha vardı böyle ameliyat sonrası hemen hamiş kalmış hatta bir bayan daha vardı 45 sonra hamile kalmış darısı başına olsun tatlım aman geç olsun da güç olmasın ama rabbim çok da bekletmesin hayırlısını versin inşallah..bende olup kurtulucam inşallah valla benim içinde dua et canım arkadaşım bende çok kötü grip oldum bu ay ameliyat olucam diyorum ama inşallah tez vakitte iyileşirim de yoksa bu şekilde biraz zor görünüyor..hayırlısı kısmet bakalım..
çok sağol cnm benim. Darısı başına İnşallah.Sanada geçmiş olsun cnm. dikkat et dinlen. ah cnm benim pek normal yoldan umudum kalmadı. çünkü sağ tüpüm sorunlu benim. büyük ihtimalle tüp bebek olucak cnm. ama onuda takmıyorum hayırlısıyla olsunda tüp ya da normal farketmez. bu kadar uğraştıktan sonra Allah'ım emeklerimizi boşa çıkartmasın. dediğin gibi cnm geç olsun güç olmasın. Çünkü az şey yaşamadım. Allah bir daha da yaşatmasın . Sende bir an önce iyileşirsin de hayırlısıyla ameliyatını olursun İnşallah.