yarım rahim

Canlarımmm dün çok hasta idim. Tansiyonum bile çok fazla düşmüş ayaga kalkamıyordum. Hep aç durdum çünkü ne yesem midem kabul etmedi. 1 günde 3 kilo gitmis benden. Düşünün artık durumu.ama bugun daha iyiyim işe de geldim. Kızlar bu arada dediginiz gibi olur ins. Kendi cocugum olunca herhalde sevgisi ile bakarım degil mi ? Yoksa benim durum cok vahim sedaacım sende hasta olmuşsun geçmiş olsunnn. Aktunam idrarda kan çıktı demişsin ama korkma bu durum genelde yaşanıyo.öyle kötü bisey degil.ilacla düzelcek bisey. Veeee uçakcım bugün tekrar beta hcg baktıracak heyecanla bekliyoruuuzzzzz

tşk ederim sedoşum..ben daha önce taş döktüm cnmcım çok ii bilirim o ağrıları.çok şiddetli olur birden gelir bıçak saplanır gibi sonra geçer.ama benim dış gebelikten sonra hiç geçmedi gibi bişey zaman zaman azaldı ama sürekli vardı.ben dış gebelikten kaynaklıdır diye düşündüğümden üstünde durmadım.sanırım taş felan değilde idrar yollarıyla alakalı olabilir iltahaplanma olmuştur belkide...11 de randevum var..İnş kötü bişey çıkmaz.yaa bide ben çok az su içiyorum oda çok etkiliyormuş..eşim çok kızıyordu hak ettim ben biraz (..neyse İnş kötü bişey çıkmazda birde onunla uğraşmak zorunda kalmam..masalcımda çok hasta olmuşya çook geçmiş olsun masalcık dikkat et kendine sedoşumda hasta bende hasta nazara geldik kızlar...ucakcım bugün tekrar test yaptıracaktı İnş hayırlı haberlerle dönecek bize.Heycanla bekliyoruz ucak alır almaz yaz bize mutlaka.Dualarımız seninle canım Rabbim yardımcınız olsun..çoook öpt sizi canlarım...

hastaaaa kussssslar sizi dikkat edin hepiniz cok gecmis olsunnnn....kizlar sabah kan verdim amm saglik ocaginda ee burdada hastane yok merkez ilceyye gidecek sonuclarin cikmasi 4 5 i bulur olucem meraktan hala sevinemiyorum icimdeee biii korku su deger bi 2 kat artsa bu gun rahatlicam....gerci benim gibi degeri olanlarin hep artmis internette ama o korku yok mu o korku sizde yasayinca anlayacaksiniz en garantisi kalp atisini duyana kadar rahat yok ya su bizim durum yuzunden hep dusecek korkusuyla 9 ay nasil gececek evt biliyorum rabbim.ne derse o olacak ama....korkuyorum ya beni tedirgin eden benim kistim vardi o ne zaman gittide dollendi ovulasyon testlerinde hic cift cizgi ayni koyulukta olmamais ki...kusura bakmayin kafanizi sisirdim

günaydın ucakcım...cnm telaşında çok haklısın ama İnş bunların hepsi birer kuruntu olarak kalacak..bu arada ne kusura tatlım ya tabiki anlatacaksın bizlerde merakla bekliyoruz çıkacak sonucu İnş herşey yolunda gidecek tatlım sıkma sen canını...Tabikide ne gelirse Allahtan Rabbim kimselerin emeyini boşa çıkarmasın.ama bak normal yolarla gebe kalınabiliyormuş bu bile bizim için haleydi ama gerçek oldu.şimdi iş kaldı doğuma Rabbim izin verirse oda olacak cnm...keseyi ne zaman göreceksiniz dr tarih verdimi..Rabbim kuacağına alacağın günleride nasip etsin tatlım.Hayırlı haberlerini bekliyoruz.çok öpt seni güzel anne kendine ii bak grş tatlım...

canımm bugün 2 kat arttığında bile bence için rahatlamıcak. bu seferde keseyi görsek dicen keseyi de görünce 2 li testi kafaya takcan böyledir bu annelik duygusu. bi de bizim kuşlar normal değil ondan 9 ay hep bi içinde stres olacak. bunları şimdiden kabulen kızzzz ama merak etme çok sağlıklı geçecek.

cidden ya uçak hepimize umut oldu. artık biliyoruz ki tek çare tüp bebek değil canımmmm kese 1.000 li değerlerde görünüyormuşşşş.

sedasummm o guzel ellerine saglik dusunmen yeterli....icinde ne renk geciyorsa onu yap ama sakinnn yanlis anlama ben dogana kadar bisey almayi dusunmuyorum iyice korku dustu icime..artik forumlari okumucam tabiki digerlerini...sizsiz yapamam ya bak maslada soyledim dalga gecmeyin sakin ben 12 haftadan sonra bebek kklp atisini dinlemeye yarayan aletten alayim diyorum ne dersiniz boyle bitmez 9 ay cok zor surekli sag tarafimda agri gaz sevinsem mi uzulsem mi zaten sadece sagda rahim var belki ondan agriyo. ..dis gebelik bos gebelik kimyasal gebelik....yok mu arttiran

ucak biraz kendi haline bıraksan.sakın beni yanlış anlama ama sen kendini dinledkçe hep altında birşeyler arayacaksın.Allah korusun bu baksettiklerin olmaz İnş ama olsa bile unutmaki herşey Allhtan.çok araştırma okuma herşeyi kafan dahada çok karışacak.Rabbim kısmet ettiyse nasibinde kucağına almak varsa bunların hepsi bahane..o bahsettiğin cihazıda alma bence daha çok panikleyeceksin..önemli olan ilk 3 ay 3 ayı atlatınca gerisi gelecektir zaten.3 aydan sonrada işini garabtiye almak için dikiş attırırsın sonra gerekirse hep yatarsın ...ii düşün ii şeyler olsun cnm..........

canım sen zaten yeterince arttırmışsın ki . bize seçenek bırakmamışsın. bak dedigin cihazdan buldum. dr lar tavsiye eder mi??Eki Görüntüle 674276

kız sen uçağı tanımıyon mu ? onun yüzünde sivilce çıksa en az 10 doktora sorar bi de yetmez bütün forumları okur ben uçak ı çocuğu doğunca düşünemiyorum. hhehehehe . ayyy ne araştırmacı anne olur bundan. gerçi bizde pek aşağı kalmıyoruz ama neyseee neyse bugün kan sonucunu alınca biraz rahatlıcak inşallaaahhhh.
canım sen naptın gittin mi doktora ??? bugün 11.00 gibi gitcektin galiba öyle hatırlıyorumda. canım ya bu arada bol su iç. gerçi ben yapamadığım şeyi başkasına nasıl tavsiye ediyorsam artıkkkk. kendim de hiç içemiyorum. su içimi bulandırıyor yaaa. ondan bende de kum taş olup duruyo.

msj atmışsın cnm .merak etmişsin tşk ederim..gittim dra tahlil sonuçlarına baktı tahmin ettiğim gibi idrar yollarında enfeksiyon var dedi bunun için bi ilaç verdi tek kullanımlık gece yatmadan önce içeceğim.başka birşey varmı diye röntgen ve usg istedi röntgende çok sıra vardı 3-4 gibi tekrar gideceğim usg içinde cuma gününe gün verdi...bu arada hala adet de olmadım tam 7 gün geçti ama hala tık yok.geçtiğimiz cuma günü kan testide yaptırdım negatifti.tekrar yaptırmama gerek yok sanırım.adet olunca 3. günü tekrar hormon testi yaptıracağım ve adetin düzene girmesi için dr kontrollerine başlayacağım...

tamam soz su kan testi sonucu gelsin uzun bi sure tippppppppp masalcim.beni cok iyi tanimissin tesekkurler canim.benim

Canım o tek içimlik ilacı bana da verdi doktorum. Ama ishal yapıyo yaa. 1 bardak suda eritip içeceksin. Enfeksiyon hangimizde yok kiiii. Insallah hemencecik adet olursun da 3.cü gün hormon testlerini yaptirirsin hemencecik de yumurta takibine baslarsin.

eveeeet degerimiz 318.8 tam gerektigi kadar artmis sukur gerci doktorlara gondermedim mail suan yoldayim eve gidince gondericem kontrol icin tarih alicam bugunleri gorduk cok sukur....diger testlerde kan idrar hormon vitamin 4 4 luk masalllaaahhhh beni cektiginiz icin cooook tesekkurler iyiki varsiniz

deli kız gözün aydın bu yalnızca senin değil hepimizin değeri :)) bizde teyzeleriyiz onun ucak hep kız olacakmış gibi bir his var içimde :)) çok çok sevindim senin adına kuruntu şey seni senin bebişte senin gibi inat kızım öyle kolay kolay bırakmaz seni anası kılıklı olur oo:)moralini yüksek tutmaya çalış cnm bebişe çok etkisi olur doya doya sevin şimdi..Rabbim yardımcınız olsun cnm benim öpüyoruz ikinizide :))

kız uçak önce senden başlıyorummmmmmm...deli kız sabahtan beri bende meraklandım ne çıkıcak bu kızın tahlili diye ama bak gördün mü boşuna kuruntu yapıyorsun maşallah değerin de çok çok iyi..desene teyze oluyoruz kız hepimiz..hadi gözün aydın tatlı arkadaşım benim yaaa..inan ki nsl mutlu oluyorum senin adına bilemezsin.. kız bak çok sakınma sakınan göze çöp batar Allah korusun sen o monitörü alırsan her dakka bakacaksın gerçi yine sen bilirsin tatlım ama yeni tansiyon aleti almış yaşlılar varya )) ona dönersin valla habire bakarsın acaba bebeğim nsl diye bence gerek yok tatlım herşey çok güzel olacak korkma durduk yere korkutma kendini ama bol bol dinlen bak ağır iş yapmayı bir tarafa bırak bol bol uzan birde dikiş olayını yaptır sen garanti olsun.. tatlım aynen işte görüyorsun ovulasyon filan hepiciği boş boş bu ay ne kadar umutsuzdun kesinlikle yok olmaz diyordun tam umutsuz olduğunda geldi meleğin o yüzden çok düşünüp kafaya takma kız hamişsin keyfini çıkar..hani üzerinde yazılı bebek geliyor filan diye t-shirtler oluyor ya hemen git onlardan al bir taneeee..bir de hamişlerin duası kabul olur hadi bakalım bizlere de bol bol dua et boş durma kız )))
bu arada bir battaniye gördüm nuh'un gemisi gibi hayvancıklar var ama becerebilirsem onu yapıcam yada beyaz üzerine başka birşey şuan tam emin değilim ama minik yeğenimiz için değer gerçi pek beceremeyebilirim ama inşallah yapabilirim..biliyorum tatlım bir sürü endişen var olsun ben niyet ettim onun niyetine başlıyorum tatlım inşallah yakında keseyi de göreceksin bebeğini kucağına sağlıkla alacaksın ve de battaniyesini de örtücen haa ona göre ))))
masalcım sana da tekrar geçmiş olsun ya bende düzelemedim birde bugün temizlik yapınca terledim yoruldum daha beter oldum gibi sanki..sende dikkat et kendine ya geçer gibi oluyor ama gçmiyor bir türlü bu merettt...
aktunacımm tatlım bak mühim bişii değilmiş ya ilaçlarını düzenli kullan geçer inşallah benim de birliktelikten sonra sistit problemim çok oluyor evlendiğimden beri..dr a sordum bayanların genetik yapısından bu çok oluyr dedi..nedir bayanların çektiği ya ama rabbim beterinden korusun tatlım çok şükür kum taş filan olsa daha kötü ağrısı zaten dökmüşsün sen daha önce biliyorsun..tatlım bir sen bir uçak..kızım bırakın şu takıntıları..aaaaaa.. uçakcık şimdi keseyi görene kadar yine endişeli aktunacık sen dış gebelik korkusu doğal akışına bırakın kızlar....herşey güzzel olacak biz boşuna mı dedik bu sene bizim senemiz olacak diyeeeeeeeeeeeee....
hepinizi çok seviyorum canlarım benim çok öpüyorum hepiciğinizi..ama çok öpmiiim hasta olursunuz geçer benden zaten aramızda da bir hamiş var dikkat etmek lazım ) mucuxxx

Aktunammm bende sana katılıyorumm. Bencede uçak ın kızı olacak gibi geliyo bana. Hatta ilk hamileyim dedigi gün dedim senin kızın olacak diye ayyy bende kız istiyoruim yaaa. şöyle cadaloz bişey olsun , herşeye karışsın , anne bende yapcam deyip beni delirtsin istiyoruuummm tabi Allahım hayırlısı ile saglikli bi sekilde versinde cinsiyeti çoook sonraki konu. Kızzz uçak valla kızın olursa senin gibi gıcıkkkkk inat biri olur hee. Kocanı delirtirsiniz valla ana kız hihihihihi. Kız şaka yapıyom hee ona göre. Sen simdi bi de hamilesin hamilelik hormonlarından filan alınırsın filan aman belirteyim dedim. seviyoz kız seniiiiii. Iyi ki varsın .

Kız ben sana demedim mi çok ev işi yapma diyeeeee aaaaa. Dedim sana terlersin sonra sırtında kurur diye. Valla bu mevsim gecislerindeki gripler cokkkk fena. Bi tutunca bırakmıyolar insanı kolay kolay. Canım hazır evdesin işte yat bolca dinlen.

aaa dimi maslcım bide o var.ucakcım normalde inat bişey birde hamişlikten dolayı hormonlarının kabardığı vakit kocişini düşünemiyorm :))birde kızı olusa adam yandıki ne yandı :)) uçakkkk bööööööö kızma hemen :)) o hormonlarına sahip çık öle çabuk yükselmesin bizlere karşı :))) teyzeyiz biz hıh :) bu sedoşumda kuduruk he 2 dk duramıyo yerinde benim gibi totoşu bir kurtaramadı hastalıktan :) bende filmi çektirdim taşda varmış kız ayyy derti başım ( usgde tam olarak kaçtane ve böbreğin neresinde olduğu mmleri felan belli olacakmış aynı zamanda idrar yollarındada iltihap var dedi ilacı bu akşam içeceğim İnş ağrılarım azalır..kaseyi bir toparlasam bebiş çalışmalarına başlayacağımda işte hep bişeyler çıkıyor.bu sefer adet olmak için soktürücü kullanmayacağım bakalım kaç gün geçtikten sonra adet olacağım çok öpt sizi kızlar

kız benim de uçak ın ki erkek gibi geliyor bana hadi iddiaya girelim )))) valla nedense erkek olacak gibi..amannn ne olursa olsun sağlıklı hayırlı evlat olsun dimi kızlar...masalcım bakıyorum kaka temizleyemem diyorsun cadaloz olsun diyorsun kızım böyle büyük konuşma valla bööle cadaloz yaramaz bişii olur saçını başını yolarsın valla ))) o değilde geçen sabah bizde eşimle konuşuyorduk dedim ki bi tane kızımız olsa ne güzel olur aynı benim gibi bir yandan ben konuşucam bir yandan o dedim..))))) ama kız çocukları kendini çok sevidiriyor o yüzden daha tatlı oluyorlar yaaa ama erkek çocuğu da şirin oluyor dimi...ayy hepsi güzellll...
masalcım sorma ya biraz uzandım zaten ilaç içtim şimdi iş yapmadan olmuyor kız şimdi hava da iyi camlar açılınca olduğu gibi içeri toz yağıyor resmen..ev işi hiç bitmiyor ki zaten yaaaaa...keşke hiç kirlenmese etraf...

tatlım daha adet olmadın dimi sen ya bence de ilaç içme söktürücü filan olursun nsl olsa sen şimdi ilaçlarını kullan böbrek işini hallet canım benim..bol su iç bak taş kum ondan oluyor hatta idrar yolunda iltihaplanmayı bile geçiriyor bol su iç o yüzden tatlım ben de hiç içmiyorum aslında hiç iyi değil ama sen iç..inşallah iyi gelecektir canım ilaçlar ya mühim birşey yok çok şükür tatlı arkadaşım..sorma ya hep hastayız gerçekten annem hep derdi bize 'totonuz yarım diye ' )) kız aklıma geldi maydanoz suyu iç iyi geliyor taşa kuma diye biliyom ben dikkat et canım benim ayaklarını belini koru üşütme sakın... çok öpüyorum seni güzel arkadaşım benimmm inşallah sende adet olmazsın da hamişsindir yaaa...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…