kız ne bu yaaa hakkatten sümüklü böcük oldum size bu satırları yazarken çevrem hep sümüklü mendillerle dolu
))) aktunacım demek cuma günü hayırlısıyla onu da çektir bakalım inşallah gzel çıkacaktır... olsun tatlım boşver bir daha ki ya inşallah hem bak şimdi bebiş olursa böbrek için ilacını da içemezsin önce iyileş kısmetse bir dahaki aya bebiş olsun mühim değil hemde 6. ayını doldurmuş olursun kısmetse ben inanıyorum zaten kısa sürede güzel haberlerin gelecek senin tatlım sen soğan kürü yaptın mı kist için bu ay..yine adetin gecikti ya ondan dedim tatlım..
masalcım valla hiiiiççç sorma sesimi hani yılmaz erdoğan ın bir dizisi vardı ya orda şarkıcı vardı pavyonda ya 'bırak gitsinnnn bitsin artıııkk götürsün mektupleriii lerii leriii...' diye söyliyordu demet akbağ ayynenn benim sesim de öyle şuan yanii
)))) kız ilaçsız kim diyor 7 günde geçiyor diye süründürüyo valla geçtiği filan yokkk :-((
uçakcımmm naber taze annecik hayırlısıyla bak herşey yolunda ama dediğin gibi ankaraya gidip gelmek zor olabilir tabi yinede sen bilirsin çevrede de iyi bir dr yoksa mecbursun tatlım çünkü biliyorsun iyi bir dr olması lazım her dr a güven kalmadı artık hangisi iyiyse senin için ona git tatlım benim.. evet hamilelikte uyku oluyormuş tatlım boşver dinlen iş yapma canım benim yorma kendini işten rapor filan mı aldın evdemisin yoksa gidip geliyor musun..
kızlar burda dünkü bahar havası gitti acayip yağmur yağıyor çok öpüyorum sizi canlar görüşürüzzz...