ah benim totosu dertten kurtulmayan arkadaşım:))) çok geçmiş olsun geçen hafta benim kocişte aynen senin gibi oldu o suya atılan ilaçlardan verdiler 1 haftada anca kandine geldi.hep havalardan çabuk aldanıyoruz güneşe..benim dün az çok oldu ama bugün çok fena bide uzun sürüyor yaa pehhh kadın olmak zor iş..en azından ilaç kullanmadım ya tek tesellim o..adet bitiminden sonra dr gideceğim bu düzensizlik için 1 ayıda böyle geçirim sonra bebiş çalışmalarına başlarım tatlım.valla sedoşum perde olayını hiiiç takma kafana bugünde netten baktımda ameliyattan sonra hep hamiş kalmışlar .senin önündeki tek zorluk ameliyat Allahın izniyle onu bi atlat gerisi çorap söküyü gibi gelir cnm..ucakcım totoşunu büyütüyor sedoşum:))) nasıl tatlıdır şimdi onun o uykuları..bebişi ii olsunda varsın 9 ay uyusunlar ..rapor aldımıki giidyor okula sanırım .Rabbim yardımcısı olsun ....cuma günü hormon yaptıracağım cnmcım oda çıksın aradan.kocişimin kürlerindede devam ediyoruz 2 ay dolsun onunda testini yenileyeceğiz.dr 3 haftan snra tekrarlayın demişti ama 2 ayda bir yenileniyormuşya biz işimizi garantiye alalım dedik hem o arada bende yumurtlama takibine başlamış olurum.bu yaz hepimizin göbüşleri dolsun inş....çoooook öpyuyorum sizleri.ucakcımı 2 kez öpücez artık :)))günaydınn kızlarrrr.. ne yapıyorsunuz bakiiiim...benim totoyu düzeltmem ne mümkün kızlar bugün itibariyle sürünür oldum artık ısrarlara dayanamayıp dr a gittmim bir torba ilaç ve en nefret ettiğim şekliyle suda eritilen hem antibiyotik hemde başka birşey ve daha bir kaç ilaç..valla dikkat edin sizde kızlar bu mevsüm geçişinde resmen tır çarpmışa döndüm size yazayım dedim sonra gidp uzanıcam.. aktunammm gözün aydın adet olmuşsun aslında 8 gün çok mühim değil demek yavaş yavaş düzene girecek malum sen bir de kürtaj yaşadın ya ondan da düzenin şaşmıştır tatlım..zamanla düzelecektir bence..hem kürler de uyguluyorsun bir dahaki aya düzene girer tatlım..dün olduysan dün 1 sayılıyor ama benim ilk gün hiç ama hiç gelmiyor bir damla gibi sadece ondan benim yaptırdığım tahlil 4. güne denk gelmişti ama netten de bakmıştım asıl 2. veya 3. günü diye geçiyor ama 4. günü de yapılabiliyormuş..ama sen cuma günü yaptır 2. veya 3. günü fark etmiyor tatlım hiç sorun değil..inşallah onlar da güzel çıkacaktır canım hem zaten cuma sen usg ye gidecektin gitmişken yaptırırsın aradan çıkar.. evet tatlım perde operasyonundan sonra hamiş kalmış arkadaş inşallah darısı benimde başıma olsun kısmet artık ne diyeyim rabbim isteyen herkese versin inşallah bekletmesin..uçak hanım uyukluyor kesin artık bizi iyice boşladı )) masalcım sen nsl oldun inşallah sen iyisindir..işe gidip geliyorsun valla rabbim yardımcın olsun..aktunacım senin ağrıların nsl oldu ilacını içtin mi..hepinizi öpüyorum kızlar gidip yatayım azıcık bari..