kizlar bthcg 155.1 ankaradaki dr aradim gayet iyi iki gun sonra tekrarla dedi...15 gun sonra gel dedi...offf korkuyorum ins bi sorun cikmaz bugun 36.gun off gunleri bile karistirdim kimi aralik 5 haftalik kimi aralik 4 hafta diyo bana gore 5 olmali tamam tamam sacmaliyorum ama rabbim mucizemi de veriri di mi dun sabaha kadar uyumadim sizler icin benim icin hep dua ettim
canım benim yaaaaa inanki kendimin olsa bu kadar sevinmezdim çok ama çok sevindim uçakcım.. ya değerin de çok iyi maşallah rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin minik kuzunu inşallah...5 haftalık oluyor tatlım son adet tarihi sayılıyo ya ondan amannn ha 4 ha 5 kız fark etmez zaten ayyy kız bende battaniye sözü vermiştim ya bende geçen battaniyelere baktım belki birimiz hamiş kalırız diye bende başlarım yakında örmeye ancak bitiririm )))) topiğimiz şenlendi ama kız hamiş kaldın diye bizi boşlama heeee hergün girip rapor vericen bize merak ederiz özleriz seni..sen bizim umut ışığımız oldun tatlım inşallah hayırlıyısla bizde yaşarız bu güzel duyguyu..
bu arada kızlar bizde bu sabah eşimle konuştuk benim ameliyat işimi bu adetten sonra olucam ameliyatı tamam dedi..yani haziran başı bir dahaki aya herhalde hayırlısıyla şimdiden beni de onun stresi bastı inşallah güzel geçer benim de..kız uçakcım hamişlerin duası kabul olur bizlere de bol bol dua et unutma olur mu...
aktunacım bugün gezmeye gitmişti masalcım da evi toparlıyormuş kızlar kolay gelsin sizlere bizde gezmeye gittik ama çok yoruldum valla ayaklarım koptu... hepinizi çok amaa çok seviyorum çok öpüyorum sizleriiii....canlarım benimmm