bende yarın tahlil vermeye gidicem. pazartesi de histereskopi olucam.rahim içinin genişliğine bakılacak. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. çok korkuyorum. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun...
canım benim anlamadığım sey rahim içi buyuklugüne bakılıp ne değişecek ki...senin yarım mı yoksa çift rahim miydi?ama korkulacak bişey yok bende çok araştırmıştım narkozlu olunca anlamıyosun...
canım benim perde denmişti histereskopi olmuştum. ama geçen ay çekildiğim rahim filminde perdenin alınamadığını gördük. ve dr bikornis olabilir dedi. tekrar bakılacak ki rahim bebeği taşıyabilecek kapasitede diye miumarım öyledir de. bu arada cnm sende ankaradamıydın yanlış hatırlamıyorsam.
inşallah güzel sonuçlar alırsın. bende yarın muayeneye gidiyorum. bicornis benimde. ve yarın bende öğreneceğim nasipse rahim boyutlarını.
canım benim perde denmişti histereskopi olmuştum. ama geçen ay çekildiğim rahim filminde perdenin alınamadığını gördük. ve dr bikornis olabilir dedi. tekrar bakılacak ki rahim bebeği taşıyabilecek kapasitede diye miumarım öyledir de. bu arada cnm sende ankaradamıydın yanlış hatırlamıyorsam.
umarım seninde sonuçların güzel çıkar cnm. senin dr bebeği taşıyabileceğini söylemişti dimi?
bende yarın tahlil vermeye gidicem. pazartesi de histereskopi olucam.rahim içinin genişliğine bakılacak. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. çok korkuyorum. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun...
canım ben Ankarada değilim sadece orda tüpbebek tedavisi gördüm ama bi çok dr araştırdım en son prof.murat sönmezere gittim sadece o teshis koyabildi tüm doktorlar körmüş hatta rahim filmim bile ters bende uterus unicornusum sen nerede yaptırıyorsun ankarada
doktor rahim filmi ve emarıma göre merak etme çocuğun olur filan dedi de ben pek ciddiye almadım. beni teselli etmek için öyle diyordur umutsuz olmayayım diye öyle diyordur diye düşündüm . ama yarın boyutlarını kaç milim olduğunu falan soracağım. 12.00 de randevum. sende öğrendiğin gibi hemen yaz olu mu? karşılaştıralım sonuçlarımızı. ok ???
canım geçmiş olsun dualarımızda sende varsın hayırlısıyla atlatacaksın ve güzel sonuçlar alacaksın inşallah...merak etme tatlım rahmin bebeği taşıyabilecek boyuttadır bence sorun olacağını sanmıyorum zaten daha önce histereskopi geçirmişsin alışkınsın korkma iyi düşün ki iyi olsun canım geçmiş olsun tekrar...
cnm ben yarın tahlil vermeye gidince. ultrasonla bakar da boyutları söyler mi bilmiyorum. ama pazartesi günü kesin öğrenir yazarım. bende merak ediyorum çünkü. Netten de bakıyorum da bizim gibi olanlardan doğum yapan okumadım hiç :
anladım cnm. benim drum ankara üniversitesinde prof. fırat ortaçtı. ama bu histereskopimi yine ankara üniversitesinin tüp bebek profu cem atabekoğlu yapacak. sen tüp bebeği nerde yaptırmıştın merkez olarak?
bende yarın tahlil de vereceğim. yaaa bizim gibi olup doğum yapan yok muu ???
vallahii cnm ben göremedim o yüzden çok korkuyorum çaresiz kalmaktanOlumlu düşünelim olumlu olsun İnşallah....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?