- 24 Şubat 2009
- 608
- 4
- 318
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar salavat-ı tefriciye isterseniz bende sizler için okurum elimden geldiğince. bu arada salavat olduğu için adetliykende okunabilir aklınızda olsun.
mrb ucakcım evet cnm malesef bunların hepsi birer gerçek daha öncedende klomenle hamile kalmıştım ama öle aylarca kullanmama gerek kalmamıştı ilk denemede işe yaradı tabi bundan sonrası için o kadar şanslı olurmuyum bilinmez.bunca olumsuzuğun arasında normal yollarla olma ihtimali oldukça zor ama daha öncede konuşmuştuk ya kocişlere bu durumu izah etmekde bir okadar zor..eşime pkoydu morfolojiydi diye anlatmaya kalksam iice stres altına girer malesef onlar bizişm kadar sabırlı olamıyor çabuk stres yapıyorlar..durumu tam anlamyıla anlatmaya kalksam hem anlamayacak hemde iyice gerilecektir.ben ona kısa yoldan anlatmaya çalıştım yaza kadar normal yollardan deneriz olmazsa tüp bebek yaparız dedim onunda aklına yattı ... şimdi direk tüp bebek yapalım dersem gerilecek biliyorum zaten tek söylediği şey olmasaydı daha öncedende olmazdı biz şansımızı deneyelim diyor...bunca sorunu ona anlatıp onuda üzmek istemiyorum emin olun onlar bizden çok daha fazla etkileniyor sperm tahlilinden sonra bundan daha emin oldum ...şuan tek çarem tüp bebek olmuş olsa bile kociş bunu son çare olarak bilmeli...ben üzülmeyeyim diye itiraz etmeyeceğinden eminim ama acıkcası şuan için eşimin bu durumu benim kadar problem etmemesi bizim için daha mantıklı..en azından benim gibi kafasında onca soru işareti yok hep aynı şeyi dşünmüyor hayatımız sadece bunu düşünmekten ibaret değil başka şeylerlede mutlu olabiliriz düşüncesine sahip.konuya benim kadar hakim olmuş olsa sürekli aynı şeyleri düşünmek zorunda kalacağız istesede bana şuanki kadar umutlu konuşamayacak..bunca zaman sorunsuz giden evliliğimizde çocuk konusunu sorun haline getirmek istemiyorum( pskolojinin çok etkili olduğu her defasında söyleniyor hep diyoruz belkide bu kadar çok kafaya takmasak herşey yoluna girecek diye .eşim de herşeyi detaylarıyla biliyor olsa ikimizde aynı pskolojiye sahip olacağız bu dahada çıkmaza sokar bizi..bu durumda hangimiz diyerimize destek olacakki aa tabikide bana his ettirmeyecek hep yanımda olacak bundan eminim ama kafasının içinde bir sürü soru işareti olacak şuan bende olduğu gibi...bu telaşanın içine oda girsin istemiyorm..sürekli bana umut veren yanında olduğumda kafası rahat pozitif bir adam lazım bizlere kızlar yoksa biz bunalım o bunalım bebişte bunalım oluur hee :)) tabi bu benim düşüncem kızlar ..erkekler fazla daralmaya gelemiyor çabuk stres oluyorlar iyisimi bizim gibi kendilerini yiyeceklerine rahat olup destek olmaları en güzeli .... bakın martta bitti zaten yaza birşey kalmadı çalışmalara devamhayir olsun canim ruyalarini anlatma korkuyorsan akan suya cesmeye anlat derler bizim orada canimmm moral bozmak degil gerceklerle yuzlesmek gerek bak tatlim sende arastir ama pko ile dogal hamile kalman zor cunku yumurtalar tam gelismiyo ancak yumurta takibi yaptirip klomen kullanirsan basari sansin artar ancak bu noktada da esin morfolojisi giriyo devreye dolleme sansi cok az morfoloji %4un altindakiler icin gebe kalma olasiligi o ay icin %6 8 mis ee zaten bizim tek tupumuz yok bu da basariyi dusuruyo gerisini sen dusun ama sen bir kere hamile kaldin muhtemelen de yumurta takibiyle klomenle olmustur...kac ay klomen kullanican her ay altttan muayene catlatma ignesi esinin dolleme yetenegi farkli bosuna haplari yuklenip heray o stresi yasiyacaksin...tatlim sakin yanlis anlama beni cunku ben bunlari yasadim adetim duzendiz olunca korkup pko muyum diye cok arastirmistim...ve 5 6 ay klomen kullandim her ay vajinal muayene oldum sag yumurta mi sol yumurtami diye strese girdim..kist olusturdu...ne gerek var esimin morfolojisi duzelmedikten sonra asilama desen bizim gibi olanlarin olasiligi dusuk morfolojiyide ekle elde var %2 ihtimal deger mi bosuna rahmini aletle zedeletmeye.....kisacasi bizim cozumumuz tup bebek. ..bu soylediklrrim bilimsel ama rabbim ol dese kimse duramaz onunde dunku yazi nasil guzeldi di mi....kafani rahatlat dogacaksa dogacak....
masalcım hadi hayırlı olsun tatlım.. acaba bu LH,E2,FSH,PRL,tsh hormon tahlili yaptırdığımızda çıkmıyormu yoksa bunları ayrı yaptırmakmı gerekiyor.hormon tahlilinde hepsini kapsıyor diye biliyorum.extra yaptırılması gerekiyorsa bende yaptırayım...masalcım inanıyorumki yumurtlama takibi işe yarayacaktır enfazla klomen felan kullanırsın...tez zamanda bebiş gelir inş...ucakcım bende hala edet olamadım belirti bile yok ( hadi bebiş olmuyor anladım bari zamanında adet olabilsem buda ayrı bir stres benim pkodan kaynaklı sanırım (( geçen nette okudumda pkoda bebiş için engelmiş (( ben tutunmaya çalıştıkça bütün dallar elimde kalıyor biraz vazla şanssızım sanırım...1 ay daha geçsin bende yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum ..adetler bu kadar düzensizken mümkün değil yumurtlama zamanını tutturamam .....sedoşum sen ne yaptın ameliyat için ne düşünüyorsun karar verdinizmi çokta bekleme bence cnm bide ameliyattan sonra illaki zaman geçsin diyeceklerdir bir de hormon tdavisi yapacaklar diyordun bunlar hep zaman gerektiren şeyler ....elimizi çabuk tutup 2014 anneleri olmamız gerek :)) bu sabaha karşı çok karışık rüyalar gördüm sözde bizim ev sahibi benden habersiz eve grip bizim duvar boyalarını kazıtmış tamir yaptırıyor ..koltuklarım toz içinde nasıl sinirleniyorum hatta rüyada diyorumki bu kesin kabus gidip tekrar yatayım kalktığımda herşey normale döner diyorum sonra tekrar kalkıyorum ve yine aynı ev darmaduman herşey toz pislik içinde o sinirle evden çıkıyorum kadını bulmak için kızınla karşılaşıyorum annen nerde diye soruyorum konuyu değiştiriyor sonra çekip gidiyor.bende evi öylece bırakıp işe gidiyorum ama içim içimi yiyiyor nasıl üzülüyorum..valla kalktığımda kafam kazan gibiydi resmen hala başım ağrıyor..hayır olsun İnş.geçende bir eşimin bi akrabası buna benzer bir rüya görmüş gizlice benim eve giriyormuş salon derli toplu ama yatak odasının yerleri kum taş toz içindeymiş diğer odaya bakıyormuş o odada yerler kitaplarla dolu dağınıkmış....ayy sabah sabah bu rüya içimi daralttı benim hayır olsun İnş..sabah sabah kafanızı şişirdim sizinde yeter bu kadar :)) öpt sizi
kızlar salavat-ı tefriciye isterseniz bende sizler için okurum elimden geldiğince. bu arada salavat olduğu için adetliykende okunabilir aklınızda olsun.
hayir olsun canim ruyalarini anlatma korkuyorsan akan suya cesmeye anlat derler bizim orada canimmm moral bozmak degil gerceklerle yuzlesmek gerek bak tatlim sende arastir ama pko ile dogal hamile kalman zor cunku yumurtalar tam gelismiyo ancak yumurta takibi yaptirip klomen kullanirsan basari sansin artar ancak bu noktada da esin morfolojisi giriyo devreye dolleme sansi cok az morfoloji %4un altindakiler icin gebe kalma olasiligi o ay icin %6 8 mis ee zaten bizim tek tupumuz yok bu da basariyi dusuruyo gerisini sen dusun ama sen bir kere hamile kaldin muhtemelen de yumurta takibiyle klomenle olmustur...kac ay klomen kullanican her ay altttan muayene catlatma ignesi esinin dolleme yetenegi farkli bosuna haplari yuklenip heray o stresi yasiyacaksin...tatlim sakin yanlis anlama beni cunku ben bunlari yasadim adetim duzendiz olunca korkup pko muyum diye cok arastirmistim...ve 5 6 ay klomen kullandim her ay vajinal muayene oldum sag yumurta mi sol yumurtami diye strese girdim..kist olusturdu...ne gerek var esimin morfolojisi duzelmedikten sonra asilama desen bizim gibi olanlarin olasiligi dusuk morfolojiyide ekle elde var %2 ihtimal deger mi bosuna rahmini aletle zedeletmeye.....kisacasi bizim cozumumuz tup bebek. ..bu soylediklrrim bilimsel ama rabbim ol dese kimse duramaz onunde dunku yazi nasil guzeldi di mi....kafani rahatlat dogacaksa dogacak....
mrb ucakcım evet cnm malesef bunların hepsi birer gerçek daha öncedende klomenle hamile kalmıştım ama öle aylarca kullanmama gerek kalmamıştı ilk denemede işe yaradı tabi bundan sonrası için o kadar şanslı olurmuyum bilinmez.bunca olumsuzuğun arasında normal yollarla olma ihtimali oldukça zor ama daha öncede konuşmuştuk ya kocişlere bu durumu izah etmekde bir okadar zor..eşime pkoydu morfolojiydi diye anlatmaya kalksam iice stres altına girer malesef onlar bizişm kadar sabırlı olamıyor çabuk stres yapıyorlar..durumu tam anlamyıla anlatmaya kalksam hem anlamayacak hemde iyice gerilecektir.ben ona kısa yoldan anlatmaya çalıştım yaza kadar normal yollardan deneriz olmazsa tüp bebek yaparız dedim onunda aklına yattı ... şimdi direk tüp bebek yapalım dersem gerilecek biliyorum zaten tek söylediği şey olmasaydı daha öncedende olmazdı biz şansımızı deneyelim diyor...bunca sorunu ona anlatıp onuda üzmek istemiyorum emin olun onlar bizden çok daha fazla etkileniyor sperm tahlilinden sonra bundan daha emin oldum ...şuan tek çarem tüp bebek olmuş olsa bile kociş bunu son çare olarak bilmeli...ben üzülmeyeyim diye itiraz etmeyeceğinden eminim ama acıkcası şuan için eşimin bu durumu benim kadar problem etmemesi bizim için daha mantıklı..en azından benim gibi kafasında onca soru işareti yok hep aynı şeyi dşünmüyor hayatımız sadece bunu düşünmekten ibaret değil başka şeylerlede mutlu olabiliriz düşüncesine sahip.konuya benim kadar hakim olmuş olsa sürekli aynı şeyleri düşünmek zorunda kalacağız istesede bana şuanki kadar umutlu konuşamayacak..bunca zaman sorunsuz giden evliliğimizde çocuk konusunu sorun haline getirmek istemiyorum( pskolojinin çok etkili olduğu her defasında söyleniyor hep diyoruz belkide bu kadar çok kafaya takmasak herşey yoluna girecek diye .eşim de herşeyi detaylarıyla biliyor olsa ikimizde aynı pskolojiye sahip olacağız bu dahada çıkmaza sokar bizi..bu durumda hangimiz diyerimize destek olacakki aa tabikide bana his ettirmeyecek hep yanımda olacak bundan eminim ama kafasının içinde bir sürü soru işareti olacak şuan bende olduğu gibi...bu telaşanın içine oda girsin istemiyorm..sürekli bana umut veren yanında olduğumda kafası rahat pozitif bir adam lazım bizlere kızlar yoksa biz bunalım o bunalım bebişte bunalım oluur hee :)) tabi bu benim düşüncem kızlar ..erkekler fazla daralmaya gelemiyor çabuk stres oluyorlar iyisimi bizim gibi kendilerini yiyeceklerine rahat olup destek olmaları en güzeli .... bakın martta bitti zaten yaza birşey kalmadı çalışmalara devam
mrb ucakcım evet cnm malesef bunların hepsi birer gerçek daha öncedende klomenle hamile kalmıştım ama öle aylarca kullanmama gerek kalmamıştı ilk denemede işe yaradı tabi bundan sonrası için o kadar şanslı olurmuyum bilinmez.bunca olumsuzuğun arasında normal yollarla olma ihtimali oldukça zor ama daha öncede konuşmuştuk ya kocişlere bu durumu izah etmekde bir okadar zor..eşime pkoydu morfolojiydi diye anlatmaya kalksam iice stres altına girer malesef onlar bizişm kadar sabırlı olamıyor çabuk stres yapıyorlar..durumu tam anlamyıla anlatmaya kalksam hem anlamayacak hemde iyice gerilecektir.ben ona kısa yoldan anlatmaya çalıştım yaza kadar normal yollardan deneriz olmazsa tüp bebek yaparız dedim onunda aklına yattı ... şimdi direk tüp bebek yapalım dersem gerilecek biliyorum zaten tek söylediği şey olmasaydı daha öncedende olmazdı biz şansımızı deneyelim diyor...bunca sorunu ona anlatıp onuda üzmek istemiyorum emin olun onlar bizden çok daha fazla etkileniyor sperm tahlilinden sonra bundan daha emin oldum ...şuan tek çarem tüp bebek olmuş olsa bile kociş bunu son çare olarak bilmeli...ben üzülmeyeyim diye itiraz etmeyeceğinden eminim ama acıkcası şuan için eşimin bu durumu benim kadar problem etmemesi bizim için daha mantıklı..en azından benim gibi kafasında onca soru işareti yok hep aynı şeyi dşünmüyor hayatımız sadece bunu düşünmekten ibaret değil başka şeylerlede mutlu olabiliriz düşüncesine sahip.konuya benim kadar hakim olmuş olsa sürekli aynı şeyleri düşünmek zorunda kalacağız istesede bana şuanki kadar umutlu konuşamayacak..bunca zaman sorunsuz giden evliliğimizde çocuk konusunu sorun haline getirmek istemiyorum( pskolojinin çok etkili olduğu her defasında söyleniyor hep diyoruz belkide bu kadar çok kafaya takmasak herşey yoluna girecek diye .eşim de herşeyi detaylarıyla biliyor olsa ikimizde aynı pskolojiye sahip olacağız bu dahada çıkmaza sokar bizi..bu durumda hangimiz diyerimize destek olacakki aa tabikide bana his ettirmeyecek hep yanımda olacak bundan eminim ama kafasının içinde bir sürü soru işareti olacak şuan bende olduğu gibi...bu telaşanın içine oda girsin istemiyorm..sürekli bana umut veren yanında olduğumda kafası rahat pozitif bir adam lazım bizlere kızlar yoksa biz bunalım o bunalım bebişte bunalım oluur hee :)) tabi bu benim düşüncem kızlar ..erkekler fazla daralmaya gelemiyor çabuk stres oluyorlar iyisimi bizim gibi kendilerini yiyeceklerine rahat olup destek olmaları en güzeli .... bakın martta bitti zaten yaza birşey kalmadı çalışmalara devam
Selam kızlar. Ben şuan hastanedeyim. Fakat şanssızlıgın bu kadarı. Dün internetten randevu aldım doktora. Megerse onu bugun acil servise vermişler. Bende gittim acile o doktora sıra aldım.tahlilleri işletcem sadece. Sonrada kn vercem. şimdi doktorun ameliyattan çıkmasını bekliyorum. Ve saat 3 de mesaiye gitmem gerek.ins doktor vaktinde gelirde benim işler yarına kalmaz. Yoksa benim için cok zor olacakkkk. Sizleri çok seviyorum canlarım. Beni merak etmişsiniz.iyi ki varsınız.
inşallah canım halledersin işlerini vaktinde bende merak ettim seni sen cuma yaptırıcam dememişmiydin kız sankim tahlilleri bugün müydü unuttum gitti valla..inşallah herşey yolunda gitsin tatlım inşallah hayırlısıyla güzel şeyler duy kolay gelsin masalcım öpüyorum seni..
canımmmm sağoll. ama malesef bugün halledemedim yaa yarına kaldı. canım hatırladığın doğru. yani kanı yarın vercektim. ffakat bugünden tahlilleri bilgisayara işletip doktora yarın sabah direk kan vermeye incektim. böylece yarın polikinlik önünde beklemeyecektim. fakat bugün sıra aldığım doktoru acile vermişler. o da ameliyata girmiş. bekledim bekledim gelmedi. bende artık randuvuyu yarın sabah 10 a aldım. yarın işletip bilgisayara ordan da kan vercem. saat 12 de ise muayene olacağım doktorda randuvum var. biiraz karmaşık oldu ama şöyle anlatayım. benim tedavi için gideceğim doktor hastanede çalışmıyor. özel muayenesi var sacede. bu yüzden hastaneye tanıdık bir doktora yönlendiriyor. bende o yönlendirdiği doktora gitcem. tahlilleri yaptırıp sonuçlar çıkınca özeldeki çalışan doktoruma gidip sonuçları göstercem ve muayene olacağım. inş karmaşık anlatmamışımdır.
anladım tatlım olsun yarın yaptırırsın olmazsa ne yapalım de demişler geç olsun da güç olmasın dimi tatlım inşallah güzel çıkar canım tahlillerin yarın gidince de bizi de haberdar et tatlım peki hastayken ultrasonla bakılıyormu onda ne görüyorlar sen demiştin ya usg ile bakıcak diye merak ettim..
Canım yarın tahliler çıksın ilk size haber etcem zaten.inş iyi çıkar bi de tahliler için kahrolmam. bi de muayene için doktor hususi adetin 3.cü günü gel dedi canım. bakcak işte o kameralı cihazla muayene etcek. bende rahim genişliğimi filan sorcam kaç milim diye. dah önce sormayı akıl edememiştim.
sor tabi tatlım aklında ne varsa sor sonra insan eve geliyor aaa bunu neden sormadım diyor hayırlısı tatlım inşallah iyi çıkar tahlillerin kız ercelf diye bir kız vardı ya topiğe girmişti birkaç kez hatta transferim olacak demişti şimdi baktım belli olmuş hamişmiş ama daha erken sevinmek için diyor hayırlısıyla inşallah onun da bebeğini sağlıkla kucağına almak nasip olsun ama duyunca çok sevindim darısı başımıza olsun...
evet tatlım en güzeli bencede kağıda yaz valla en önemli soru rahim boyutunu sor tatlım normal mi onu sor bakalım bence normaldir zaten tatlım tabi hormon tahlillerin de inşallah güzel çıkar canım arkadaşım eşinin tahlillerini filan da götürecekmisin inşallah herşey de yolunda gider de bir dahaki aya hamiş olursun tatlımm
arkadaşlarım dün gece eşimle bu bebek konusunu konuştuk. hani başlayacağım ya bi yerden artık tedaviye. ben hislerimi düşündüklerimi anlattım. kocişim de o kadar anlayışlı davranıyor ki . sen nasıl istiyorsan öyle yapalım aşkım dedi. sonuçta kadın için daha önemli bu tedavi işleri dedi. eğer ki bende sorun yoksa ben 50 yaşından sonrada baba olabiliyorum tıbben fakat senin yaş ilerledikçe ihtimlin azalma gibi birşey var dedi . o yüzden sen ne diyorsan onu yapalım dedi. istersen hemen tüp bebek yaptırırız istersen aşılama istersen ilaç tedavisi . yada istemezsen hiç doktora gitmezsin kendimiz deneriz yani ben hepsine açığım ve sen neyi tercih edersen de ben sana neden diye sormam direk kabul ederim dedi. çocuğumuz olmasını bende istiyorum fakat olmazsa da ben seninle çok mutluyum zaten sen benim yaramaz çocuğum gibisin dedi o yüzden sonuç çocuksuz olmak bile olcak olsa ben üzülmem seninle çok ama çok mutluyum senle olacak herşeye de gönüllü razıyım dedi. Allah bize çocuk vermezse de vermez vardır bir bildiği o yüzden senin de üzülmeni istemiyorum benim için ilk sırada önemli olan şey sensin dedi. bizde hayatımızı yaşarız dedi. tabi o kadar duygusal ve güzel şekilde söyledi ki benim gözümden yaşlar akıp durdu. kocacığımı ne kadar çok sevdiğimi bir kez daha anlamış oldum.
canım ne mutlu sana bak ne anlayışlı bir eşin var doğru demiş tatlım erkek geç de olsa baba olma şansı var ama bir bayan için yaş sınırı var ama yinede her şeyin hayırlısı canım inşallah tüp bebeğe gerek kalmadan bir an önce hamiş kalırsın da o teferruatlara girmeden bebeğini kucağına alırsın inşallah..ki ben inanıyorum yakın zamanda doğal yoldan kalırsın yine hamiş sen tatlım çünkü senin de ciddi bir sorun yok..tabii yeniden isterler eşine tahlil o da yaptır gösterirsin sonucunu inşallah hepsi iyi çıkar canım benim sen yinede kürler uygula tabii..Eşinin bu süreçte sana destek olması çok önemli canım benim o da bilinçli demekki..sevgi herşeyin üstesinden gelir tatlım zaten için rahat olsun..