• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

bende yarın tahlil vermeye gidicem. pazartesi de histereskopi olucam.rahim içinin genişliğine bakılacak. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. çok korkuyorum. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun...

canım benim anlamadığım sey rahim içi buyuklugüne bakılıp ne değişecek ki...senin yarım mı yoksa çift rahim miydi?ama korkulacak bişey yok bende çok araştırmıştım narkozlu olunca anlamıyosun...

canım benim anlamadığım sey rahim içi buyuklugüne bakılıp ne değişecek ki...senin yarım mı yoksa çift rahim miydi?ama korkulacak bişey yok bende çok araştırmıştım narkozlu olunca anlamıyosun...

canım benim perde denmişti histereskopi olmuştum. ama geçen ay çekildiğim rahim filminde perdenin alınamadığını gördük. ve dr bikornis olabilir dedi. tekrar bakılacak ki rahim bebeği taşıyabilecek kapasitede diye mi:( umarım öyledir de. bu arada cnm sende ankaradamıydın yanlış hatırlamıyorsam.

canım benim perde denmişti histereskopi olmuştum. ama geçen ay çekildiğim rahim filminde perdenin alınamadığını gördük. ve dr bikornis olabilir dedi. tekrar bakılacak ki rahim bebeği taşıyabilecek kapasitede diye mi:( umarım öyledir de. bu arada cnm sende ankaradamıydın yanlış hatırlamıyorsam.

inşallah güzel sonuçlar alırsın. bende yarın muayeneye gidiyorum. bicornis benimde. ve yarın bende öğreneceğim nasipse rahim boyutlarını.

inşallah güzel sonuçlar alırsın. bende yarın muayeneye gidiyorum. bicornis benimde. ve yarın bende öğreneceğim nasipse rahim boyutlarını.

umarım seninde sonuçların güzel çıkar cnm. senin dr bebeği taşıyabileceğini söylemişti dimi?

canım ben Ankarada değilim sadece orda tüpbebek tedavisi gördüm ama bi çok dr araştırdım en son prof.murat sönmezere gittim sadece o teshis koyabildi tüm doktorlar körmüş hatta rahim filmim bile ters bende uterus unicornusum sen nerede yaptırıyorsun ankarada

umarım seninde sonuçların güzel çıkar cnm. senin dr bebeği taşıyabileceğini söylemişti dimi?

doktor rahim filmi ve emarıma göre merak etme çocuğun olur filan dedi de ben pek ciddiye almadım. beni teselli etmek için öyle diyordur umutsuz olmayayım diye öyle diyordur diye düşündüm . ama yarın boyutlarını kaç milim olduğunu falan soracağım. 12.00 de randevum. sende öğrendiğin gibi hemen yaz olu mu? karşılaştıralım sonuçlarımızı. ok ???

bende yarın tahlil vermeye gidicem. pazartesi de histereskopi olucam.rahim içinin genişliğine bakılacak. İnşallah sonuçlar güzel çıkar. çok korkuyorum. Allah'ım hepimizin yardımcısı olsun...

canım geçmiş olsun dualarımızda sende varsın hayırlısıyla atlatacaksın ve güzel sonuçlar alacaksın inşallah...merak etme tatlım rahmin bebeği taşıyabilecek boyuttadır bence sorun olacağını sanmıyorum zaten daha önce histereskopi geçirmişsin alışkınsın korkma iyi düşün ki iyi olsun canım geçmiş olsun tekrar...

canım ben Ankarada değilim sadece orda tüpbebek tedavisi gördüm ama bi çok dr araştırdım en son prof.murat sönmezere gittim sadece o teshis koyabildi tüm doktorlar körmüş hatta rahim filmim bile ters bende uterus unicornusum sen nerede yaptırıyorsun ankarada

anladım cnm. benim drum ankara üniversitesinde prof. fırat ortaçtı. ama bu histereskopimi yine ankara üniversitesinin tüp bebek profu cem atabekoğlu yapacak. sen tüp bebeği nerde yaptırmıştın merkez olarak?

doktor rahim filmi ve emarıma göre merak etme çocuğun olur filan dedi de ben pek ciddiye almadım. beni teselli etmek için öyle diyordur umutsuz olmayayım diye öyle diyordur diye düşündüm . ama yarın boyutlarını kaç milim olduğunu falan soracağım. 12.00 de randevum. sende öğrendiğin gibi hemen yaz olu mu? karşılaştıralım sonuçlarımızı. ok ???

cnm ben yarın tahlil vermeye gidince. ultrasonla bakar da boyutları söyler mi bilmiyorum. ama pazartesi günü kesin öğrenir yazarım. bende merak ediyorum çünkü. Netten de bakıyorum da bizim gibi olanlardan doğum yapan okumadım hiç :

canım geçmiş olsun dualarımızda sende varsın hayırlısıyla atlatacaksın ve güzel sonuçlar alacaksın inşallah...merak etme tatlım rahmin bebeği taşıyabilecek boyuttadır bence sorun olacağını sanmıyorum zaten daha önce histereskopi geçirmişsin alışkınsın korkma iyi düşün ki iyi olsun canım geçmiş olsun tekrar...

canım çok teşekkür ederim. İnşallah hepimiz çok güzel sonuçlar alırız ve bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günler gelir.

cnm ben yarın tahlil vermeye gidince. ultrasonla bakar da boyutları söyler mi bilmiyorum. ama pazartesi günü kesin öğrenir yazarım. bende merak ediyorum çünkü. Netten de bakıyorum da bizim gibi olanlardan doğum yapan okumadım hiç :

bende yarın tahlil de vereceğim. yaaa bizim gibi olup doğum yapan yok muu ???:43::43::43::43::43::43::43:

anladım cnm. benim drum ankara üniversitesinde prof. fırat ortaçtı. ama bu histereskopimi yine ankara üniversitesinin tüp bebek profu cem atabekoğlu yapacak. sen tüp bebeği nerde yaptırmıştın merkez olarak?

benim dedigim dr da anakara tipdaydi istifa etti cok iyi diyolar allahh binkere razi olsun mr bile gerek duymadi...tup bebek merkezini ozelden.msj atim

aman neyse ne ben genart da yaptirmistim dr dan cok memnundum cok ilgiliydin heran ulasabiliyordun ama rahmimin durumunu anlamamis tabi benim guven zedelendi arayip sorunca gel histereskopi yapalim dedi bende o.dedigim dr a gidince sordum suann icin gerek yok bosuna rahme operasyon yapmak gereksiz dedi...ki banada mantikli geldi

öğretmenim ve masalcım çift rahim olup doğum yapan çok ya ben çok kez okudum moralinizi bozmayın kızlar.. rahim çok esneyen bir organ belki bebişler 3.5 kilo olmaz ama merak etmein 9 ayı bilem tamamlarsınız moralinizi bozmayın pozitif olun...
ama öğretmenim sen ilk dr una devam mı ediyorsun sadece şunu merak ettim sana ilk histereskopi yapılıp perde operasyonu yapılmış ama sonra da perde olmayabilir denmiş çift olabilir denmiş eee o zaman ilk operasyonda ne yapıldı sana..perde ameliyatından sonra sana spiral takıldı mı balon tedavisi uygulandımı tatlım..benimde perde teşhisi kondu da 1-2 aya ameliyat olucam brüksel tüp bebek merk. ondan soruyorum...

maslcım ve ogretmen arkadaşım çift rahim probleminiz var değilmi..netten bı bakın isterseniz ikiz doğuranı bile var ...aslında yarım rahimle aynı durumda rahim bölündüğü için ikitane yarım rahim oluyor yani bize söylendiği gibi rahim içi kapasitesi önemli vede tüplerin durumu.sizin tüplerinizin olma ihtimali çok yüksek oysa bizim rahmin olmadığı kısımdaki tüp de yok..ameliyatıda var ama dr bu ameliyatı tavsiye etmiyor diye biliyorum rahmin doğal yapısına dokunulmasını doğru bulmuyor çogu dr..daha öncede ameliyat olayını bir çok kez konuşmuştuk parde varsa ameliyat şart ama çift yada rahim yarım için yapılan büyütme operasyonları kesinlikle tavsiye edilmiyor..öğretmen arkadaşım yanlış anlamazasan bir sorum olacak sadece rahmin kapasitesini öğrenmek içinmi ameliyat oluyorsun.bunu 4 boyutlu usg ilede anlayabiliyorlar diye biliyorum.her yapılan operasyon sonrası hamile kalmak için en az 6 ay geçmesi gerektiğini söylüyor dr lar ..ve bu kesinlikle benim şahsi fikrim diyelimki o kapasiteyi öğrendik birşeyi değiştiremedikten sonra ne fark ederki bu ölçüyü bilmemiz..sakın yanlış anlamayın beni ...hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz yeterince zor bi süreç drların bu süreci bizim için detaylarıyla düşünüp ona göre karar vermeleri gerekiyor diye düşünüyorum..Rabbim yardımcımız olsun.formdan bi arkadaşta hamiş sanırım ucakcımında dediği gibi meyveleri toplamaya başladık Allahında izniyle kocaman bir MAŞALLAH diyorum ...Hamiş olan arkadaşımıda canı gönülden tbr ediyorum İnş rabbim kucağına almayıda nasip eder.Darısı başımıza:))Bugün işe gelirken yolda düşüne düşüne geldim yine :)) önceden olsa adetime 1 hafta kala test yapmaya başlardım taki adet olacağım güne kadar:)) bugün 3 gün gecikti ama tepki bile vermiyorum artık güldüm kendi kendime...birazda üzüldüm tabi kendimden bu kadarmı ümitsizim diye:( eğer olmazsam p.tesiye kadar test yapmayı düşünmüyorum ..heray aynı telaşa saonra aynı yıkımlar 1 hafta bekler öle yaparım yoksada 1 kez yıkılırım..her test yeni bir umut ve malesef yeni bir yıkım öle 3-5 test yapıp yok yere üzmeyeceğim kendimi..insan herşeye alışıyor demiştik ya garip ama beklemeye bile alışıyor zamanla.ilklerde olsa şimdi çooktan kan testi yaptımıştım bile.tabiya bir hafta önce 1 yaş daha büyüdüm ya olgunlaşıyorum sanırım :))yada yaşlanıyorum:))masalcım bugünde senin günün tatlım bu mübarek günde Rabbim gönlüne göre verir İnş hayırlı haberelerle dönersin arkadaşım.gelirgelmez yaz bize mutlaka..herşeyi sorr:) özellikle rahim içi kapasitesini sor.ucaakcım sen adet oldunmu kız .... sedoşum tahlillerimi sormuşsun arkadaşım tşk ederim ama giemedim kız işler çok yoğun hastanede biraz uzak gidip alamadım sonuçları bugünde fırsat olacağını sanmıyorum p.tesiye kalacak sanırım..çok öpt sizi kızlar...

aktunacin cok dogru soylemissin ya ben zaten sizin gibi heyecan yapmiyorum test konusunda benim 34 gun 35 kadar normal sayiyorum...test falanda yapmicam ilacda kullanmayacagim adet olmak ici kendi kendine ne zaman istiyorsa gelsin bide heray bunun stresi basti tup bebekten beri adam gibi adet olamadim ki calisma yapayim
ekimden olumsuz sonucu aldik adet oldum 15 gunde bir olunca dogu m kontrol hapi kullandim aralik ocak ayinda subatta kisti olustu adet olayim diye progestan aldim mart hala beklemedeyim..zaten adam gibi deniyemedim ki yaz geldi bile ben calistigim icin ancak yaz tatilinde yaptirabilirim tup bebegi ee yaza bisey kalmadi...offf ya bi adet olsam..gerci bu ay cok stres yasadim yarim rahim muhabbetine gunlerce. .dr da gitmistim kist falan yoktu sadece prolaktinden korkuyorum o benim.uzulunce yukseliyo gerci tup bebegin hormon etkileri gecmistir kac ay oldu offff ne bilim yaaa...kiloda almaya basladim acaba bende mi pko oluyorum....yada oburlasiyorum...yada adet oncesi siskinlik...tedaviye kadar dikkat etmeliyim...gerci ben tup bebekte hic kilo almadim...

Back