mrb ucakcım ..cnm en güzeli aslında o testi 1 hafta 10 gün geçince yaptırmak sen sabırlısın ne güzel..ya asında benim sabırdan ziyade korkuda var açıkcası daha önce dış gebelik oluştuğundan dra kalsa bundan sonrası için adetimi bir gün bile geçse hemen kan testi yaptırmam lazımki aynı durum tekrarlarsa mutlaka erken davranmam gerekiyor..Allah korusun tekrar dış gebelik olursa yani bebk tüpe yerleşip büyümeye başlarsa tüpün patlaması iç kanama olması gibi bir tehlike söz knonusu malesef cnm zaten olan bir tüp oda giderse artık istesemde tüp bebek yapmaktan başka seçeneyim kalmaz.ama benim bu kadar rahat davranmama sebep pko malesef ...nasıl olsa biliyorum en az 10-15 gün gecikiyor...cnm senin pko olacağını hiç sanmıyorum boşuna takma çünkü usg de pko olduğun hemen anlaşılıyor yumurtalar pkolu olursa kendisini belli ediyormuş sen zaten hormon tahlilide yaptırmıştın onlarda normal diye biliyorum.sen bu ay stres yaptın ondandır..bende olmak için ilaç kullanmayı düşünmüyorum ne zaman olacaksa olsun .. o şişkinlik bendede oluyor adet olamadığımızdan kaynaklı göbeyim göğüslerim şişiyor hep adet oluncada hiç bişey kalmıyor...cnm normal yollardan denerken mutlaka yumurtlama takibi yaptırmak şart bence..bizim adetlerimiz düzenli olmadığından yumurtlama günlerini denk getirmemiz yada hesaplamamız pek mümkün olmuyorr..bende başlarda tam 7 ay normal yollardan denedim ama olmadı 7. ayın sonunda 3 ay yumurtlama takibi yaptırdım ve 3. ay tuttu kesinlikle işe yarıyor diye düşünüyorum...kızlar İnş kısmet olurda hamiş halırsanız özellikle tek taraflı kasık ağrısı olduğunda mutlaka hemen dra gidin dış gebeliğin en büyük belirtisi tek taraflı kasık ağrısı...Rabbim böyle acılar yaşatmasın hiç bir kuluna ..ama aklınızda bulunsun dr da demişti bu ayrıntıyı mutlaka kulağına küpe et sizde aklınızın bir köşesine yazın canlarım...öpt siziaktunacin cok dogru soylemissin ya ben zaten sizin gibi heyecan yapmiyorum test konusunda benim 34 gun 35 kadar normal sayiyorum...test falanda yapmicam ilacda kullanmayacagim adet olmak ici kendi kendine ne zaman istiyorsa gelsin bide heray bunun stresi basti tup bebekten beri adam gibi adet olamadim ki calisma yapayim
ekimden olumsuz sonucu aldik adet oldum 15 gunde bir olunca dogu m kontrol hapi kullandim aralik ocak ayinda subatta kisti olustu adet olayim diye progestan aldim mart hala beklemedeyim..zaten adam gibi deniyemedim ki yaz geldi bile ben calistigim icin ancak yaz tatilinde yaptirabilirim tup bebegi ee yaza bisey kalmadi...offf ya bi adet olsam..gerci bu ay cok stres yasadim yarim rahim muhabbetine gunlerce. .dr da gitmistim kist falan yoktu sadece prolaktinden korkuyorum o benim.uzulunce yukseliyo gerci tup bebegin hormon etkileri gecmistir kac ay oldu offff ne bilim yaaa...kiloda almaya basladim acaba bende mi pko oluyorum....yada oburlasiyorum...yada adet oncesi siskinlik...tedaviye kadar dikkat etmeliyim...gerci ben tup bebekte hic kilo almadim...