yarım rahim

mrb ucakcım ..cnm en güzeli aslında o testi 1 hafta 10 gün geçince yaptırmak sen sabırlısın ne güzel..ya asında benim sabırdan ziyade korkuda var açıkcası daha önce dış gebelik oluştuğundan dra kalsa bundan sonrası için adetimi bir gün bile geçse hemen kan testi yaptırmam lazımki aynı durum tekrarlarsa mutlaka erken davranmam gerekiyor..Allah korusun tekrar dış gebelik olursa yani bebk tüpe yerleşip büyümeye başlarsa tüpün patlaması iç kanama olması gibi bir tehlike söz knonusu malesef cnm zaten olan bir tüp oda giderse artık istesemde tüp bebek yapmaktan başka seçeneyim kalmaz.ama benim bu kadar rahat davranmama sebep pko malesef ...nasıl olsa biliyorum en az 10-15 gün gecikiyor...cnm senin pko olacağını hiç sanmıyorum boşuna takma çünkü usg de pko olduğun hemen anlaşılıyor yumurtalar pkolu olursa kendisini belli ediyormuş sen zaten hormon tahlilide yaptırmıştın onlarda normal diye biliyorum.sen bu ay stres yaptın ondandır..bende olmak için ilaç kullanmayı düşünmüyorum ne zaman olacaksa olsun .. o şişkinlik bendede oluyor adet olamadığımızdan kaynaklı göbeyim göğüslerim şişiyor hep adet oluncada hiç bişey kalmıyor...cnm normal yollardan denerken mutlaka yumurtlama takibi yaptırmak şart bence..bizim adetlerimiz düzenli olmadığından yumurtlama günlerini denk getirmemiz yada hesaplamamız pek mümkün olmuyorr..bende başlarda tam 7 ay normal yollardan denedim ama olmadı 7. ayın sonunda 3 ay yumurtlama takibi yaptırdım ve 3. ay tuttu kesinlikle işe yarıyor diye düşünüyorum...kızlar İnş kısmet olurda hamiş halırsanız özellikle tek taraflı kasık ağrısı olduğunda mutlaka hemen dra gidin dış gebeliğin en büyük belirtisi tek taraflı kasık ağrısı...Rabbim böyle acılar yaşatmasın hiç bir kuluna ..ama aklınızda bulunsun dr da demişti bu ayrıntıyı mutlaka kulağına küpe et sizde aklınızın bir köşesine yazın canlarım...öpt sizi

canimmmmm cok sagol inan ki sana dua ediyorum...hatta ercelf diye bi kizda vardi tup bebek yaptirdi bu ay belli olacak onada ettim dun...senin dogalmiyidi kafsm karisti...ben adetliyken okunmuyo diye biliyodum

allah razı olsun canım. erceft dün pozitif sonuç aldı çok şükür. değeri 200 üstünde 2 güne bir yenileyecek testini. çok şükür o kavuştu. darısı size inşallah. evet benim bebeğim süpriz gibi kendi çıktı geldi bana.

Günaydın canım arkadaşlarım ne yapıyorsunuz..
masalcık herhalde şuan tahlillerini veriyor dr da inşallah hayırlısıyla güzel sonuçlar alsın inşallah..
aktunacım ve uçakcım daha adet olmamışsınız bencede biraz daha beklemekte fayda var dediğiniz gibi yıkıntı oluyor her test te insan ne kadar önemli değil dese de bir umut ediyoruz ama inşallah bu sefer umutlar boşa çıkmasın kızlar inşallah ikiniz de hamişsinizdir.. topiğimiz şenlensin umut olalım herkese inşallah ercelf e çok sevindim gerçekten Allah tamamına erdirsin inşallah..darısı isteyen herkese olsun..aktunacım ben de merak ettim seni bu kız tahlillerini alacaktı dedim ama alamamışsın olsun müsait bir zamanda halledersin olmazsa p.tesi gidersin bişiicik olmaz nsl olsa tahlillerin hazır tatlım hayırlısıyla.. geçen ay çok gecikmişti adetin senin değil mi biz olmuştuk sen bizden çok sonra olmuştun korkma tatlım dış gebeliği aklına getirme hep Allah korusun o bir kere oldu diye herzaman olacak diye birşey yok ama yinede dikkat et tabiki.. kızlar ama siz kürler de yaptınız bu ay zamanında olmanız gerekiyordu yinede bir-iki güne bir test yapın ya bende meraklandım şimdi inşallah hayırlı haberler alalım.. tabii uçakcığımın da dediği gibi bu ay biraz yine stresli geçti sizler için dr a gittiniz..aktunacımmm emarda da biraz stres yaşamıştı transparan güzell senii )) kız şaka bir yana valla 1-2 güne test yapın merak ettim teyzoş olayım hadiiiiii...
uçakcım bencede yaza kadar toparla kendini hem dediğin gibi ancak tatilde olur hem adetlerinde daha düzene girmemiş neden öyle oldu ki bencede adet söktürücü içmeyin zaten adet kendi kendine gelir kızlar boşuna ilaç yüklemesi yapmayın..
minikmeleğim38 gerçekten çok ttlı bir süpriz olmuş senin meleğin rabbim bizlere de göstersin dualarını eksik etme bizlerden..

Selam kızlaaaaarrrrr. Ben çıktım muayeneden. Daha tahlillerim cikmadi 3 de cikacak. Fakat muayenemi oldum. Dr rahim genisligin cok iyi dedi. Rahim duvarı kalınlıgın tüplerin yumurtaların hepsi iyi zaten dedi. Merak etme hamile kalacaksın dedi. Ve bebegini rahatca tasıyacak bir rahimin var dedi. Simdi klomen verdi. 3-4 ay klomen deneyecegiz olmazsa aşılamaya geceriz ama ben umutluyum cok dedi doktorum. Eşimin gecen yıl yaptırdıgımız sperm testlerine baktı . Sorun yok dedi ayrıntılısını istemedi. Sen zaten bir kez hamile kaldın gene kalırsın dedi. Ayın 8 ine gene cagirdı muayeneye. Böyle işte canlarım.ins hormon tahlillerimde iyi cıkmıstır. Bakalım onları da göstercem cıkınca. öpüyorum siZi kızlar.

slm arkadaşım hoşgeldim.aman aman maşallah ne mutlu sana.bak ne güzel herşey yolunda .tahlilerinde çok güzel çıkar inş.eşindede sorun yokmuş bak ne güzel...bu mubarek günde ne güzel haberler aldın inanıyorumki tez zamanda hamişte kalacaksın...çok sevindim masalcım..tertemiz bir sayfa açtın kendine Rabbim gönlüne göre versin arkadaşım.peki çift rahim için ameliyat felan demedi değilmi dr....

Canımmmm çok sagol ya. Valla cok umutlandım bende. Dr ameliyat kesinlikle önermiyor. Rahimin yapısını bozmaktan baska pek bir işe yaramaz dedi ameliyat. Ayrica rahimin bebek tasiyabilecek kapasitede dedi. Zaten benim düsük rahimden kaynaklanmamıs. Bebek saglıksız imis ondan düsmüs. Ayrica yarim rahim icin de soru sordum. Boyutu yeterli ise yarım da olsa sorun yok dedi. Bebek zaten genisletiyomus orayı. Ve ikinci bebekte daha kolay olcakmis işimiz. Birinci gebelikte büyücekmis rahim genislicekmis. Böyle işte. şuan işe gidiyorum koşaraktan. Bütün yazdıklarınızı ayrıntlı cevaplayacagim.öptümmm cokkk

Masalcım çok ama çok mutlu oldum bak ne güzel geçmiş aktunamın da dediği gibi tertemiz bir sayfa açtım inanıyorum ki çoooookk iyi olacak canım benim ki sen zaten kafana takmıyorsun inan bu herşeyden daha güzel tatlım..bence aşılamaya bile gerek kalmaz senin inan bana rabbim hayırlısı neyse onu göstersin inşallah canım ama inanki çok sevindim bak rahminin de boyutları iyiymiş hadi gözün aydın canım arkadaşımmmm..inşallah tahlillerin de iyi çıkar ki iyi çıkacaktır zaten anormal bişii olsa usg den bile görür dr..çok öpüyorum seni canım benimmmmm...

arkadaşlarım hormon tahlillerimi de aldım ve doktora gösterdim geldim. arkadaş yerime bakıverdi bi koşu gittim sonuçlarımı gösterdim. doktor sonuçların fıstık gibi dedi. :) süper çıkmış dedi.

tsh 1.86
Lh 8.53
fsh 6.43
prl 0.78
e2 32.16

ben garanti olsun diye çalışığım hastanedeki doktorlara da gösterdim. çok iyi çıkmış dediler. yumurta rezervin de çok iyi sen daha ohoo kaç yıl doğurursun dediler

canım gözün aydın işte ne güzel çıkmış ben anlamıyorum uçak anlıyor bu tahlil yorumlarından o da bugün pek girmedi nete girince bakar ama iyi demişler hadi gözün aydın tatlım bişiicik yok işte sen yumurta takibiyle hamiş kalacaksın mera ketme canımcımmm

Canım uçak a sordum mesajla. o da iyi dedi. inş yumurta takibiyle olur yaaa. dün aslında pek umutlu değildim. tahliler kötü çıksa idi başlamıcaktım yumurta takibine filan. bırakcaktım herşeyi kendi haline. neyse ki öyle çıkmadı.

ne güzel işte canım benim inşallah yumurta takibiyle sonuca ulaşacaksın hadi bakalım kız teyze yap bizleri topiğimiz şenlensin canım benim herşey gönlünce olsun inşallah...

Canlarım günaydınnnn. Ne yapıyorsunuz bakalım ? Biz köye gidiyoruz. Annem babam ve kocişim olmak üzere. Hazır hava güzelken gidelim bir temiz hava alalım dedik.

hava süper burda insanın içi açılıyor vallahi yaz gibisi yok...masalcım sana ii yolculuklar ii yapmışsınız değişiklik olur hazır havada güzel tadını çıkartın.bu arada tahlillerin süper çıkmış çok sevindim bak ne güzel herşey yolunda gidiyor.sen biraz takip yaptırırsan bu iş tamam İnş..bizim oturduğumuzu semtin sahili çok güzeldir açık bufe kahvaltılarıda meşurdur bugün bütün işlerimi bitirip yarınıda kendime ayıracağım ...sahilde güzel bir kahvaltıdan sonra biraz yürüyuş yaparım...mutlu bir hafta sonu geçirin kızlar kocaman öpt sizi..

Merhaba kızlar ne yapıyorsunuz bakalım..masalcım gezmeye gitmiş ohh canım en güzelini yapıyorsun valla git gez bol bol oksijen al çiçekler topla bizler içinde..keşke bizim de öyle yakında kaçacağımız biryerler olsaydı valla arada insan istiyor böyle..burdada hava süperrr..
aktunam sende yarın gezecekmişsin kız valla dediğin gibi git gez dolaş 30 dereceye kadar çıkacakmış hava öyle duydum haberlerde..bugün biz evdeyiz tatlım yarın bizde dışarı çıkalım diyoruz bakalım inşallah ya hava böyle olunca insanın içi kıpır kıpır oluyor vallaaa....kız test yaptın mı aktunammmm....
uçakcım da yok görünürlerde tabii kesin o da gezmeye gitmiştir...hadi kızlar iyi gezmeler sizlere bizim içinde eğlenin çok öpüyorum sizleri..

kizlar bthcg 155.1 ankaradaki dr aradim gayet iyi iki gun sonra tekrarla dedi...15 gun sonra gel dedi...offf korkuyorum ins bi sorun cikmaz bugun 36.gun off gunleri bile karistirdim kimi aralik 5 haftalik kimi aralik 4 hafta diyo bana gore 5 olmali tamam tamam sacmaliyorum ama rabbim mucizemi de veriri di mi dun sabaha kadar uyumadim sizler icin benim icin hep dua ettim

Topiğimizin tatlı hamişiiiiii. canım sen 36.cı gün diyosun ama sen zaten gec adet görmüyor muydun? Yani senin zaten 28 günde bir degil ki adetin. Gec adet görüyordun. O sekilde hesapla bence. bu deger cokkkkk normal hatta cok iyiiii. Mucizen seninle kuzummmmm. Seni seviyoruz hemde çok. Söz verdigim gibi bebişin ilk ayakkabıları bendennn. hadi bakalım darısı başımıza. Hihhiih.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…