kızlar ben geldim ne yapıyorsunuz bakiim aktunacım çok geçmiş olsun inşallah iyisindir inşallah bişiicik çıkmaz sadece üşütmüşsündür bence bizi de haberdar et unutma tatlım sakın...yaa ayy benimki gibi oluyormuş sana da demekki evet karabasan derler ama ben uyku ile uyanıklık arasında genç bir erkek suratını bile görüyordum ama çok şükür şimdi yok ama bence de kafaya takınca oluyor ne zaman ki kafaya takmadım kendliğinden geçti ama çok kötü birşey gerçekten dediğin gibi kıpırdayamıyorsun sesin çıkmıyor beni yataktan aşağı atıyordu helebir gece misafir vardı bende yerde yatmıştım birden bir sallanmaya başladım uyandım böyle uyku ile uyanıklık arası içimden diyorum ki 'ayyy deprem oluyor üzerime gardrop filan yığılıcak ölecem' ama nasıl sallıyor birde alttan vuruyor filan anammm sonra baktım dedim hareket edemiyorum dedim 'benimki geldi yine
))))) ' şaka bir yana ama çok tırsıyor insan yaaa..neyse geçti çok şükür arada nadir oluyor şimdi..
uçak hiç girmemiş kız bugün iyi mi acaba dur ona da yeni teknolojimizle bir mesaj atayım
))
masalımmm boşver be tatlım zaten fazla çalışmadık diyordun gelecek aya olsun inşallah...herşey kısmet demekki daha var vakti zamanı...ayy ahh bu kocalar neden böyleler yaa dün dedim ki ona 'tek sen değilmişin bütün erkekler senin gibiymiş dedim dın dın dedim
)) ' 'bebişim söyle düzelteyim nerde hata yapıyorum ki acaba biraz örnek ver' diyor ya işine gelmiyor birde dalga geçiyor benimleee.
kızzz uçak senin yüzünden bende dün dayanamadım gittim fırsatbufırsattan yıldızname satın aldım
)) birde 3 soru da soruluyormuş ama benim sorular belli zaten bilmiyorum ne zaman belli olur inşallah iyi çıkar yaaa.. senniki belli oldu mu kız inşallah hayırlı şeyler duyarsn tabiki rabbim bilir herşeyi ama ebced hesabı filan yapılıyormuş ya yıldızname de fal sayılmaz yani..