• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

en komiği de bakın tek çizgim demişin yaaa Allah canını almasın kız ama çift çizgiyi de görücez kızzz inşallah o gün de gelcek kısmetseeeeeeeee hem de en yakın zamanda...

Napem yavrum dalga geçiyorum artık kendimle. :1: o tek çizgiler bi gün çift çizgi olacak işte o zaman bütün testlerden intikamımı alacağım. ne kadar test varsa alıp o çizgileri çiftlicem o zaman. bu ay da incir kürü yaparım oohhh misss :34:

kızlar bir de bu testleri tek çizgiyi görmek için alıp yapan var. benim bir arkadaşım günü geçince test aldı. allahım nolur hamile olmayayım diye diye dua ederek test yaptı. veee sonuç çift çizgi. kız ne kadar ağladı bir görseniz. hayııırrr olamaz istemiyorum diye diye ağladı. çünkü 1 yaşında oğlu vardı. daha 4 yıl kadar istemiyordu. belki yanlıştır diye gittik eczaneden 2 test daha aldık onlarda çift çizgi çıktı. çok ağladı üzüldü. düşünün aramızdaki farkı :1::1::1:
ve çocuk düşsün diye inan ki ağır bile kaldırmış kaç kere. şimdi 3,5 aylık hamile ve çocuk sapasağlammış. biz yatarız genede düşer bizim ki. dünya işte. istersin olmaz , istemezsin olur. :34:

kızlar bir de bu testleri tek çizgiyi görmek için alıp yapan var. benim bir arkadaşım günü geçince test aldı. allahım nolur hamile olmayayım diye diye dua ederek test yaptı. veee sonuç çift çizgi. kız ne kadar ağladı bir görseniz. hayııırrr olamaz istemiyorum diye diye ağladı. çünkü 1 yaşında oğlu vardı. daha 4 yıl kadar istemiyordu. belki yanlıştır diye gittik eczaneden 2 test daha aldık onlarda çift çizgi çıktı. çok ağladı üzüldü. düşünün aramızdaki farkı :1::1::1:
ve çocuk düşsün diye inan ki ağır bile kaldırmış kaç kere. şimdi 3,5 aylık hamile ve çocuk sapasağlammış. biz yatarız genede düşer bizim ki. dünya işte. istersin olmaz , istemezsin olur. :34:

aynen öyle tatlım kimisi istemeden oluyor işte bizde istiyoruz olmuyor..rabbim herkese nasip etsin inşallah bugün camiiden geçtim kızlar bir zat vardı orda dua ettim sizlerin ismini de saydım tek tek inşallah kabul olsun...

aynen öyle tatlım kimisi istemeden oluyor işte bizde istiyoruz olmuyor..rabbim herkese nasip etsin inşallah bugün camiiden geçtim kızlar bir zat vardı orda dua ettim sizlerin ismini de saydım tek tek inşallah kabul olsun...

Sağol canımmmmmmm. Allah kabul etsinnn inşallahh. ya kızlar bu arada buralara uğramaz olmuşsunuz haa. yazın kız şuraya. ortak bi muhabbetimiz olsun.tekil takılmayalım lütfennnnn .

Eki Görüntüle 668943

ya ikinci çizgi yanlışlıkla bile çıkmadı yaaa :1::1::1:
hep doğru çalışan testler bana denk geliyor. bi hamile kalayım sırf kendimi mutlu etmek için hergün yapcam bu testten . çift çizgiyi görüp görüp mutlu etcem o zaman kendimi :1::1:
bir gün oda olur inş tatlım.hemen üzülme henüz çok erken 1 hafta daha olmazsan kan testi yaptır..bende il hamişliğimde inanamayıp bu testlerden tam 10 tane yapmıştım hepsinide sıraladım.eczanedeki kız bile dayanamayıp sormuştu ne yapacaksın hepsini diye :)) toptan alıyorum demiştim :))) sanırım bizim için asıl marifet hamile kalmak bir yana doğum yapabilmek cnmcım .yumurtlama takibi yaptırın kesinlikle işe yarıyor...öpt sizi

kızlar ben geldim ne yapıyorsunuz bakiim aktunacım çok geçmiş olsun inşallah iyisindir inşallah bişiicik çıkmaz sadece üşütmüşsündür bence bizi de haberdar et unutma tatlım sakın...yaa ayy benimki gibi oluyormuş sana da demekki evet karabasan derler ama ben uyku ile uyanıklık arasında genç bir erkek suratını bile görüyordum ama çok şükür şimdi yok ama bence de kafaya takınca oluyor ne zaman ki kafaya takmadım kendliğinden geçti ama çok kötü birşey gerçekten dediğin gibi kıpırdayamıyorsun sesin çıkmıyor beni yataktan aşağı atıyordu helebir gece misafir vardı bende yerde yatmıştım birden bir sallanmaya başladım uyandım böyle uyku ile uyanıklık arası içimden diyorum ki 'ayyy deprem oluyor üzerime gardrop filan yığılıcak ölecem' ama nasıl sallıyor birde alttan vuruyor filan anammm sonra baktım dedim hareket edemiyorum dedim 'benimki geldi yine :-)))))) ' şaka bir yana ama çok tırsıyor insan yaaa..neyse geçti çok şükür arada nadir oluyor şimdi..
uçak hiç girmemiş kız bugün iyi mi acaba dur ona da yeni teknolojimizle bir mesaj atayım:-)))
masalımmm boşver be tatlım zaten fazla çalışmadık diyordun gelecek aya olsun inşallah...herşey kısmet demekki daha var vakti zamanı...ayy ahh bu kocalar neden böyleler yaa dün dedim ki ona 'tek sen değilmişin bütün erkekler senin gibiymiş dedim dın dın dedim :-))) ' 'bebişim söyle düzelteyim nerde hata yapıyorum ki acaba biraz örnek ver' diyor ya işine gelmiyor birde dalga geçiyor benimleee.
kızzz uçak senin yüzünden bende dün dayanamadım gittim fırsatbufırsattan yıldızname satın aldım:-))) birde 3 soru da soruluyormuş ama benim sorular belli zaten bilmiyorum ne zaman belli olur inşallah iyi çıkar yaaa.. senniki belli oldu mu kız inşallah hayırlı şeyler duyarsn tabiki rabbim bilir herşeyi ama ebced hesabı filan yapılıyormuş ya yıldızname de fal sayılmaz yani..
sedşum az önce geldim hastaneden sabah 6:30 da kalktım 8 de hastanede oldum bir sürü tahlil yaptılar 6 tüp kan aldılar kız birde aç karnına zaten bir parçayım iice yok olacğım...sonuçlar yarın öğleden sonra ama usg i hemen çekmediler gün veriyorlar onu geç alırım olmazsa usg ide aldıktan sonra hepsini bir götürürüm dra..ayyy sedoşum bana karabasan il bas:))) tığında:))) bekardım kalkmak istiyorum ama ne mümkün bilmiyorumda ne olduğunu gecenin bir yarası avazım çıktığı kadar anneme sesleniyorum daha doğrusu ben seslendiğimi sanıyormuşum meyersem hiç sesim çıkmıyormuş sonra zorla kurtulum o haşımla annemin yanına bir gittim duymuyormusun beni az daha ölecektim diye bir sürü kızdım kadına sonra kerdeşim babam felanda hiç bişey duymamış daha sonra tekrarladığında anladımki ne kadar bağırsamda sesim çıkmıyor:(( evlendikten sonra daha az oldu bir keresinde kocişim fark etmiş çırpınıyordum o şey geldi yine üstümdeydi boğazıma çokmuştu hepde kociş kaldırdı beni nasıl ağlamıştım :)))epeydir olmuyor çok şükür....yıldıznameyi nerden ve ne kadara satın alıyorsunuz ilk kez duydum satıldığını eee nasıl çalışıyor :))) kim bakacak ona:)) bu konularda pek bir cahilim aydınlatın beni:))) hadi bakem

kızlar ucaktan hbri olan varmı nerde bu kız merak ettim.herşey yolundadır İnş.Hasta olmasıda.

sedşum az önce geldim hastaneden sabah 6:30 da kalktım 8 de hastanede oldum bir sürü tahlil yaptılar 6 tüp kan aldılar kız birde aç karnına zaten bir parçayım iice yok olacğım...sonuçlar yarın öğleden sonra ama usg i hemen çekmediler gün veriyorlar onu geç alırım olmazsa usg ide aldıktan sonra hepsini bir götürürüm dra..ayyy sedoşum bana karabasan il bas:))) tığında:))) bekardım kalkmak istiyorum ama ne mümkün bilmiyorumda ne olduğunu gecenin bir yarası avazım çıktığı kadar anneme sesleniyorum daha doğrusu ben seslendiğimi sanıyormuşum meyersem hiç sesim çıkmıyormuş sonra zorla kurtulum o haşımla annemin yanına bir gittim duymuyormusun beni az daha ölecektim diye bir sürü kızdım kadına sonra kerdeşim babam felanda hiç bişey duymamış daha sonra tekrarladığında anladımki ne kadar bağırsamda sesim çıkmıyor:(( evlendikten sonra daha az oldu bir keresinde kocişim fark etmiş çırpınıyordum o şey geldi yine üstümdeydi boğazıma çokmuştu hepde kociş kaldırdı beni nasıl ağlamıştım :)))epeydir olmuyor çok şükür....yıldıznameyi nerden ve ne kadara satın alıyorsunuz ilk kez duydum satıldığını eee nasıl çalışıyor :))) kim bakacak ona:)) bu konularda pek bir cahilim aydınlatın beni:))) hadi bakem

Günaydım Aktunacımmm nasılsın canım benim çok geçmiş olsun tatlım yaa amma kan almışlar ama olsun iyi olmuş baksınlar herbirşeyciğe Allah korusun bence bişii çıkmayacak inşallah canım ya zayıfsın ya belki ondandır vitamin filan verir belkim..sonuçlarını alınca da haberdar et bizi merak ederiz kız..tatlımmm ayy sorma bende öyle soruyordum bağırdım diye ama zaten sesi gitmiyor insanın sonra anlıyorsun dediğin gibi yazık anneciğin de korkmuştur yaa:-))) bende öyle hep ağlardım kimseyi de kaldıramazdım sonra canım babacığım gitti bana gece lambası aldı dediğin gibi takmazsan sorun yok belki de psikolojik bilmiyorum ki kız ben ilk zamanlar kesinlikle psikolojik değildir dedim ama şimdi emin değilim..ama ayy aynı dediğingibi insanın üstüne çıkıyor resmen elliyor yaa geçen sabah da oldu bana eşim işe gitmişti bende şekerleme yapıyordum birden bir esinti gelir gibi oldu aha baktım etrafı görüyorum aydınlık ama hareket edemiyorum bir türlü kalkamıyorum..amann neyse kız diğer kızları da korkutucaz şimdi :-))) Allah korusun insan kötü oluyor bir daha olmasın hiçbirimizie inşallah...
kız yıldızname yi fırsatbufırsat diye bir siteden aldım kişisel yıldızname 9.90 dı bir de 3 soru da ekstradan sorarsan 14.90 dı..ben 3 sorulu olanı aldım..yani bu starname diye bir sitedeki bir falcıya yönlendiriyor seni o bakıyor ama ismini anne adı doğum tarihini filan gönderiyorsun maille.. o 3 soruyu da telefonla falcıyla birebir soruyormuşsun daha arayıp konuşamadım ama yıldızname sonucum dün gelmiş..3-4 sayfa yazı halinde mailime göndermişler.. bir çok şeyi bilmiş tatlım yani bilmiş derken huylarımı demek istiyorum huylarımı birebir bilmiş tabii bundaburcumun bazı özelliklerini taşımamın da alakası var..mesela demişki yardımseverliği çok sever paraya tamah etmezsin ama seni kullanan çok olur demiş..bunun dışında isminde yada soyisminde a harfi olan biriyle evlilik olur (doğru) genelde tek evlilik olur ama eğer ters yıldıza düşersen aldatılman kaçınılmaz ikinci bir evlilik olabilir demiş..3 çocuk olabilir genelde erkek olur demiş :-))) bu yıldızda olduğun için çok şanslısın demiş..ama nazara çok müsaitsin yıldızın düşük demiş kısmetin kapalı geç evlilik olabilir demiş zaten çok da erken evlenmedim.. hayatında bir hırsızlık olayı olabilir demiş..35 yaşından sonra maddi manevi rahatlama olacakmış ileriki yaşlarda maddi büyük rahatlama olacakmış..2013 senesi ve bir sonraki sene özellikle iş konusunda sanırım düzene grecekmiş..hasta olabilceğim alanları yazmış aslında sıkıntı çektiğim bölgeleri ve ailemde olan rahatsızlıkla ilgili bende de olabilirmiş..onun dışında şimdi hatırlamıyorum aile ve çevre çok önemli senin için demiş onlar için herşeyi yaparsın demiş hakkatten de öyle..işte saydığı huylarım da çok benzeşiyor esmer biriyle evlilik demiş galiba o da doğru..
şimdi 3 soru ne sorucam diye düşünüyorum çocukla ilgili sorucam birde evlilik le ilgili sorarım herhalde birde gelecekle ilgili diye düşündüm ..gerçi çıkacak diye demiyorum rabbimden başka kimse bilemez geleceği ama maksat muhabbet olsun bakalım ne diicekler.. sende bir bak istiyorsan canım çok para değil isminden ebced harflriyle bakılıormuş zaten fal değil yani..
kızlar uçakla dün mesajlaştık gece iyiymiş dün çok yorgunum diyordu bugün girer nete bence inşallah bir sorun yoktur..
masalcım sen nasılsın canım benimmm doğru diyorsun forumu boşladık ama olsun yinede görüşmeye çalışıyoruz canımmm..
tatlılar ben şimdi çıkıyourum dışarıda işimiz var öptüm sizi iyi bakın kendinizeee...

bende okudum şimdi ne güzel anlatılmış gerçekten de öyle rabbim ol diyecek ve O ol dedikten sonra önünde ne durabilirki..bizler biraz sabırsızız biliyorum hepimiz aynı duyguları yaşıyoruz aynı şeyleri hissediyoruz gerçi elimizde de değil çevremize baktıkça hemen şimdi olsun istiyoruz ve neden onların hemen oluyor da bizim olmuyor diye korkup üzülüp kendimizi daha da strese sokuyoruz bazen eşlerimize kızıyoruz ama Allah tan onlar mantıklı insanlar aslında telaş etmemek gerek rabbim elbet verecek çünkü bizim bir problemimiz yok ööle kızlar yumurtamız da var sperm de var sorun yok tek sperm le yumurtayla millet hamile kalıyor demek ki zamanımız var daha..önemli olan rabbimizden sağlıklı hayırlı evlatlar dileyelim ne verirse rabbim hayırlısını versin inşallah...
masalcım ya mesaj atmışın ancak yeni geldim eve cevap yazamadım istiyorsan sende baktır tatlım sen bilirsin eğer istersen sitenin linkini atayım hala fırsat duruyormu ama bilmiyorum valla canımcımmm...

kızlar adet olan varmı masalcık da adet olmuş dün herhalde ikiniz kaldınız uçakcım ve aktunacımmm..hadi inşallah siz olmazsınız yaaa.. kızlar eğer adet olursanız bu ay başlayalım mı 4444 salat-ı tefriciyeye ben niyetlendim istiyorum okumak bu ay..siz ne düşünüyorsunuz sizde yaparsanız birlikte güzel olur aslında..

kızlar adet olan varmı masalcık da adet olmuş dün herhalde ikiniz kaldınız uçakcım ve aktunacımmm..hadi inşallah siz olmazsınız yaaa.. kızlar eğer adet olursanız bu ay başlayalım mı 4444 salat-ı tefriciyeye ben niyetlendim istiyorum okumak bu ay..siz ne düşünüyorsunuz sizde yaparsanız birlikte güzel olur aslında..

canımmmm adetten sonra başlayalım olurrrr. ben çok isteriiimmmmm.

İnsanın dünyaya gelişini anne-babası mı belirliyor? - Soru Sor Cevap Bul
kizlar merak etmeyinnnn iyiyimmmm.ayrica artik rahatim dogacak cocugun zamaniiii bellidir diyo artik beklicezzzz

hoşgeldin arkadaşım nede güzel anlatılmış rabbim istesin yeter herşeyin bir zamanı vardır elbet...bizede bekleyip görmek kalıyor...

kızlar gerçekten de öyle yaa. Allahım herşeyi ne de güzel ayarlamış. ama biz işte biraz sabırsız oluyoruz bazen. O ol deyince olur zaten.

ben olmadim ama bebis falan yok heyecan yapmayin bosa...gecikmez ins tup bebekten beri adam gibi adet olamadimm...bende okumak isterim baslayalim olur...ya bana yengem.soyledi ihlas suresinde lem yelid kelimesini 70bin defa oku demisler bende basladim

canlarım cuma gününe saat 12.00 ye randevu aldım doktoruma. birde cuma sabahı gidip kan vereceğim . bu LH,E2,FSH,PRL,tsh bunlara baktıcam. vajinal muayene olcam ya rahim içi kaç milim onu sorcam. haydi bakalım başlıyorum artık bir yerden. vatana millete hayırlı uğurlu olsun :1:

Son düzenleme:
ben olmadim ama bebis falan yok heyecan yapmayin bosa...gecikmez ins tup bebekten beri adam gibi adet olamadimm...bende okumak isterim baslayalim olur...ya bana yengem.soyledi ihlas suresinde lem yelid kelimesini 70bin defa oku demisler bende basladim

düzenin şaştı herhalde uçakcım ama olsun belli de olmaz inşallah olur bu ay bakarsın..lem yelid kelimesii 70bin defa okuyorsun demek inşallah kabul olsun tatlım..ben artık temizlenince başliicam bakalım kısmet inşallah dualarımız kabul olsunnn

canlarım cuma gününe saat 12.00 ye randevu aldım doktoruma. birde cuma sabahı gidip kan vereceğim . bu LH,E2,FSH,PRL,tsh bunlara baktıcam. vajinal muayene olcam ya rahim içi kaç milim onu sorcam. haydi bakalım başlıyorum artık bir yerden. vatana millete hayırlı uğurlu olsun :1:

tatlım çok sevindim yaaa iyi etmişin git bakalım yaptır tahlillerini ne yapılması gerekiyorsa yaptr bir an önce canım inşallah güzel çıkar tahlillerinde canım arkadaşım..belki dr diicek sana yumurta takibi bakarsın yumurta takibiyle hemencecik olursun hamişş zaten sen çok yakın zamanda hamiş de kalmıştın hayırlısıyla yine olucak senin merak etme tatlımmm...bizi de haberdar et unutma sakın kızz...

tatlım çok sevindim yaaa iyi etmişin git bakalım yaptır tahlillerini ne yapılması gerekiyorsa yaptr bir an önce canım inşallah güzel çıkar tahlillerinde canım arkadaşım..belki dr diicek sana yumurta takibi bakarsın yumurta takibiyle hemencecik olursun hamişş zaten sen çok yakın zamanda hamiş de kalmıştın hayırlısıyla yine olucak senin merak etme tatlımmm...bizi de haberdar et unutma sakın kızz...

sağol canımmmm. bakalım inş herşey normal gider ya. Allahım hepimize hayırlısını versin inşallah. yumurta takibi filan dicek bencede doktor. bi deneyelim bakalım. haberdar etmem mi kız aaa . anında mesaj atarım. :34:

gunaydiiiiiiiiiin kizlar nasilsiniz bakalim ben hala adet olmadim gerci gecikti diyemem ins zamaninda olurum

masalcım hadi hayırlı olsun tatlım.. acaba bu LH,E2,FSH,PRL,tsh hormon tahlili yaptırdığımızda çıkmıyormu yoksa bunları ayrı yaptırmakmı gerekiyor.hormon tahlilinde hepsini kapsıyor diye biliyorum.extra yaptırılması gerekiyorsa bende yaptırayım...masalcım inanıyorumki yumurtlama takibi işe yarayacaktır enfazla klomen felan kullanırsın...tez zamanda bebiş gelir inş...ucakcım bende hala edet olamadım belirti bile yok :(( hadi bebiş olmuyor anladım bari zamanında adet olabilsem buda ayrı bir stres benim pkodan kaynaklı sanırım :((( geçen nette okudumda pkoda bebiş için engelmiş :((( ben tutunmaya çalıştıkça bütün dallar elimde kalıyor biraz vazla şanssızım sanırım...1 ay daha geçsin bende yumurtlama takibi yaptırmayı düşünüyorum ..adetler bu kadar düzensizken mümkün değil yumurtlama zamanını tutturamam .....sedoşum sen ne yaptın ameliyat için ne düşünüyorsun karar verdinizmi çokta bekleme bence cnm bide ameliyattan sonra illaki zaman geçsin diyeceklerdir bir de hormon tdavisi yapacaklar diyordun bunlar hep zaman gerektiren şeyler ....elimizi çabuk tutup 2014 anneleri olmamız gerek :)) bu sabaha karşı çok karışık rüyalar gördüm sözde bizim ev sahibi benden habersiz eve grip bizim duvar boyalarını kazıtmış tamir yaptırıyor ..koltuklarım toz içinde nasıl sinirleniyorum hatta rüyada diyorumki bu kesin kabus gidip tekrar yatayım kalktığımda herşey normale döner diyorum sonra tekrar kalkıyorum ve yine aynı ev darmaduman herşey toz pislik içinde o sinirle evden çıkıyorum kadını bulmak için kızınla karşılaşıyorum annen nerde diye soruyorum konuyu değiştiriyor sonra çekip gidiyor.bende evi öylece bırakıp işe gidiyorum ama içim içimi yiyiyor nasıl üzülüyorum..valla kalktığımda kafam kazan gibiydi resmen hala başım ağrıyor..hayır olsun İnş.geçende bir eşimin bi akrabası buna benzer bir rüya görmüş gizlice benim eve giriyormuş salon derli toplu ama yatak odasının yerleri kum taş toz içindeymiş diğer odaya bakıyormuş o odada yerler kitaplarla dolu dağınıkmış....ayy sabah sabah bu rüya içimi daralttı benim hayır olsun İnş..sabah sabah kafanızı şişirdim sizinde yeter bu kadar :)) öpt sizi

Back