• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

kizlar annem haberlerde izlemis 3 yil denenmeden tup bebege gecilmemelidr cunku ticarete donusturuldu bu olay demisler nn kadar dogru cunku benim esimin sonuclarini her dr asla olmaz demem sadece sure alir diyodu kimiside hemen tup..

tatlım diyorum ya ticarete döküldü dr lar için ne olacak ki hem para alıyor hemde ne kadar kolayına geliyor daha ne olsun kelle başı 6000 az mı yaaa..tabiki gerekliyse yapılacak..ama son çare tüp bebek..önce elimizden geleni yapmamız lazım bak diğer kızları bilmiyorum ama uçakcım bizde hiç ovulasyonu doğru düzgün tutturamadık senin de eşin yanında olmuyor pek benimki de yorgun oluyor yoldan ötürü o yüzden yani bizim hamileliğimiz uzun sürecektir yoksa eşimizin yada bizim değerler kötü değil bütün erkeklerin morfolojisi aşağı yukarı aynıdır bence tatlım kimsenin birşey bildiği yok yani..

Kızlaaarrrr napıyosunuz bakiiimmm? Ben intikam dizisini izlicem onu bekliyorum. Kocişimde ünv ögrencileri yardım istedi elektrikli araba konusunda onlara yardıma gidecek birazdan. Ayyyy yemegi yedik mayıştık yaa. :-)

günaydın kızlarrr nasıl gidiyor bakalım burada yağmur var maalesef ki..hava kapalı..Cumanız mübarek olsun canlarım bu mübarek gün hayırlara vesile olsun dualrımız kabul olsun hepinizi öptüm çok çok...

Günaydın sedoşummm. Burda da hava kapalı. Geceden beri yağmur yagıyor. Hepimizin cumalara müberak olsun . Allahım dualarımızı en yakın zamanda hayırlısı ile kabul etsin inşallaaaaahhh.

Günaydın sedoşummm. Burda da hava kapalı. Geceden beri yağmur yagıyor. Hepimizin cumalara müberak olsun . Allahım dualarımızı en yakın zamanda hayırlısı ile kabul etsin inşallaaaaahhh.

Sanada günaydın tatlım evet ya demek her yer kapalı ne yapalım olsun bahara bişicik kalmadı inşallah dün nette okudum bu yaz çok sıcak olacakmış :-)) yanacaz desenize yineee.. dün bende intikam ı izledim kız :-))) güzel dizi de herşeye netten telefondan ulaşıyorlar ya deli oluyorum :-))))

Sanada günaydın tatlım evet ya demek her yer kapalı ne yapalım olsun bahara bişicik kalmadı inşallah dün nette okudum bu yaz çok sıcak olacakmış :-)) yanacaz desenize yineee.. dün bende intikam ı izledim kız :-))) güzel dizi de herşeye netten telefondan ulaşıyorlar ya deli oluyorum :-))))

Sedoşum yaa valla bende o yazın çok sıcak olcak haberini okudum. Yazın yancaz cayır cayır. Artık klimalara kuvvet.intikam evet güzel dizi yaa. Kız napcan artık dizi bu . çok mantık aramamak gerek :-) canım bu arada adet oldun mu ? Dün olcam diyodun da merak ettim.

sizlerinde mubarek olsunnnn dualarimiz kabul olsunnn...kizlar hic rahim kalinliginizi biliyomusunuz aklima o geldi 8 12 mm olmaliymis benimkine bakip hemsireye soylemisti unuttum ben korkudan kotu bisey olsa soylerdi heralde tupbebekte de olculmustu gayet iyi demislrerdi ama....

hayırlı cumalar canlarım....masal mersindeydin sen değilmi oranın sıcakları meşurdur yanın bir arkadaşım mersinili o anlatıyordu o kadar sıcak oluyormuşki çoğu evlerde yerlere halı serilmezmiş.....benim ofis serin oluyor allahtan ama dışarı çıkmak işkence oluyor tabi yazın banka işlerim olduğunda gidip gelene kadar mahfoluyorum.gerçi havalar ısınana kadar hamiş kalırsam işten ayrılırım serin serin yatarım evimde inş:)) hım dün baktımda netten bizim durumuzda olanlar genelde sezeryan oluyormuş kızlar ....ayyyyy bi keresinde videosunu izlemiştimde netetn kaç kat kesiyorlar kızzzzz ıyyyyyyy yandıkk..... bakana bak yaptımda iş doğurmasına kaldı:)))) tm tm gelsin yeterki ben 8-10 kat kesilmeye razıyımmm napim ....sedoşum adet tarihin yarındı değilmi 23 olması lazım...benimde p.tesi ....ucakcımınmıydı 23 ü seninmiydi.zaten aranızda 2 gün vardı sanırım...masal lada benimki aynı gün .gerçi benim pek günü gününe olduğum görülmemiştir:( 9 ay olmayız inş :)))) öpt sizi

sizlerinde mubarek olsunnnn dualarimiz kabul olsunnn...kizlar hic rahim kalinliginizi biliyomusunuz aklima o geldi 8 12 mm olmaliymis benimkine bakip hemsireye soylemisti unuttum ben korkudan kotu bisey olsa soylerdi heralde tupbebekte de olculmustu gayet iyi demislrerdi ama....
cnmcım rahim duvar kalınlığı deniliyor sanırım benimki gayet ii diye biliyorum öyle söylemişlerde.o kalınlık gebelikte de dahada kalınlaşıyor hatta beimki öle çabuk kalınlaşmıştıki bu çok büyük artı düşük olayını azaltıyor diye biliyorum...sırf rahim duvarım kalınlaştığı için bebek düşürüldüğü halde kürtaj olmuştum.Hatta dr demiştiki sağlıklı bir gebelik olmuş olsaydı çok güzel tutunacaktı rahim duvarının kalınlığı çok çok ii demişti...ama ksımet olmadı :((...bu kadar kurcalama ya bunlar çok ince ayrıntılar takma böyle şeyleri kafana...Rabbiminde izniyle herşey çok güzel olacak İnş

.
Canım ben hiç rahim kalınlıgımı ölçtürmedim ama emar da normal yazıyodu sanki öyle hatırlıyorum.
hayırlı cumalar canlarım....masal mersindeydin sen değilmi oranın sıcakları meşurdur yanın bir arkadaşım mersinili o anlatıyordu o kadar sıcak oluyormuşki çoğu evlerde yerlere halı serilmezmiş.....benim ofis serin oluyor allahtan ama dışarı çıkmak işkence oluyor tabi yazın banka işlerim olduğunda gidip gelene kadar mahfoluyorum.gerçi havalar ısınana kadar hamiş kalırsam işten ayrılırım serin serin yatarım evimde inş:)) hım dün baktımda netten bizim durumuzda olanlar genelde sezeryan oluyormuş kızlar ....ayyyyy bi keresinde videosunu izlemiştimde netetn kaç kat kesiyorlar kızzzzz ıyyyyyyy yandıkk..... bakana bak yaptımda iş doğurmasına kaldı:)))) tm tm gelsin yeterki ben 8-10 kat kesilmeye razıyımmm napim ....sedoşum adet tarihin yarındı değilmi 23 olması lazım...benimde p.tesi ....ucakcımınmıydı 23 ü seninmiydi.zaten aranızda 2 gün vardı sanırım...masal lada benimki aynı gün .gerçi benim pek günü gününe olduğum görülmemiştir:( 9 ay olmayız inş :)))) öpt sizi
Aktunamm canım ben mersin de ünv okudum sadece o aklında kaldı galiba. Benim şehir izmir e yakın dedim ya orası. :-) anladın sen . Bu arada evet kızlar bizim durumumuzdakiler malesef sezeryan oluyor. Sezeryanda 7 kat kesiyorlar sonra dikiyorlar. Aman hamile kalıp bi doguralımda razıyım bak kat kat kesilip dikilmeye. :-) aktunam seninle ikimizin 26 sında adetimiz. :-) kızlar bu ay aramızdan hiç olmazsa 1 tane hamiş çıksın yaa. :-)

kızlar rahim kalınlığımı bende ölçü olarak bilmiyorum ama ilk gittiğim dr demişti normal diye..yücel bey e gittiğimde perde olayına odaklandığımız için o konuda konuşuldu hep ama dr zaten ultrasonla baktığında görüyor anormal bişii olsa söylerler tatlım merak etme sen bunlara takılma.. ya o değilde benim kafam çok dolu ya kızlar gece yatağa yatıyorum uykum gelmiyor gelsede saçma sapan bi dolu rüya görüyorum hep bebekli hamileli bilmem neli tuhaf tuhaf rüyalar deliriyormuyum neyim anlamadım gitti..
tatlım geçen ay 24 ünde olmuştum adet sancım çok fazla ama henüz bişi yok uçak ın 23 üydü.. kızlar fertilityfriend diye bir site var hiç kullandınız mı onu bir ay premium üyeliği var ilk girişte sonra normal üyeliğe dönüyor ama bilgilerinizi filan giriyorsunuz adet tarihlerinizi giriyorsunuz biraz ingilizce istiyor ama terimleri bilirseniz kolay çözmesi..özellikle ateş ölçme yapanlar için güzel daha doğrusu çizelge yapıyor.. ben onu kullanıyorum eskiden womanadvancedcalender i kullanıyorum bilgisayara yüklemiştim de crack ine bişiiler oldu açılmıyor artık bu netten girilen bir site..

kızlar rahim kalınlığımı bende ölçü olarak bilmiyorum ama ilk gittiğim dr demişti normal diye..yücel bey e gittiğimde perde olayına odaklandığımız için o konuda konuşuldu hep ama dr zaten ultrasonla baktığında görüyor anormal bişii olsa söylerler tatlım merak etme sen bunlara takılma.. ya o değilde benim kafam çok dolu ya kızlar gece yatağa yatıyorum uykum gelmiyor gelsede saçma sapan bi dolu rüya görüyorum hep bebekli hamileli bilmem neli tuhaf tuhaf rüyalar deliriyormuyum neyim anlamadım gitti..
tatlım geçen ay 24 ünde olmuştum adet sancım çok fazla ama henüz bişi yok uçak ın 23 üydü.. kızlar fertilityfriend diye bir site var hiç kullandınız mı onu bir ay premium üyeliği var ilk girişte sonra normal üyeliğe dönüyor ama bilgilerinizi filan giriyorsunuz adet tarihlerinizi giriyorsunuz biraz ingilizce istiyor ama terimleri bilirseniz kolay çözmesi..özellikle ateş ölçme yapanlar için güzel daha doğrusu çizelge yapıyor.. ben onu kullanıyorum eskiden womanadvancedcalender i kullanıyorum bilgisayara yüklemiştim de crack ine bişiiler oldu açılmıyor artık bu netten girilen bir site..

canım ya bende saçma sapan rüyalar görüyorum. hele dün gece yatmadan umutsuz ev kadınlarını izlemiştim . resmen aynı sahneleri rüyamda gördüm :1: ben de ovilasyon ve adet takibi için internetten cep telefonuma program indirmiştim epey bi süre onu kullandım. adet yaklaşınca yada yumurtlama günlerimde alarmla haber veriyordu :1: ismi period calendar idi. telefonunuzda internet varsa indirin tavsiye ederim .

canım ya bende saçma sapan rüyalar görüyorum. hele dün gece yatmadan umutsuz ev kadınlarını izlemiştim . resmen aynı sahneleri rüyamda gördüm :1: ben de ovilasyon ve adet takibi için internetten cep telefonuma program indirmiştim epey bi süre onu kullandım. adet yaklaşınca yada yumurtlama günlerimde alarmla haber veriyordu :1: ismi period calendar idi. telefonunuzda internet varsa indirin tavsiye ederim .

ayy evet günlük şeylerin de karmaşasını görüyorum bende şaşırdım kaldım işte kafamız çok dolu ondan böyle oluyor bence kızlar..tamam canım bakarım bende şimdi o programa sağolasın senin gerçi hep gününde oluyordu değil mi benim her ay değişiyor günü..kahve içiyoruz hadi gelin kızçeler..

ayy evet günlük şeylerin de karmaşasını görüyorum bende şaşırdım kaldım işte kafamız çok dolu ondan böyle oluyor bence kızlar..tamam canım bakarım bende şimdi o programa sağolasın senin gerçi hep gününde oluyordu değil mi benim her ay değişiyor günü..kahve içiyoruz hadi gelin kızçeler..

aynen öyle canım. kafamız çok dolu oluyor ya ondan rüyalarda saçmalıyor iyice :1: benim adet geçen ay hariç hep günü gününe bakalım bu ay nolacak. merakla bekliyorum :1: o programı indir canım gayet kullanışlı. kızlar whatsapp kullanıyor musunuz??? ben geçen yazdan beri kullanıyorum. gayet de iyi olur. sizde kullanıyorsanız cepten ekleyelim birbirimizi dicektimm.

aynen öyle canım. kafamız çok dolu oluyor ya ondan rüyalarda saçmalıyor iyice :1: benim adet geçen ay hariç hep günü gününe bakalım bu ay nolacak. merakla bekliyorum :1: o programı indir canım gayet kullanışlı. kızlar whatsapp kullanıyor musunuz??? ben geçen yazdan beri kullanıyorum. gayet de iyi olur. sizde kullanıyorsanız cepten ekleyelim birbirimizi dicektimm.

tatlım sen düşük yaşamışın ya geçen ay ondan öyle adet tarihi değişmiştir bence yine düzene girer merak etme canım benim eşim kullanıyor ben kullanmıyorum ama benim telle uyumsuz o programlar sanırsam zaten:-(

tatlım sen düşük yaşamışın ya geçen ay ondan öyle adet tarihi değişmiştir bence yine düzene girer merak etme canım benim eşim kullanıyor ben kullanmıyorum ama benim telle uyumsuz o programlar sanırsam zaten:-(

Evet canım bende düşükten kaynaklandıgını düşünüyorum.bu ay hem kürler hem silkeleme hem dualar inş tutar diyorum ya. Gerçi bu ay pek stres yapmadım. Amaaan olursa olur olmazsa napayım dedim ama bakalım bekleyip görcez. Bu arada telefonun uyumsuz ise yüklenmez canım dogru diyosun. Whastapp uyumlu telefonlar yaz çıkıyo telefon marka ve modelleri. O dedigim regl programı da android telefonlar için sanırım. Benim android ondan yüklenmişti sanırsam.

bende kullaniyorum surekli telefondan giriyorum ekleyelim birbirimizi

merhaba kızlar. 5 yıllık evliyim. ilk yıllar düşünmemiştik. sonra istedik bir türlü olmadı bebeğimiz. her ay hüsran dolu test günleri artık geleneksel olmuştu. bir gün inanamadım hamileydim. deli gibi sevindik. gittik tekrar tekrar test aldık yaptık evet çift çizgiydi hemde kıpkırmızı. haftasonuyda pazartesi nasıl ettik bilmiyorum. koşa koşa gittik hastaneye değerimizde güzeldi. ertesi günü işe gitmek için hazırlanırken inanılmaz bir sancı başladı. dr. aldık soluğu. onlarda anlamayamadı baya ne olduğunu. kese görünmüyordu ama zaten görünmesi için erkendi. neyse uzatmayım dış gebelikti yaşadığım. tüpte kanama başlamıştı. bebek tüpe tutunmuş. laparoskopi oldum. sonrasında ameliyatta rahmimin yarım olduğunu öğrendim. ve hasarlı tarafa bakan o tüpümde hasarlıymış aldılar. artık tek tüplü yarım rahimli olduğmu biliyordum. yıkıldım. 1 yıl araştırdık denedik vs. derken geçti gitti.
sonra aşılama yapmay akarar verdik ilki hüsrandı. ikinci aşılamamda tutmuştu meleğim. günler günleri kovaladı oğlum olacaktı. bir terslikte yoktu. dr.um rahmimin boyutunun normal rahime yakın olduğnu söylemiş ve dikiş atmakta istememişti. ben yinede tıp fakültesine gittim. 17. haftadayken, dikiş atılmalımı diye birde aşılama yaptırdığım yerde baksınlar istedim. baktılar açılma yok rahim ağzı uzunluğu iyi kesinlikle gerek yok dediler ama bebeğin karnında ödem görünüyordu. geçedebilir 20. haftada gelin dediler. ne olduğunu bilmediğim için önce bişey anlamadım. eve gelir gelmez araştırdım ki önemli bişey. kendi dr.uma gittim. bi bakalım dedi. ve inanamadım. ödem ilerlemiş bebeğimin kalbi durmuştu 2 gün içinde. çok büyük bir yıkımdı. rabbim kimselere yaşatmasın. ama bu yaşadığmın kesinlikle rahmimin durumuyla ilgisi yokmuş, herkesin başına gelebilecek bir durum dedi.dr. bebekte anomali varsa başta sonra böyle şeyler çıkabiliyormuş ortaya. ben artık bebek sayfasını kapatmıştım. rabbim bize böyle uyğun gördü dedim. kendi verirse verir. artık ben çabalamayacağım dedim. çünkü suni sancı ile doğurdum bebeğimi üstüne kürtaj oldum anestesisiz ruhsal dengem bozukken birde bedenen bu kadar yıpranınca kapatmıştım o defteri ki. aradan 3 ay geçti. ev aldık taşındık ağırda kaldırdım temizlikte yaptım. günüm geçti hemde 10 gün ama sabrettim. alışığım çünkü hüsranlara. yinede bir test yapayım olmadı dr. giderim olmayacağım heralde dedim. ama gözlerime inanamadım. yeniden hamileydim. şu anda 21. haftadayız. birazdan ayrıntılı ultrasyona gideceğim. rabbim ol demesi kafi. yeterki tevekkül edelim. tek tüp de yetiyor. yarım rahimle ilgili benim karşılaştığım drlar. tıp fakültesinde profesör hoca filan hep umutlu konuştu. rahim anomalilerinin içinde en iyisi. rahim zaten genişleyebilen bir organ. dikkatli olunarak geçirilecek bir gebelikle sorun oluşturmaz dediler. inşallah öyle olur. ve bu defa kızımı kucağıma alabilirim. allah yardımcımız olsun.

benim 24 birinci gun sayiyorum...haftaya anca olurum 30 35 arasi bu ay yumurtlamadim kesin olan kist gitmis o yuzden hic merak etmiyoruuum

Back