• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

kizlarrrn uzgunum amma benim tanim yarim rahim tek tupum yok yada varda rahimle baglantisi yok ben hep sag tarafim yok derken bu dr sol tarafta tup yok yumurta var sag tarafta rahim var dedi solda yok dedi morfoloji nedeniyle tup bebk dedi rahim genisligi kalinligi iyi oldugu icin bisey olmaz dedi yeterliymis sadece erken dogum riski varmis bizim gibilerin bebekte presedur degismiyo mr da cektirmeye gerek yok.dedi cift rahim olmaktansa bu daha rahat falan dedi ya aglamktan bisey soramadim ki perde yok. ..offf haziran gibi baslarim heralde ve bi sure forumda facede olmak istemiyorum dusunmedigim biran yok kafami artik bosaltmak istiyorum yaza kadar cok zor geldo bu kadat dr bu zaman kadar kormus ne diyim ki....

Canımmm ya niye böyle yapıyorsun. Bak iste doktor tüp bebekle olur demis. Rahim genisligi filan iyi demis. Bir tek erken dogum riskin var. Bu herkeste var. Rahimi normal birinin bile 9 ayda dogurcak garantisi yok. Senin durum benden daha iyi o zaman.bak benim cift rahim. Eee ben öleyim madem o zaman. Kendimi perişan edeyim madem. Bak sen benden de şanslısın. Benim rahim eminim cok dar. Ama üzülmüyorum artik. Bu hayatta cocuktan baska seylerde var. Lüften boyle yapip kendini yıpratma. Beni de üzme. Sagligin yerinde bak . Esin var seni seven. Daha bunlara şükür edelim. Senin cocugun olcak ben eminim. Gerekirse ikinci yada üçüncü tüp bebek denemende olcak ama olcak. Benim o şansım bile yok ben hissediyorum. Lüften canim kendinden iyilere degil kendinden kötülere bak. çok da üzülüp sagligindan da olma. Seni çok seviyoruz nolurrrr çok üzülmeeeee.

kizlarrrn uzgunum amma benim tanim yarim rahim tek tupum yok yada varda rahimle baglantisi yok ben hep sag tarafim yok derken bu dr sol tarafta tup yok yumurta var sag tarafta rahim var dedi solda yok dedi morfoloji nedeniyle tup bebk dedi rahim genisligi kalinligi iyi oldugu icin bisey olmaz dedi yeterliymis sadece erken dogum riski varmis bizim gibilerin bebekte presedur degismiyo mr da cektirmeye gerek yok.dedi cift rahim olmaktansa bu daha rahat falan dedi ya aglamktan bisey soramadim ki perde yok. ..offf haziran gibi baslarim heralde ve bi sure forumda facede olmak istemiyorum dusunmedigim biran yok kafami artik bosaltmak istiyorum yaza kadar cok zor geldo bu kadat dr bu zaman kadar kormus ne diyim ki....

canım çok geçmiş olsun ya olsun her işte bir hayır vardır lütfen kendini üzme yıpratma bak biz başından beri hsg mizi elimize aldığımızda ne dedik herşeye hazırlıklıydık biliyorsun ama çok şükür şu yönden bak lütfen bak rahim boyutun normal daha ne olsun ya daha ne istiicez zaten tatlım erken doğum herkeste oluyor dediği gibi masal ın normal rahimliler de aynı şekilde erken doğum çok oluyor ama önemli olan bir bebek taşımak için rahmin yeterli daha fazlasına gerek yok birde hamile iken serklaj yapıyorlar o zaman 9 ayını dolduran bayanlar bile oluyormuş neden üzülüyorsun lütfen sebepsiz yere kendini yıpratma bak o dr çok iyi diyorsun işte yaza kadar normal yoldan deneme yapın olmazsa tüp bebek yaparsın sizin morfoloji kaçtı ki sen kürler yap eşine yaza kadar güçlendirin sen de devam et bal çörek otuna bence iyi olacak tatlım seni çok seviyoruz sen üzülürsen bizde üzülürüz canım benim..

ucakcııım çok geçmiş olsun tatlııım..üzülme diyemiyorum çok ii analıyoruz seni ilk filmi aldığım zamanları anlatmıştım sana kahraolmuştuk.ama zaman herşeyin ilacı zamanla daha ii olacaksın...bak rahim boyunda genişliğinde yeterliymiş asıl önemli olanda bu değilmiydi zaten..sizde tüp bebek denersiniz ne olacak imkanın var çok şükür sağlığında yerinde .yaza kadar kafanıda toparlamış olursun .kürlerine devam et sen elinden geleni yap gerisi Allahtan .burdan uzakta olmak seni rahatlatacaksa yazma tabi sen kendini nasıl daha iiii his edeceksen öyle yap cnm..biz seni özleriz ama sen gelene kadarda bekleriz:)) Allaha emanet ol tatlım...belki biraz zor olacak ama Allahında izniyle hepimizinde bebişleri olacak İnş ...çok öpt seni hoşçakal cnmcımm

mrb kızlar.ne olur aranızda benim durumda olupta bebek sahibi olanlar varsa lütfen birşeyler yazsın delirmek üzereyim.25 yaşında 3,5 yıllık evliyim.1 yılın sonunda geçtiğimiz eylül aynında klomen le hamile kaldım fakat uzun sürmedi sevindim kanamam olunca hastaneye kaldırıldım sonuç olarak dış gebelik olduğu anlaşıldı 1 ay hastanede kaldım 2 doz iğne yaptılar sürekli hcg takibi ve gebelik sonlandırıldı.üstünden 3 ay geçti drum hsg çektirmem gerektiğini söyledi 10 gün önce çektirdim sonuç sol tüpüm açık fakat sağ tarafım doğuştan hiç yok yani yarım rahimliymişim.1 yıl içerinde sayısızca ulturasonla bakıldı bir ay hastanede kaldım ama hiç kimse anlamadı hsg olmadan anlaşılması mümkün değilmiş.10 gündür deli gibi araştırıyorum 10 tane farklı dr gittim.kimisi tekrar dış gebelik olabileceğini söyledi kimisi direk tüp bebek yapman gerekli dedi kimisi tüp bebek yapman birşeyi değiştiremez yarım rahim olduğundan bebek düşecektir dedi.ve en acısı diyelimki dış gebelik değil ve düşlmedi 9 ay taşıyamazmışım rahim yarım olduğundan erken doğum olurmuş bebek gelişmeyebilirmiş.yazarken bile nefesim kesiliyor sanki.beni kahreden tıp bu kadar ilerlemişken bu kadar çeresizlikte neyin nesi.Nettende çok araştırdım yarım rahimli olupta bilmeden hamile kalıp doğum sırasında anlaşılan kadınlarda varmış.rabbim kimselere yaşatmasın ama ne olur benim durumumda olupta ne yapmam gerektiğini bilen birileri varsa ne olur bişeyler yazın.delirmek üzereyim

kızlar merhaba size cvp yazabilmek için uye oldum cevap yazma bölümünüde zor kesfettim umarım doğru yere yazıyorumdur :)) hikayeme nasıl başlıyacağımı bilmiyorum ama direk şunu söyleyim yarım rahimle anne oldum kızım 10 yaşında Allahım ona hayırlı uzun ömürler versin inşallah.
yarım rahimli olduğunu nerden biliyorsun diyeceksiniz 2011 senesinde kızıma kardeş yapalım dedik evt hamile kaldım ama sezaryen yerine yapışmış buarada kızımı ters diye sezar.le almışlardı. ve genel anestezi altında ameliy.aldılar.2012 yılında ocak ayında yine hamile kaldım bi sevinç bizde bi sevinç çok zorlu aşerme döneminden sonra nihayet rahata erdim derken felaket bir kanama geçirdim dr.um rahim ağzı huni şekline gelmiş doğum yapacaksın dedi ve rahim ağzına dikiş atıldı bu bölümdede antibiyotıklerden mahvoldum.yatarak 28.haftaya kadar durdu ama hep kanamalar geçiriyordum 28.haftada mecburen sezary.bebeğimi aldılar.malesef 3 gün yaşayabildi küvözde:(( ameliy.çıktığımdada dr.rahimimin yarım olduğunu sağ taraf(sağ böbreğimde minik kalmış)ve bu tür rahim anom.hep erken doğum ve dış gebelik olusuyormuş eeee peki bnm kızım nasıl durdu o tersti ve kızlar çok inatçı oluyo oğlum hemen doğum poz.geçti ve bütün ağırlığı.rahim ağzına veriyordu vesselam kızlar anlatacak çok şeyim var ama boşverin herşeyi Allah bilir yaradanımız eğer isterse olmayacak bişey yok tabikide dr.gideceğiz çabalıyacağız ama nasip kısmet kızımı doğum yaptığ.21 yaşındaydım oğlumda 30 yaş faktörüde önmli kızlar!

kızlar merhaba size cvp yazabilmek için uye oldum cevap yazma bölümünüde zor kesfettim umarım doğru yere yazıyorumdur :)) hikayeme nasıl başlıyacağımı bilmiyorum ama direk şunu söyleyim yarım rahimle anne oldum kızım 10 yaşında Allahım ona hayırlı uzun ömürler versin inşallah.
yarım rahimli olduğunu nerden biliyorsun diyeceksiniz 2011 senesinde kızıma kardeş yapalım dedik evt hamile kaldım ama sezaryen yerine yapışmış buarada kızımı ters diye sezar.le almışlardı. ve genel anestezi altında ameliy.aldılar.2012 yılında ocak ayında yine hamile kaldım bi sevinç bizde bi sevinç çok zorlu aşerme döneminden sonra nihayet rahata erdim derken felaket bir kanama geçirdim dr.um rahim ağzı huni şekline gelmiş doğum yapacaksın dedi ve rahim ağzına dikiş atıldı bu bölümdede antibiyotıklerden mahvoldum.yatarak 28.haftaya kadar durdu ama hep kanamalar geçiriyordum 28.haftada mecburen sezary.bebeğimi aldılar.malesef 3 gün yaşayabildi küvözde:(( ameliy.çıktığımdada dr.rahimimin yarım olduğunu sağ taraf(sağ böbreğimde minik kalmış)ve bu tür rahim anom.hep erken doğum ve dış gebelik olusuyormuş eeee peki bnm kızım nasıl durdu o tersti ve kızlar çok inatçı oluyo oğlum hemen doğum poz.geçti ve bütün ağırlığı.rahim ağzına veriyordu vesselam kızlar anlatacak çok şeyim var ama boşverin herşeyi Allah bilir yaradanımız eğer isterse olmayacak bişey yok tabikide dr.gideceğiz çabalıyacağız ama nasip kısmet kızımı doğum yaptığ.21 yaşındaydım oğlumda 30 yaş faktörüde önmli kızlar!

sen yine cok sanslisin 1 evladin var ben onu bile sahip olabilecegimden korkuyorum 8 aylik olsun zayif olsun kucuk olsun...ben bakar buyuturum ama olsun...hergun icim yaniyo disari ciktigimda gorfugum teksey bebek arabasi benim esimdede sorun var tek carem tup bebek ve beni simdiye kadar hic bi dr anlamamisti rahim filmimde bile ters taraf tikali yazilmis soylenecek bisey yok..allah dan baska yardimcimiz yok 8 aylik bebekler az cok gelisimini tamamlamis oluyor sanirim..sizin niye dayanamadi kiziniz kac aylik dogdu

geçmiş olsun canım evet ne güzel bir bebeğin var ve onda hiç sorun olmamış bak ama dediğin gibi 21 yaş çok gençmişsin gerçekten..eskiden derlerdi annelerimiz erken kalkan yol alır erkenden evlen çocuğuno lsun yada hemen çocuk yapın filan diye b,zde anlamazdık ama hakkatten öyleymiş şimdi 29 yaşındayız ama bebiş yok işte uğraşıyoruz hepimiz..yarım rahim olayı diye birşeyi hiç bilmezken insan herşeyi öğreniyor rabbim beterinden saklasın inşallah arkadaşım bundan sonraki bebeğini sağlıkla kucağına alırsın kızına kardeş getirirsin bir tane daha rabbim gönlüne göre versin inşallah peki hamile kalmışsın daha nce ço komik hiç görmediler mi o kadar usg ye grmişsindir bu dr ları çözmek mümkün değil ama dediğim gibi bir kere rahatlıkla olmuş inanıyorum yine olur arkadaşım merak etme sonuçta doğum yapan bayanlarda sanırsam içerisi daha bir genişliyor..dediğin gibi çabalıcaz elimizden geleni yapıcaz rabbim hiçbirimizin kucağını boş bırakmasın inşallah...

sen yine cok sanslisin 1 evladin var ben onu bile sahip olabilecegimden korkuyorum 8 aylik olsun zayif olsun kucuk olsun...ben bakar buyuturum ama olsun...hergun icim yaniyo disari ciktigimda gorfugum teksey bebek arabasi benim esimdede sorun var tek carem tup bebek ve beni simdiye kadar hic bi dr anlamamisti rahim filmimde bile ters taraf tikali yazilmis soylenecek bisey yok..allah dan baska yardimcimiz yok 8 aylik bebekler az cok gelisimini tamamlamis oluyor sanirim..sizin niye dayanamadi kiziniz kac aylik dogdu

üzme kendini tatlım inanki hepimiz aynı durumdayız tüp bebekse tüp bebek olsun bak artık sorunun ne olduğunu biliyorsun ne var diye düşünüp durmayacaksın canım benim ama hakkatten bu rahim filmi filan hikayeymiş ya baksana senin rahim filmindede farklı birşey yazıyordu ben onu anladım orda tam tersi değilmiydi.. aman be uçağım senin rahmin bir bebek için yeterli boyutta gerisi boş eşine gelince dün forumda erkek infertilitesine şöyle bir göz gezdirdim %1 morf. ile bile doğal yoldan hamile kalanlar doluydu temiz bir sayfa açıcaz unutma herşeye rağmen pozitif olucaz stres herşeyde etkili zaten...

üzme kendini tatlım inanki hepimiz aynı durumdayız tüp bebekse tüp bebek olsun bak artık sorunun ne olduğunu biliyorsun ne var diye düşünüp durmayacaksın canım benim ama hakkatten bu rahim filmi filan hikayeymiş ya baksana senin rahim filmindede farklı birşey yazıyordu ben onu anladım orda tam tersi değilmiydi.. aman be uçağım senin rahmin bir bebek için yeterli boyutta gerisi boş eşine gelince dün forumda erkek infertilitesine şöyle bir göz gezdirdim %1 morf. ile bile doğal yoldan hamile kalanlar doluydu temiz bir sayfa açıcaz unutma herşeye rağmen pozitif olucaz stres herşeyde etkili zaten...
slm kızlar.alışverişe gittim bugün değişiklik olsun birazda kafam dağılsın diye.... sizler nasılsınız bakalım...bir kaç gündür aşırı derecede midem bulanıyor yaaa:(( az önce nane limon yapıp içtim biraz rahatlarım belki... nasıl olsa olmuyor diye bu ay bir kaç kere sukoyverdik kocişle:))) işte tutacağından değil ama yan tarafımda ağrıyor arada kafama takıldı biraz :(( ..yarın yine iş var nede çabuk geçiyor şu hafta sonları çok halsiz his ediyorum kendimi...ucakcım sen nasıl oldun tatlım bak sedoşum nede güzel demiş tüp bebekse tüp bebek tatlım ya sonuç önemli değilmi bak ne güzel rahim boyutlarında çok iii çıkmış ne mutlu sana.ii tarafrından bakmaya çalış tatlım..olsunda varsın tüp bebek olsun..sedoğunda dediği gibi morfoloji olayını çok takma kafana ..eşim için son gittiğimiz dr bile söyledi % morfolojiyle baba olan okadar çok erkek varki önemli olan hızlı harehetlisi dedi..sen eşin için kürlere devam et tatlım unutmaki hepimiz ayı durumdayız senin eşinin morfolojisi %2 di sanırım biliyorsun bizimkisi % 1çıktı ve morfoloji değişmiyorsa eğer eşimin daha önceki değeri ide %1 di ama ben buna ramen hamile kaldım demekki %1 morf. ilede hamiş kalınabiliyormuş cnm...yaza kadar oluruna bırak baktın olmadı gider yaptırırsın tüp bebeğini.Hayırlı olsun sağlıklı olsunda varsın tüp bebek olsun yıpratma yok yere kendini.cnm bide kafama takılan gittiğin dr hsg sonucuna bakarakmı değerlendime yaptı yoksa usgden felan bakıptamı emin oldu .... ölçüsü felan ii dediğine göre sanırım usg ile gördü .....öpt sizi kızlar...

öncelikle rabbim evladınızı size bağışlasın...ne mutlu size....anlaşılan sizde bizim durumumuzda olupta şansı yaver gidenlerdensiniz.umarım bizlerde sizin kadar şansı oluruz...bizi nelerin beklediğini bilmek konuya hakim olmak bizler için ne kadar artısı olsada bazen korkularımıza yenik düşüyoruz acabalar yoruyor insanı.tabi sizdede olduğu gibi durumunu bilmeden hamile kalıp doğum sırasında öğrenen bir çok bayan var hatta bu örnegi ilk doktorumdan duymuştum..burda birkaç arkadaş hem dertleşiyor hemde neler yapabiliriz diye birbirimize destek olmaya çalışıyoruz...hepimizi neredeyse aynı dönemlerde bundan 3-4 ay kadar önce öğrendik durumumuzu..tabi bu zaman içerisinde kendi çapımızda araştırmalar yaptık ve sonuç olarak yarım olsa bile önemli olan rahimin iç kapasitesi rahim ölçüsü yeterli ise bebeği taşımak için sorun olmayacağını söylüyor drlarımız..içimizde daha önce gebe kalıp düşürende var dış gebelik yaşayanımızda en azından yarım rahmin hamileliğe engel olmadığını biliyoruz tabi tek tüpümüz olmadığından dolayı normal yollardan hamile kalma şansımızda düşük ama bizler biliyoruzki Rabbim istesin yeterki ...zaman ayırıp bizelere umut olmaya çalışmanız çok hoş...İnş bizlerinde şansı sizinki kadar yaver gider... Rabbim gönlünüze göre versin..hoşçakalın..

canım senin mr sonucun pazartesi yani yarın çıkıyordu değil mi???? öğrenir öğrenmez hemen bize yaz sonucu. çünkü çook merak ediyorum.:18:
ayrıca ne kız bu mide bulanmaları yan taraf ağrımaları?? hamile misin yoksaaa ???:34:

sedoşşuumm kız nasıl gidiyor diyet??? Biz hafta sonu kocişimle full evde idik. süper dinlendik yaa iyi oldu. bu hafta izinliyim kızlar tee cumartesi ye kadar. haftaya c.tesi pazar çalışcam bi tek. tatilin dibine vurcam :1:

uçakcımmm artık iyisindir umarım. at artık şu üzüntüyü matem havasını üstünden. bak yarım rahimle doğuranlar var işte. hiç rahimi olmayanlar var kızım onlar napsın???. bak doktor boyutuda iyi demiş. millet normal rahimle ikiz bebek taşıyo. sende yarım rahimle bir bebek taşı doğur nolcak yani ???? ille ikiz mi doğurcan da yarım diye üzülüyon kızımmm ???? aaaa bak kızcam artık sanaaaa. getirtme beni oraya . :20::20::20::20:

slm kızlar.alışverişe gittim bugün değişiklik olsun birazda kafam dağılsın diye.... sizler nasılsınız bakalım...bir kaç gündür aşırı derecede midem bulanıyor yaaa:(( az önce nane limon yapıp içtim biraz rahatlarım belki... nasıl olsa olmuyor diye bu ay bir kaç kere sukoyverdik kocişle:))) işte tutacağından değil ama yan tarafımda ağrıyor arada kafama takıldı biraz :(( ..yarın yine iş var nede çabuk geçiyor şu hafta sonları çok halsiz his ediyorum kendimi...ucakcım sen nasıl oldun tatlım bak sedoşum nede güzel demiş tüp bebekse tüp bebek tatlım ya sonuç önemli değilmi bak ne güzel rahim boyutlarında çok iii çıkmış ne mutlu sana.ii tarafrından bakmaya çalış tatlım..olsunda varsın tüp bebek olsun..sedoğunda dediği gibi morfoloji olayını çok takma kafana ..eşim için son gittiğimiz dr bile söyledi % morfolojiyle baba olan okadar çok erkek varki önemli olan hızlı harehetlisi dedi..sen eşin için kürlere devam et tatlım unutmaki hepimiz ayı durumdayız senin eşinin morfolojisi %2 di sanırım biliyorsun bizimkisi % 1çıktı ve morfoloji değişmiyorsa eğer eşimin daha önceki değeri ide %1 di ama ben buna ramen hamile kaldım demekki %1 morf. ilede hamiş kalınabiliyormuş cnm...yaza kadar oluruna bırak baktın olmadı gider yaptırırsın tüp bebeğini.Hayırlı olsun sağlıklı olsunda varsın tüp bebek olsun yıpratma yok yere kendini.cnm bide kafama takılan gittiğin dr hsg sonucuna bakarakmı değerlendime yaptı yoksa usgden felan bakıptamı emin oldu .... ölçüsü felan ii dediğine göre sanırım usg ile gördü .....öpt sizi kızlar...

canim adam filimlere bakmadi bile once ben bi goreyim dedi ve bana sag tarafimin saglikli sol tupumun olmadigi yada varsada rahomle baginin olmadigini soyledi yumurtam var her iki taraftada ama ben sok tabi nasil yani sol demek istediniz falan diyorum yok hayir sag diyo...varya aglamaktan o kadar sacmaladim ki dr kim bu salak demistir mantigim hala almiyo rahim filmide mi yanlis ya bu adam isinin en iyisi...ben tum dosyami esime saklattim.birakattim arastirmayi mrda cekilmeyecegim adam cok emin konusti ve sag tupumude vajinal usgde gordu...soylenecek soz yok olcusi yeterlimi dedim evet dedi...sadece erken dogum riski varmis ama bilemezsin ki....esimin morfolojisi yuzunde hemen tup bebek onlara gore bisey yok tabi bende ozellikle sordum yarim rahimli olunca tup bebekte farkli bisey yapiliyo mu. ..hayir herkes gibi ayni sadece daha cok takip gerekliymis ben adama resmen bagiriyorum aglarken nasil olur bu kadar dr kormu yada hadi onlar basit dr lardi ya tup bebek uzmani kadin yumurta topladi koydu hic mi gormedi benim rahmimi...adam hic meslektaslarina kara atmadi gorememis olabilir dedi sustu tabi ben o ani hatirlayamiyorum beynim donmus.hemen obur ay gel baslayalim demez mi ben aklimi toplamadan baslayamam dedim..ve yazin aileme yakin olan yani bursa acibademde yaptiricam cunku bu fikri sadece sonuclara bakarak ordaki dr tahmin etti..ve ben bu sureci yanliz geciremiyecegim hhyatim darma duman oldu iki gindur hic bisey yemedim....sadce uyuyorum o da aglamaktan yorgun dustugum icin benim isyanim tum aptal drlara rabbim bana bunu verdiyse caresinide vercek benim derdimi cozecek dr lar proflar degil.rabbim ol diyecek yoktan var edecek baska yolu yok kendimi artik erken dogumlari arastiriken buldum kizlar zaten tup bebekler erken doguyormis bide yarim rahimi olayi var..dahh fazla konusacak biseyde yok sozde kalmadi tukendi ins s3n guzel haberlerle donersin

canım senin mr sonucun pazartesi yani yarın çıkıyordu değil mi???? öğrenir öğrenmez hemen bize yaz sonucu. çünkü çook merak ediyorum.:18:
ayrıca ne kız bu mide bulanmaları yan taraf ağrımaları?? hamile misin yoksaaa ???:34:

evet canlarım bugün 2 de alacağım sonucu daha doğrusu ben işlerden dolyı gidemiyorum sağolsun annecim gidip alacak ama drla randevum yarın yani yarın belli olacak sonuç....Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyeyim .... cancım benim dış gebeliğin üstünden 4 ay geçti 2 ay daha korunma kararı almıştık kocişle..dış gebelikten sonra 6 ayı dolduralım dedik demesinede ben bu ay kocişi ii besledim kürler fındıklar cevizler kudurdu tabi benimki :))) nasıl olsa olmuyor diyede bir kaç kez kaçamak yaptık :))) grip oldum ya ondan sanırım bu bulantılar zaten sol tarafımın ağrısı dış gebelikten sonra ara ara oluyor hep belkide böbrek sancısı çekiyorum çünkü kaç tane kadın doğum dr gittiysem dış gebelikle alakalı bir ağrı değil herşey normal görünüyor diyorlar bende anlamadım neyin nesi bu ...bizim işler öle bir kaç kaz kaçamak yapmakla tutacak kadar kolay değil sanırım.arkadaş millet ilk geceden hamile kalıyor yaaa bizim kuşlar çok tembel çıktı :)))

canim adam filimlere bakmadi bile once ben bi goreyim dedi ve bana sag tarafimin saglikli sol tupumun olmadigi yada varsada rahomle baginin olmadigini soyledi yumurtam var her iki taraftada ama ben sok tabi nasil yani sol demek istediniz falan diyorum yok hayir sag diyo...varya aglamaktan o kadar sacmaladim ki dr kim bu salak demistir mantigim hala almiyo rahim filmide mi yanlis ya bu adam isinin en iyisi...ben tum dosyami esime saklattim.birakattim arastirmayi mrda cekilmeyecegim adam cok emin konusti ve sag tupumude vajinal usgde gordu...soylenecek soz yok olcusi yeterlimi dedim evet dedi...sadece erken dogum riski varmis ama bilemezsin ki....esimin morfolojisi yuzunde hemen tup bebek onlara gore bisey yok tabi bende ozellikle sordum yarim rahimli olunca tup bebekte farkli bisey yapiliyo mu. ..hayir herkes gibi ayni sadece daha cok takip gerekliymis ben adama resmen bagiriyorum aglarken nasil olur bu kadar dr kormu yada hadi onlar basit dr lardi ya tup bebek uzmani kadin yumurta topladi koydu hic mi gormedi benim rahmimi...adam hic meslektaslarina kara atmadi gorememis olabilir dedi sustu tabi ben o ani hatirlayamiyorum beynim donmus.hemen obur ay gel baslayalim demez mi ben aklimi toplamadan baslayamam dedim..ve yazin aileme yakin olan yani bursa acibademde yaptiricam cunku bu fikri sadece sonuclara bakarak ordaki dr tahmin etti..ve ben bu sureci yanliz geciremiyecegim hhyatim darma duman oldu iki gindur hic bisey yemedim....sadce uyuyorum o da aglamaktan yorgun dustugum icin benim isyanim tum aptal drlara rabbim bana bunu verdiyse caresinide vercek benim derdimi cozecek dr lar proflar degil.rabbim ol diyecek yoktan var edecek baska yolu yok kendimi artik erken dogumlari arastiriken buldum kizlar zaten tup bebekler erken doguyormis bide yarim rahimi olayi var..dahh fazla konusacak biseyde yok sozde kalmadi tukendi ins s3n guzel haberlerle donersin
ucakcım ne olursun böyle yıpratma kendini biliyorum çok zor hepimiz seni çok ii anlıyoruz ..kızmakta çok çok haklısın insanın sinirleri bozuluyor ..erken doğum malesef hepimiz için geçerli ama durumumuzu bildiğimizden temkinli olacağız gerekirse sürekli yatacağız bide dikiş olayı var daha öncede konuşmuştuk gerekirse onu yaptıracağız ....demkki altan usgde belli oluormuş tüpler ah arkadaşım ah işte sözde hepsi dr ama görmeyende görmüyor....sen yinede umudunu yitirme bakarsın yaza kadar kendiliğinden oluverir.ucakcım drun çok çok ii olabilir ama şunu unutmaki çoğunun mantığı malesef aynı bak bide hemen tüp bebek yap felan demiş aklını karıştırmak istemiyorum ama sakın acele etme sen yinede yaza kadar normal yollardan denemeye devam et ...tek tüple hamile kalan onca kadın var ..morfoloji olayını dr pekte önemsemiyor hızlı hareketlisi iise sorun yok diyorlar..dün netten biraz araştırdımda eşine havuç suyu içir bende deneyeceğim faydasını görenler olurmuşş..ucakcım buda bizim sınavımız demekki Rabbim bizide bununla sınıyor sabırlı olacağız ve inancımızı hiç yitirmeyeceğiz..ne güzel demişsin bak Rabbim ol diyecek ve olacak....benim sonuçta yarın belli olacak cnm sonucu bugün alacağız ama drla randevum yarın Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip etsin ...

Günaydın canlarım temizlik arası girip bakayım dedim neler yapıyorsunuz okudum yazdıklarınızı şimdi..
Uçakcım inanki aktunanın da dediği gibi kızıp bağırmakta haklısın ama inanki oturup ağlamak kendini üzmek bir çare oluyor mu..iki gündür birşey yemiyorum diyorsun acın dindi mi..hayır tabiki de..ne oldu peki kendini üzüyorsun stres birsürü düşünce kafanın içinde dolanıyor birde eşin seni görüp daha çok üzülüyor..yapma böyle tatlım rabbim herşeyin çaresini vermiş bak birtek ölümün çaresi yok.. benim ağabimin eşine dr direk ne demiş biliyormusun 'bu değerlerle asla olmaz git evlat edin...' demiş hemde iki farklı dr söyledi bunu..düşünebiliyormusun ama bak tüp bebek tedavisi cevap veriyor yumurtası oluyor sadce tutmadı..inan o tedaviye bile cevap vermeyenler o iğnelere rağmen yumurtası oluşmayanlar varmış kızım..ya buna da şükür..sen ne yapıcan yarımı tamı yaa..senin rahmin yeterli mi bir bebek için..evet..normal rahimliler dördüz beşiz yapıyor senin ki yeterli ikiz olmasın tek olsun ya..ne olacak..erken doğum deyip durma tatlım ya dikiş atıyorlar 9 ayını dolduran bilem var bunlara takılma sen tam rahimliler bile erken doğum yapabiliyor..bak resimlerinde hep gülen ne güzel bir yüzün var o yüzünü soldurma bu işlerde biliyorsun moral sabır çok önemli şeyler biz daha genciz 40 yaşında değiliz evel Allah daha önümüz uzun rabbim verecek korkma sen..morfoloji için dr lar hep aynı ben dün siteye baktım %5 bile hemen tüp bebek demişler bizde de dr hemen olmazsa aşılama sonra tüp bebek adamlar kolay yolu tercih ediyorlar hem birde şöyle düşün bebeğim bak durumun var yaptırırsın varsın tüp bebek olsun birde durumu olmayanlar var.. sen bırak dr u filan acele etme önce kafanı toparla moralini düzelt yaza kadar kürlere devam et senin hormonların da güzel bir sorun yok..belli bir süre tanı ondan sonra olmazsa gider yaptırırsın üzme kendini inan valla bende üzülüyorum...
aktunacımmmm inşallah sen güzel haberlerle dön inşallah rabbim yüzünü güldürsün dualarımızla yanındayız rabbim ne verirse hayırlısını versin hemen haberdar et bizleri canım arkadaşım inşallah herşey güzel olsun rabbim yar ve yardımcın olsun..kız bu arada sakın hamiş olma yaa valla hiç belli olmaz bak eşinide iyice beslemişsin :-)))) kız inşallah gerek kalmaz hiçbirşeye de hamiş kalırsın yaaaaaa...
masalcım sen ne yapıyorsun bakiiim tatildesin sesin çıkmıyor yoksa bu saate kadar uyuyor musun benim rejim hafta sonu biraz dağıldı ama şimdi topluyorum...
temizliğe dönmem lazım şimdi kızlar sonra yine gelirim..
uçakcım cevap verdim özel mesaja dilediğin gibi kullan şifreyi..öptüm

canım yazdıklarını okuyunca sana çoookkkk kızdımmm bilesinn. ne demek o 2 gündür bişey yemiyorum bir tek ağlayıp uyuyorum demeek. senin kendinle zorun mu var??? iyi yeme bakalım yemeyerek kaç gün hayatta kalcaksın acabaa??? ama bak su da içme tam olsunnn emi ??? madem maksadın kendini ve etrafındakileri cezalandırmak e o zaman iç bir kutu ilaç tamaaammm kısa yoldan kestirme olsunn.
kızım sen delirdin miiiiiiiiiiiiiiiiii???? senin gibi mantıklı ve zeki bir kız bu şekilde davrancak valla hiççç yakıştıramadımm. tamam yaşadığın durum kolay değil bunu kimse inkar edemezz.tamam üzül ağla ama bu şekildede bünyene işkence çektirmen hiç iyi değil. bak yarın bir gün hasta olursun mazallah bu sefer onun tedavisini bulcam diye uğraşırsınn. Allahın sana verdiği bu bedene lütfenn eziyet etme. çok için daralınca dua oku inan ki faydasını göreceksin. hem eşine de yazık yaa. o napsın peki ??? senin gibi odalara kapanıp ağlayamıyodur da. eşinin üzüntüsünü katlama canımmm. bi yaza kadar bekle bakalım normal yoldan olmazsa tüp bebek yaparsınız. millet inat ediyor tutana kadar tüp bebek yaptırıyor. sende inatçı bi kızsın tutana kadar denersin. rahimin desen normal boyutta. seni duyanda hiç rahimin yok sanacak.
insan bazen diyor yaa herkesin kolaycacık oluyor benim niye böyle uğraştırmalı oluyor haksızlık gibi geliyor insana. ama şöyle bir bakarsan etrafına bu dünyada hiç kimsenin hiç bir şeyi aynı değil. aynı olsa herkes aynı anlayışa sahip , aynı tipte, aynı boyda, aynı iş güçe sahip , aynı kazanca sahip olurdu. ama işte Allah bilerek herkesi aynı yapmamış.kimisi çoban ,kimisi polis ,kimisi inşaat işçisi. herkes polis olsa peyniri sütü eti nerden bulcaktık kim üretecekti?? rabbimin var işte bir bildiği. örnek belki sana saçmak gelecek ama işte onu genel manada düşünnn. herkes aynı değil canımmmm. ve hiç bir zaman da aynı olmayacakkk. Allah bize bu derdi verdi ise dermanını da vermiştir. bize düşen elimizden geleni yapmak sonrada gerisini allahın taktirine bırakmakk. benim durumum senden daha kötü ben bunu biliyorum .fakat hiç umutsuz değilimmm. çünkü biliyorum ki onun OL demesi ile olmayacak şey yoktur. bu dünya istesek de istemesek de sınav dünyası. kiminin sınavı bizim ki gibi kiminin de sınavı başka. ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHH. sağlıksız ve hayırsız olursa daha çok üzülürüz eminim. bu yazdıklarımı da görmemezlikten gelir ve cevapsız bırakırsan inan sana darılacağımmmm.

evet canlarım bugün 2 de alacağım sonucu daha doğrusu ben işlerden dolyı gidemiyorum sağolsun annecim gidip alacak ama drla randevum yarın yani yarın belli olacak sonuç....Rabbim hayırlısını nasip etsin ne diyeyim .... cancım benim dış gebeliğin üstünden 4 ay geçti 2 ay daha korunma kararı almıştık kocişle..dış gebelikten sonra 6 ayı dolduralım dedik demesinede ben bu ay kocişi ii besledim kürler fındıklar cevizler kudurdu tabi benimki :))) nasıl olsa olmuyor diyede bir kaç kez kaçamak yaptık :))) grip oldum ya ondan sanırım bu bulantılar zaten sol tarafımın ağrısı dış gebelikten sonra ara ara oluyor hep belkide böbrek sancısı çekiyorum çünkü kaç tane kadın doğum dr gittiysem dış gebelikle alakalı bir ağrı değil herşey normal görünüyor diyorlar bende anlamadım neyin nesi bu ...bizim işler öle bir kaç kaz kaçamak yapmakla tutacak kadar kolay değil sanırım.arkadaş millet ilk geceden hamile kalıyor yaaa bizim kuşlar çok tembel çıktı :)))

canımmm sonuç raporunda ne yazıyonmuş öğrenince yaz hemen buraya tamam mı ?? rapordan gene az çok anlaşılır. Bak benim ki şöyle idi mr sonuç raporu :
Bulgular : Rektum lojunda tümöral kitleyi temsil edebilecek görünüm saptanmamıştır. İnceleme alanına giren inen ve
çıkan kolon segmentleri normaldir.

Mesane konfigürasyonu normal olup duvar kalınlaşması saptanmamıştır. Mesane içinde taş veya kitle lezyonu yoktur.
Perivezikal alan normaldir.

Tek servikal kanal mevcut olup proksimalinde iki ayrı uterin kavite izlenmektedir. Bikornuat uterus lehine
yorumlanmıştır.

Her iki iliak arterler, iliak venler normal olup bu alanlarda lenfadenomegaliyi temsil edebilecek görünüm yoktur.

Her iki psoas majör ve iliopsoas kası normal olarak değerlendirilmiştir. İnguinal kanal lokalizasyonunda herni, bu
lokalizasyonda vasküler yapılarda trombüsü temsil edebilecek görünüm yoktur.

canımmm kolay gelsin temizliğinnn. bende işte nolsun evdeyim. üstümde bir miskinlikkk. hiç iş yapasım yok ama yapcam mecbur. yarın filan yaparım herhalde temizlik. bu arada diyet dediğin şey arada bozulur kız illa ki. sürekli yapınca bıkar ki insan. o yüzden dr la kendinizi 1 gün ödüllendirin diyorlar zaten . :34::34::34::34::34::34:

canım yazdıklarını okuyunca sana çoookkkk kızdımmm bilesinn. ne demek o 2 gündür bişey yemiyorum bir tek ağlayıp uyuyorum demeek. senin kendinle zorun mu var??? iyi yeme bakalım yemeyerek kaç gün hayatta kalcaksın acabaa??? ama bak su da içme tam olsunnn emi ??? madem maksadın kendini ve etrafındakileri cezalandırmak e o zaman iç bir kutu ilaç tamaaammm kısa yoldan kestirme olsunn.
kızım sen delirdin miiiiiiiiiiiiiiiiii???? senin gibi mantıklı ve zeki bir kız bu şekilde davrancak valla hiççç yakıştıramadımm. tamam yaşadığın durum kolay değil bunu kimse inkar edemezz.tamam üzül ağla ama bu şekildede bünyene işkence çektirmen hiç iyi değil. bak yarın bir gün hasta olursun mazallah bu sefer onun tedavisini bulcam diye uğraşırsınn. Allahın sana verdiği bu bedene lütfenn eziyet etme. çok için daralınca dua oku inan ki faydasını göreceksin. hem eşine de yazık yaa. o napsın peki ??? senin gibi odalara kapanıp ağlayamıyodur da. eşinin üzüntüsünü katlama canımmm. bi yaza kadar bekle bakalım normal yoldan olmazsa tüp bebek yaparsınız. millet inat ediyor tutana kadar tüp bebek yaptırıyor. sende inatçı bi kızsın tutana kadar denersin. rahimin desen normal boyutta. seni duyanda hiç rahimin yok sanacak.
insan bazen diyor yaa herkesin kolaycacık oluyor benim niye böyle uğraştırmalı oluyor haksızlık gibi geliyor insana. ama şöyle bir bakarsan etrafına bu dünyada hiç kimsenin hiç bir şeyi aynı değil. aynı olsa herkes aynı anlayışa sahip , aynı tipte, aynı boyda, aynı iş güçe sahip , aynı kazanca sahip olurdu. ama işte Allah bilerek herkesi aynı yapmamış.kimisi çoban ,kimisi polis ,kimisi inşaat işçisi. herkes polis olsa peyniri sütü eti nerden bulcaktık kim üretecekti?? rabbimin var işte bir bildiği. örnek belki sana saçmak gelecek ama işte onu genel manada düşünnn. herkes aynı değil canımmmm. ve hiç bir zaman da aynı olmayacakkk. Allah bize bu derdi verdi ise dermanını da vermiştir. bize düşen elimizden geleni yapmak sonrada gerisini allahın taktirine bırakmakk. benim durumum senden daha kötü ben bunu biliyorum .fakat hiç umutsuz değilimmm. çünkü biliyorum ki onun OL demesi ile olmayacak şey yoktur. bu dünya istesek de istemesek de sınav dünyası. kiminin sınavı bizim ki gibi kiminin de sınavı başka. ALLAH HEPİMİZE SAĞLIKLI VE HAYIRLI EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAHH. sağlıksız ve hayırsız olursa daha çok üzülürüz eminim. bu yazdıklarımı da görmemezlikten gelir ve cevapsız bırakırsan inan sana darılacağımmmm.
[/QUOTE

gerçekten okadar doğru yazmışsınki başka hastalıklara kapılırsın mazallah ben 28 haft.doğum yapıp oğlumu kaybettiğimde okadar ağladımki bi süre sonra kulağımda çınlamalar kalbimde ritim bozukluğu oluştu dr.dr. gezmekten bi hal oldum sonra dedimki kızım sen manyakmısın nice aslan gibi yavrularını şehit veren yada başka türlü kaybedenler var Allaha isyan etme şükret hayırlısını dile tıpta çareler var tüp bebek vs.bazen okuyoruz organ nakliyle hayata tutunmuşda sonrada bebekleri olmuş şükret kendine iyi bak ve çareni ara Allaha emanet olun Rabbim hepinize annelik duygusunu tattırsın kimseyi yavrusuz bırakması dileyen herkese nasip etsin ALLAHIMMM

Back