kizlarrrn uzgunum amma benim tanim yarim rahim tek tupum yok yada varda rahimle baglantisi yok ben hep sag tarafim yok derken bu dr sol tarafta tup yok yumurta var sag tarafta rahim var dedi solda yok dedi morfoloji nedeniyle tup bebk dedi rahim genisligi kalinligi iyi oldugu icin bisey olmaz dedi yeterliymis sadece erken dogum riski varmis bizim gibilerin bebekte presedur degismiyo mr da cektirmeye gerek yok.dedi cift rahim olmaktansa bu daha rahat falan dedi ya aglamktan bisey soramadim ki perde yok. ..offf haziran gibi baslarim heralde ve bi sure forumda facede olmak istemiyorum dusunmedigim biran yok kafami artik bosaltmak istiyorum yaza kadar cok zor geldo bu kadat dr bu zaman kadar kormus ne diyim ki....
Canımmm ya niye böyle yapıyorsun. Bak iste doktor tüp bebekle olur demis. Rahim genisligi filan iyi demis. Bir tek erken dogum riskin var. Bu herkeste var. Rahimi normal birinin bile 9 ayda dogurcak garantisi yok. Senin durum benden daha iyi o zaman.bak benim cift rahim. Eee ben öleyim madem o zaman. Kendimi perişan edeyim madem. Bak sen benden de şanslısın. Benim rahim eminim cok dar. Ama üzülmüyorum artik. Bu hayatta cocuktan baska seylerde var. Lüften boyle yapip kendini yıpratma. Beni de üzme. Sagligin yerinde bak . Esin var seni seven. Daha bunlara şükür edelim. Senin cocugun olcak ben eminim. Gerekirse ikinci yada üçüncü tüp bebek denemende olcak ama olcak. Benim o şansım bile yok ben hissediyorum. Lüften canim kendinden iyilere degil kendinden kötülere bak. çok da üzülüp sagligindan da olma. Seni çok seviyoruz nolurrrr çok üzülmeeeee.