ya bide kizlar benim raporumda yarim rahim falan yazmamis sola deviye diyo...sadece filmde sag taraf yok...ya bu dr da bu kadar mi okuz ya kusura bakmayin yarim rahimi ayiramiyosa niye uzman olmus usg de 5 farkli dr gordu onlarda korse ne diyim artik bencede sag taraf tikali o yuzden ilac gecmedi bakalm yrn ogrenicez biz yrn kalicaz biraz alisveris yapayim di tabi moralim duzgun olursa...ama mrk etmeyin ben telden giriyorum heran haberiniz olur..dualariniza ihtiyacim var az once arkadas bebegininusg fotosunu gosterdi icimmm bi kotu oldu bakamadim bile kalktim gittim belli ettim galiba ayrica ben artik kimseye yalan soylemiyorum istiyorum allah veriri ins diyorun yalan soylemekten biktim almasinlar ogullarina beni alan almis
ayy ucakcım en güzelini yapıuorsun sağlık lı beslenme çok çok önemli.malesef aynı şeyi ben uygulayamıyorum öğün atladığım çok oluyor işyerimizin yemekleri dışarıdan geliyor ben ağzıma bile sürmüyorum mecburen dışarıdan hazır şeyler söylüyorum bıktım hep hazır şeyler yemekten hatta bazen kahvaltıyla akşam edip akşam eve gidince yiyiyorum ... ama evime yaptığım gıda alışverişlerinde kesinlikle bilinmeyen marka ürünleri almam evime hep en iisi olmasına dikkat etmişimdir...yaa ben çok yemek seçiyorum malesefyok valla dikkat etmesem siserim bede bi tota var seda sayan 1 ben 2 ben acayip saglikli besleniyorum asla disardan bisey yemem hazir yiyecek kullanmam herkes bu konuda benle dalga gecer okula bike hergun beslenme cantamla geliyom.bi kac marka disinda yemek yemem hos bizim burda o markalarin m si bile yok...
aktunacim senin dedigin banada cok mantikli geliyo bana yarin ki dr tavsiye eden arkadasa dr rahim filmi bile cekmemis ben goruyom tuplerini demis asilamayla bebisi oldu ablasininda ayni asilamayla ikizleri oldu onlarda pko varmis sonra senin anlattigin aklima geldi mantikli...yyarin ilk is onu sorucam gerci filme bakip yorum yapan dr da cok iyi bi dr du ama muayene olmadan boyle bisey soyledi 2 aydir kendimi yiyorum yarim mi tam mi diye ayrica soyle bi durum var yarin gidecegim dr tup bebek yaptirdigin klinige gidiyomus islemler icin o..ben allah icin tup drdan cok.memnundum harika biri hastane mukemmel ama bikere olmadi ya icim istemiyo...yarin dr nasil anlaticam...ya aman bi sorunum belli olsun belki gerek kalmaz tupe falan
yok valla dikkat etmesem siserim bede bi tota var seda sayan 1 ben 2 ben acayip saglikli besleniyorum asla disardan bisey yemem hazir yiyecek kullanmam herkes bu konuda benle dalga gecer okula bike hergun beslenme cantamla geliyom.bi kac marka disinda yemek yemem hos bizim burda o markalarin m si bile yok...
aktunacim senin dedigin banada cok mantikli geliyo bana yarin ki dr tavsiye eden arkadasa dr rahim filmi bile cekmemis ben goruyom tuplerini demis asilamayla bebisi oldu ablasininda ayni asilamayla ikizleri oldu onlarda pko varmis sonra senin anlattigin aklima geldi mantikli...yyarin ilk is onu sorucam gerci filme bakip yorum yapan dr da cok iyi bi dr du ama muayene olmadan boyle bisey soyledi 2 aydir kendimi yiyorum yarim mi tam mi diye ayrica soyle bi durum var yarin gidecegim dr tup bebek yaptirdigin klinige gidiyomus islemler icin o..ben allah icin tup drdan cok.memnundum harika biri hastane mukemmel ama bikere olmadi ya icim istemiyo...yarin dr nasil anlaticam...ya aman bi sorunum belli olsun belki gerek kalmaz tupe falan
masalcım iyi etmişin canım inşallah güzel çıkmıştır kardeşinin tahlilleri darısı başımıza olsun inşallah 7 aylıksa karnı epey çıkmıştır ayy Allah yardımcısı olsun valla..kızlar bende hazır gıdaları sevmiyorum ama annem seviyor alıyor yada dışarıya çıktığımızda yiyiyoruz aslında hiç sağlıklı değil bende sevmiyorum ben ööle cips filan yemem abur cubur ekmek de fazla yemem ama yinede kilo alıyorum suyu da az çiyorum ama şimdi rejime girdim ya çok içmeye başladım.. ama uçakcım en güzelini yapıyorsun yeme dışardan kendin hazırla en güzeli valla içinde ne olduğunu nsl olduğunu biliyorsun hergün hazır yesen insan sıkılıyor bazen ben eşime bile diyorum sana sandviç filan yapayım mı diye işyernde yersin diyorum.. yaa aktunacım sen kilo almak istiyon ya ben sana veriim 3-5 kilo)) kız o değilde balık yağı kilo aldırıyor diye biliyorum ondan içtin mi hiç.. masalcım valla organik besleniyorsun kız daha ne olsun keşke bizim de öyle bir imkanımız olsa süper valla kıymetini bil kız birde egenin otları meşhurdur otlardan salata filan çok yaparlar değil mi.. ben çiğ domates sevmem onun dışında hiç yemek ayırt etmem yani..herşeyi yerim bak yoğurdun kaymağını bende sevmem tatsız tuzsuz bişii o nsl yenir yaa... ama yoğurda bayılırım herşeyi yoğurtla yerimmmmm...
geç geldim bir saat kadar ama yoktunuz cadılar siziiii))
merhaba canım daha öncede gelmiştin topiğe az kalmış ya cumartesiye hadi inşallah ya bu sefer tutar da o ameliyatlara gerek kalmaz inşallah dualarımız seninle canım.. bak histereskopi ve laparoskopide çok iyi diyorlar isTANBULDA BRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ yücel karaman ben ona gittim benimde yarım rahim denmişti perde olduğu anlaşıldı bende 1-2 aya histereskopi olucam kısmetse yücel beyde..onu önerebilirim canım gerçi sanki sen demiştim arkadaşım gitti memnun kalmadı diye ama yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum.. peki sen lap. ve his. niçin olacaksın?rahim genişletme filan için mi yoksa kontrol amaçlı amaçlı mı yani içeriye bakmak için mi...
hayirlin olsun canim ben yaza kadar bekliyecegim sonra bende 2.denicem senin sorun neydi..nerde yaptiriyosun kac yumurtan olusup dollendi cok soru sordum. bizim aramizda yaptiran yok histereskopi niye 2.ye baslamadan yaptirmadin ki ve dr nerde soruyosun ankara ist eger ist sa bruksel tup bebek merkezindeki dr cok iyi sedosun yarim rahim derken perde cikti ameliyat olacak benim daha belli degil usg yarim rahim falan cikmadi bende ankarada cok iyi bir prof var ona gidicem
canlarimmmm benim yola ciktik yariladik yolu....bende cokkk gerginim korkuyorummm hepiniziiiii cooook seviyorum
bu aralar işlerim çok yoğun dün akşamda geç çıkdım ofisten ...aklım hep sizdeydi ama geç olunca eve gittim duş alıp uyudum ...ucakcım yola cıkmışsınzı hadi hayırlısı tatlım çook sevindim.kocaman yeni bir sayfa açtın kendine umarım herşey çok daha güzel olacak...gönlünü ferah tut daraltma öyle kendini mutlu git oraya İnş hayırlı haberlerle döneceksin tatlım.dualarım seninle.Rabbim gönlüne göre versin arkadaşımm..masal sedoşum daha iim çok şükür ..tam olarak geçmedi ama toparladım epey...havalar yine bozdu bugün çok soğuk burası .... keşke bir arada olma imkanımız olsaydı değilmi süper olurdu :)) öpt sizi ......
yücel bey aklımda benim de muayne ücreti ne kadar ve histeroskopi ye ne kadar alıyor beni bilgilendirirsen sevinirim bir de rahim filmi de çekiliyor mu orda? ben yücel beye asla kötü demedim unicorn uterus a operasyon önerilmiyor. yapılsa da pek bir faydası olmuyormuş. yücel beyde bu operasyonu geçiren birisi sonradan keşke olmasaydım gereksiz miş demişti. o bakımdan öyle dedim. ben de gidersem operasyon olmam. sadece histeroskopi için giderim.
canım merhaba tekrar bugünmüş transferin canım bol şans olsun sana inşallah rabbim yardımcın olsun sağlıklı sıhhatlı bir şekilde bebişlerin olsun inşallah senin içinde dua edicem canım bizi glişmelerden haberdar etmeyi unutma olurmu..
canım benim problem perde olduğu için yarım rahimdeki operasyonun başarı şansını bende bilmiyorum mutlaka doğru demiştir arkadaşın tabiki herkesin durumu da farklı oluyor hiç bilmiyorum o yüzden ben sonuç yarım rahim çıkınca çok araştırma yapmıştım o yüzden okuduklarım böyle..sende az çok biliyorsundur zaten benim kadar.. canım ben mart 2 sinde gittim yücel beye 250 tl verdim muayene ücretime. perde operasyonu için biliyorsun histereskopi yapılacak 3500 tl fiyat verdiler tabi bana medicanada 4000 tl dedikleri için fiyat iyi geldi birde dr u çok sevdim birde dr la hemşeri çıktık o yüzden aslında 4000 tl dediler ama sizi 3500 tl dediler artı kdoğru mu yalan mı bilmiyorum tabiki bende bu ay bilmiyorum ama sanırım bir sonraki ay olacağım ameliyat..benim hsg sonucum yarım rahim çıkmıştı fakat ultrasonda dr perde olduğunu gördü o yüzden perde operasyonu geçirecğeim daha önce hiç hamile kalamadım 2 senedir olmuyor 2.5 senelik evliyim inşallah bu operasyondan sonra hamile kalabilirim..
canım tekrar bol şans rabbim senin de yar ve yardımcın olsun canım inşallah ikizin olur kız) arada bizi haberdar etmeyi unutma..görüşürüz canım...
canımm biz yarım saat kadar bekledik. gelen olmayınca çıktık .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?