Günaydın kızlar ne yapıyorsunuz bakiiimm kızım valla biz deliyiz ben anladım artık normal değiliz ki kuşlar da normal olsun
))) aktunacım seni o şekilde yan yan yürürken düşündüm deee puhahahhahaa
)) olsun dekolteli dekolteli adamlar da demiştir ohh gözümüz gönlümüz açıldı
)) kız boşver sağlık bu ne yapıcan gerekirse göstercen zaten alıştık açmaya habire doktorlara yaa
)) ama paçalı don fikri iyiymiş uçakkk kız sen yapabilirsin bak bir ekol oluşturursun ama şimdi kızlar sizinki tam net çıkar garanti yani dekolteli oluncaaaa
)))))))
ikizlerburcucum ben hiç bilmiyorum yaa rahim boyunu o konuda hiç fikrim yok ama çift rahimli doğuran kadın yarımdan daha fazla yaa çok var yani stres yapma o küçük gibi durur ama yeterlidir dediği gibi aktunamın bizim sadece sol taraf görünüyor şimdi işim varda resim yükleyemiyorum dışarı çıkıcaz gezmeye akşam yüklrim benim hsg mi buraya..ama sen hakkatten iş olarak müsaitsin git 5 dakka bir baktır neymiş ama sorun olacağını hiç sanmıyorum mera ketme tatlım..
aktunacım ayın 24 üne az kalmış inşallah bu 26 yaşında bebeğini kucağına alırsın hayırlısıyla yaaa kız koçişler öyle yapıyor bende her doğum günümde ayn şeyi diyorum bu adam kesin unuttu ama bakıyorum ki süpriz yapmış hediye çoktan almış seninkide unutmaz merak etmeeee...koç burcu mu oluyorsun sen balık değil değil mi..
uçağım şimdiden hayırlı olsun cumartesi gelsin hemen inşallah neden mutsuzsun canım benim üzme kendini olsun varsın bu ay olmasın kız hem dr a gidicen daha iyi işte temiz sayfa açacaktın hani..herşey güzel olacak korkma eminim sende üzel haberler alacaksın..
şimdi ben kaçıyorum kızlar akşama kadar yokum öptüm hepiniziiii