• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

Aktunacım bencede haklısın tatlım söylediklerin çok mantıklı bir kere dediğin gibi yarım olsa o kadar baktırmışın ultrasonda kesinlikle birinin görmesi gerekirdiki düşünsene sağ taraf boş olsa nsl bebek sağ tüpte duracak mantıksız bence senin kürtaj sebebiyle yapışıklık da olabilir tatlım çift rahim de olabilir dr hani alttan bakıyor ya demişin sanada bakmış diye bana da baktı ama bence ona bakmasının sebebi çift rahim mi diye değil o çift vajina girişi varmı diye bakıyor yani dideftis mi ne oluyor o çift vajina girişli rahimde oluyormuş ondan bakmıştır çünkü bence öyle bakarak çift rahimi göremez bence çünkü ilk gittiğim dr da bana öyle baktı ve bakarken çift vajina mı diye bakıyorum dedi yücel bey de aynı şekilde baktı gerçi o esnada bişii demedi ama bilmiyorum ki..
uçakcım inşallah sen de hayırlı haberler alacaksın sakın stres yapma gönlünü ferah tut dua et iyi olacak ben inanıyorum diğer arkadaşın bakın böbrek de tekmiş biz ona da baktırdık bir sorun yok ben sanmıyorum ya tabiki rabbim herşeyin hayırlısını versin ama inşallah güzel şeyler olacak ayrıca nice iyi dr lar göremeyebiliyor ilk seferde kızlar öyle düşüneyin ankaradaki bu işte uzman diyorsun o senin çaren olacak ben inanıyorum canım aktunacım da önümüzdeki hafta güzel haberler alacak inşallah herşey güzel olacak kızlar..
masalcım evet kesin mi çift rahim olayı operasyonla birleştirmede yapılıyor çift rahimde aslında gerçi gereksiz ise yaptırmamak lazım bir araştırmak lazım bu konuyu..
kız doğru diyon totomu büyüttüm zatennn eskiden hiç yoktu ama şimdi aldı başını gidiyor kahve içiyorum hadi gelin kızlar aranızda fal bakan varmı yaa :-))) şimdi beraber olsaydık ne güzel kıkır kıkır gülerdik kahve içerdik sallardık falları da...geçen benim arkadaşım baktı ağustosta evinizde büyük sevinç olacak dedi inşallah hadi bakalım...

ya bide kizlar benim raporumda yarim rahim falan yazmamis sola deviye diyo...sadece filmde sag taraf yok...ya bu dr da bu kadar mi okuz ya kusura bakmayin yarim rahimi ayiramiyosa niye uzman olmus usg de 5 farkli dr gordu onlarda korse ne diyim artik bencede sag taraf tikali o yuzden ilac gecmedi bakalm yrn ogrenicez biz yrn kalicaz biraz alisveris yapayim di tabi moralim duzgun olursa...ama mrk etmeyin ben telden giriyorum heran haberiniz olur..dualariniza ihtiyacim var az once arkadas bebegininusg fotosunu gosterdi icimmm bi kotu oldu bakamadim bile kalktim gittim belli ettim galiba ayrica ben artik kimseye yalan soylemiyorum istiyorum allah veriri ins diyorun yalan soylemekten biktim almasinlar ogullarina beni alan almis

tatlım istem dışı yapıyoruz işte bende hamile arkadaşlarla konuşurken aslında kıskançlık deği lde garip bir duygu oluyor belki belli ediyorum bende sanki anlamışlar gibi geliyor elimizde değil ya bunu herkes yaşayabilir yapacak bişii yok bizi de anlamaları lazım ne yapalım yani üzme kendini tatlım yalnız değilsin hepimiz aynı durumdayız ama sen olsaydın usg sini gösterirmiydin bana çok saçma geliyor ya şimdi büyük söylemiim ama bizim görmemiş bir tanıdık gelenlere videosunu izletiyordu usg nin yada face yüklüyorlar ya bana ayıp gibi geliyor yaa bilmem ki yanlış mı düşünüyorum belki bizim olsa bizde öyle yaparmıyız acaba... tel de gir inşallah güzel haberlerle haberdar et bizi tatlım... bencede yarım değilsin diyorum ya nice dr göremiyor ya bende gittim ki benim usg de kabak gibi görünüyor dr bana normal demişti sonradan gördü bu da prof. yani..o yüzden oluyor kızlar bundan sonrasına bakalım inşallah güzel olacak..

canlarım bugün sabahtan beri dışarılardayımm. yoruldum epey. kardeşim 7 aylık hamile ona bu ay şeker yüklemesi yapılması gerekiyormuş. epey bi hastanede idik. kan filan vermesi gerekti birkaç kez. sonra biraz çarşıya,pazara gittik gezdik alışveriş yaptık .öğleden sonra tahlil sonuçları çıktı onları doktora gösterdik. derken işte bu saatler oldu. ben birde sabah nöbetten çıktım daha yatmadım. birazdan uyuyup kalabilirim. yazdıklarınızı okudum.
ucakcımm ben %90 sende yarım rahim olmadığını düşünüyorum. aktunacım bende sende yarım rahimli değilsim. sedoş zaten perdeli onun ki ispatlandı. :) hepinizin kuşları tam . demedi demeyinnnnnn .:34: sizi gidi perdeli kuşlaaarrrr.
:1: bende 3 doktora ısrarla sordum ama mr sonucuma göre perde değil kesin dediler. ama üçü de ameliyat önermedi. rahimine zarar verir bu ameliyat dediler. bu şekilde hamile kal ve doğurursun dediler. bakalım yaşayıp göreceğiz kızlar.
bu arada bende yakınlarımdan birinin hamilelik haberini duyunca o an suratım asılıyor içim burkuluyor gibi oluyor sanki .ama işte elde olan bişey değil ki. istem dışı oluyor. şu hamilelik gösterisi yapanlara da çokkkk gıcık oluyorumm. Allah vermiş de olmuş . vermese nasıl olcakmışşş. bi de bunu kendi başarıları gibi gösterenlerde deli ediyor beni.

not:sedoşuuummm valla hep beraber kahve içsek ne güzel olurdu yaa. birbirimize fallar uydururduk . gerçi ben bilmiyorum bakmayı. ama atardık biraz nolcak. :1:

yok valla dikkat etmesem siserim bede bi tota var seda sayan 1 ben 2 ben acayip saglikli besleniyorum asla disardan bisey yemem hazir yiyecek kullanmam herkes bu konuda benle dalga gecer okula bike hergun beslenme cantamla geliyom.:-P bi kac marka disinda yemek yemem hos bizim burda o markalarin m si bile yok...
aktunacim senin dedigin banada cok mantikli geliyo bana yarin ki dr tavsiye eden arkadasa dr rahim filmi bile cekmemis ben goruyom tuplerini demis asilamayla bebisi oldu ablasininda ayni asilamayla ikizleri oldu onlarda pko varmis sonra senin anlattigin aklima geldi mantikli...yyarin ilk is onu sorucam gerci filme bakip yorum yapan dr da cok iyi bi dr du ama muayene olmadan boyle bisey soyledi 2 aydir kendimi yiyorum yarim mi tam mi diye ayrica soyle bi durum var yarin gidecegim dr tup bebek yaptirdigin klinige gidiyomus islemler icin o..ben allah icin tup drdan cok.memnundum harika biri hastane mukemmel ama bikere olmadi ya icim istemiyo...yarin dr nasil anlaticam...ya aman bi sorunum belli olsun belki gerek kalmaz tupe falan
ayy ucakcım en güzelini yapıuorsun sağlık lı beslenme çok çok önemli.malesef aynı şeyi ben uygulayamıyorum öğün atladığım çok oluyor işyerimizin yemekleri dışarıdan geliyor ben ağzıma bile sürmüyorum mecburen dışarıdan hazır şeyler söylüyorum bıktım hep hazır şeyler yemekten hatta bazen kahvaltıyla akşam edip akşam eve gidince yiyiyorum ... ama evime yaptığım gıda alışverişlerinde kesinlikle bilinmeyen marka ürünleri almam evime hep en iisi olmasına dikkat etmişimdir...yaa ben çok yemek seçiyorum malesef:((

yok valla dikkat etmesem siserim bede bi tota var seda sayan 1 ben 2 ben acayip saglikli besleniyorum asla disardan bisey yemem hazir yiyecek kullanmam herkes bu konuda benle dalga gecer okula bike hergun beslenme cantamla geliyom.:-P bi kac marka disinda yemek yemem hos bizim burda o markalarin m si bile yok...
aktunacim senin dedigin banada cok mantikli geliyo bana yarin ki dr tavsiye eden arkadasa dr rahim filmi bile cekmemis ben goruyom tuplerini demis asilamayla bebisi oldu ablasininda ayni asilamayla ikizleri oldu onlarda pko varmis sonra senin anlattigin aklima geldi mantikli...yyarin ilk is onu sorucam gerci filme bakip yorum yapan dr da cok iyi bi dr du ama muayene olmadan boyle bisey soyledi 2 aydir kendimi yiyorum yarim mi tam mi diye ayrica soyle bi durum var yarin gidecegim dr tup bebek yaptirdigin klinige gidiyomus islemler icin o..ben allah icin tup drdan cok.memnundum harika biri hastane mukemmel ama bikere olmadi ya icim istemiyo...yarin dr nasil anlaticam...ya aman bi sorunum belli olsun belki gerek kalmaz tupe falan

vaaaayyy öğretmenime bakseeennn. valla helal kız. beslenme götürüyon he evden. ben olsam kesin zor gelirdi bana üşenirdim. kutluyorum canım seni bu örnek davranışından dolayı. ya bende çok sağlıksız beslenmiyorum aslında ama arada tabi abur cubur yiyorum.ama herşeyi mevsiminde alırım.meyve sebze mevsimi gelmeden asla almam. hele ki sera filan hiçç almam. hazır meyve suyu alıp içmem. yoğurdu annem yapıverir bana. bütün meyve sebzeler köyden gelir. yazın dondurucuya konur kışın onları tüketiriz. ve sadece anne babamın kendi yetiştirdikleri olur.öyle hormonlu gdo lu değil. hazır alınacak paketlenmiş ürünleri de en iyi markanın ki ni alırım. ama senin kadar olamam kız imkansız. hastanede çıkan yemeği yerim onu da çok iyi teftiş edildiği için. kameralarla sürekli hastane mutfağı izleniyor . bi sürü kontrolden geçiyor diye. çok yemek seçmem. yemediğim 3 şey : sosis, yoğurdun kaymağı ve sütü ısıtınca oluşan kaymak. onları aslaaa yiyemem. ama ekmeğin üstüne sürülen kaymağı alır yerim o da gariptir ama öyle :)

masalcım iyi etmişin canım inşallah güzel çıkmıştır kardeşinin tahlilleri darısı başımıza olsun inşallah 7 aylıksa karnı epey çıkmıştır ayy Allah yardımcısı olsun valla..kızlar bende hazır gıdaları sevmiyorum ama annem seviyor alıyor yada dışarıya çıktığımızda yiyiyoruz aslında hiç sağlıklı değil bende sevmiyorum ben ööle cips filan yemem abur cubur ekmek de fazla yemem ama yinede kilo alıyorum suyu da az çiyorum ama şimdi rejime girdim ya çok içmeye başladım.. ama uçakcım en güzelini yapıyorsun yeme dışardan kendin hazırla en güzeli valla içinde ne olduğunu nsl olduğunu biliyorsun hergün hazır yesen insan sıkılıyor bazen ben eşime bile diyorum sana sandviç filan yapayım mı diye işyernde yersin diyorum.. yaa aktunacım sen kilo almak istiyon ya ben sana veriim 3-5 kilo :-))) kız o değilde balık yağı kilo aldırıyor diye biliyorum ondan içtin mi hiç.. masalcım valla organik besleniyorsun kız daha ne olsun keşke bizim de öyle bir imkanımız olsa süper valla kıymetini bil kız birde egenin otları meşhurdur otlardan salata filan çok yaparlar değil mi.. ben çiğ domates sevmem onun dışında hiç yemek ayırt etmem yani..herşeyi yerim bak yoğurdun kaymağını bende sevmem tatsız tuzsuz bişii o nsl yenir yaa... ama yoğurda bayılırım herşeyi yoğurtla yerimmmmm...

masalcım iyi etmişin canım inşallah güzel çıkmıştır kardeşinin tahlilleri darısı başımıza olsun inşallah 7 aylıksa karnı epey çıkmıştır ayy Allah yardımcısı olsun valla..kızlar bende hazır gıdaları sevmiyorum ama annem seviyor alıyor yada dışarıya çıktığımızda yiyiyoruz aslında hiç sağlıklı değil bende sevmiyorum ben ööle cips filan yemem abur cubur ekmek de fazla yemem ama yinede kilo alıyorum suyu da az çiyorum ama şimdi rejime girdim ya çok içmeye başladım.. ama uçakcım en güzelini yapıyorsun yeme dışardan kendin hazırla en güzeli valla içinde ne olduğunu nsl olduğunu biliyorsun hergün hazır yesen insan sıkılıyor bazen ben eşime bile diyorum sana sandviç filan yapayım mı diye işyernde yersin diyorum.. yaa aktunacım sen kilo almak istiyon ya ben sana veriim 3-5 kilo :-))) kız o değilde balık yağı kilo aldırıyor diye biliyorum ondan içtin mi hiç.. masalcım valla organik besleniyorsun kız daha ne olsun keşke bizim de öyle bir imkanımız olsa süper valla kıymetini bil kız birde egenin otları meşhurdur otlardan salata filan çok yaparlar değil mi.. ben çiğ domates sevmem onun dışında hiç yemek ayırt etmem yani..herşeyi yerim bak yoğurdun kaymağını bende sevmem tatsız tuzsuz bişii o nsl yenir yaa... ama yoğurda bayılırım herşeyi yoğurtla yerimmmmm...

canımm sonuçlar öğleden sonra çıktı bile gösterdik. güzel çıktı çok şükür. epey bi çıktı karnı. çok şeker oldu yaa. kız bak ne dicem sana. kız kardeşimde hep yemediği halde kilolu idi sonra bi gitti endoktrin doktoruna meğerse troitleri çalışmıyormuşşş yaaa. kız yıllarca spor yaptı diyet yaptı bana mısın demedi hiç kilo veremiyordu. benim yediğimin yarısını yiyordu genede kilolu idi. endoktrin doktoru ilaç verdi ve ilaç troitlerini çalıştırdı ve kilo verdi biraz. sen hiç gitmedi isen git baktır derim. hatta doktor sen bu tedaviyi olmadan hamile kalamazsın dedi. ve inan 5 ay kadar o ilaçları kullandı sonra hamile kaldı.
ayrıca canım evet egenin otları çok meşhurdur. otlu bi çok yemek ve salatamız mevcut. bende tam bir ot severim. bi daha dünyaya gelsem kuzu olarak gelebilirim yani :1: ve ege ni zeytin yağı ile üzümü de çok meşhurdur. köyden hep kendi yağlarımız gelir onları kullanırız. parayla hiç yağ aldığımızı bilmem ben . doğal olan her yiyeceği severek yerim. senin de dediğin gibi yoğurdu bende çok severim. çoğu şeyi yoğurtla yerim.

ucakcımmmm bugün aklım fikrim sende bak bilesin. bütün gün bekliyor olacağım senden gelecek haberlerii. sende hemen öğrenir öğrenmez haberdar et bizi tamam mı???akşam senin için dua ettim inş kabul olur.çoook öpüyorummm.

aktunammm nasıl oldu gribin?iyimisin artık???
sedoşumm senin diyet nasıl gidiyorr ???
zlar hepinizi çok öpüyorum.

canlarimmmm benim yola ciktik yariladik yolu....bende cokkk gerginim korkuyorummm hepiniziiiii cooook seviyorum

merhaba canım daha öncede gelmiştin topiğe az kalmış ya cumartesiye hadi inşallah ya bu sefer tutar da o ameliyatlara gerek kalmaz inşallah dualarımız seninle canım.. bak histereskopi ve laparoskopide çok iyi diyorlar isTANBULDA BRÜKSEL TÜP BEBEK MERKEZİ yücel karaman ben ona gittim benimde yarım rahim denmişti perde olduğu anlaşıldı bende 1-2 aya histereskopi olucam kısmetse yücel beyde..onu önerebilirim canım gerçi sanki sen demiştim arkadaşım gitti memnun kalmadı diye ama yanlış mı hatırlıyorum bilmiyorum.. peki sen lap. ve his. niçin olacaksın?rahim genişletme filan için mi yoksa kontrol amaçlı amaçlı mı yani içeriye bakmak için mi...

yücel bey aklımda benim de muayne ücreti ne kadar ve histeroskopi ye ne kadar alıyor beni bilgilendirirsen sevinirim bir de rahim filmi de çekiliyor mu orda? ben yücel beye asla kötü demedim unicorn uterus a operasyon önerilmiyor. yapılsa da pek bir faydası olmuyormuş. yücel beyde bu operasyonu geçiren birisi sonradan keşke olmasaydım gereksiz miş demişti. o bakımdan öyle dedim. ben de gidersem operasyon olmam. sadece histeroskopi için giderim.

hayirlin olsun canim ben yaza kadar bekliyecegim sonra bende 2.denicem senin sorun neydi..nerde yaptiriyosun kac yumurtan olusup dollendi cok soru sordum. bizim aramizda yaptiran yok histereskopi niye 2.ye baslamadan yaptirmadin ki ve dr nerde soruyosun ankara ist eger ist sa bruksel tup bebek merkezindeki dr cok iyi sedosun yarim rahim derken perde cikti ameliyat olacak benim daha belli degil usg yarim rahim falan cikmadi bende ankarada cok iyi bir prof var ona gidicem

ben ekim ayında eurofertil de denedim transferim 2 ay ertelendi çünkü fazla uyarılma oldu yumurtalıklarımda. 11 yumurtadan 3 tanesi olgun çıktı işlem yapıldı ikisi döllendi. birini ocak ayında transfer ettiler. kimyasal gebelik oldu. ikincisini de şimdi alıcam transferim bugün. sonra başka embriyom kalmıyor. bu benim son şansım inşallah tutar ben fazla takip edemiyorum dualarınızı eksik etmeyin benden.

bu aralar işlerim çok yoğun dün akşamda geç çıkdım ofisten ...aklım hep sizdeydi ama geç olunca eve gittim duş alıp uyudum ...ucakcım yola cıkmışsınzı hadi hayırlısı tatlım çook sevindim.kocaman yeni bir sayfa açtın kendine umarım herşey çok daha güzel olacak...gönlünü ferah tut daraltma öyle kendini mutlu git oraya İnş hayırlı haberlerle döneceksin tatlım.dualarım seninle.Rabbim gönlüne göre versin arkadaşımm..masal sedoşum daha iim çok şükür ..tam olarak geçmedi ama toparladım epey...havalar yine bozdu bugün çok soğuk burası .... keşke bir arada olma imkanımız olsaydı değilmi süper olurdu :)) öpt sizi ......

canlarimmmm benim yola ciktik yariladik yolu....bende cokkk gerginim korkuyorummm hepiniziiiii cooook seviyorum

Uçağım yolun açık olsun hayırlı haberler al inan aklım sende inşallah hayırlı güzel haberler al bak hepimiz burda dua ediyoruz senin için yanında olamasak da inan dualarımızla yanındayız bizi haberdar etmeyi unutma olur mu bol şans rabbim yar ve yardımcın olsun...:38:

bu aralar işlerim çok yoğun dün akşamda geç çıkdım ofisten ...aklım hep sizdeydi ama geç olunca eve gittim duş alıp uyudum ...ucakcım yola cıkmışsınzı hadi hayırlısı tatlım çook sevindim.kocaman yeni bir sayfa açtın kendine umarım herşey çok daha güzel olacak...gönlünü ferah tut daraltma öyle kendini mutlu git oraya İnş hayırlı haberlerle döneceksin tatlım.dualarım seninle.Rabbim gönlüne göre versin arkadaşımm..masal sedoşum daha iim çok şükür ..tam olarak geçmedi ama toparladım epey...havalar yine bozdu bugün çok soğuk burası .... keşke bir arada olma imkanımız olsaydı değilmi süper olurdu :)) öpt sizi ......

kolay gelsin tatlım anladım zaten dün pek girmedin nete dedim bu kızın işi var herhalde daha iyi olmana sevindim canım benim dikkat et kendine burda da hava çok soğudu valla hatta sulu kar gibi yağıyordu sabah yarın daha da soğuyacakmış dikkat et kendine tatlım benim çok öpüyorum seni..

yücel bey aklımda benim de muayne ücreti ne kadar ve histeroskopi ye ne kadar alıyor beni bilgilendirirsen sevinirim bir de rahim filmi de çekiliyor mu orda? ben yücel beye asla kötü demedim unicorn uterus a operasyon önerilmiyor. yapılsa da pek bir faydası olmuyormuş. yücel beyde bu operasyonu geçiren birisi sonradan keşke olmasaydım gereksiz miş demişti. o bakımdan öyle dedim. ben de gidersem operasyon olmam. sadece histeroskopi için giderim.

canım merhaba tekrar bugünmüş transferin canım bol şans olsun sana inşallah rabbim yardımcın olsun sağlıklı sıhhatlı bir şekilde bebişlerin olsun inşallah senin içinde dua edicem canım bizi glişmelerden haberdar etmeyi unutma olurmu..
canım benim problem perde olduğu için yarım rahimdeki operasyonun başarı şansını bende bilmiyorum mutlaka doğru demiştir arkadaşın tabiki herkesin durumu da farklı oluyor hiç bilmiyorum o yüzden ben sonuç yarım rahim çıkınca çok araştırma yapmıştım o yüzden okuduklarım böyle..sende az çok biliyorsundur zaten benim kadar.. canım ben mart 2 sinde gittim yücel beye 250 tl verdim muayene ücretime. perde operasyonu için biliyorsun histereskopi yapılacak 3500 tl fiyat verdiler tabi bana medicanada 4000 tl dedikleri için fiyat iyi geldi birde dr u çok sevdim birde dr la hemşeri çıktık o yüzden aslında 4000 tl dediler ama sizi 3500 tl dediler artı kdoğru mu yalan mı bilmiyorum tabiki bende bu ay bilmiyorum ama sanırım bir sonraki ay olacağım ameliyat..benim hsg sonucum yarım rahim çıkmıştı fakat ultrasonda dr perde olduğunu gördü o yüzden perde operasyonu geçirecğeim daha önce hiç hamile kalamadım 2 senedir olmuyor 2.5 senelik evliyim inşallah bu operasyondan sonra hamile kalabilirim..
canım tekrar bol şans rabbim senin de yar ve yardımcın olsun canım inşallah ikizin olur kız :-)) arada bizi haberdar etmeyi unutma..görüşürüz canım...

canımm biz yarım saat kadar bekledik. gelen olmayınca çıktık .

hadi ya ben geç gördüm bilgisayarın başındaydım başka şeylerle uğraşıyordum sonra baktım ki gelip gitmişiniz olsun ne yapalım başka zaman inşallah..kız dün yazmayı unutmuşum bebek için tiroit e bakıyorlar ya benim iyi çıktı onlar ya ben çok hareketsiz kalıyorum ondan aldığım kilolar yerleşti biraz hareket etmem lazım tatlım asıl en büyük problemim o..sen nasılsın kız orda hava nsl burda acayip soğudu valla göya bugün dışarı çıkıcaktık ama maalesef evde kaldık bu havada nereye gitcezzz..inşallah bugün de uçaktan güzel haberler gelir yaaa.. ercef arkadaşın da transferi inşallah güzel geçer bebişi tutunur annesine..güzel haberler alalım bugün inşallah..

kizlarrrn uzgunum amma benim tanim yarim rahim tek tupum yok yada varda rahimle baglantisi yok ben hep sag tarafim yok derken bu dr sol tarafta tup yok yumurta var sag tarafta rahim var dedi solda yok dedi morfoloji nedeniyle tup bebk dedi rahim genisligi kalinligi iyi oldugu icin bisey olmaz dedi yeterliymis sadece erken dogum riski varmis bizim gibilerin bebekte presedur degismiyo mr da cektirmeye gerek yok.dedi cift rahim olmaktansa bu daha rahat falan dedi ya aglamktan bisey soramadim ki perde yok. ..offf haziran gibi baslarim heralde ve bi sure forumda facede olmak istemiyorum dusunmedigim biran yok kafami artik bosaltmak istiyorum yaza kadar cok zor geldo bu kadat dr bu zaman kadar kormus ne diyim ki....

Back