yarım rahim

ben bu tarifi internette gördüm de cesaret edemedim yapmaya.o yüzden deneyen memnun kalan birinden öğrenmek istiyorum. sen yaptın mı hiç ???

kızlar yeni kullanıcı ismim masal_85
diğeri çok uzun oluyodu ondan değiştirmeye karar verdim. bilginiz olsun yani. sonra bu kız kim demeyin tamam mı???

kızım rejim yapıyoruz biz yavrum ne waffle ı akşam akşam günaha sokma beni lütfen ))) o değil ama waffle makinası varmı sende ona koyuyorlar diye biliyorum ben...pek yediğim birşey değil o yüzden tarifini bilmiyorum ama kokusuna bayılırım yaaa çok güzel kokuyor ama şimdi içinde bir dondurma olsaydı yenmezmiydiiiiiiiii )) aaaaaaaa rejimimi bozduruyorsun kız...
evet benim de uçağın da aktunanın da aynı görüntüymüş yani bir taraf yok görünüyor ama dediğim gibi benim alttan ultrasonla baktığında dr gördü iki taraf da var ama arada perde var diyor..anlacağın benim de perdeli kuşum var )) kız benim eşimde öyle inat ya sesini çıkartmaz tartışırken beni deli eder ben konuşurup konuşurum en sonunda gider özür dilerim )))) o da o durumda bile trip yapar ya konuşup tartışmak varken susunca beni deli eder ya bizde ağız tadıyla kavga edemiyoruz yani tek değilsin tatlım )))))) uçak inat zaten belli kızım yazık değil mi adama inatçı keçi...
hakkatten ya ne çok soru soruyo millet ben anlamıyorum arkadaş sanane çalışırım doğururum evlenirim ikinciyi yaparım sanane yaaa bak görün biz bir tane yapalım ilk soru ikinci ne zaman olur millet çok meraklı olmuş ama dediğin gibi tatlım kesinlikle art niyetliler öyle soruyor bende denedim millet dedikodu malzemesi arıyor orda burda 'aaaa bak gördünmü falancanın kızı yada falanca doğuramıyor daha kısır ...vs ' demek için soruyorlar bizim bir tanıdık var mesela felaket art niyetle soruyor en sonunda kızdım abuk sabuk konuşunca saçmalamayın dedim kadına manyak mı ararsın çok yani..hatta kızlar öyle bir şeyki en yakınınızdakiler bile aynısını yapıyor bakın birine yarım olma ihtimalini söylemiştim dr.a gitmeden önce çok üzülmüş göyaaa kız resmen içinden güldüğünü gördüm yani o derece... çalış tabii şimdi ne yaptın yaptın tatlım sonra gerisi yok yani...
pekii başka bir soru daha soruyorum benim ellerim filan çok yumuşaktır sizinde öyle mi kollarım ağrı yapıyordu seneler evvel dr a gitmiştik prof. kadın elllerimi bir tuttu dediki 'siz hiç anlamadınız mı bu kızın elleri çok yumuşak' dedi sonra dediki bir iki hareket yap dedi acayip esnek olduğumu söyledi %100 lastik kız olmaya aday mışım )) söylediği hareketleri yapınca kadın gülmekten öldü valla ))) tıpta bir ismi var söyledi ama unuttum hep yumuşak doku diyesim geliyor ama esneklikle alakalı birşey..sizinde buna benzer birşeyiniz varmı..

aaa kız hepimiz birbirimize o kadar benziyoruz ki şaşılcak bişey.ayrıca waffle bi yesen inan hergün yiyesin gelir kızz. diyet miyet kalmaz ben 5 sene önce bi tattım o gün bu gündür her fırsatta yiyorum. waffle makinem yok ama tost makinasında yapan çokmuş .ama waffle makinası almayı düşünüyorum. çok da pahalı bişey değil. 60 - 70 tl ye çok var. almaya değer diyorum. diyetin bitincede mutlaka ye derim canım. bi daha pasta bile yemezsin direk waffle yersin.
ayrıca demek lastik kızsın heee valla bak çok şaşırdım. ben öyle değilim yaa. bi takla bilem atamam hiç esnek değilimdir.

ben bu tarifi internette gördüm de cesaret edemedim yapmaya.o yüzden deneyen memnun kalan birinden öğrenmek istiyorum. sen yaptın mı hiç ???

evet canım ben çok yaptım bunu tam bir waffle oluyor , şeker miktarı falan o kadar harikaki insanı baymıyor kesinlikle denemelisin?

evet canım çok beğendim yeni ismini güle güle kullan valla iyi etmişin afiyet olsun kilo problemin yok zaten kız senin ye gitsin eğer seviyorsan al makinasını tost makinasından farklıdır o hem uygunmuş da al derim ben meyveli mi seviyorsun peki değişik yapıyorlar yazlık yerlerde de görüyorum hiç yemedim ama külah tadında gibi değilmi o mantıkta yapılıyor diye biliyorum valla lastik kızım ama şimdi kalın lastik oldum şişkoluktan )) o yüzden plateste filan güzel esneme hareketlerini rahat yapabiliyorum ama birde yapsam tabiii )))

canım külahtan biraz farklı bi tadı var. kek gibi biraz farklı yani . ama meyveli güzel oluyo. kız sen benim zayıf göründüğüme bakmaaaa. göbeğim var yaa. bildiğin simit takmışım gibi belime. artık eskisi gibi dar bady giyemiyorum yaa. çünkü direk olarak göbek pörtlüyoo. geçen yıl eşimle spora yazıldık eşim 10 kilo verdi. ben 2 kilo verdim. ama sonra da geri aldım. şimdi gene havalar tam bi ısınsın nisan gibi gene spora gidelim diyor eşim. bakalım zor gelmezse gidicez inş. 2-3 haftaya da tadilat var evde. o bitsin başlıcam inş spora. ama ben plates yapmadım hiç. genelde koşu bandı bisiklet jimnastik filan takılıyorum. dün tartıldım taaammm 59 kiloyum yaaa.

bende hamilelikte platrs cdleri bile var ama kalabilen gook

kız sen bu akşam pek bi kısa yazıyosun hayırdır ????
ayrıca ben hamile kalırsam hareket etmem yasak olcak . çünkü düşük riskim yüksek olcakmış. genelde yatcakmışım. ondan plates filan yapamam. ama yürüyüşü çok seviyorum.onu da yasaklar doktor. neyse bi hamile kalayım da bütün kiloları almaya razıyımmm.

hamile olunca oyle demezsin ben 54.5 dum 55.5 oldum.diye kac haftadir bunalimdayim karataya basladim...off yarin bu saatlerde dr yolunda olucam ins kafam rahatlamis olarak donerimmm

ayyyy ne çok konuşmışsunuz yaaaa ...sedoşum sanada geçmiş olsun tatlım hoşgeldin tatlım..ben bügün biraz daha iim sanki ama midem bulanıyorrr kız bizim kocişlerde benziyor birbirlerine ayyy benimkide ben sinirliyken ağızını açmaz inadında başka odalara gider bende peşi sıra laf yetiştiririm tabi :)) hırsımı alana kadar söylerinirim sonra ağlarım zırlarım bu seferde kociş küsmüş olur peeeh deli oluyorum ....bana karşılık versin hırsımı alana kadar tartışalım istiyorum oysaki ama entresan olanda o sinirliyken ben gık demem çünkü çok nadir sinirlenir sanırım olayın büyüyeceğini bildiğim için cesaret edemiyorum hiihihihi :) kızım biz kaşınıyoruz heee demedi demeyin :)) ay kocişler bi okusalar şu yazdıklarımızı sizmisiniz cvp isteyen diye yağdırırlar bize :))) ucakta bizim kociişler gibi heee trip atanlardan heee:))) kızlar şimdi çıkmam lazım gelirim birazdan öpt sizi

uçak varya alemsin kızım ya zayıfsın sen bir kilo aldın diye bunalıma mı girdin ya benim gibi olsan intihar filan bile edersin sen )) ya bende spora gittim bir ara 57 ye düşmüştüm aslında 54 filan olsam iyiydi ama 57 bile süperdi şimdi 10 kilo üstündeyim ağlamak istiyorum yaa :18: zaten geçen gün callan teyzenin cd sini yaptım bacağım kitlendi bir saat arkadaş kadın lastik gibi ya yuh dedim şimdi daha bir kerede tırtladım valla kolum bacağım heryerim ağrıyor ama en güzeli spor tabiki spora gidince daha hızlı veriyorsun kız masalcım sen tabii spordan soora waffle ları götürürsen 2 kilo vermişin ya ama seninde kilon normal aslında kız göbek için mekik çek başka yolu yok...
kız hamile cd simi valla alemsiniz heee ))) bebeğin herbişeyi hazır ahh bir gelse dimi inşallah o da olacak..uçağım senin yarın 14:30 da mıydı randevun hayırlısıyla bizi de haberdar et lütfen merak halindeyiz zaten burda senin için de yasin okiicam bak inşallah güzel olacak gönlünü ferah tut tatlım..
aktunam geçmiş tekrar bugün daha iyiymişsin benim de baş ağrım geçti biraz ya o değilde baksana hava nasıl döndü dün acayip fırtına vardı burda ya ben camlar patliicak sandım yemin ederim..orda nsl pazar günü çok soğuk olacakmış..
masalım olsun yatarsın hamilelikte ne olacak bişiick olmaz yeterki bebiş gelsin gerisi kolay..
canım kocalarımız bile aynı ya valla dediğin gibi girip nete görseler yazdıklarımızı kimbilir ne ederler bize şimdi yoklar burda diye habire sallıyoruz ))) olsun boşver rabbim başımızdan eksik etmesin tripci kocalarımız var ama alıştık bizde az cadı değiliz adamlar ne etsinnn )))

İnş hayırlı haberlerle dönersin tatlım ....benimde dularım seninle olacak.sen gönlünü ferah tut...yol boyunca ii deyler düşün .... akşam gelir gelmez yaz bize meraktan çatlarız biz:)) ya bide şu kilo olayın kafana takma lütfen olmayan şeyin derdine düşmüşsün senin kilon çok idaal ya benkendimi yırtıyorum 2 gr alacağım diye sizde vermeye çalışışıyorsunuz...sedoşum ama sen biraz az ye :))) yaaaa ama senin için diyorum kızım sen çalışmıyorsun evdesin totoş büyür tabi :))) gebertecek beni valla :))) ya tatlım hamiş kalırsın bir o kadar daha alırsın sonra vermesi daha zor olur .tabi herşeyden önce sağlık..masal bu arada yeni ismin hayırlı olsun tatlım...bence sende kuruntu yapıyorsun pek dikkat etmedim ama seninde öle göze batacak bişey yok diye hatırlıyorum....desoşuma bak yaaaa lastik kızmış heee yavrumun on parmağında on marifet :))) bunca özelliğimiz olacağına şu kuşlarımız tam olsaymışta daha ii olacakmış :))) hım bide senin kuş perdeli deyilmi :)) deli şey :)) kızlar ben iice düşündüm kafamda herşeyi toparladım geçmişe yolculuk yaptım :)) 4 ay öncesine gidecek olursak hastanede yattığım dönmler dr bana demiiştiki dış gebelik olduğu kesinleşti bunu söylerken alttan usg bakıyor tabi hatta kalp atışlarını duymak istermisin demişti yani bu demek oluyoki sol tüpümü usgde gördüki bebişide fark etti..benim sağ taraf olmamış olsaydı onca dr baktı kesin biri fark ederdi öyle bir eksiklik olmadığından kimse söyleme gereyi duymadı.perde olayına gelince ben kürtaş oldum kızlar anlaşmıştım size kürtaj sırasında perde kesinlikle görünürdü diye düşünüyorum çünkü bı ışık tutuyorlar ve bi aparatla rahmi açıyorlar demekki perdede yok ..geriye kalıyor çift rahim olasılığı en son gittim dr çatala çıkardı beni yine o aparattan taktı ve çift rahim ağzı olup olmadığına bakacağım dedi ve sonuç olarak hayır tek yani kesinlikle çift rahim olasılığın yok dedi.bu durumda tek seçenek kalıyor oda sağ tüp tıkalı olduğundan ilaç geçmedi ve bu nedenle hsg de sağ taraf görünmedi ...sizcede mantıklı değilmi ....ucak bak gör seninde aynen böyle çıkacak tüp tıkalı olduğundan ilaç geçmedi.sedoşum seninde perde engel oldu ilacın geçmesine.masal bence sende şu çift rahim olayından iice emin ol derim...bizim flimlerde sağ taraf hiç görünmüyordu.hatta sedoş arkadaşım yüklemiş resmi benim flimde aynen sedoşumunki gibi sağ taraf bomboş....ayyy sedoğum kuşlarımızın resmleri bile aynı kııızzz:):)) öpt sizi

yok valla dikkat etmesem siserim bede bi tota var seda sayan 1 ben 2 ben acayip saglikli besleniyorum asla disardan bisey yemem hazir yiyecek kullanmam herkes bu konuda benle dalga gecer okula bike hergun beslenme cantamla geliyom. bi kac marka disinda yemek yemem hos bizim burda o markalarin m si bile yok...
aktunacim senin dedigin banada cok mantikli geliyo bana yarin ki dr tavsiye eden arkadasa dr rahim filmi bile cekmemis ben goruyom tuplerini demis asilamayla bebisi oldu ablasininda ayni asilamayla ikizleri oldu onlarda pko varmis sonra senin anlattigin aklima geldi mantikli...yyarin ilk is onu sorucam gerci filme bakip yorum yapan dr da cok iyi bi dr du ama muayene olmadan boyle bisey soyledi 2 aydir kendimi yiyorum yarim mi tam mi diye ayrica soyle bi durum var yarin gidecegim dr tup bebek yaptirdigin klinige gidiyomus islemler icin o..ben allah icin tup drdan cok.memnundum harika biri hastane mukemmel ama bikere olmadi ya icim istemiyo...yarin dr nasil anlaticam...ya aman bi sorunum belli olsun belki gerek kalmaz tupe falan

ya bide kizlar benim raporumda yarim rahim falan yazmamis sola deviye diyo...sadece filmde sag taraf yok...ya bu dr da bu kadar mi okuz ya kusura bakmayin yarim rahimi ayiramiyosa niye uzman olmus usg de 5 farkli dr gordu onlarda korse ne diyim artik bencede sag taraf tikali o yuzden ilac gecmedi bakalm yrn ogrenicez biz yrn kalicaz biraz alisveris yapayim di tabi moralim duzgun olursa...ama mrk etmeyin ben telden giriyorum heran haberiniz olur..dualariniza ihtiyacim var az once arkadas bebegininusg fotosunu gosterdi icimmm bi kotu oldu bakamadim bile kalktim gittim belli ettim galiba ayrica ben artik kimseye yalan soylemiyorum istiyorum allah veriri ins diyorun yalan soylemekten biktim almasinlar ogullarina beni alan almis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…