artık yaz gelse yaaa havalar soğuk olunca sabah kalkıp işe gelmekte ayrı bir eziyet( gerçi bunu diyen ben pazar günleride 7 de uyanırım sinir oluyorum kendime :)) bu arada soğan kürüne başlıyorum kızlar netten baktımda pkolular için birebirmiş bide akıntılarada çok ii geliyormuş bugün başlayacağım kısmetse .ikizlerburcu sende dene istersen akıntıların için ii gelir.sedoşummm yücel beye bu aymı gitsem diyorum aradan çıksın kafamda rahat olur hem şu detaylı usgden sonra gideyim diyorum...Allahım ne olur perde var desin de kurtulayım şu ızdıraptan ( gerçi hiç umudum yok sedoşum senin daha önce gittin drlar sana perde ihtimali olabilir demişler bana gittiğim hiçbir dr bu ihtimali söylemedi cnm.Hayırlısı artık...
sanada günaydın cnm.evet yazın sıcaklarda çekilmiyor ama yazları hep daha mutlu his etmişimdir kendimi .kışın bi karamsarlık çöküyor bana
Günaydın canımm. sorma yaa kış günü sıcak yatağı bırakıp işe gelmek çok zor. ama yazı da hiç sevmiyorum. sıcaktan uyuyamıyorum çünkü. soğan kürüne başladın demek. hadi bakalım hayırlısı olsunn. bende başlayacaktım geçen ay fakat kisti olmayanlarda kist yapabiliyormuş ondan cesaret edemedim. akıntı ve mantar için karnıbahar kürü öneriyorlar onu yapmak istiyorum.
Günaydın canımm. sorma yaa kış günü sıcak yatağı bırakıp işe gelmek çok zor. ama yazı da hiç sevmiyorum. sıcaktan uyuyamıyorum çünkü. soğan kürüne başladın demek. hadi bakalım hayırlısı olsunn. bende başlayacaktım geçen ay fakat kisti olmayanlarda kist yapabiliyormuş ondan cesaret edemedim. akıntı ve mantar için karnıbahar kürü öneriyorlar onu yapmak istiyorum.
sanada günaydın cnm.evet yazın sıcaklarda çekilmiyor ama yazları hep daha mutlu his etmişimdir kendimi .kışın bi karamsarlık çöküyor banakarnıbahar kürünede dün netten baktım cnm mantarı olanlar için çok iimiş evet biran önce başla bencede erteleyince bir türlü olmuyor.benim midemde bü tür şeyleri hiç kaldırmıyor ama malesef katlanacağım. .soğan kürünün faydasını gören çok olmuş kist yaptığını duymamıştım aman zaten her ay çatlamayan yumoşlardan bir sürü kist oluşuyor bende alıştım artık onlarla yaşamaya..
Rabbim dularını kabul etsin tatlım..keçiboynuzu kürünü daha önce bende eşime yapmıştım :) kendimede incir kürü denemiştim artı yunurtlama ilacı olan kolmen kullanmıştım hangisinden bilinmez ama ay hamiş kalmıştım :)) Rabbim birdaha nasip eder inş..ben şuan 2 ay ara verdiğimden dolayı yumurtlama ile ilgili kürler denemeyeceğim sadece akıntı ve pko için soğan kürü yeterli .çalışmalara başlayınca incir kürünü tekrar yapmayı düşünüyorum..ya ben şu silkelet olayı ile ilgili özel msj yazdım sana :))) cidden komik nasıl yani cidden hamiş kalanlar var öylemi:))) UCAK SEDOŞ BAKIN NE BULDUM HİHİHİHİ..ikizler seb şu konuyu biraz açsana bize detaylarıyla:)))bende kışın uyumayı çok seviyorum. bi de çalışmak olmasa tam kışşş insanıyım.
bugün bende pazardan karnıbahar alacağım bolca. bugün başlayayım diyorum. birde dün bal+tarçın+çörek otu kürüne başladım. kocamada keçi boynuzu yediriyorum bolca.
anneme meryem suresi okutuyorum 41 gün. kendim de ya varis okumaya başladım.
aaa bir de son olarak en önemlisi silkeletiyorum kendimi . geçen ay yapanların hepsi bu ay hamile. dene derim. şaka gibi ama gerçek. ilişkiden sonra kocan bacaklarından tutup silkeleyecek. o an bi gülme krizi oluyo komik oluyor.
gunaydin kizlarrr burdada hava cok soguk sabahin korunde 45 km daga tirmanip okula gelmekte pek hos olmasa gerek...kzlar size bi firim daha var ben uzun zamandir gunluk tutuyorum. ...o kadar rahatliyorum ki sizden de bahsediyorum hep beni cok rahatlatiyo aslinda niyetim hamilelikta yazip bebise ilede okutmakti ama malum bizimkileri gelmeye niyeti olmayinca basladim yazmaya yasadiklarimi anlasin o da zamani gelince o na sahip olmak icin neler cektigimi...aktunacim benimde senin gibi kafam cok karisti sedanin olaydan sonra cunku ucumuzunde rahim fimleri gorunurde ayni sadce rapor farkli ama benden hic bi dr yarim rahim yada perde diye suphelenmemisti sadece 1 dr olabilir diyince ben kendimi oyle dusunmeye basladim ee boyutunu bile olcturdum daha ne yapayim yarimda olsa yada sola deviyede olsa yeterli bi rahmim var ve perdemde yok cunku seda usg de beli oldu demisti ama ben seyi anlayamadim usg de iki yumurtada gorundu ortada tutunca falan dedi onu cozemedim....
Rabbim dularını kabul etsin tatlım..keçiboynuzu kürünü daha önce bende eşime yapmıştım :) kendimede incir kürü denemiştim artı yunurtlama ilacı olan kolmen kullanmıştım hangisinden bilinmez ama ay hamiş kalmıştım :)) Rabbim birdaha nasip eder inş..ben şuan 2 ay ara verdiğimden dolayı yumurtlama ile ilgili kürler denemeyeceğim sadece akıntı ve pko için soğan kürü yeterli .çalışmalara başlayınca incir kürünü tekrar yapmayı düşünüyorum..ya ben şu silkelet olayı ile ilgili özel msj yazdım sana :))) cidden komik nasıl yani cidden hamiş kalanlar var öylemi:))) UCAK SEDOŞ BAKIN NE BULDUM HİHİHİHİ..ikizler seb şu konuyu biraz açsana bize detaylarıyla:)))
günaydın ucakcım günlük olayı hiçde fena fikir değil.hem dediğin gibi bebişlerimiz için ileride çok özel bir hediye olur.hem bizler için ne kadar kıymetli olduklarını dahi ii anlarlar...cnm bu ayın 12 sinde detayl usg varya onu bekliyorum bakalım perdeden felan söz edeceklermi.sanmıyorum ama ben perde olacağını çünkü ben öle çok usg çektirdimki öezllikle hastanede yattığım dönemlerde mutlaka anlarlardı diye düşünüyorum.ama yinede gideceğim yücel beye kafam rahat olsun istiyorum sonradan keşke gitseydim felan diyeceğime çıksın aradan..evet flimler aynı benim de sağ taraf flimde hiç yok resmen sedoşunda öyleydi gerçi .benimde boyut için yeterli demişlerdi ..seda adetden hemen sonra gitti değilmi hemen yumurtlamış olabilirmi onlarımı gördü acaba...gunaydin kizlarrr burdada hava cok soguk sabahin korunde 45 km daga tirmanip okula gelmekte pek hos olmasa gerek...kzlar size bi firim daha var ben uzun zamandir gunluk tutuyorum. ...o kadar rahatliyorum ki sizden de bahsediyorum hep beni cok rahatlatiyo aslinda niyetim hamilelikta yazip bebise ilede okutmakti ama malum bizimkileri gelmeye niyeti olmayinca basladim yazmaya yasadiklarimi anlasin o da zamani gelince o na sahip olmak icin neler cektigimi...aktunacim benimde senin gibi kafam cok karisti sedanin olaydan sonra cunku ucumuzunde rahim fimleri gorunurde ayni sadce rapor farkli ama benden hic bi dr yarim rahim yada perde diye suphelenmemisti sadece 1 dr olabilir diyince ben kendimi oyle dusunmeye basladim ee boyutunu bile olcturdum daha ne yapayim yarimda olsa yada sola deviyede olsa yeterli bi rahmim var ve perdemde yok cunku seda usg de beli oldu demisti ama ben seyi anlayamadim usg de iki yumurtada gorundu ortada tutunca falan dedi onu cozemedim....
entersanmış da bunu kocişe nasıl acıklayacağım cidden komik :))) şu bacakları havaya kaldırma olayını duymuştum yaptımda bir dönemler . ilişkiden sonra yatakta tam tersi taraf yatıyordum yani yatağın başlık kısmına bacaklarımı duvara doğru dikiyordum:))) belimin altınada yastık koyuyordum :)) eşim o halime bile gülüyorduki beni silkele dediğimde yüzünün halini şimdiden merak ediyrum:)))canım birazdan işim sakinlesin detaylı anlatacağım. ama şöyle özet geçeyim. özellikle yumurtlama günlerinde eşinle ilişki sonrası eşin bacakalrından tutacak seni çamaşır gibi silkeleyecekama şaka değil cidden tutacak bacaklarından bi güzel silkeleyecek. ve hemen kalkmayıp yatacaksın yarım saat kadar. kendim şahidim yapanlar hamile. detaylı anlatırım gene anlamayan olursa. ok
entersanmış da bunu kocişe nasıl acıklayacağım cidden komik :))) şu bacakları havaya kaldırma olayını duymuştum yaptımda bir dönemler . ilişkiden sonra yatakta tam tersi taraf yatıyordum yani yatağın başlık kısmına bacaklarımı duvara doğru dikiyordum:))) belimin altınada yastık koyuyordum :)) eşim o halime bile gülüyorduki beni silkele dediğimde yüzünün halini şimdiden merak ediyrum:)))
göz attımda topige ciden hamiş kalanlar var:)) seninde deiğin gibi genelde aklımızda sürekli olacakmı olmayacakmı fikri olduğundan dolayı sters altıda oluyoruz ister istemez.on başka şeyler düşünmek stres altında olmamak tabi bunda çok artısı oluyordur eminim .zaten drlar özellikle söylüyor en büyük etken stres gesinlikle engelliyor bebiş olmasını ama işte elde değil ne mümkün bu yöntem en azından stres atmak için bir çözüm olabilir:))Kızlar bu topikte yapan hepsi şuan hamile. inanmıcaksınız ama hamileler. içlerinde daha önce düşük yapanı da var , hiç hamile kalamamış olanı da var. geçen ay 8 kişi kadar denedi hepsi hamile ben hariçsilkelet sonra hamiş kal....
arkadaşlar ilk başta bizde duyduğumuzda çok güldük yeri geldi dalga bile geçtik... ama geçen ay yapan iki arkadaş şu an hamiş... bu ay bende denedim bata dört gün var... beklemedeyim... battan sonra başlığı açacaktık arkadaşlarla ama dayanamadım... belki bir faydası olur diye erkenden açayım...www.kadinlarkulubu.com benimde adetim bu ay 2 hafta erken geldi o yüzden. adet düzenim bozulmasa bende baya bir ümitli idim.ama bu ay silkeleteceğim. hem komik oluyo stres atıyo insan.
göz attımda topige ciden hamiş kalanlar var:)) seninde deiğin gibi genelde aklımızda sürekli olacakmı olmayacakmı fikri olduğundan dolayı sters altıda oluyoruz ister istemez.on başka şeyler düşünmek stres altında olmamak tabi bunda çok artısı oluyordur eminim .zaten drlar özellikle söylüyor en büyük etken stres gesinlikle engelliyor bebiş olmasını ama işte elde değil ne mümkün bu yöntem en azından stres atmak için bir çözüm olabilir:))
Delisiniz deliiiiiii...............ne güldüm ya ama olsun denemekte fayda var. Ya çok utanıyorum ama bende spermler çıkmasın diye ne yapacağımı bilemiyorum sizde de oluyo mu çıkma haydar dümencim de yzıyodu dert etme giden gitmiştir diye doğru aslında aktunacım bende senin gibi ayaklarımı diktim kaç ay olmayınca bıraktım...ama gecen ay sabah ezanı okunana kadar duşa girmedim öyle uyudum annem dedi niye yıkanıyosun bekle gün doğmadan abdest alınırsa olurmuş bende bu ay öyle denedim ama yanlış taraftan yumurtladık olmadı ama silkeleticem hakkaten eğlenceli ya zaten şu bebek olayından sonra ilişkinin de bi özelliği kalmadı gibi-ay sperm gitti miacaba daha ilerimi olmalı aman dışarı mı çıktı sola mı yatayım sağa mı....yazık yine sabırlı bizim koçişler allah başımızdan eksik etmesin onları öyle çok nazımı çekiyo kiii
cnm bugun p.tesi sedoşumun temizlik günü gelir birazdankızlaaar seda nerde ???? o yok bugün merak ettim.
cnm bugun p.tesi sedoşumun temizlik günü gelir birazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?