• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

yarım rahim

kızlar kan tahlili sonucum çıkmış ama şuan tahlilimde bir iki şey düşük yüksek çıkmış ya nedenki acaba ya baktım şimdi enfeksiyon filan diyor dişim yine ağrıyor ondan olabilir mi ki acaba bugün resmen kemiğime vuruyor zaten ağrısı kan tahlilini anlıyor musunuz bir sürü yapılmış hepsi normal değerlerde sadece şu 4 tanesi problemli..

WBC [L] 2.8 K/uL 4 - 10
NE# [L] 1.1 K/uL 1,4 - 6,5
NE% [L] 39.2 % 42 - 75,2
MONO% [H] 15.6 % 1,71 - 9,3

özellikle mono bayağı yüksek çıkmış ama geçen 3 ay önce de mono var mesela o normal çıkmış çözemedim yaaaa doktorların sitesine de yazdım bekliyorum bakalım inşallah iyidir dişimden şüphe ediyorum ama bilmiyorum ki..

tatlım cvp yazarlar siteden telaş yapma hemen.ucakcım anlarmıki acaba bunlardan...Cnm sen artık kafana takma bence böyle şeyleri perde olması bütün sorunları ortadan kaldırmaya yeterli bence bak yumurtlamandada sorun yokmuş sen boş yere sıkma canını Allahında izniyle bir ameliyatla herşey yoluna girecektir..yüklediğin resimlere baktımda benimki yarım olanla aynı tatlım ya nettende baktım ...sıkma canını düzelecek herşey .başından beri senin olayında hep içim rahattı hisediyordum sanki ii şeyler olacağını .ama malesef kendim için bukadar rahat değil içim perde olmasını o kadar çok isterimki ama hiç sanmıyorum:( Hayırlısı artık .....bence rahatla artık

2 dr cevap yazdı şimdi enfeksiyon olabilir prob yok demiş biri de sorun yok demiş iyi bari.. ne bileyim tatlım kan değerleri mühim korktum her zaman iyi çıkar şimdi böyle olunca korktum birden...evet tatlım dediğin gibi benim için şimdilik sorun çözüldü gibi gözüküyor ama aklım da sizlerde yemin ederim...olsun be tatlım yarım olsun rahimin içi önemli sonuçta genişliği yeterli demişler sen detaylı usg ni çektir gerekli tahlillerini yaptır yine gel bakalım yücel beye ne dicekk inşallah iyi olacak hem sen bir kez hamiş kaldın hemde daha 3 ay oldu kız daha çok çok yeni inanıyorum ki sen yine hamiş kalacaksın zaten..rabbim herşeyin hayırlısını versin inan olduktan sonra perdeli perdesiz yada 1 yumurta 1 spermle de oluyor yani rabbim bir ol desin..inşallah senin de perdedir hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah biliyorsun hsg mizi elimize aldığımızda dünyamız yıkılmıştı ama baktıkki yarım denen şey aslında çok kötü birşey değil dikkatli davranılır gereken özen gösterilir doktor kontrolünde olunursa normal bir bayandan farkı yok..o yüzden bilinçliyiz içimiz rahat yeterki hamilelik olsun sen onu bir kere başardın hemde tüp bebek yada aşılama değil doğal yoldan başardın ilaçla o yüzden korkma senin için çok güzel olacak bak görürsün tatlım canım arkadaşım benim..

sedosum kkn degerlerinden cok anlayamiyorum ama.drlar bisey yok dediyse yoktur aktunacim benim usg ile senin ki benzer mi

sedosum kkn degerlerinden cok anlayamiyorum ama.drlar bisey yok dediyse yoktur aktunacim benim usg ile senin ki benzer mi
yok ucakcım benim üsteki yarım rahim örneği varya aynen öle tek boynuzlu gibi duruyor yani.seninki yarım değil bence bak görürsün

2 dr cevap yazdı şimdi enfeksiyon olabilir prob yok demiş biri de sorun yok demiş iyi bari.. ne bileyim tatlım kan değerleri mühim korktum her zaman iyi çıkar şimdi böyle olunca korktum birden...evet tatlım dediğin gibi benim için şimdilik sorun çözüldü gibi gözüküyor ama aklım da sizlerde yemin ederim...olsun be tatlım yarım olsun rahimin içi önemli sonuçta genişliği yeterli demişler sen detaylı usg ni çektir gerekli tahlillerini yaptır yine gel bakalım yücel beye ne dicekk inşallah iyi olacak hem sen bir kez hamiş kaldın hemde daha 3 ay oldu kız daha çok çok yeni inanıyorum ki sen yine hamiş kalacaksın zaten..rabbim herşeyin hayırlısını versin inan olduktan sonra perdeli perdesiz yada 1 yumurta 1 spermle de oluyor yani rabbim bir ol desin..inşallah senin de perdedir hakkımızda hayırlısı neyse o olsun inşallah biliyorsun hsg mizi elimize aldığımızda dünyamız yıkılmıştı ama baktıkki yarım denen şey aslında çok kötü birşey değil dikkatli davranılır gereken özen gösterilir doktor kontrolünde olunursa normal bir bayandan farkı yok..o yüzden bilinçliyiz içimiz rahat yeterki hamilelik olsun sen onu bir kere başardın hemde tüp bebek yada aşılama değil doğal yoldan başardın ilaçla o yüzden korkma senin için çok güzel olacak bak görürsün tatlım canım arkadaşım benim..
Hayırlısı olsun arkadaşım ne diyeyim Rabbim ne derse o olacak...

yok ucakcım benim üsteki yarım rahim örneği varya aynen öle tek boynuzlu gibi duruyor yani.seninki yarım değil bence bak görürsün

ya valla banada oyle geliyo bence sag tupum yok ama mr alana kadar sonuc net degil ama.sen yarim rahimlide olsan hamile kaldin beb tup bebege ragmen hic hamille kalamadim moralini.bozma hemen

ya valla banada oyle geliyo bence sag tupum yok ama mr alana kadar sonuc net degil ama.sen yarim rahimlide olsan hamile kaldin beb tup bebege ragmen hic hamille kalamadim moralini.bozma hemen

bencede uçakcım senin sağ tüpün ya yok yada tıkalı herhalde emar çektir baktır bencede bir an önce bak ikizlerburcu arkadaş da demiş kolay oluyor diye..

canımcım hamile kalmaktan yana sorun olacağını sanmıyorum en son ihtimal tüp bebekle olur.ama asıl sıkıntı ondan sonrası için başlıyor .nasıl diyeyim daha önce yaşadım bu duyguyu hiç olmayacak düşüncesi tabikide yoruyor insanı ama olduktan sonra kaybetmek bu çok daha acı kahroluyor insan kimilerine göre bir kan pıhtısı daha gelişmemiş bile ama o pıhtsı senin için koca bir umut içinde ufacıcık birşey olduğunu bilmek bile o acıyı çekmene yetiyor.o nokta kadar olan şey sana anne olduğunun hissini yaşatabiliyor.hastaneye ilk yattığıma ilk bir kafta kanamaları durdurmaya bebeği kurtarmaya çalıştılar inanırmısın düşmesin bişey olmasın diye yatakta dönmüyordum bile ....elimi hiç karnımdan çekmiyordum içimden sürekli tutun annene yalvarıyorum bırakma beni diye günlerce kendimi paraladım .bir hafta sonra kan değerleri normal değildi ve hala kese görünmedi dış gebelik olduğu kesinleşti büyüdükçe ben tehlike altındaydım.3 tane dr geldi yanıma üzgünüz bebği düşürmemiz gerekiyor sizi riske atamayız dediler o anın o acının bir tarifi yok sanırım........aynı acıları yaşamak korkutyor beni:(

canimmm ya bak ne demistik moralimiz yuksek olacak ve silkelenicez:) bizde aksam esimle gectik pc nin basina sedanin gonderdigi usg leri sonra nette buldugumiz ve ikizlerburcu arakadasin hsg sini tum yarim rahimle alakali tum filimleri inceledik benim usg hsg ile karsilastirdik esimin 3boyutlu gorusu daha iyidir sikaladan rahmin olcusunu bile soylemeden o buldu...ve su konuda hem fikir olduk ben yarim rahimli degilim sola daha egimli bir rahmim var ama tek tup sorunum var...ve bunun icin bi arkadastan duydugum ankarada iyi bir prof var onlarinda 4 yil cocugu olmadi pko idi ve suan bebegi kucaginda ondan randevu alicam tedavi icin degil su tup olayini kesinlestirmek icin onumuzdeki ay...

canimmm ya bak ne demistik moralimiz yuksek olacak ve silkelenicez:) bizde aksam esimle gectik pc nin basina sedanin gonderdigi usg leri sonra nette buldugumiz ve ikizlerburcu arakadasin hsg sini tum yarim rahimle alakali tum filimleri inceledik benim usg hsg ile karsilastirdik esimin 3boyutlu gorusu daha iyidir sikaladan rahmin olcusunu bile soylemeden o buldu...ve su konuda hem fikir olduk ben yarim rahimli degilim sola daha egimli bir rahmim var ama tek tup sorunum var...ve bunun icin bi arkadastan duydugum ankarada iyi bir prof var onlarinda 4 yil cocugu olmadi pko idi ve suan bebegi kucaginda ondan randevu alicam tedavi icin degil su tup olayini kesinlestirmek icin onumuzdeki ay...
hayırlısı osun tatlım senin adına çok sevindim .bu yaz İnş hepimiz için hayırlısı olur.bakma sen bana çok düşününce arada böyle bunalıyorum işte.bu ayın 12 sinde detaylı usg için randevum varya mr de isteyeceğim.netten biraz baktımda öle çok zor bişey değilmiş damar yol açarlerken biraz acıyormuş.ya damar yolunu koldanmı açıyorlar acaba :( bide işte dar yerde kalmak hemde 20 dk dayanabilrmiyimki acaba :( neyse hsg içinde çok tedirgin olmuştum ama çok kolay geçti İnş yine korkularım yersiz çıkar.

Arkadaşlar nasılsınız dünden beri? Ben dün ögleden sonra epey bi rahatsızlandım. Sabaha karşı da iyice kötü oldum acile gittik artık .iki serum taktılar. Sabahda polkinlige gittik ilac aldık anca kendime geliyorum. Kış mevsiminin malum hastalıgı enfeksiyon yaşadım malesef. Birazdan yazışma geçmisinizi okumaya çalışacağım.bakalım ben yokken neler kaynattınız. :-)

Arkadaşlar nasılsınız dünden beri? Ben dün ögleden sonra epey bi rahatsızlandım. Sabaha karşı da iyice kötü oldum acile gittik artık .iki serum taktılar. Sabahda polkinlige gittik ilac aldık anca kendime geliyorum. Kış mevsiminin malum hastalıgı enfeksiyon yaşadım malesef. Birazdan yazışma geçmisinizi okumaya çalışacağım.bakalım ben yokken neler kaynattınız. :-)

cok gecmis olsunnnn canim

çok geçmiş olsun cnm....

cok gecmis olsunnnn canim

çok sağol canımmm. Ben hasta olunca epey bir ağır geçiriyorum. Ufakken anne sütü emzirmelerinin zararları işte bunlar. Metabolizmam çokkk zayıf. Kızlar siz siz olun bebeginiz olunca emzirebildiginiz kadar emzirin.sonra benim gibi zayıf bünyeli olmasın. ;-)

Canım mr dan hiç korkma . Benim damarlarım cok ince ondan damar yolu bulmakta zorlandılar.öyle gözünü korkutacak kadar bisey degil. Bol bol dua oku inan o 20 dk sana 2 dk gibi gelecek. Ben cünkü sürekli dua okudum vakit cabucak gecti. Hem bazı hastanelerde emar açık emar oluyomus. Ondan belki senin ki açık olur daha kolay olur.inan cok kolay olcak. Ben hsg den yani rahim filminden cok korkardım o bile hic korktugum gibi olmadi.için rahat olsun canım.

kızlar neler yapıyorsunuz ben temizlik yapıyorum şuan bilgisayarın orayı temizliyorum mola verdim birde size günaydın diyeyim dedim..ikizlerburcucum geçmiş olsun tatlım dikkat et kendine bende 3 ay emzirmişim aynen dediğin gibi bağışıklı sistemim zayıf narin bir yapım var..
uçakcım bencede aynen dediğin gibi tüp sorunun var ankarada dr dan behsetmişsin git bencede baktır bakalım inşallah herşey yoluna girecek canım benim..
aktunam moralimiz yüksek olacak biliyorum çok zor günler yaşadın ve biz ne desek boş inan yaşayan bilir dediğin gibi daha oluşmamış bir kan pıhtısı bile olsa o bizim için bir mucize ama aynı şeyleri tekrar yaşamayacaksın bunları düşünüp üzme kendini hem aramızda en gencimiz sensin unutma sen yine hamiş kalacaksın bak dediydi dersin hem de en yakın zamanda olacak bu ve bu sefer bilinçlisin artık ne sorunumuz olduğunu az çok biliyoruz.. hepinizi seviyorum şimdilik kaşıyorum sonra yine gelcem

Back