linkteki haberi okumanızı tavsiye ederim sizlere umut olur.
Yarım rahimle annelik artık mümkün! - Sabah - 03 Mart 2013
canım çok ca deneme geçirmişsin sonuçlarının negatif olmasına rağmen yine de memnun kaldığın ve tavsiye edebileceğin yerler var mı aralarında. ben de anadolu yakasında Eurofertil e gidiyorum şuan memnunum ama 2. denemem. eğer tutmazsa düşünmem lazım başka merkez.
ben de cerrahpaşa da kadın doğum bölümü anabilim dalı başkanı prof. dr. rıza madazlı ya gittim. yarım rahim için operasyon önermiyoruz dedi. asla da olmayı düşünmüyorum.
peki yumurtlaman oluyor mu onu merak ettim canım. nasıl yerleşmiş oraya rahimle bağlantısı var mı?
Yarım rahimle annelik artık mümkün! - Sabah - 03 Mart 2013
evet canım hem de tam 5 kere ilki acıbadem kadıköyde oldu tek emb.negatif 2.ataşehir memorıal de 2 emb. negatif 3. dondurulmuşlarla beşinci gün emb.idi oda tutmadı 4.şişli memorıal iki emb.negatif 5.denemem de şişli memorıal de oldu 2 tane süper emb.transfer edildi beşinci gündüler hatta keseleri bile oluşmuştu dedi dr um ama gene tutmadı transferden sonra kan sulandırıcı fraxprain kullandım iğne 0.4lük folbiol (evlendikten 3 4 ay sonra başladım hala da kullanıyorum)progestan iğne günde 2 ampül çok canımı yaktı o iğneler coraspin bukadar
canım çok ca deneme geçirmişsin sonuçlarının negatif olmasına rağmen yine de memnun kaldığın ve tavsiye edebileceğin yerler var mı aralarında. ben de anadolu yakasında Eurofertil e gidiyorum şuan memnunum ama 2. denemem. eğer tutmazsa düşünmem lazım başka merkez.
mrbalar kızlar yeni arkadaşlar gelmiş sayfamıza hoşgeldiniz .... bizlerdede malesef yarım rahim anomisi var. yalnız uçak arkadaşımızın durumu henüz belirsiz umuyoruzki sadece tüpü tıkalıdır...bende 4 ay önce geçirdiğim dış gebelik sonrasında çekilen hsg sonucunda anladım durumumu bir çok dra gittim mslesef sonuç unikornuat uterus şuan özellikle bu konularda uzmanlaşmış drlar arıyruz hatta seda arkadaşımız bugün brüksel tüp bebek merkezi yücel karamana gitti ve inş hayırlı haberlerle dönecek....:) 3 ümüzde farklı yerde bir çok farklı drlara gördündük ve drların ortak görüşü yarım rahim hamile kalmaya engel değil hatta şöyleki yarım rahim diye bişey yok rahim şekli bozukluğu yani rahmin tek tarafa toplanması durumu deniliyor.Bu durumdan haberdar olmadan doğum yapan bir çok kadın varken birde erken doğum ve düşük yapanlarıda var drların özellikle belirttiği burda önemli olan rahim içinin genişliği eğer rahim içi yeterince genişse bebeği taşıyacaktır.birde ameliyat konuları çogu dr yarım rahimli bayanların kesinlikle ameliyat olmaması gerektiğini döylerken kimiside yapılan operasyonla rahim içinin genişletilebileceğini söylüyor .. sonuç olarak tek tüpümüz kapalı olduğundan hamile kalma olasılığımızda %50 düşüyor malesef.ben daha önce bir kez hamile kalabildim bunu bilmek rahatlatıyor tabi ama dış gebelikle sonuçlanması çok üzücüydü.sedoşumla ucakcım onlarda inanıyormki en kısa zamanda hamiş kalacaklar.Pskolojide çok önemli bu kadar çok şeyi bilmek bazen işe yaramıyor malesef ama bizler çok umutluyuz inanıyoruzki Rabbim o güzel duyguyu bizlerede tattıracak.çok şaanslıyızki eşlermimiz dünya iisi insanlar bize destek olan ailelerimiz var.tabi çevresel faktörler üzüyor bizi zaman zaman ama bizler ailemiz dışında kimselere hesap vermek zorunda değiliz bebişlerimiz gelene hadar masum yalanlara devam HENÜZ DÜŞÜNMÜYORUZ larla idare edyiyoruz:) sizin durumunuz biraz daha farklı sanırım çift rahimlisiniz bu durumda bizlerden daha şanslısınız diye biliyorum... içinizde ameliyat olan varsa lütfen bizlerle tecrubelerini paylaşsın bizler ameliyat konusunda çok kararsızız hım bide pelvik emar dedikleri olay bizler henüz çektirmedik drlar mr çektirmektense hsg çekilmesini daha doğru buluyorlar biz hsg çektirdiğimiz halde neden mr istenmesi neyi değiştirecek bilemiyoruz...kızlar bu konuşlarda uzmanlaşmış dr tavsiyelerinizide bekliyoruz..Rabbim isteyen herkeze nasip eder inş.Buda bizler için bir sınav.Rabbim hakkımızda hayırlısını nasip eder inş en yakın zamanda göbüşlerimiz dolar..hoşçakalın
ben de cerrahpaşa da kadın doğum bölümü anabilim dalı başkanı prof. dr. rıza madazlı ya gittim. yarım rahim için operasyon önermiyoruz dedi. asla da olmayı düşünmüyorum.
sağol canım evet aynısı gibi ama ben de bi anomali daha var sağ yumurtalığım böbreğimle k.ciğerimin arasında
peki yumurtlaman oluyor mu onu merak ettim canım. nasıl yerleşmiş oraya rahimle bağlantısı var mı?