haaa tabi nerde o kirlenmeyen evler...tamam tamam bende silkeleticem anlastikkk ayy aksama
soyleyim kocisimeee benik bal tarcin persemne gunu bitiyo cuma sogan suyuna basliyacagim ovulasyon testide aldim preseed de kullanicam muhtemelen sol tarafta yumurtlarim eee bide sallaninca tamam oldu bu is bu ay
bende her hafta sonu olduğu gibi yine dip bucak girdim tertemiz oldu.ama bende her zamanki gibi pert tabiki.. zor ya koca ev tekbaşına hafta içi zaten yoruluyoruz.Allahtanki benim akşamları yemek derim yok annem sağolsun çok yakın bana eşimde akşamları işinden dolayı gelemiyor eve bende cnm annemde yemek yiyiyorum.allahtan öle mutfak yağ oldu yemek kokusu sindi derdim yok önceden paralıyordum resmen kendimi her yemekten sonra dolap siliyordum aman yağ tutmasın diye.. dünde anneciğimin dolaplarını sildim yorulmasın güzel annem:) ben sabah giyineceğim diye bütün dolabı dağıtıyorum resmen kendime işkence olduğunu bile bile :) bazen akşamdan hazırlayayım diyorum ama o sabakki havam akşamdan hazırladığım kıyafetle uyuşmuyor pööööfff kadın olmak çok zor arkadaş ya:)kocişimin hepsi ütülü askıda hazır neyle ne giyeceği belli aynısını neden kendime uygulayamıyorum henüz kendimi çözmüş değilim :)pratik olmayı bir türlü beceremedim annemde bekarken seni alan koca 2 gün sonra gerri getirir derdi:) çok fazla detaycıyım sanırım.evimdede öyleyim temzilik yaparken öle alal acele değil içime sindire sindire dip köşe yapmadıkça haz almıyorum sanırım :) bak bebiş olayındada uyuşuk çıktım ben :)))haaa tabi nerde o kirlenmeyen evler...tamam tamam bende silkeleticem anlastikkk ayy aksama
soyleyim kocisimeee benik bal tarcin persemne gunu bitiyo cuma sogan suyuna basliyacagim ovulasyon testide aldim preseed de kullanicam muhtemelen sol tarafta yumurtlarim eee bide sallaninca tamam oldu bu is bu ay
bende her hafta sonu olduğu gibi yine dip bucak girdim tertemiz oldu.ama bende her zamanki gibi pert tabiki.. zor ya koca ev tekbaşına hafta içi zaten yoruluyoruz.Allahtanki benim akşamları yemek derim yok annem sağolsun çok yakın bana eşimde akşamları işinden dolayı gelemiyor eve bende cnm annemde yemek yiyiyorum.allahtan öle mutfak yağ oldu yemek kokusu sindi derdim yok önceden paralıyordum resmen kendimi her yemekten sonra dolap siliyordum aman yağ tutmasın diye.. dünde anneciğimin dolaplarını sildim yorulmasın güzel annem:) ben sabah giyineceğim diye bütün dolabı dağıtıyorum resmen kendime işkence olduğunu bile bile :) bazen akşamdan hazırlayayım diyorum ama o sabakki havam akşamdan hazırladığım kıyafetle uyuşmuyor pööööfff kadın olmak çok zor arkadaş ya:)kocişimin hepsi ütülü askıda hazır neyle ne giyeceği belli aynısını neden kendime uygulayamıyorum henüz kendimi çözmüş değilim :)pratik olmayı bir türlü beceremedim annemde bekarken seni alan koca 2 gün sonra gerri getirir derdi:) çok fazla detaycıyım sanırım.evimdede öyleyim temzilik yaparken öle alal acele değil içime sindire sindire dip köşe yapmadıkça haz almıyorum sanırım :) bak bebiş olayındada uyuşuk çıktım ben :)))
ins.tahlillerinde bisey cikmaz canim...ya ben 4 5 ay yumurta takibi yaptirdim o surecte vajinal usg ile bakiyolar ve her seferinde iki yumurtamda gorundu sonra tup bebek tedavisinde yumurtalarim toplanmadan once bakildi her ikisde hep goruldu 5 dr da rahim genisligi iyi dedi.ee simdi ben yarim rahimlimiyim perdelimiyim
yada hic sag tupu olmayan rahmi yeterli olan biriyim hadi cozun bakalim cok bilinmeyenli denklem
hoşgeldin sedoşum ya ben dedim bugün p.tesi ya senin temizlik günün ondan gelmedin sandım :) doğru ya tahlillerin vardı hadi hayırlısı tatım İnş temiz çıkar.bu ay dataylı usg var biliyorsun ondan sonra yücel beye gitmeyi düşünüyorum ay İnş perde vardırda bende ameliyatla kurtulurum ay kııız bakarsın karşılaşırız orda nede çok sevinirim :) ama ben perde olduğunu sanmıyorum tatlım bak senin dr usg de görüp tahmin etmiş ben çok usg çektirdim ve her çeken dr ayrıydı mutlaka biri görürdü diye düşünüyorum hayırlısı olsun ne diyeyim ....soğan kürüne başlıyacağım sedam pkolular için çok iimiş hem belki adetim düzene girer.hım bide yeni bir yöntem bulduk kocişler bizi silkeleyecek.baktık tıptan bize çare yok bizde kocakarı yöntemlerine sarmaya başladık:)) kız bu yöntemle hamiş kalan çokmuş heee:) ay bizim kocişler ii idare ediyor valla zaten benimki şu yumurtlama günlerine ayar oluyor:) ya benim açımdanda zor tabiki zorunlu yapılıyor resmen şart koşuyorum gruruma dokanıyor vallahi:)) zor işler ya yok murtlama oldumu sağamı yatsak solamı yatsak bacaklarımı diksek şimdi bide silkeleme çıktı:) kocişleri düşünen yok benimki arada diyor 2 kuruşluk zevkimiz vardı bebiş gelecek diye ondanda olduk:))ya İnsan hep oldumu olcakmı diye düşünürken konsantre olmaıyorki arkadaş:):)günaydın kızlar ya ne alemsiniz valla billa az önce en çok da sedanın temizlik günü demişsiniz ya gülmekten kırıldım)) kız yok bugün temizlik yapmadım bugün devlet hastanesine gittim tahlilleri yaptırmak için hani ameliyat öncesi benden bir sürü kan tahlili istediler onları verdim ya kanım bitti valla 3 tüp kan verdim..inşallah iyi çıkar kızlar..
bu arada devlet hastanesi ya dr a dedim ben ameliyat olucam tahlillerim var perdem çıktı dedim dr gel bir ultrasonla bakiim karnından dedi bana dedi ki evet perden var ve bir yumurtalığın diğerine göre biraz daha küçük kalmış dedi biliyorum dedim yani o da perde dedi ama ben dedim diye de psikolojikman da demiş olabilir)))
kızlar valla yemin ederim alemsiniz ya demek silkeletiyorsunuz kendinizi.. ben eşime desem eşim valla o ne ya der ama hadi yapsada ya erkek kuvveti beliniz acımaz mı kızlar ne bileyim şöyle bir gözümde canlandırdım da komik oluyor bir taraftan da aklım almıyor valla ben şu ameliyattan soonra bir deneerim bakiim))))))
kızlar benden bahsetmişsiniz ya ben kısaca durumu yazayım.. ben yücel beyden önce sadece bir dr a gittim ve de o da ilk gittiğimde ultrasonla baktığında birşey dememişti rahim filminden sonra tekrar bakıcam olsaydı yarım görürdüm dedi ve tekrar ultrasona aldığında yarım değil perden var dedi..ondan sonra ben biraz güvenim sarsıldığından ve de emin olamadığım için ve de yücel beyin bu konuda iyi olduğunu duyduğum için ona gittim oda rahim filmine ilk baktı..o bakarken filme ben anlattım durumu o esnada bana dediki şimdi sana ultrasonla bakıcam eğer yarım değilse diğer tarafın çıkması lazım dedi..ben de dedim ki 'selman bey zaten gösterdi bana diğer tarafı gördüm ben'dedim.. tamam ben bir bakayım dedi.. ve de baktı hemen gördü..şimdi hani alttan yani vajinadan ultrasın aletini tutuyor hani sağı solu görüyor birde ortadan tutunca yani o aleti tam ortaya alttan tutunca iki tarafı görüsyorsun şöyle bir saniye resim koyayım
inşallah resim çıkar bakalım..işte ultrasonla tutunca şöyle görünüyor ya ordan bakınca görünüyormuş işte kızlar o sebeple dedim bakıldı mı sizinde iyice diye.. işte bu resimde perde olduğunu görüyor benim buna benziyor galiba ben hattta dedim çift olmasın dedim hayır dedim perde diye üstüne basa basa söyledi..
aktunam git sende bu ay bakarsın karşılaşırız ya yücel beyin muayenesinde inşallah ya çok sevinirim de öyle olursa inşallah seninde perden vardır ya hepiniz için tek tek dua ediyorum valla...eşime anlatıyorum sizi oda geçen yazıyordum ya dr dan gelince ayy arkamdan gizli gizli bakıyor ya dedim görüyormusun onların hepsi benim arkadaşlarım hepsini çok seviyorum hiçbir çıkar gözetmeden birbirimizi merak ediyoruz birbirimize dua ediyoruz dedim ayrı yerlerde aynı dertleri paylaşıyoruz dedim..
bebişlere isim de koymuşunuz rabbim nasip etsin inşallah çok güzel isimler demişsiniz gerçekten valla kız erkek hiç fark etmez benim de hep aklımdan erkek bebek geçiyor bir kere rüyamda gördüm iki tane erkek at biri kulağıma diyor ki adı 'ahmet eren...' o senin çocuğun ahlakı çok temiz bir çocuk diyorlar ama at gördüm tabi içimden o an ona bakınca öyle bir ferahlık geliyor ki anlatamam..ama bu rüyayı göreli 1.5 sene oluyor gelen giden de yok))) ama erkek kız hiç fark etmez sağlıklı hayırlı olsun yeter ya..
uçağım inan ki valla bende diyorum hep günlük tutayım genç kızlık dönemimde çok tutardım şimdi de istiyorum hep hem diyorum senin gibi çektiklerimi anlatayım hem bebeğim ileride okur hoşuna gider diyorum yaa al sana bir ortak nokta daha)) valla geöen hatta avm ye gittik dedim şöyle güzel bir defter alayım bebeğim için..off offff...
bugün temizlik yapamadım yarına kaldı temizlik işi artık kısmet.. ikizlerburcu arkadaşım rahim filmine baktım da uçağın da dediği gibi bizim sadece sol taraf görünüyordu senin rahim filminde çıkmış bayağı net görünüyor ama inan ki dediğin gibi rahim yeterlidir boyut olarak bencede ameliyat olma diyorum ya normal boyutlardaysa olmayın yarımsa bile gereği olduğunu bende düşünmüyorum önemli olan rahimin yeterli olması kızlar..ya off rabbim bir verse ne olacak yatarız 9 ay bebiş için yeterki gelsin bir bebiş..
oh ne ala milletin annesindibinde hafendiler yemek bile yapmiyo biz anamizdan 14 saat izaktayiz biz napal ayip ayip oturn evinizde yapin yemeklerinizi bakim aktunacim ben her pazar 1 hafta boyunca giyecegimi giyinme odamda hazirlarim...sabahta hoc zorlanmam bence dene sonra alisiyosun yillardir boyleyim. .ayrica hergunaima beslenme hazirlarim ve 1 haftalikyemek menumde asili olur buz dolabimda
..kahretsin cok planliyim hiiii size
sedosum bu soru sana simdi o vajinal usg ortaya tutuldugunda mi iki yumurtada gorunurse perde mi var ee hc bisey yoksada gorunur zaten yumuslar ya ben iyice aptallastim galiba
şuna bak ya kıskandı resmende belli etmiyo aklı sıra hıh:))) ay tm tm ya bak gene kıyamadım yazık anne candır tabi yakın olması çok büyük artı ... şu plen olayını benimde uygulamam lazım sanırım:)) bebiş geldiğinde çok lazım olacak:)) kız eşim evde olsa bayılırım ben yemek yapmaya ilk evlendiğimiz dönemler yeni tarfileri azmı denedim kocişimin üzerinde :)) normalde annesinin yemeklerinden başka yemek yemezmiş paşam tabi senmisin bunu diyen ben bir gaza geldim adam benim hırsım yüzünden 15 kilo aldı..demekki annesi ii bakamamış:))) ay kayınvalidem duysa varya :))) kızlar bu arada dr sitesinden gene soru sordum :)) hsg sonucumu yazdım bu durumda perde olması mümkünmü usg ile anlaşılabilirmi dedim.usgde anlaşılması çok zor mr yada histeroskopi yapılması gerekir demiş dr... ancak 4 boyutlı usg olursa anlaşılabilirmiş.. ucak cım görünen oki biz öle yada böyle bu mr çektireceğiz bende araştırmaya başlayacağım buralarda çeken yerler vardır ağrılımı ilaçlımı diye...oh ne ala milletin annesindibinde hafendiler yemek bile yapmiyo biz anamizdan 14 saat izaktayiz biz napal ayip ayip oturn evinizde yapin yemeklerinizi bakim aktunacim ben her pazar 1 hafta boyunca giyecegimi giyinme odamda hazirlarim...sabahta hoc zorlanmam bence dene sonra alisiyosun yillardir boyleyim. .ayrica hergunaima beslenme hazirlarim ve 1 haftalikyemek menumde asili olur buz dolabimda
..kahretsin cok planliyim hiiii size
sedosum bu soru sana simdi o vajinal usg ortaya tutuldugunda mi iki yumurtada gorunurse perde mi var ee hc bisey yoksada gorunur zaten yumuslar ya ben iyice aptallastim galiba
bak tatlım resim koydum ben aynen öyle görünüyor ortaya tuttuğunda işte ordan bakarak diyor...septate dediği septum tani perde..bikornus denilen çift rahim diğeri de normal olanlar..benim o derin perdeli olana çok benziyordu baktığında o yüzden diyorum şimdi yabancı sitelerden yarımda nsl çıkıyor bakıcam.. aktunacım iyi etmişsin soğan kürü çok iyi diyorlar pko lular için yap tabiki zaten doğadan şifa aramak lazım..demek birde silkeleniceksiniz kız benimki güler yapmaz kesin ben şu ameliyat işini halledeyim zaten ne varsa doğal yöntem toptan yapıcam zaten) aynen öyle yumurtlama günlerine odaklanıyoruz artık iyice ilişkiden çıktı bebek için oldu aslında o düşünceyi kafamızdan atabilsek çok süper olacakkk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?