günaydın kızlar ya ne alemsiniz valla billa az önce en çok da sedanın temizlik günü demişsiniz ya gülmekten kırıldım
)) kız yok bugün temizlik yapmadım bugün devlet hastanesine gittim tahlilleri yaptırmak için hani ameliyat öncesi benden bir sürü kan tahlili istediler onları verdim ya kanım bitti valla 3 tüp kan verdim..inşallah iyi çıkar kızlar..
bu arada devlet hastanesi ya dr a dedim ben ameliyat olucam tahlillerim var perdem çıktı dedim dr gel bir ultrasonla bakiim karnından dedi bana dedi ki evet perden var ve bir yumurtalığın diğerine göre biraz daha küçük kalmış dedi biliyorum dedim yani o da perde dedi ama ben dedim diye de psikolojikman da demiş olabilir
)))
kızlar valla yemin ederim alemsiniz ya demek silkeletiyorsunuz kendinizi.. ben eşime desem eşim valla o ne ya der ama hadi yapsada ya erkek kuvveti beliniz acımaz mı kızlar ne bileyim şöyle bir gözümde canlandırdım da komik oluyor bir taraftan da aklım almıyor valla ben şu ameliyattan soonra bir deneerim bakiim
))))))
kızlar benden bahsetmişsiniz ya ben kısaca durumu yazayım.. ben yücel beyden önce sadece bir dr a gittim ve de o da ilk gittiğimde ultrasonla baktığında birşey dememişti rahim filminden sonra tekrar bakıcam olsaydı yarım görürdüm dedi ve tekrar ultrasona aldığında yarım değil perden var dedi..ondan sonra ben biraz güvenim sarsıldığından ve de emin olamadığım için ve de yücel beyin bu konuda iyi olduğunu duyduğum için ona gittim oda rahim filmine ilk baktı..o bakarken filme ben anlattım durumu o esnada bana dediki şimdi sana ultrasonla bakıcam eğer yarım değilse diğer tarafın çıkması lazım dedi..ben de dedim ki 'selman bey zaten gösterdi bana diğer tarafı gördüm ben'dedim.. tamam ben bir bakayım dedi.. ve de baktı hemen gördü..şimdi hani alttan yani vajinadan ultrasın aletini tutuyor hani sağı solu görüyor birde ortadan tutunca yani o aleti tam ortaya alttan tutunca iki tarafı görüsyorsun şöyle bir saniye resim koyayım
inşallah resim çıkar bakalım..işte ultrasonla tutunca şöyle görünüyor ya ordan bakınca görünüyormuş işte kızlar o sebeple dedim bakıldı mı sizinde iyice diye.. işte bu resimde perde olduğunu görüyor benim buna benziyor galiba ben hattta dedim çift olmasın dedim hayır dedim perde diye üstüne basa basa söyledi..
aktunam git sende bu ay bakarsın karşılaşırız ya yücel beyin muayenesinde inşallah ya çok sevinirim de öyle olursa inşallah seninde perden vardır ya hepiniz için tek tek dua ediyorum valla...eşime anlatıyorum sizi oda geçen yazıyordum ya dr dan gelince ayy arkamdan gizli gizli bakıyor ya dedim görüyormusun onların hepsi benim arkadaşlarım hepsini çok seviyorum hiçbir çıkar gözetmeden birbirimizi merak ediyoruz birbirimize dua ediyoruz dedim ayrı yerlerde aynı dertleri paylaşıyoruz dedim..
bebişlere isim de koymuşunuz rabbim nasip etsin inşallah çok güzel isimler demişsiniz gerçekten valla kız erkek hiç fark etmez benim de hep aklımdan erkek bebek geçiyor bir kere rüyamda gördüm iki tane erkek at biri kulağıma diyor ki adı 'ahmet eren...' o senin çocuğun ahlakı çok temiz bir çocuk diyorlar ama at gördüm tabi içimden o an ona bakınca öyle bir ferahlık geliyor ki anlatamam..ama bu rüyayı göreli 1.5 sene oluyor gelen giden de yok
))) ama erkek kız hiç fark etmez sağlıklı hayırlı olsun yeter ya..
uçağım inan ki valla bende diyorum hep günlük tutayım genç kızlık dönemimde çok tutardım şimdi de istiyorum hep hem diyorum senin gibi çektiklerimi anlatayım hem bebeğim ileride okur hoşuna gider diyorum yaa al sana bir ortak nokta daha
)) valla geöen hatta avm ye gittik dedim şöyle güzel bir defter alayım bebeğim için..off offff...
bugün temizlik yapamadım yarına kaldı temizlik işi artık kısmet.. ikizlerburcu arkadaşım rahim filmine baktım da uçağın da dediği gibi bizim sadece sol taraf görünüyordu senin rahim filminde çıkmış bayağı net görünüyor ama inan ki dediğin gibi rahim yeterlidir boyut olarak bencede ameliyat olma diyorum ya normal boyutlardaysa olmayın yarımsa bile gereği olduğunu bende düşünmüyorum önemli olan rahimin yeterli olması kızlar..ya off rabbim bir verse ne olacak yatarız 9 ay bebiş için yeterki gelsin bir bebiş..