yarım rahim

sağolun canım yaa çok teşekkür ederim. bundan sonra bütün tahlillerimi paylaşırım ucak arkadaşımıza yorumlatırız artık

ooo canim engel olmaz olur mu...onun tedavisini ol.biran once cok afedersin bazan bende kuruluk oluyordu o zamanlarda kullanmak icin kayganlastirici almistim onuda cok arastirdim su bazli olanlarin disindakiler sperm kalitesini dusuruyormus en son preseed aldim sperm icin iyi bir kremmis am onunda siringa gibi biseyi var onu icime sokamiyorum cok korkuyorum yarisi ice yarisi disa gidiyo napim idare ediyom mantarda cok onemli...tedavi olunmali ben hic yasamadim

canım hiç sorma her yerim normal birtek göbek var. bazen hamile misin diye soran oluyor. bende bebek değil o göbek diyorum
canım hamile kalınca rahim genişleyen birşeymiş. bende zaten hiççç ikiz istemiyorum. olsa da zor yaa bakamam herhalde. tek tek olsun :) canım benim çift rahim gibi ama tam çift rahim değil. yani öyle sanıldığı gibi ikisinde birer bebek olmuyormuş. ben doktoruma sordum da yok senin öyle değil dedi. sende tek vajina tek rahim var sadece şekli ortadan içeriye çökük dedi. o iki bebek olabilenler çift rahim çift vajina da daha çok mümkünmüş.ya bende diyorum beşiz doğuran var bizde bir tanecik sığdıramıcaz mı ya o rahime??
ayrıca tatlım benim ameliyat mümkün değilmiş. doktorum kesinlikle ameliyat önermiyorum rahimin yapısı bozulur bu sefer hiç çocuğun olmayabilir dedi. ortadan kesip birleştirme ameliyatı gibi bişey yapılıyormuş eskiden ama yaptıranlarda hiç fayda görmemişler. o yüzden asla ameliyat olma dedi . başka doktor para kazanmak için gel ameliyat edeyim der ama sonuçlarını düşünmeyebilir. benden sana doktor tavsiyesi ameliyatı düşünme rahiminin yapısını bozdurma dedi.

canım ben defalarca fitil ilaç kullandım mantar için ama o zaman geçiyor gibi oluyor sonra hemen gene oluyor.benim yıllardır kronikleşti bir türlü geçmiyor geçmiyoooorrrr. artık bıktım usandım. akıntılar geçsin diye yıllarca ilaç kullandım bekar iken o kullandığım ilaçlar benim midemi mahvetti. şimdi mide için de ilaç kullanıyorum. artık midem de rahatsız o ilaçlar yüzünden. ilaç yerine doğal kür olan karnıbahar ı deneyeceğim. kaynatıp suyu içilecekmiş. onu yaparım diyorum.

ayricaaa bebek battaniyem baya ilerledi ormeniz ztavsiye edilir hem rahatlatiyo hemde kitaptaki gibi umut etmemi sagliyo....simdi kapatalim konuyi nasil.kalicazi birakalim evrwn pozitif enerjigonderip bebislerimize koyacak isimleri dusunelimm ilk benden kizim olursa Hayal koyucam cunku cokkk hayal ettim onu cok bekeledimmm...sizler ne dusunuyorsunuz

canım ayrıntılı açıklaman için çok teşekkür ederim . bende kese görmeye gidemeden düşük olduğu için dış gebelik mi değil mi bunu hiç öğrenemeyeceğim malesefff. herşeyde bir hayır vardır diyorum artık. birde benim eşimin sperm sayısı ve hareketli sayısı normal idi hatırladığım kadarı ile. 2 kez yaptırdık ikisinde de doktor normal demişti. ama yakın zamanda yaptırmadık. gene de ben herşeye rağmen keçi boynuzu yediriyorum kocama
canım benimde düşükten beri adetlerim çok düzensiz. düşük olduğum ay rahim filmi ve emarı yüzünden kanamaların uzun sürdü. sonra 29 gün sonra tam günümde adet oldum. ohhh iyi düzenim bozulmadı dedim fakat adetim 1 gün yoğun geldi sonra 2 gün damla damla geldi kesildi. geçen hafta da yumurtlama günümdü daha ayın 11 i gibi idi adetim fakat hafta içi yumurtlama günümde tekrar adet oldum. 2 gün normal geldi. 2 günde damla damla geldi. daha bugün geçti. niye böyle oldu ki acaba yaa? hiç böyle olmamıştı benim daha önce. doktorum prolaktinim yüksek diye dostinex vermişti ona başlamıştım geçen hafta acaba ondan mı oldu? yoksa geçen adetim kısa sürdü diye mi oldu acaba?

aslinda bu tarz akintilar tupleri tikiyormis senin tuplerin icin ne dediler bana hsg de sag tup tikali yaziyo bazi dr gore dogustan olmayabilir dahada garibi yarim rahimde olabilir deniyo sen usg de olcturmedin mi rahimi ve usg de belli olmadi mi hic cift rahim

tatlım ucak arkadaşımında dediği gibi mutlaka tedavi olman gerek iltihap ileride tüpleride tıkıyor dış gebeliğinde en büyük nedeni geçmişte olan enfeksiyonlar o önemsemediğimiz akıntılar tüplerin tıkanmasında enbüyük etken.. bendede olyor dönem dönem ama öle sarımsı yada kokolu değil genelde yumurtlama döneminde çok oluyor oda normalmiş zaten hatta bende bu ay fitil kullanacağım akıntılar için hatta enfeksiyon mevcutsa eşlerle beraber kullanılan bir antibiyotik veriyor dr daha önce kullanmıştık eşimle .ben üşütmekten oluyor sanıyorum ama genelde eşlerden bulaşırmış şaşırmıştım ben nasil yani ne alaka hani sanki başalarıyla beraber oluyorlarda hastalık kapıyorlarmış gibi dr öle düşünme tabikide öle değil onların üşütmüş olmaları yada mantar kapmaları bile bizim mikrop kapmamızza neden oluyor malesef...ve çocuk olmasını kesinlikle olumsuz etkiliyor diye özellikle belirtmişti drum biran önce önlemini al bence tatlım...

canım vajinal muayenede doktor bana sende çift rahim var ama sanki perde de var dedi. bir rahim hsg ni görelim dedi. hsg de tüplerim açık çıktı . ama hsg ile birlikte emar da gerekiyormuş. çünkü biri yumuşak dokuları gösterirken diğeri hsg de görünmeyen yerleri gösteriyormuş. o yüzden bir tanesine bakıp karar vermek eskik yada yanlış tanıya sebep olur dedi doktorum. bana hiç ölçü söylemedi doktorum. şu kadar milim demedi benim de hiç aklıma gelmedi sormak. bir daha ki muayenede ilk işim sormak olacak. ama bana kalırsa doktorum ilk muayenede perde olmadığını anlamıştı fakat tam emin olmak için yanılma payı olmasın diye hsg ve emar istedi ben bunu hissettim.

canım daha önceki doktorum fitil verip yollamıştı beni. herşeyin normal stres yapma olur demişti. hiç eşinde ilaç kullanacak filan dememişti. bende rahimim herşeyim normal sandım bir buçuk yıl. meğerse rahimim de hiç birşeyimde normal değilmiş. bu yeni doktorum çok ama çok iyi. bana tahlil verdi bunları yaptır ve adetinin 3.cü günü gel muayene edeceğim dedi. ve adam ilk muayenede gördü rahimimin normal olmadığını. hsg yi bile kendi çekti. başkası iyi çekmezse diye güvenemedi. tahlil sonuçlarıma göre akıntımın türüne göre ilaç verecekmiş. bakalım inş iyi gelir bu sefer. doğru düzgün de adet göremedim bi türlü ondan gidemedim bu ay. inş kısmetse önümüzdeki aya gideceğim muayeneye. benim akıntı sarı ve kokulu . mantar da süt kesiği gibi ve çok rahatsız edici. kusur bakmayın nimetten örnek verdigim için. ama başka benzetecek bişey bulamadım.

hamarat arkadaşım benim ne güzel bir uğraş oldu sana bende netten bebek patiklerine baktımda öle güzellerki ayakkabı gibi duruyorlar bayıldım anneme gösterdim hemen :)) annem ne var bunlarda çok basit ben sana gösteririm birlikte yaparız dedi yakında başlayacağız renk renk çeşit çeşit öle güzellerki..ucakcım kadınlar genelde kız annesi olmayı çok isterler bende tam tersi erkek çocuk delisiyim tabikide fark etmez öle takıntılarımda yok çok şükür hayırlı evlat olsun sağlıklı olsunda...eşimde kız delisi bide bizimkilerde hiç kız bebek yok eltilerimki hep erkek olursa bizimki sülalenin ilk kız bebişi olacak inş:) kız olursa nedenini bilmiyorum ama hep defne ismi geçiyor içimden hoşuma gidiyor..erkek için eşim mert ali olsun istiyordu ama ben hiç düşünmedim erkek bebiş delisi olan ben kız ismi buldum ama erkek olanını henüz düşünemedim bora deniz isimleri hoşuma gidiyor ama eşim mert ali istiyor ya belkide ondan düşünme gereyi düşünmedim :) ah bi gelselerde neler olacak neler kimler bekliyor onu bir bilse babamın ve annemin ilk torunu erkek kardeşimin kıymetlisi olacak .hele babası sanırım annesinden çok sevecek onu :):) valla kocamın yeri başka arkadaş kıskanırım ben:))) kaptırmam kimselere:))

oooo canım iyiymiş marifetlisin bakıyorum. bende çok severim örgüyü danteli. zamanında çok yaptım. ama evlendiğim günden beri iş hayatı birde evlilik derken zor geldi yapmadım. ama bende bişeyler örmek istiyorum. en son eşime atkı örmüştüm sonra örecek şey bulamadım. ama ip satan dükkanlara girince kendimi kaybediyorum hepsini alasım geliyor. şuan kardeşim 6 aylık hamile annem onun bebişe herşey ördü görseniz ne şirin yaa. hatta şuan battaniye örüyor . pembe pembe çok şeker. nasipse kızı olcak kardeşimin.bizde bugün onun isim konusunu düşünüyorduk. elanaz ismini beğendik kardeşim ile ben. annem pek beğenmedi . nisa filan olsun dedi. bilmiyorum kararsız kaldık yani. güzel isim tavsiyeleri varsa beklerim.
ayrıca hayal ismi de çok güzel. bende masal ismine bayılıyorum. söylenişi kulağa gelen duyuluşu çok hoşuma gidiyor. masaaalll

canım al bir benzerlik daha. benim de eşimin sülalesinde hiçç kız çocuk yok. eşim in erkek kardeşi var ve amcalarında da hepsinin üçer oğlu var. ayrıca eşim büyük çocuk olduğu için ilk torun olacak eğer bizim çocuk olursa. bende kız çocukları daha çok seviyorum sanki. kızım olsa benim gibi süslü püslü olsun istiyorum. karışkan olsun benim gibi herşeye cevap versin beni bazen delirtsin istiyorum. aahhh olsa var ya yılbaşı ağacı gibi süslerim ben onu .
ayyy bendeki hayalleri de görüyor musun çocuk oldu da kız olması kaldı. hele bir olsun da sağlıklı hayırlı olsun cinsiyet meselesi son iş nasipse.

hayırlı evlat tabiki... ama benim eşim de kız delisi ne hayaller kuruyo o yuzden HAYAL istiyoruz...ya bana herkes çok kokoşsun der evimi bilen beni bilen senin bi kızın olsa düşünemiyoruz derler hep...bakalım hayat ne getirecek

canım ya senin rahim filminde tüplerden geçiş bell di mi iki tarafta görünüyor mu bizim aktunayla sağ tarraf görünmüyo sedanında öyleydi ama perde çıktı...

canım ya senin rahim filminde tüplerden geçiş bell di mi iki tarafta görünüyor mu bizim aktunayla sağ tarraf görünmüyo sedanında öyleydi ama perde çıktı...

evet canım tüpler açıkmış o yüzden ilaç tüplerin ordan geçmiş filmde net belli. doktorum gösterdi. bak tüplerin açık dedi.ilaç geçmiş dedi. rahim emarında da rahim duvarının kalınlığına filan bakmışlar hepsini incelemişler orda da normal yazıyordu.
bak bu rahim filmim yani hsg nin fotosu. tüplerden geçen ilaç görünüyor
Y gibi görünen yerin üstündeki beyazlıklar varya işte onlar tüpten geçen ilaç imiş.

anladım canımmmm...belli oluyo ama y şekide bariz belli emarda nasıl görnüyo peki bende çekilicem böyle giderse ama tum usg normal çıktı...kafam rahat olsun diiye çekiliecem sende hiç acımıyo dedin...

anladım canımmmm...belli oluyo ama y şekide bariz belli emarda nasıl görnüyo peki bende çekilicem böyle giderse ama tum usg normal çıktı...kafam rahat olsun diiye çekiliecem sende hiç acımıyo dedin...

canım gerçekten emar da hiç acımıyor. hatta benim ilaçlı idi emar gene de hiç acımadı. tek zorluğu damar yolu buldurur iken çektim. bi de dar yerde kalma korkum yüzünden zorluk çektim. ama hep dua okudum o 20 dk nasıl geçti anlamadım. bitiverdi hemen. emarını çektir ve emar görüntülerini cd ile iste canım. ben özellikle istedim cd ye kaydedip verdiler. çünkü doktorum emar dan sorumlu doktorun yorumlamasına güvenmedi. başka bir hastanede doktor var dedi isim verdi o doktora götür benim hastam olduğunu söyle dedi. gittik ona götürdük o yorumladı amarımı. o da uterus bicornis dedi. o zaman kendi doktorum kesin tanı koydu. çünkü yorumlayan doktorda çok önemli imiş.

ben o hsg fotolarını internette soru cevaplayan hocalara yolladım sizce ne dedim. 3 tanesi uterus bicornis dedi. bir tanesi perde olabilir . histereskopi ile bakılması gerek dedi. offff bilmiyorum yaa. bir yandan da duyduğum kürleri uyulamaya başladım sanki rahimim normalde hemen çocuğum olcak gibi . doktorum deseniz olumlu konuşuyor . senin durumunda olupda doğuran hastam var diyor. ama hiç çocuğum olcakmış gibi de gelmiyor. zaten ufaklıktan beri hep aklıma gelirdi ya benim çocuğum olmazsa diye.:18::18::18::18: Aklıma gelen başıma mı gelcek nedir. gene de işte ümit kesilmiyor. ya tutarsa diyor insan nasrettin hoca misali.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…