tatlım hiç üzülme geç kalmış sayılmazsın uzun uzun yaz biz bıkmadan usanmadan okuruz :)) İnş elimizden geldiğincede destek oluruz sizlere hım bide unutmadan bizim ucak arkadaşımız tahlillerinizide yorumluyor :))) ucak beni geberticek:)))3 deli muayenesine hoşgeldiniz:))) sorularınız itina ile cevaplanacaktır:))) hoşçakalın yine bekleriz:))))
canım allah kabul etsin inşallah dualarını. canım sende akıntı yada mantar var mı??? ya bende hiç geçmek bilmeyen kendimi bildim bileli gelen sarı bir akıntı var. son 3 yıldır da mantar var. benim çocuğum enfeksiyondan olmuyo sanıyordum artık ben . ya bu kadar akıntı ve mantar spermleri öldürmez mi ki ??? bende karnıhabar kürü yapcam mantara birebir imiş. idrar yolu enffeksiyonlarını geçiriyormuş.
aynen canım ya bende de hamile kalmadan göbek almış başını gidiyor hergün 'evet bugün başlıyorum rejim yapıcam vericem zayıf olucam...' deyip duruyorum ama yine aynı bende evlendikten sonra 8 kilo kadar aldım başkası görse hamile filan der zaten bilekler bacaklar incecik bir göbek karın var bende.. ben erken adet oldum ama boyum çok uzamadı 1.60 gibiyim ama ilkokul döneminde yaşıtlarımdan daha iriydim hatta arkadaşlarım kıskanırdı 'ayy sen genç kız oldun şimdi biz çocuk kaldık' derlerdi ama 15 yaş da çok geç değil ki arkadaşım bence normal bence ,bence benimki anormal çok erken çünkü..
evet canım benim ikiz üçüz olmasın varsın tek tek olsun biz fazlasını istemiyoruz ki zaten hem kızlar rahimi düşünsenize rabbim nsl yaratmış ki genişliyor bebek sığıyor bazı kadınlar vardı beşiz altız bile doğuruyor onunki farklı değil herhalde değil mi o yüzden herşey yolunda gider ben inanıyorum diyorum ya doğuştan hiç rahmi vajinası olmayanlar varmış rabbimize şükürler olsun..bakarsın kız senin çift rahim ya hani ikisinden ayrı ayrı yaparsın iki bebişforum bir ara böyle birşey okumuştum aklımda kalmış ama çift inde ameliyat ediyorlarmış galiba ama ameliyatta ne yapılıyor bilmyorum...
ooo canim engel olmaz olur mu...onun tedavisini ol.biran once cok afedersin bazan bende kuruluk oluyordu o zamanlarda kullanmak icin kayganlastirici almistim onuda cok arastirdim su bazli olanlarin disindakiler sperm kalitesini dusuruyormus en son preseed aldim sperm icin iyi bir kremmis am onunda siringa gibi biseyi var onu icime sokamiyorum cok korkuyorum yarisi ice yarisi disa gidiyo napim idare ediyom mantarda cok onemli...tedavi olunmali ben hic yasamadim
cnm doktorum banada aynen hiç üzülme değerlere bakılırsa sağlıksız bir gebelikmiş kimi kadının vucudu bu tür gebeliği kabul etmez ve düşükle sonuçlanır kimsi ise 2li 3 lü testlerden sonra anlar ve çok zor bir karar vermek zorunda kalır ya aldıracaktır yada doğum yapacaktır sen şanslı olan gruptansın demişti.bende usgde göremeden kanamam başladı ve dış gebelik olduğu anlaşıldı zaten dış gebelikte kese görünmediği için dışgebelik oluyormuş.ve gebeliğin en tehlikeli olanı eğer erken teşhis edilmezse Allah korusun anne ölümleriyle sonlanıyor çogu kadında kanamalarından dolayı adet olduğunu düşünüp dra gitme gereyi duymuyor ve bebek büyüdükçe tüpün içinde olduğu için tüpü patlatıyor bu durumda annenin acil ameliyat olması gerekiyor ve tüplerden birini kaybetmiş oluyor...benimki gibi erken anlaşıldığında ise kemoterapi iğneleri ile bebek düşürülüyor ve tüp kurtarılmış oluyor.kimi dışgebelik ise aynı düşük gibi kendiliğinden sonlanabiliyor buda en şanslı grup tabi...dış gebeliğin normal gebelikle belirtileri aynı başlarda 2 katı artıyor ama değerler sonradan dengesizleşiyor yani şöyleki bir anda 10 katı artıp yada 10 katı düşebiliyor değerler ..bende 13 yaşımda adet görmeye başladım dışgebelik öncesine kadar adetlerim çok sancılı geçiyordu kesinlikle ağrı kesici içiyordum yoksa dayanılacak gibi değildi ...dışgebelik sürecinde rahim duvarı kalınlaştığı için kürtaj ettiler sanırım ondan olacakki 4 aydır eskisi gibi ağrılı değil adetlerim .ama pko yüzünden malesef adetlerim düzenli değil geçen ay 20 gün bu ayda 13 gecikti ve 10 gün sürdüğü bile oluyor ...bi ortak özelliğimizde sanırım hepimiz minyon tipliyiz bende 52 kilo 164 boyundayım kendimi bilidm bileli hep zayıfı evlendikten sonra da değişmedi .hastaneye yattığım dönemler hergün serum verdiklerinden olsa gerek ee bide sürekli yattım 4 kilo aldım onunda 2 si gitti bile...bide sizin eşlerin durumları nasıl benimkinde hareketli sayısı düşük malesef gerçi o durumda hamile kalmıştım. bu hafta tekrar yaptıracağız bakacağız hayırlısı artık.öpt sizi
canım ben defalarca fitil ilaç kullandım mantar için ama o zaman geçiyor gibi oluyor sonra hemen gene oluyor.benim yıllardır kronikleşti bir türlü geçmiyor geçmiyoooorrrr. artık bıktım usandım. akıntılar geçsin diye yıllarca ilaç kullandım bekar iken o kullandığım ilaçlar benim midemi mahvetti. şimdi mide için de ilaç kullanıyorum. artık midem de rahatsız o ilaçlar yüzünden. ilaç yerine doğal kür olan karnıbahar ı deneyeceğim. kaynatıp suyu içilecekmiş. onu yaparım diyorum.
tatlım ucak arkadaşımında dediği gibi mutlaka tedavi olman gerek iltihap ileride tüpleride tıkıyor dış gebeliğinde en büyük nedeni geçmişte olan enfeksiyonlar o önemsemediğimiz akıntılar tüplerin tıkanmasında enbüyük etken.. bendede olyor dönem dönem ama öle sarımsı yada kokolu değil genelde yumurtlama döneminde çok oluyor oda normalmiş zaten hatta bende bu ay fitil kullanacağım akıntılar için hatta enfeksiyon mevcutsa eşlerle beraber kullanılan bir antibiyotik veriyor dr daha önce kullanmıştık eşimle .ben üşütmekten oluyor sanıyorum ama genelde eşlerden bulaşırmış şaşırmıştım ben nasil yani ne alaka hani sanki başalarıyla beraber oluyorlarda hastalık kapıyorlarmış gibi dr öle düşünme tabikide öle değil onların üşütmüş olmaları yada mantar kapmaları bile bizim mikrop kapmamızza neden oluyor malesef...ve çocuk olmasını kesinlikle olumsuz etkiliyor diye özellikle belirtmişti drum biran önce önlemini al bence tatlım...ooo canim engel olmaz olur mu...onun tedavisini ol.biran once cok afedersin bazan bende kuruluk oluyordu o zamanlarda kullanmak icin kayganlastirici almistim onuda cok arastirdim su bazli olanlarin disindakiler sperm kalitesini dusuruyormus en son preseed aldim sperm icin iyi bir kremmis am onunda siringa gibi biseyi var onu icime sokamiyorum cok korkuyorum yarisi ice yarisi disa gidiyo napim idare ediyom mantarda cok onemli...tedavi olunmali ben hic yasamadim
aslinda bu tarz akintilar tupleri tikiyormis senin tuplerin icin ne dediler bana hsg de sag tup tikali yaziyo bazi dr gore dogustan olmayabilir dahada garibi yarim rahimde olabilir deniyo sen usg de olcturmedin mi rahimi ve usg de belli olmadi mi hic cift rahim
tatlım ucak arkadaşımında dediği gibi mutlaka tedavi olman gerek iltihap ileride tüpleride tıkıyor dış gebeliğinde en büyük nedeni geçmişte olan enfeksiyonlar o önemsemediğimiz akıntılar tüplerin tıkanmasında enbüyük etken.. bendede olyor dönem dönem ama öle sarımsı yada kokolu değil genelde yumurtlama döneminde çok oluyor oda normalmiş zaten hatta bende bu ay fitil kullanacağım akıntılar için hatta enfeksiyon mevcutsa eşlerle beraber kullanılan bir antibiyotik veriyor dr daha önce kullanmıştık eşimle .ben üşütmekten oluyor sanıyorum ama genelde eşlerden bulaşırmış şaşırmıştım ben nasil yani ne alaka hani sanki başalarıyla beraber oluyorlarda hastalık kapıyorlarmış gibi dr öle düşünme tabikide öle değil onların üşütmüş olmaları yada mantar kapmaları bile bizim mikrop kapmamızza neden oluyor malesef...ve çocuk olmasını kesinlikle olumsuz etkiliyor diye özellikle belirtmişti drum biran önce önlemini al bence tatlım...
hamarat arkadaşım benim ne güzel bir uğraş oldu sana bende netten bebek patiklerine baktımda öle güzellerki ayakkabı gibi duruyorlar bayıldım anneme gösterdim hemen :)) annem ne var bunlarda çok basit ben sana gösteririm birlikte yaparız dedi yakında başlayacağız renk renk çeşit çeşit öle güzellerki..ucakcım kadınlar genelde kız annesi olmayı çok isterler bende tam tersi erkek çocuk delisiyim tabikide fark etmez öle takıntılarımda yok çok şükür hayırlı evlat olsun sağlıklı olsunda...eşimde kız delisi bide bizimkilerde hiç kız bebek yok eltilerimki hep erkek olursa bizimki sülalenin ilk kız bebişi olacak inş:) kız olursa nedenini bilmiyorum ama hep defne ismi geçiyor içimden hoşuma gidiyor..erkek için eşim mert ali olsun istiyordu ama ben hiç düşünmedim erkek bebiş delisi olan ben kız ismi buldum ama erkek olanını henüz düşünemedim bora deniz isimleri hoşuma gidiyor ama eşim mert ali istiyor ya belkide ondan düşünme gereyi düşünmedim :) ah bi gelselerde neler olacak neler kimler bekliyor onu bir bilse babamın ve annemin ilk torunu erkek kardeşimin kıymetlisi olacak .hele babası sanırım annesinden çok sevecek onu :):) valla kocamın yeri başka arkadaş kıskanırım ben:))) kaptırmam kimselere:))ayricaaa bebek battaniyem baya ilerledi ormeniz ztavsiye edilir hem rahatlatiyo hemde kitaptaki gibi umut etmemi sagliyo....simdi kapatalim konuyi nasil.kalicazi birakalim evrwn pozitif enerjigonderip bebislerimize koyacak isimleri dusunelimm ilk benden kizim olursa Hayal koyucam cunku cokkk hayal ettim onu cok bekeledimmm...sizler ne dusunuyorsunuz
ayricaaa bebek battaniyem baya ilerledi ormeniz ztavsiye edilir hem rahatlatiyo hemde kitaptaki gibi umut etmemi sagliyo....simdi kapatalim konuyi nasil.kalicazi birakalim evrwn pozitif enerjigonderip bebislerimize koyacak isimleri dusunelimm ilk benden kizim olursa Hayal koyucam cunku cokkk hayal ettim onu cok bekeledimmm...sizler ne dusunuyorsunuz
hamarat arkadaşım benim ne güzel bir uğraş oldu sana bende netten bebek patiklerine baktımda öle güzellerki ayakkabı gibi duruyorlar bayıldım anneme gösterdim hemen :)) annem ne var bunlarda çok basit ben sana gösteririm birlikte yaparız dedi yakında başlayacağız renk renk çeşit çeşit öle güzellerki..ucakcım kadınlar genelde kız annesi olmayı çok isterler bende tam tersi erkek çocuk delisiyim tabikide fark etmez öle takıntılarımda yok çok şükür hayırlı evlat olsun sağlıklı olsunda...eşimde kız delisi bide bizimkilerde hiç kız bebek yok eltilerimki hep erkek olursa bizimki sülalenin ilk kız bebişi olacak inş:) kız olursa nedenini bilmiyorum ama hep defne ismi geçiyor içimden hoşuma gidiyor..erkek için eşim mert ali olsun istiyordu ama ben hiç düşünmedim erkek bebiş delisi olan ben kız ismi buldum ama erkek olanını henüz düşünemedim bora deniz isimleri hoşuma gidiyor ama eşim mert ali istiyor ya belkide ondan düşünme gereyi düşünmedim :) ah bi gelselerde neler olacak neler kimler bekliyor onu bir bilse babamın ve annemin ilk torunu erkek kardeşimin kıymetlisi olacak .hele babası sanırım annesinden çok sevecek onu :):) valla kocamın yeri başka arkadaş kıskanırım ben:))) kaptırmam kimselere:))
hamarat arkadaşım benim ne güzel bir uğraş oldu sana bende netten bebek patiklerine baktımda öle güzellerki ayakkabı gibi duruyorlar bayıldım anneme gösterdim hemen :)) annem ne var bunlarda çok basit ben sana gösteririm birlikte yaparız dedi yakında başlayacağız renk renk çeşit çeşit öle güzellerki..ucakcım kadınlar genelde kız annesi olmayı çok isterler bende tam tersi erkek çocuk delisiyim tabikide fark etmez öle takıntılarımda yok çok şükür hayırlı evlat olsun sağlıklı olsunda...eşimde kız delisi bide bizimkilerde hiç kız bebek yok eltilerimki hep erkek olursa bizimki sülalenin ilk kız bebişi olacak inş:) kız olursa nedenini bilmiyorum ama hep defne ismi geçiyor içimden hoşuma gidiyor..erkek için eşim mert ali olsun istiyordu ama ben hiç düşünmedim erkek bebiş delisi olan ben kız ismi buldum ama erkek olanını henüz düşünemedim bora deniz isimleri hoşuma gidiyor ama eşim mert ali istiyor ya belkide ondan düşünme gereyi düşünmedim :) ah bi gelselerde neler olacak neler kimler bekliyor onu bir bilse babamın ve annemin ilk torunu erkek kardeşimin kıymetlisi olacak .hele babası sanırım annesinden çok sevecek onu :):) valla kocamın yeri başka arkadaş kıskanırım ben:))) kaptırmam kimselere:))
canım ya senin rahim filminde tüplerden geçiş bell di mi iki tarafta görünüyor mu bizim aktunayla sağ tarraf görünmüyo sedanında öyleydi ama perde çıktı...
anladım canımmmm...belli oluyo ama y şekide bariz belli emarda nasıl görnüyo peki bende çekilicem böyle giderse ama tum usg normal çıktı...kafam rahat olsun diiye çekiliecem sende hiç acımıyo dedin...evet canım tüpler açıkmış o yüzden ilaç tüplerin ordan geçmiş filmde net belli. doktorum gösterdi. bak tüplerin açık dedi.ilaç geçmiş dedi. rahim emarında da rahim duvarının kalınlığına filan bakmışlar hepsini incelemişler orda da normal yazıyordu.
bak bu rahim filmim yani hsg nin fotosu. tüplerden geçen ilaç görünüyor
Eki Görüntüle 646733 Y gibi görünen yerin üstündeki beyazlıklar varya işte onlar tüpten geçen ilaç imiş.
anladım canımmmm...belli oluyo ama y şekide bariz belli emarda nasıl görnüyo peki bende çekilicem böyle giderse ama tum usg normal çıktı...kafam rahat olsun diiye çekiliecem sende hiç acımıyo dedin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?