aynen canım ya bende de hamile kalmadan göbek almış başını gidiyor hergün 'evet bugün başlıyorum rejim yapıcam vericem zayıf olucam...' deyip duruyorum ama yine aynı bende evlendikten sonra 8 kilo kadar aldım başkası görse hamile filan der zaten bilekler bacaklar incecik bir göbek karın var bende.. ben erken adet oldum ama boyum çok uzamadı 1.60 gibiyim ama ilkokul döneminde yaşıtlarımdan daha iriydim hatta arkadaşlarım kıskanırdı 'ayy sen genç kız oldun şimdi biz çocuk kaldık' derlerdi ama 15 yaş da çok geç değil ki arkadaşım bence normal bence ,bence benimki anormal çok erken çünkü..
evet canım benim ikiz üçüz olmasın varsın tek tek olsun biz fazlasını istemiyoruz ki zaten hem kızlar rahimi düşünsenize rabbim nsl yaratmış ki genişliyor bebek sığıyor bazı kadınlar vardı beşiz altız bile doğuruyor onunki farklı değil herhalde değil mi o yüzden herşey yolunda gider ben inanıyorum diyorum ya doğuştan hiç rahmi vajinası olmayanlar varmış rabbimize şükürler olsun..bakarsın kız senin çift rahim ya hani ikisinden ayrı ayrı yaparsın iki bebiş
forum bir ara böyle birşey okumuştum aklımda kalmış ama çift inde ameliyat ediyorlarmış galiba ama ameliyatta ne yapılıyor bilmyorum...