yarım rahim

linkteki haberi okumanızı tavsiye ederim sizlere umut olur.

Yarım rahimle annelik artık mümkün! - Sabah - 03 Mart 2013

canım çok ca deneme geçirmişsin sonuçlarının negatif olmasına rağmen yine de memnun kaldığın ve tavsiye edebileceğin yerler var mı aralarında. ben de anadolu yakasında Eurofertil e gidiyorum şuan memnunum ama 2. denemem. eğer tutmazsa düşünmem lazım başka merkez.

ben de cerrahpaşa da kadın doğum bölümü anabilim dalı başkanı prof. dr. rıza madazlı ya gittim. yarım rahim için operasyon önermiyoruz dedi. asla da olmayı düşünmüyorum.

sağol canım evet aynısı gibi ama ben de bi anomali daha var sağ yumurtalığım böbreğimle k.ciğerimin arasında

peki yumurtlaman oluyor mu onu merak ettim canım. nasıl yerleşmiş oraya rahimle bağlantısı var mı?

senin adına çooooooooooookkkk sevindim. perde aldırma operasyonu çok kolay bir işlem imiş. aynı gün yürüyerek evine gidebiliyormuşsun. bende az dua etmemiştim Allah ım nolur perde olsun diye . ama ne yazık ki perde değilmiş. bu dr yücel bey e bende gitmek istiyorum ama bana çooook uzak yaa. ben teee egedeyim. burdan oraya gelmem çok zor.belki bir mucize olur da perde vardır derler diye ümit ediyorum işte.

canım geçmiş olsun başından geçenlere. uzun uzun yazıp seni de sıkmak istemiyorum.şunu soracağım . hamile olduğunda beta hcg yaptırdın mı yaptırdı isen kaç çıktı? al işte bir benzerlik daha. bende böbreklerden 2 kez taş ve kum düşürdüm . o zaman böbreğimin biri olmasa derledi diye düşündüm şuan.

of yaaa ben bu topiği neden 1 ay önce görmedim ki yaaa. ben şimdi sizi çok iyi tanıyorum tabi dile kolay 30 sayfa okudum sizle ilgili. ama tabi ben ne kadar şimdi anlatsam da eksik kalıyo kendimi tam anlatamıyorum gibi. topiğin en başında tanışsa idik ne güzel şimdi herşeyi paylaşmış olcaktım.

mrb tatlım .sanada çok geçmiş olsun tatlım uzun uzun yazdımki bilerek yeni gelen arkadaşlar bizim ilk günlerimiz gibi panik bi çare bir umut arıyorlar biliyorum umarım umut oluruz üzülmesinler istiyorum.o anki çaresizliğin nasıl bişey olduğunu çok ii biliyoruz malesef..evet ortak noktalarımız çok fazla açıkcası bu durumun bu kadar yaygın olduğunu bilmiyordum sonra bir kaç yazı okudum ve her 100 kadından 20 sinde rahim anomisi olabiliyormuş malesef...tatlım benim ilk değerim 152 di hiç unutmam adetimi 2 gün geçmişti tahlili yaptığımda buda Allahın bir lütfu ya çok erken öğrendim hamişliğimi ama buna ramen drum değer çok düşük erken döllenme olabilir umarım 2 katı artarak gider diyede ekledi ama malesef değerler olması gerektiği gibi değildi ve kesede görünmeyince dış gebelik olduğu anlaşıldı ve dr dediki dış gebelik olmasaydı bile bu değrlere bakılırsa normal bir gebelik değildi gelişmemiş bir bebek olacaktı büyük bir ihtimal düşerdi demişti( bu arada istediğin zaman yazabilirsin birbirimize faydamız dokunacaksa ne mutlu bizlere:)) hoşçakal tatlım

dua et ne olur benimkide yarım değilde perde olmuş olsun olalım ameliyatlarımızı kurtulalım Allahın izniyle.UCAK ya zaten hafta sonu tatil senin tatlım çık bi cuma akşamından gel buraya görün yücel beye pazar günüde dönersin tekrardan bekleme yaza kadar en azından ne olduğunu biler ona göre tedavi olursun boşuna zaman kaybetme....Kızlar bide bişey diyeceğim ya sizinde adetleriniz çok uzun sürüyormu biliyorsunuz ben 26 sında oldum ve halada devam ediyor 8 gün sürüyor sizcede çok uzun değilmi?

tatlım hiç üzülme geç kalmış sayılmazsın uzun uzun yaz biz bıkmadan usanmadan okuruz :)) İnş elimizden geldiğincede destek oluruz sizlere hım bide unutmadan bizim ucak arkadaşımız tahlillerinizide yorumluyor :))) ucak beni geberticek:)))3 deli muayenesine hoşgeldiniz:))) sorularınız itina ile cevaplanacaktır:))) hoşçakalın yine bekleriz:))))

canım benimde beta hcg çok düşüktü. o yüzden banada doktorum bu zaten sağlıksız bir gebelik olacakmış o yüzden hiç üzülme dedi düşük olunca. ben bir ihtimal geç döllenme ise düşünmüştüm fakat doktorlar son adet gününü baz alarak hesaplıyorlar. o yüzden öyle düşünürsem benimde sağlıksız gebelik olarak geçiyor. ama ben hiç ultrasonla baktıramadan düşük olduğu için dış gebelik miydi orasını hiççç öğrenemedik . ama 48 saatte 2 kat artmıştı değer. dış gebelikte artıyor mu acaba?? bir de 5.74 ve 11.80 çok düşük değerlerdi.ben zzaten değeri duyunca kesin düşük olur diye geçirmiştim aklımdan.bu yüzden pek sevinememiştim.bir de benim adetim çok ağrılı sancılı geçiyor hep kendimi bildim bileli.ağrı kesici içmeden hayatta dayanamıyorum.ama günü gününe çok düzenlidir. her 29 günde bir mutlaka adet olurum.benim 5 ci gün bitiyor hep.ilk 3 gün yoğun geliyor 4 ve 5.ci günlerde damla damla gelip kesiliyor.birde canım ilk adeti kaç yaşlarında gördün???ben 15 yaşında başladım ilk adet görmeye. sizlerde de böyle birşey var mı????

ya bu sayfa bağımlılık yapıyor hee baştan diiim işim var ama yinede merak ediyorum neler yazdınız hepiniz neler yapıyorsunuz kızlar yine döktürmüşsünüz altuna ya yazdıklarını okuyunca inan ağladım burda ya hep aynı şeyler aynı duygular hemen eşlere demişiz ayrılalım diye demek ne kadar seviyoruz onları değil mi.. rabbim çok büyük yaşadıklarımız hepimize umut olacak ileride bu sayfada tek tek hamiş olucaz ve bebişlerimizi konuşucaz kızlar bakın seda dediydi dersiniz hee ona göre aktunammm inşallah seninde perdedir bebeğim inan aklım hepinizde ya hepinize tek tek dua ediyorum şimdi bak iki arkadaşımız daha oldu hepinize tek tek dua ediyorum inşallah kızlar inşallah rabbim dualarımızı gönlümüzden geçenleri kabul etsin tez vakittte inşallah..aktunacım inşallah seninde perdedir ya valla bak her dr anlamıyor bu durumu sen dedn ne dr lar kimi muayene bile etmeden sadece rapora bakarak konuştu dedin belki emar ister senden garanti etmek için..uçak hakkatten ya sanki çok uzaktasın kızım izin kullan cumadan gel dediği gibi aktunamın ne olacak zaten c.tesi dr var c.tesi gittim ben zaten hatta ameliyatı bile c.teis de yapabiliyorlarmış bana dedi çalışıyorsanz c.tesi olun pazar evde dinlenirsiniz dediler.. ikizlerburcu arkadaşım ege çok uzak değil sende gelebilirsin müsait zaman yaratıp izmirde misin? sende bir kere hamiş kalmışsın bak değil mi bence bu da çok önemli kızlar düşük olmuş olsa bile bir kere hamiş kaldınız siz bu da önemli etken bir sorun yok demektir hamiş kalmakta ben 2 senedir hiç kalamadım mesela... inşallah hepimiz hayırlı haberler verelim birbirimize burdan bizden sonrakilere de umut olalım..
aktunacım aksine benim adetlerim kısa sürüyor..ben pazar günü olmuştum ya o gün bir-iki damla gibi geldi p.tesi salı geldi salı azaldı çarşamba yok gibi birşey oldu zaten sonrada yok 4-5 gün oluyor olmuyor ama çok sancılı geçiyor benim adetlerim hele son dönem iyice ağrıyor özellikle sol taraf sağda ağrı olmuyor pek..

ben maalesef ilkokul 5.sınıfta gördüm ilk adetimi yani 11 yaşındaydım ama annem de aynen öyle 11 yaşında olmuş..ve benimde senin gibi canım çok sancılı ve de çok gelmiyor..annem benim 40-41 yaşında menepoza girmiş o yüzden ilk gittiğim dr genetik olabilir oyüzden erken menepoza girebilirsin acele et dedi bana...

canım atlamışım şimdi gördüm 16 martta belli olacakmış hadi inşallah canım senin için de çok dua edicem inşallah herşey yolunda gider bebeğin kucağında olur beklemeden rabbim gönlüne göre versin inşallah...evet yalnız değiliz çok kadın var bende yabancı bloglara forumlara filan baktım ordada bir sürü bayan var rahim anamolisi olan çok şükür yarım da olsa bir rahim var ve böylede hamiş kalan bir sürü bayan var..eşim bana diyor ki birtek ölümün çaresi yok..yoksa her türlü hastalığın çaresi vardır diyor..rabbim bizi de böyle sınıyor..bu da bizim sınavımız inşallah çok iyi olacak dualarım hepinizle..

Canım benim ailemde de annem erken adet görmüs.ilk okula giderken. Kız kardesim de erken adet gördü. Birtek ben varım gec adet gören. Benim sanırım rahim normal degil diye mi acaba gec adet gördüm diyorum? Hatta biraz daha adet görmesem annemler beni doktora götürecekti.ben ergenlige girene kadar hep cok kısa idim ve cok zayıftım. Benden 3,5 yas kücük olan kız kardesim bile benden kilolu ve uzun idi. Herkes kardesimi ablam sanırdı. Ne zaman ki ergenlige girdim o zaman normallesti boyum.kilom evlenene kadar hep 36 beden idi. Ne zaman ki evlendim 2,5 senedir en az 7 kilo aldim.ve göbek bölgemden aldim bir türlü de veremiyorum.bu göbekle de hamile kalmak istemiyom. (Sanki hamile kalmak elimdeymis gibi) ama rahim anormalisi olanlar hep minyon olurmus diye duydum. Bende aynen öyleyim.

Birde şunu diyecegim. Bizde rahim anormalisi var ama doktorumun dedigine göre herkes ikiz üçüz doguruyor sende tek dogurursun ne olacak yani dedi. Herkes normal rahime 2 cocuk sıgdırıyorsa sen ve senin gibi rahmi dar yada yarım olanlar 1 cocugu rahatca sıgdırır ve taşır dedi.ilk 3 ay hep yatmalı bir hamilelik olur 3 .cü ay da rahime dikis atarız sonra da dinlenerek bir hamilelik gecirirsin dedi. Ayrıca rahimin icini genisleten igneler ilaclar varmis onlarsan kullanırsın dedi.o yüzden kızlar moralimiz hep yüksek olsun. Bizde tek tek dogururuz nolcak yani . Hem ikiz zor iş ben bu ay bal+tarçın+çörek otu kürüne basliyorum.hatta dün gece basladim. Kocama da keci boynuzu yediriyorum. Ayrıca anneme meryem suresi okutuyorum 41 gün okuyacak. Kendimde ya varis okuyacagim 707 defa. Hepimiz icinde dua edecegim.insallah hepimizinde olacak Allah ın izni ile. Demisti dersiniz

canım bende başladım bal çörek kürüne 12 gün kullanıcam 1 haftası geçti bile sonrada soğan kürü adet bitiminden sonra 7.gün 15 günde o hergün 3 tane incir yiyorum eşime de keçi boynuzu kürü..ben geceleri hacet namazına kalkıyorum ve kenzül arş suresini okuyorum zor oluyo ama herşey rabbim isterse olur <<<tabi her gece özgeme ve sedoşuma da dua ediyodum şimdi sizde varsınız dualarımda

aynen canım ya bende de hamile kalmadan göbek almış başını gidiyor hergün 'evet bugün başlıyorum rejim yapıcam vericem zayıf olucam...' deyip duruyorum ama yine aynı bende evlendikten sonra 8 kilo kadar aldım başkası görse hamile filan der zaten bilekler bacaklar incecik bir göbek karın var bende.. ben erken adet oldum ama boyum çok uzamadı 1.60 gibiyim ama ilkokul döneminde yaşıtlarımdan daha iriydim hatta arkadaşlarım kıskanırdı 'ayy sen genç kız oldun şimdi biz çocuk kaldık' derlerdi ama 15 yaş da çok geç değil ki arkadaşım bence normal bence ,bence benimki anormal çok erken çünkü..
evet canım benim ikiz üçüz olmasın varsın tek tek olsun biz fazlasını istemiyoruz ki zaten hem kızlar rahimi düşünsenize rabbim nsl yaratmış ki genişliyor bebek sığıyor bazı kadınlar vardı beşiz altız bile doğuruyor onunki farklı değil herhalde değil mi o yüzden herşey yolunda gider ben inanıyorum diyorum ya doğuştan hiç rahmi vajinası olmayanlar varmış rabbimize şükürler olsun..bakarsın kız senin çift rahim ya hani ikisinden ayrı ayrı yaparsın iki bebiş forum bir ara böyle birşey okumuştum aklımda kalmış ama çift inde ameliyat ediyorlarmış galiba ama ameliyatta ne yapılıyor bilmyorum...

Allah razı olsun bebeğim Allah hepinizden razı olsun sizde benim dualarımdasınız bende artık okuya okuya ezberledim Meryem suresini rabbim dualarımızı kabul etsin göğe açılan ellerimizi boş çevirmesin inşallah kürlerinizde eşlerine sizlere şifa olsun inşalah bende şu ameliyat işi olsun eşime kendime yapıcam dün bal aldım yapıcam bende..

canim kafam karisti bisey sorucam simdi doktor vajinal usg de iki yumurtanida gorebildigi icin mi perde var dedi ortada tutunca gorundu falan dedin kafam karisti...

Canım 16 mart gibi transferim olacak sanırım sonucum da 28 martta belli olur daha çok var. Transferden sonra progestan iğne kullanıcam eğer bebek olursa da 3 aylık olana kadar devam edicem. Sonrası malum dikiş ve bol yatmalı bir hamilelik. Rabbim inşallah busefer nasip eder. Hepiniz için de dua ediorum. Sizler daha yolun başındasınız eğer tüp açıksa normal gebelik elde etmek için birkaç yumurta geliştirici iğneler ile aşılama yada spontan gebelik elde etmeyi düşünebilirsiniz . Ama eğer olmuyorsa da geç kalmadan tüp bebeğe geçmelisiniz. Bu arada bunlar çok pahalı tedavile ve iğneler ben devletten aşılama raporu çıkarttım 2 aşılama yaptırdım tutmayınca da tüp bebeğe geçtim ve o da raporla uyguna geliyo. Aklınızda olsun devletten sgk haklarınızı kullanın özellere para yedirmein çok umut bağlarsınız inanırsınız ama sonuç negatif olursa emeklerinizde paranızda çöpe gider birdaha deneme ggücünüz kalmaz Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun.

cnm doktorum banada aynen hiç üzülme değerlere bakılırsa sağlıksız bir gebelikmiş kimi kadının vucudu bu tür gebeliği kabul etmez ve düşükle sonuçlanır kimsi ise 2li 3 lü testlerden sonra anlar ve çok zor bir karar vermek zorunda kalır ya aldıracaktır yada doğum yapacaktır sen şanslı olan gruptansın demişti.bende usgde göremeden kanamam başladı ve dış gebelik olduğu anlaşıldı zaten dış gebelikte kese görünmediği için dışgebelik oluyormuş.ve gebeliğin en tehlikeli olanı eğer erken teşhis edilmezse Allah korusun anne ölümleriyle sonlanıyor çogu kadında kanamalarından dolayı adet olduğunu düşünüp dra gitme gereyi duymuyor ve bebek büyüdükçe tüpün içinde olduğu için tüpü patlatıyor bu durumda annenin acil ameliyat olması gerekiyor ve tüplerden birini kaybetmiş oluyor...benimki gibi erken anlaşıldığında ise kemoterapi iğneleri ile bebek düşürülüyor ve tüp kurtarılmış oluyor.kimi dışgebelik ise aynı düşük gibi kendiliğinden sonlanabiliyor buda en şanslı grup tabi...dış gebeliğin normal gebelikle belirtileri aynı başlarda 2 katı artıyor ama değerler sonradan dengesizleşiyor yani şöyleki bir anda 10 katı artıp yada 10 katı düşebiliyor değerler ..bende 13 yaşımda adet görmeye başladım dışgebelik öncesine kadar adetlerim çok sancılı geçiyordu kesinlikle ağrı kesici içiyordum yoksa dayanılacak gibi değildi ...dışgebelik sürecinde rahim duvarı kalınlaştığı için kürtaj ettiler sanırım ondan olacakki 4 aydır eskisi gibi ağrılı değil adetlerim .ama pko yüzünden malesef adetlerim düzenli değil geçen ay 20 gün bu ayda 13 gecikti ve 10 gün sürdüğü bile oluyor ...bi ortak özelliğimizde sanırım hepimiz minyon tipliyiz bende 52 kilo 164 boyundayım kendimi bilidm bileli hep zayıfı evlendikten sonra da değişmedi .hastaneye yattığım dönemler hergün serum verdiklerinden olsa gerek ee bide sürekli yattım 4 kilo aldım onunda 2 si gitti bile...bide sizin eşlerin durumları nasıl benimkinde hareketli sayısı düşük malesef gerçi o durumda hamile kalmıştım. bu hafta tekrar yaptıracağız bakacağız hayırlısı artık.öpt sizi

canım allah kabul etsin inşallah dualarını. canım sende akıntı yada mantar var mı??? ya bende hiç geçmek bilmeyen kendimi bildim bileli gelen sarı bir akıntı var. son 3 yıldır da mantar var. benim çocuğum enfeksiyondan olmuyo sanıyordum artık ben . ya bu kadar akıntı ve mantar spermleri öldürmez mi ki ??? bende karnıhabar kürü yapcam mantara birebir imiş. idrar yolu enffeksiyonlarını geçiriyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…