- 21 Haziran 2015
- 148
- 37
- 31
-
- Konu Sahibi gizemlisirin
Takıntı tabiatı itibariyle ancak takıntı sahibi tarafından (çok ender de olsa) giderilebilir. Bu sizin yapabileceğiniz bir şey değil. Ayrıca bir erkeğin sevdiği kadını bile bile 'ben takıntılıyım' diye üzmeye devam etmesini, o kadının da 'takıntısı olmasa her şey çok güzel' diye üzülmeye devam etmesini anlayamıyorum.hayır mesela ben ıstedıgı gıbı gıyınsem bıle bısey bulabılıyor bugun pantolonum dardı ondan basladı kavga kendısı ıcın ben takıntılı bırıyım dıyor yanı sorun olmayacak nbsey bıl e olsa onu sorun halıne getırebılıyor annesı de farkında bu durumun benı sıktıgının da farkında o da konusuyor ama duzelmıyo
Uzun zaman ama hiç bir şeyin garantisi yokLiseden beri beraberiz 7 yilin icindeyz
Hayr son senesydi bitiremedi okulu babasi evde olmadgi icin evn tum yuku ustunde bu hep olan biseydi insaat muhendslgi okuyo simdide yeni bi ev yaptiriyolar ev btsn dye acele ediyolar babasi begense annesi begenmiyo bu da arada kaliyo herseye kostrmak zrunda kaliyo bgunde tarlalarla ilgilenmeye gtti vakit buldukca yaz okulu icin kosturuyo tum bunlarin yaninda bide hasta babannesiyle dedesyle ugrasiyo insaat yaz okulu dedesi babannesi bu sene olan seyler sanrim cok bunaldiiş mi değiştirdi ki
aşkı bitiren bahanlerdir
o da bahane buluyor gibi geldi bana
Dar giyinmeyebilirsin mesela...Madem O dar giyinmeni istemiyor..Sen de giyiyorsun elbet rahatsiz olur..Ha eger soyle dusunuyorsan benkimse icin tarzimi degistiremem diyorsan o ayrica...Belli ki eşin istemiyor öyle giyinmeni...ikimizde 22 yasındayız sorun su mesela her gorusmemızde dar gıyınıyosun der sureklı soyluyo zaten ben takıntılıyım dıye bu yuzden tartsma oluyo gerılıyoruz ve nerdeyse bırbırımızın yuzune bıle bakmadan eve donuyoruz bıraz once yıne beraberdık konusmaya calısıyoruz ama gercekten cok takıntılı ne yapabılırım bılmıyorum
Hem ben istediği giyinsem bile demissiniz hem pantolonum dardi demissiniz, demek ki dediği gibi ibi giyinmemissiniz yine dar gihinmissiniz..sizin en buyuk probleminiz sisihayır mesela ben ıstedıgı gıbı gıyınsem bıle bısey bulabılıyor bugun pantolonum dardı ondan basladı kavga kendısı ıcın ben takıntılı bırıyım dıyor yanı sorun olmayacak nbsey bıl e olsa onu sorun halıne getırebılıyor annesı de farkında bu durumun benı sıktıgının da farkında o da konusuyor ama duzelmıyo
Her dedigini yapsan bile bir seye kulp mu buluyor. Yanlis anlamadiysam seni kendi kaliplarina sokmaya calisiyor. Sindirmeye calisiyor. Bu tip durumlarda da karsi taraf sevgilisinde eskisi kadar sevgi kelebeklerinin ucmadigindan rahatsiz olur ve nedense adama daha da baglanir. Onu kaybedeceginden korkar. Giderek de iliskiyi kurtariyim beni eskisi gibi sevsin diye ugrasir ama daha da sindirilir. Tavsiyem oldugun gibi ol. Kimse icin degisme. Seni nasil sevdiyse oyle kal. Sevgisi bitiyor diye korkma. Korkmaya basladigin an kaybedersin. Biterse de bitsin.hayır bu nedenle oldugunu dusunmuyorum acıkcası kıskanclıgına ve baskıcılıgına lafım yok haklısınız byle ama ben dedıklerını yapsam bıle o bısey bulbılıyor. yoksa dedgnız gbı baskıcı ve kıskanc ama bu takıntı dedıgı seylere ne yapabılırım nasıl sorunları çözebılırım
Kaybedecegim bisey kalmadi zaten artikHer dedigini yapsan bile bir seye kulp mu buluyor. Yanlis anlamadiysam seni kendi kaliplarina sokmaya calisiyor. Sindirmeye calisiyor. Bu tip durumlarda da karsi taraf sevgilisinde eskisi kadar sevgi kelebeklerinin ucmadigindan rahatsiz olur ve nedense adama daha da baglanir. Onu kaybedeceginden korkar. Giderek de iliskiyi kurtariyim beni eskisi gibi sevsin diye ugrasir ama daha da sindirilir. Tavsiyem oldugun gibi ol. Kimse icin degisme. Seni nasil sevdiyse oyle kal. Sevgisi bitiyor diye korkma. Korkmaya basladigin an kaybedersin. Biterse de bitsin.