Büyük handikap

1. Sen nasıl birisin fiziksel fotonu görmek istiyorum.
2. Biz niye bu kadar sevilemiyoruzz yaa 😒

Bu kız sıkıntıdan kafadan uydurduğu fanezileri burda gerçek gibi anlatıyor arkadaşlar.. Anlattığı her şey ben yalanım diye bas bas bağırıyor zaten. Hanımlarịn çoğu safiyane niyetli olduğu için şüphelenmiyolar ama öyle. Boş yere linç etmeyin, gülün geçin
Öylemi dersin. Bende kara kara dusunuyorum. Biz niye bu kadar sevilemiyoruz diye

Başında mı ağırmıyor hiç
Başı boş ver. Alt taraf ne halde Kim bilir.

Ferhans Günde 5 taneyi devirmeni duydugumdan beri hayranim sana. Sex postu bekliyoruz bütün kk olarak. Ama hala gelmedi püf noktasi nedir bunun. Ltfn bir nasıl fantaziler yapılır nsl sexi olunur konusu aç !

Öylemi dersin. Bende kara kara dusunuyorum. Biz niye bu kadar sevilemiyoruz diye
Bu kız küçük bir yerde yaşıyor. Belli ki evlenmek istiyor ama kendine göre birini bulamıyor. Morali bozuluyor. Geliyor burda kafayı bize sarıyor. Günde 5 kişiyi falan devirdiği yok. Hepsi fantezi

Taniyormusunuz ?
Bu kız küçük bir yerde yaşıyor. Belli ki evlenmek istiyor ama kendine göre birini bulamıyor. Morali bozuluyor. Geliyor burda kafayı bize sarıyor. Günde 5 kişiyi falan devirdiği yok. Hepsi fantezi

Et çocugum var. Ama ne alakasi var ben pek anlamamda. yani anneler kulübünde olmam böyle konular önümemamdaçikmiyor mu 🥲
anneler kulubundesiniz belli ki cocugunuz var. Mumkunse konuya yazip Ferhanscigimi kizdirmayin. 🤣

X