Büyük handikap

Et çocugum var. Ama ne alakasi var ben pek anlamamda. yani anneler kulübünde olmam böyle konular önümemamdaçikmiyor mu 🥲
anneler kulubundesiniz belli ki cocugunuz var. Mumkunse konuya yazip Ferhanscigimi kizdirmayin. 🤣

Ya ferhas doguranlari,evlileri, anneleri bilmem neleri kiskaniyor ya o yuzden saka yaptim 🤣

Başı boş ver. Alt taraf ne halde Kim bilir.

Ferhans Günde 5 taneyi devirmeni duydugumdan beri hayranim sana. Sex postu bekliyoruz bütün kk olarak. Ama hala gelmedi püf noktasi nedir bunun. Ltfn bir nasıl fantaziler yapılır nsl sexi olunur konusu aç !

Hiç mi mantar, vajinit, farklı enfeksiyon olmuyor. Ben mi çok marazlıyım anlamadım. 🤣

Ya anneler kulübü ekstra ne avantaji var. Ben pek anlamiyorum

Ne mi yapsın :) ama mutsuz zaten öyle olucağını biliyorduk koca koca diye öldü
O kadar borç içinde kim mutlu olabilir? Borcu duyan da mal mülk yatırım yaptı sanmasın şimdi. Kocası da dahil boş beleş adamları yedirdi içirdi. Ben de anlamadım Zorunlu Ferhans mı? Olabilir bak. Ferhans da aslında koca diye ölüyor. Sadece tüm kriterlerin toplandığı adama denk gelmedi. Bir ortak noktaları da ne kadar işe yaramaz çer çöp adam var onla takılıyorlar.

O kadar borç içinde kim mutlu olabilir? Borcu duyan da mal mülk yatırım yaptı sanmasın şimdi. Kocası da dahil boş beleş adamları yedirdi içirdi. Ben de anlamadım Zorunlu Ferhans mı? Olabilir bak. Ferhans da aslında koca diye ölüyor. Sadece tüm kriterlerin toplandığı adama denk gelmedi. Bir ortak noktaları da ne kadar işe yaramaz çer çöp adam var onla takılıyorlar.
Ferhans yine yaptığı şeylerden zevk alıyor, kimseye para yedirmiyor.

Van'da okul arkadaşım var erkek. O da böyle evlenmeyip takılıyor. Senin her konunun okudukça o aklıma geliyor. Eğer onunlaysan yine başka bir arkadaşıma yıllarca aşıktı, kız kabul etmedi. Kız, bugün gel dese hepinizi silkeler atar 😅

Tarif ettiğin erkek modeli onu çağrıştırıyor (cinselliğini bilemem) iyi yemek yapar, aşırı bakımlı, atletik, Sosyal, kadın/erkek çok naziktir. O mu kız yoksa? 😅

Van'da okul arkadaşım var erkek. O da böyle evlenmeyip takılıyor. Senin her konunun okudukça o aklıma geliyor. Eğer onunlaysan yine başka bir arkadaşıma yıllarca aşıktı, kız kabul etmedi. Kız, bugün gel dese hepinizi silkeler atar 😅

Tarif ettiğin erkek modeli onu çağrıştırıyor (cinselliğini bilemem) iyi yemek yapar, aşırı bakımlı, atletik, Sosyal, kadın/erkek çok naziktir. O mu kız yoksa? 😅
Yok be bunun işi gücü yok, Förhıns'a yıkılmaya çalışıyo.

Yok be bunun işi gücü yok, Förhıns'a yıkılmaya çalışıyo.
Yaa iyi o zaman, o iş sahibi. Bazen bir gözüm açık, bir gözüm kapalı "Tövbe estağfurullah tövbeee" diyerek okuyorum. 😅 Çünkü hani ne bileyim arkadaşımı severim ama, cinselliğini bu kadar net bilmek istemezdim 😅 Bir kaç soracak oldum eğer o ise konuları okumayacaktım fazla cinsellik içerdiği için. Hani o kadarda yakın olmayalım yani 🥴

Ben Orta Anadolu şehrinde büyüdüm. Bizim komşumuz da kayınpederi ile sevişmişti. Ortaya çıktığında da kadın hamileydi, bebeğin babasını kimse bilmiyordu.
Bizim orada teyzeler el ele tutuşan gençlerin dedikodusunu yapıyordu konuşuyorlar diye. En yobaz köy benimkiymiş meğerse.

Merhaba arkadaşlar.hayatımda içinden çıkamadığım bir durumdayım şu sıralar.şimdi benim çookk uzun zamandır internetten tanışıp, yazıştığım biri vardı.askeri personeldi. Görmediğin bilmediğin adamla neden yazmıştım derseniz önemsemediğim için.zaten aylardır gelmiyor gitmiyor öyle mesajlaşayım ne olacak ki vakit geçer demiştim.gelelim soruna.sonunda benim olduğum şehre geldi.sandığımdan daha yakisıklıydi.hep tersi olduğu için şaşırdım doğrusu.boyu posu yerindeydi.buluştuk.buluşur buluşmaz üzerime çok düştü.ilk buluşmadan sahiplendi, ciddi ilişki yaşamak istediğini söyledi.sürekli iltifatlar, sevgi sözcükleri... yedik, içtik, gezdik tozdur.adam inanılmaz cömert ne istersem düşünmeden anında yapmaya hazır.çok yakın yerlere bile sürekli taksiyle gitmeyi teklif etti.birlikte de olduk.fena değildi.bu sırada çok sevdiğim bir partnerim var demiştim.5 senedir birlikteyiz.benim başka bir adamla bağlayıcı bir ilişkiye başlamak üzere olduğumu farkedip bana sağlam bir konuşma yaptı.bak seni kısıtlamıyorum, hayatına fazla karışmıyorum ama aramıza bizim ilişkimize engel olacak kişileri sokarsan külahları değişirim tarzı.cok korkmuştum.onu kaybetmek istemiyordum.anında bu yeni kişiyi herşeyden engelledim, başka biri olduğunu, ona haksızlık etmek istemediğimi yazdım.birkaç gün her yerden engelli olduğu için bana ulaşmadı ama ne yapıp edip ulaştı birkaç gün sonra.ben seni çok seviyorum seninle evlenmek istiyorum, başkası olduğuna inanmıyorum, olsa bile birlikte herşeyin üstesinden geliriz gibi şeyler söyledi.beni tekrar ikna etti.askwri personel olduğu için göreve gitti ama ne zaman istersen ayarlarım bir şekilde gelirim.seni gördüm artık ayrılamam diyor.şu koşulda iki kişiyi de idare etmek gerekiyor ama tabi ki işler sarpa saracak bir süre sonra çünkü bana değer verecek insanlar.eski hayatıma devam etmek istiyorum ama böyle sevildiğim sahip çıkıldığım, benim de beğenilerimin karşılandığı bir ilişkiyi de geri tepmek istemiyorum.off ne yapacağım bilmem.
Diğeri Fu.kbuddy değil mi? Nasıl bu kadar hayatına müdahale edebilyor? Bi psikiyatri kliniğine uğrasanız iyi olacak gibi geldi bana. Sahiplenilmek, sevilmek, korunmak anlamında eksikliklerinizi farklı yerlerde yanlış ellerde gidermemek adına.

Şimdi bu adam tam olarak fuckbudduy değil.her derdimi dinler, destek olur, elinden gelen herşeyi yapar, her istediğimde yanımda olur.kaç kere evimi taşıdı.butün tadilat işlerini yaptı.sevişirken bana çok ozen gösterir en ince ayrıntısına kadar düşünür nasil daha fazla zevk verebilirim diye.hergün telefonla konuşuruz.annesi öldüğünde bile 2 günde bir benimle görüştü kendimi ihmal edilmiş hissetmeyeyim diye.öyle beni düşünen bir adam.tamam sıkı bir sevgililik ilişkimiz yok ama bence sevgililikten de öte kuvvetli bir bağımız var.dediğin gibi olsa sanane der geçerim tabi.işler burada karışıyor zaten.
Ah ferhan, senin temiz hisler sandığın şey yatağa atana kadar var. Evlilik falan masal, sen bari inanma bu masallara, elinden o kadar adam geçti öğrenemedin mi? Uzaktakine ümit bağlama, yakındaki de yaşadığın hayatı bildiği için asla seninle gelecek düşünmeyecek. O şehirden çıkıp uslanmadan ve geçmişini iyice bir silmeden aile olma ihtimalin yok, hatta aslında senin öyle bir isteğin de yok. Sadece değişik geldiği için ilgini çekiyor. Başına bela arama, sal uzaktakini, itiraf filmine bağladın iyice.

X