Herşeyinde kapali annem ben napim ozel mesajda atilmiyor
Aciyorum
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Herşeyinde kapali annem ben napim ozel mesajda atilmiyor
Sevilmiyor zaten ki1. Sen nasıl birisin fiziksel fotonu görmek istiyorum.
2. Biz niye bu kadar sevilemiyoruzz yaa
Et çocugum var. Ama ne alakasi var ben pek anlamamda. yani anneler kulübünde olmam böyle konular önümemamdaçikmiyor mu
anneler kulubundesiniz belli ki cocugunuz var. Mumkunse konuya yazip Ferhanscigimi kizdirmayin.
Sizle ilgisi yok, Ferhans evli çocuklu kadınlardan hazzetmiyor.Et çocugum var. Ama ne alakasi var ben pek anlamamda. yani anneler kulübünde olmam böyle konular önümemamdaçikmiyor mu
anneler kulubundesiniz belli ki cocugunuz var. Mumkunse konuya yazip Ferhanscigimi kizdirmayin.
Başı boş ver. Alt taraf ne halde Kim bilir.
Ferhans Günde 5 taneyi devirmeni duydugumdan beri hayranim sana. Sex postu bekliyoruz bütün kk olarak. Ama hala gelmedi püf noktasi nedir bunun. Ltfn bir nasıl fantaziler yapılır nsl sexi olunur konusu aç !
E geçen zorunlu olduğu anlaşıldı ya konu açmişti 2 yorum yaptım engelledi ühüüü ifşa olmuşmuş
Sevgili yapınca en yakın arkadaşlarına totosunu dönen ergenler gibi. Kocayı buldu nikahlandı, bizi naapsın artık.O hala var yeni nickiyle ama konularından bizi engelledi
Ne mi yapsın :) ama mutsuz zaten öyle olucağını biliyorduk koca koca diye öldüSevgili yapınca en yakın arkadaşlarına totosunu dönen ergenler gibi. Kocayı buldu nikahlandı, bizi naapsın artık.
O kadar borç içinde kim mutlu olabilir? Borcu duyan da mal mülk yatırım yaptı sanmasın şimdi. Kocası da dahil boş beleş adamları yedirdi içirdi. Ben de anlamadım Zorunlu Ferhans mı? Olabilir bak. Ferhans da aslında koca diye ölüyor. Sadece tüm kriterlerin toplandığı adama denk gelmedi. Bir ortak noktaları da ne kadar işe yaramaz çer çöp adam var onla takılıyorlar.Ne mi yapsın :) ama mutsuz zaten öyle olucağını biliyorduk koca koca diye öldü
Ferhans yine yaptığı şeylerden zevk alıyor, kimseye para yedirmiyor.O kadar borç içinde kim mutlu olabilir? Borcu duyan da mal mülk yatırım yaptı sanmasın şimdi. Kocası da dahil boş beleş adamları yedirdi içirdi. Ben de anlamadım Zorunlu Ferhans mı? Olabilir bak. Ferhans da aslında koca diye ölüyor. Sadece tüm kriterlerin toplandığı adama denk gelmedi. Bir ortak noktaları da ne kadar işe yaramaz çer çöp adam var onla takılıyorlar.
Yok be bunun işi gücü yok, Förhıns'a yıkılmaya çalışıyo.Van'da okul arkadaşım var erkek. O da böyle evlenmeyip takılıyor. Senin her konunun okudukça o aklıma geliyor. Eğer onunlaysan yine başka bir arkadaşıma yıllarca aşıktı, kız kabul etmedi. Kız, bugün gel dese hepinizi silkeler atar
Tarif ettiğin erkek modeli onu çağrıştırıyor (cinselliğini bilemem) iyi yemek yapar, aşırı bakımlı, atletik, Sosyal, kadın/erkek çok naziktir. O mu kız yoksa?
Yaa iyi o zaman, o iş sahibi. Bazen bir gözüm açık, bir gözüm kapalı "Tövbe estağfurullah tövbeee" diyerek okuyorum. Çünkü hani ne bileyim arkadaşımı severim ama, cinselliğini bu kadar net bilmek istemezdim Bir kaç soracak oldum eğer o ise konuları okumayacaktım fazla cinsellik içerdiği için. Hani o kadarda yakın olmayalım yaniYok be bunun işi gücü yok, Förhıns'a yıkılmaya çalışıyo.